Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 98.

98. rész: Az Ajánlat:

- Micsoda? Vesztett a legerősebb párbajrobotunk? - kérdezte Mr. Chem mérgesen, majd összezúzott a karosszékén lévő egy desszertet. - Nézzenek oda… hé kölyök! Most miattad tönkrement a desszertem! Ezt nem bocsáthatom meg neked soha sem! - mondta mérgesen.
- Mi ez? - kérdezte Bálint mérgesen, amikor a lánc nem akarta elengedni. - Hé, nem úgy volt, hogy elengedtek miután nyerek az ellen az ostoba robot ellen? - kérdezte Mr. Chemet. - Hm?
- Hehehe! Milyen vicces fiú vagy. - mondta Mr. Chem nevetve, majd elkezdett nevetni minden tagja a klánnak. - Senki sem mondta hogy elengedünk hogyha legyőzöd azt a rozsdás vacakot! - mondta Mr. Chem, majd leugrott a karosszékéből, Bálint elé. - Előbb győzz le engem! Hogyha legyőzöl, elengedünk, azonban hogyha vesztesz… azt hiszem majd elég akkor megtudnod. Jobban járnál hogyha most feladnád, hiszen esélyed sincs ellenem, nos?
- Remek, de aztán adj bele mindent! - mondta Bálint, majd elkezdte keverni a pakliját. - Kezdhetjük is felőlem! - mondta, majd mindketten bólintottak, és húztak öt-öt lapot. - Én kezdek, húzok! Aktiválom a Villám Kártya Rombolót! Eldobjuk mindegyik lapunkat a temetőbe, majd én hetet húzhatok, de maga csak ötöt! Most pedig, aktiválom a Kapzsi Üstöt! Húzok kettőt! Megidézem az Elemi-Hős Fűtőt! Most pedig lefordítok két lapot, a körömnek vége! - Neos minél előbb kell… bár még nem tudom mit tud a paklija. - Maga jön akkor!
- Tudom, kis ostoba! - mondta Mr. Chem, majd húzott egy lapot gyorsan. - Hm, milyen szerencse. Megidézem a Hidrogén Lánykát támadó állásba! (ATK: 0) Hogyha ő a pályán van akkor bármilyen „kémiai” lapot megidézhetek a paklimból. Ő lesz az Oxigén Bombázó!
- Kémiai pakli? - kérdezte Bálint döbbenten. - Még sosem hallottam ilyesmiről… biztos mert béna. - gondolta magában gúnyosan. - Hé maga! Hogyhogy nem hallottam még ilyesmiről?
- Mert korlátolt információjú kiskölyök vagy? - gúnyolódott, majd aktivált egy varázslapot. - Látod? Ez itt az Oxidációs Varázs! Ezzel a lappal, egyesíthetem két kémiai szörnyemet, itt van H2O Harcos, a Víz Ura! (ATK: 2000) Most pedig, aktiválom a Vízi Akna nevű varázslapot, ami felerősíti a Víz Urát, mégpedig ad neki 500 ATKot! Gyerünk, pusztítsd el!
- Csapda lap aktiválás: Villám Reakció! - kiáltotta Bálint, majd visszaverődött a Víz urára a támadás, de az nem pusztult el, hanem csak a Vízi Akna. - Mi a fene? Hogyhogy nem pu…
- Mert a Vízi Akna megvédi őt ebben a körben minden ellene irányuló effekt ellen, igaz a támadás nem ért be, de a csapdádnak már lőttek, szóval figyelj oda nagyon most már! Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége! - mondta nevetve, miközben a lapjait nézte.
- Valamit tervez, a zsigereimben érzem! - gondolta Bálint, majd megