Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF96.

96. rész: Mr. Chem:

- Mi a fene ez? - kérdezte Bálint, majd miután nem találta Majestöt, inkább elindult a városba. - Tudom hogy Dáviddal van valami, hiszen ő maradt ott a múzeumnál, a felhő pont afelett…
- Mit akarsz kezdeni a két lefordított lappal? - kérdezte Raijin, majd megidézett egy szörnyet. - Villám Gólem támadó állásba! (ATK: 1500) Most pedig, Villám vadász támadáás! Cikázó Villámrohammal! - ekkor megindult a Villám Vadász nagy lobbal, és megpróbált lecsapni.
- Csapda lap aktiválás! Elszívó Pajzs! (Dávid: 4000->5600) Hát ez nem jött össze nemde?
- Hm, mit számít ez? - kérdezte Raijin, majd lefordított egy lapot. - Azt hiszed nyertél?!
- Majd meglátjuk! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a csapda lapom, Kiber Pete! 300 LP-t feláldozok, és máris a pályán van három Kiber Lárva! - ekkor Raijin elkezdett nevetni. - Nevess csak te ostoba! - mondta Dávid, majd felmutatta a ∆Fúziót. A kezembe veszem vele a Fúziót, majd aktiválom! Feláldozok 400 életpontot, hogy aktiválhassam! (Dávid: 5600->5300->4900) És itt jön, a Végső Kiber Lárva, támadó állásban! (ATK: 2800)
- Micsoda? - kérdezte Raijin döbbenten, majd megindult felé a Végső Kiber Lárva. - Csapda aktiválás! Milyen ostoba gondolat volt hogy győzhetsz ellenünk! Isten Bilincse! Ez a lap, meggátolja az ellenfél egy támadó szörnyének a támadását, sőt… az erejét is lecsökkenti annyival, amennyi kárt okozott volna, tehát 1500 az ATKja jelenleg! - nevetett Raijin.
- Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége. - az ellenfelem paklija kiváló, minden ellen…
- Látom rájöttél, hogy már szinte előre tudom hogy mit lépsz! Hiszen… a természet velem van… A szél, a villám, az eső… - áradozott. - De most, én következem! - mondta miután húzott. - Az eső megsúgta hogy féljek a lefordított lapodtól, így hát aktiválom a Villám Jelzőt, és megtekintem a lefordított lapot! - majd meglátta. - Értem… - mondta nevetve. - Akkor hát feláldozom a két szörnyemet, és itt jön az Átvizsgáló Turbinás! - egy nagy harcos volt, a hátán egy nagy turbinával. - Aktiválom a képességét, eltávolítok egy szörnyet a temetőmből, majd elpusztít minden ellenfél által lefordított lapot. És most semmisítsd meg azt a kukacot!
- Hiba! - mondta Dávid. - A szabályok megváltoztak nem rég, és ezért, a Kiber Végtelenség Pajzsa a temetőben is kifejti ugyanazt a hatását! - mondta Dávid nevetve. - Vége a szörnyednek! Hála a Kiber Végtelenség Pajzsának, a te életpontodból vonódik le a tá… Mi?
- A Turbinás másodszámú képessége, hogy az irányítójának nem enged be effekt károkat! Igaz, így az ATKja lefeleződik, és csak 1600 így, de másodszor is támadhat, gyerünk, most!
- L-lehetetlen! - mondta döbbenten Dávid. - A Lárvák! (Dávid: 4900->4800) - Azt hiszed nyertél? - kérdezte Dávid mérgesen, majd húzott. - Hm, nincs szerencséd úgy látom! Aktiválom a Szörny Élesztőt! Jöjj vissza Kiber Lárva, és most feláldozom hogy megidézzem a Kiber Sárkány #3-at! (ATK: 2000) Most pedig, semmisítsd meg az ellenfelünk, gyerüüünk!
- Francba! Életpontot vesztek! - gondolta Raijin. - Ááárgh! (Raijin: 4000->3600) - Akkor most aktiválódik a harmadik képessége, levonja a saját erejét az életpontomból. - Áááh! - ordított fel. (Raijin: 3600->200) - Háháhá! Legyőzhetetlen vagyok innentől! Aktiválódott a harmadik képessége a szörnyemnek, így minden támadást elhárít. - nevetett őrülten Raijin. - Ma mit szólsz az én kis abszolút védelmem ellen? - nevetett. - Az ostoba, nem is tudja az…
- Ostobának nézel nemde? Egy lefordított védelemben egy lap. - meg is jelent a lap. - Ez a lap képes elhárítani a támadásokat. Nyílván ez a híres Villámhárító Sárkány. - mondta Dávid. - Azonban, ez csak addig véd, ameddig nincs erősebb szörnyem, mint 3200, a körömnek vége!
- Akkor hát én jövök! - mondta őrülten Raijin. - Húzok egy lapot. Hm… megidézem a Kígyó Sikolya lapot, támadó állásban! (ATK: ?) A körömnek pedig vége. - Gyerünk, sétálj a csapdámba! A Kígyó Sikolya nem egy egyszerű lap, mint azt hiszed kis ostoba… sokkal több!
- Milyen ostoba vagy. - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Aktiválom az Elutánzó csapdámat, és ezzel egy már általam felhasznált lapot lemásolok, amely a Végső Kiber Lárva! Aktiválom a De-Fúziót! Most pedig aktiválom a Kiber Bábot, feláldozom két Kiber Lárvámat, és itt van két Kiber Sárkány #3-om még! És most, támadás mindannyian, gyerünk!
- Nem ajánlom! - mondta nevetve Raijin, majd nem történt semmi. - Nos, kezdjük el akkor!
- Mi a fene? Ebben a városban nem haladok semmit! Csak eltévedtem volna, vagy valami tényleg történik? - kérdezte döbbenten, majd a szeme sarkából megpillantotta maga mögött Majestöt. - Micsoda? Majest? - kérdezte döbbenten, majd elkezdett inkább arrafelé futni amerre látta. - Mi a fene lehet Majesttel hogy így bujkál előlem? - kérdezte Bálint, majd újra eljutott a sivataghoz, ahol újra látta még párszor Majestet, de csak párszor bevillant neki.
- Mutasd meg kölyök hogy mit tudsz tenni ezek ellen. - gondolta Majest, miközben egy magas homokbuckáról figyelte. - Ez az eső, nem természetes, de nem is ellenes… lényegtelen, nem fontos. - gondolta, miközben a kezén lévő esővizet lecsorgatta a homokba. - Most mozizzunk!
- Majeest! - kiáltotta Bálint, miközben futott az esőben, de valaki figyelte, majd „megérezte” hogy figyelik. - Mi volt ez a zaj? - kérdezte mérgesen, majd hátraugrott, majd ekkor megjelent egy fiú, körülbelül két évvel lehetett idősebb, vagy lehet többel is? - Ki a fene vagy te? - kérdezte mérgesen, miután az meg sem mukkant. - Hallod? Válaszolj máááár… - mérgelődött.
- Hm, milyen ostoba vagy! - mondta, elég bőbeszédű volt. - Én a Chem Klántól vagyok, a nevem Clansey! - mondta nevetve. - Te mit keresel itt a Chem Klán területén? Az Istry Klán egyik kémje vagy mi? - kérdezte, miközben egyre közeledett Bálint felé. - Válaszolj már te…
- Bálint vagyok, és mi az az Istry Klán? Eleve mi az a Chem Klán? - kérdezte döbbenten. - Mármint bocs, én még új vagyok errefelé, szóval nem nagyon tudom a dolgokat, meg hogy mi hogyan áll… elmagyaráznád, hogyha megkérlek szépen? - kérdezte mosolyogva Bálint. - Na?
- Elmagyaráznád, hogyha megkérlek szépen? - ismételte gúnyosan. - Ne nézz ostobának, te ostoba! Én nem vagyok ostoba, az ostoba csak te lehetsz, te ostoba! - mondta el gyorsan.
- Mi van? - kérdezte Bálint, tágra nyílt szemekkel figyelt. - Ebből nem értettem semmit. - mondta döbbenten, majd Clansey elővette a párbajlemezét és pakliját. És belehelyezte azt.
- Az jó! Mert én se értettem! - mondta Clansey, majd aktiválták mindketten a korongjukat. - Látom ezt a nyelvet érted! - mondta Clansey nevetve, majd húztak 5-5 lapot mindketten. - Én kezdek! - húzott egy lapot. - Milyen csodás hozás! Megidézem a Zombi Férget támadó állásba! (ATK: 1000) - a zombi paklim legyőzhetetlen! - gondolta. - Most pedig lefordítok két lapot, és te következel! - lefordított lapok mit számítanak? A zombik képessége a fontos! Há!
- Akkor én jövök nemde? - kérdezte Bálint, majd nyugodtan húzott, eközben Clansey arra gondolt, hogy már nem olyan mint pár perccel ezelőtt. - Aktiválom a Kapzsi üstöt, húzok kettőt, most pedig megidézem a Pajzsos LV3-at! (ATK: 1200) Ez az erő még nem elég sok mindenhez, de itt van a térvarázs: Pajzsos Átok! Ha ez a lap a pályán van, minden Pajzsos ereje megnő 500-al! Az 1700! Gyerünk Pajzsos! Pajzsos Rohammal semmisítsd meg őket!
- Ennyi? - kérdezte Clansey, amikor elpusztult a szörnye. - A zombik halhatatlanok, háháhá! (Clansey: 4000->3300) És ez most be is bizonyosodik! Itt van újra a kis barátom! 1800-as ATKal! Az az effektje, hogy mindig visszatér a temetőből, ameddig aktív egy térvarázs!
- Ó én ostoba! - gondolta Bálint mérgesen. - Lefordítok két lapot, a körömnek vége! - Francba! Nem számítottam arra hogy ezek visszatérő zombik. De nem számít… még nyerek!
- Húzok egy lapot! - Hm… ez még szinte semmi… - Lássuk csak, megidézem a Zombi Kolóniát! (ATK: 1800) Most pedig, itt van a Zombinális Fúzió! Ezzel a lappal csak zombikat lehet egyesíteni! - majd ekkor összegyúrta a lapokat. - Itt van az Iker Zombi-Gemini! (ATK: 1900) A legjobb benne hogy kétszer támadhat! Gyerünk Gemini, de előbb még itt a Gemini Lobogás! Minden ellenfél csapdát és varázst elpusztít az első csapással, a másodikkal pedig a szörnyeidet! - mondta Clansey kárörvendve. - Gyerünk Gemini, csapj le kétszer is, gyorsan!
- Nem! Aktiválom a kezemből a csapdalap: Végtelen barikád! Erre a lapra nem hatnak a szörny effektek! Így csak a többi lap fog elpusztulni, de ez megvédi a szörnyemet! - fejtette ki Bálint, majd húzott. - Most pedig, feláldozom a Pajzsosomat, hogy a paklimból megidézhessem, a Pajzsos LV5-öt! (ATK: 2400) Most pedig, megidézem a Naos Aliusomat! (ATK: 1900) És most, aktiválom a varázs lap, Alius Segítség! Neos Alius erejét a támadás alatt megemeli 100-al! Gyerünk, támadás Alius, aztán te Pajzsos, az életpontjaiba gyerünk!
- Azt hiszem az utóbbi nem fog menni! - mosolygott Clansey. - Áááh! (Clansey: 3300->3100->2800) - Az Iker Zombi-Gemini kétszerire pusztítható el, és ha elpusztul, automatikusan az…
- Micsoda? - kérdezte Bálint mérgesen. - És akkor most meg majd visszatér 2300-as ATKal?
- Pontosan! - mondta Clansey nevetve. - Én következem most! - majd húzott. - Lényegtelen, véged van! Aktiválom a térvarázs: Zombi Koporsó! És most, visszajön Gemini! (ATK: 2300->3000) És most, támadd meg mindkét szörnyét egyszerre, semmisítsd meg őket gyorsan!
- Csapda lap aktiválás! - aktiválta a köre végén lefordított lapot. - Reformáció Pajzs! Ez a lap, az életpontodra veri vissza a támadásodat! Ami azt jelenti, hogy máris vesztettél ellenem!
- Lehetetlen! - mondta Clansey, majd térdre rogyott, ám ekkor eszébe jutott Bálint. - Mit akarsz tudni? Hiszen legyőztél… kérdezgetsz egy valamit, aztán viszont… hagyj békén!
- Mit tudsz három kártyáról, amit egy múzeumból loptak el? - kérdezte Bálint. - Nos? Nem…
- Azok a lapok! - gondolta magában Clansey. - Mr. Chemnek jelentenem kell hogy tud róluk! - közben elállt az eső is, és derült égbolt volt már felettük. Majd Clansey elkezdett futni gyorsan. - Gyerünk ostoba, kövess csak! - gondolta Clansey, miközben egy épület felé ment.
- Héé, várj már meg! - kiáltotta Bálint, miközben futott utána, majd befutottak egy épületbe, amin középen volt egy ilyen folyosó, akörül pedig egy emelvény, és leghátul az emelvényen egy férfi állt, mint valami gengszter úgy nézett ki. - M-mi ez a hely Clansey? - kérdezte.
- Minek hoztad ide ezt a kölyköt Clansey? - kérdezte a gengszter-szerű fickó mérgesen. - Nos? Clansey válaszolnál végre? - majd odament Clansey, és suttogott. - Mi? Ez a kölyök?
- Most meg mi az? - kérdezte Bálint, majd ekkor valami elkapta a padlóból, és elkezdett szikrázni. - M-mi ez? - kérdezte, majd megjelent vele szemben egy párbajrobot. - Hova…
- Hmm… ez a kölyök ügyes párbajozó… az életben egy ostoba, de a párbajban igazi harcos. - gondolta Majest, majd a város felé tekintett. - Elült a vihar… vége a párbajnak. És ő nyert…
- N-nem veszíthettem! - mondta a földön Raijin. - Lehetetlen! - ordította, vizes lett a haja. - Nee, a hajam!
- Ne a hajad miatt aggódj! - mondta Dávid nevetve, majd letépte a szalagot a fejéről. - Azt hiszem ez már az enyém, nemde? - majd Hiushiék bólintottak.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg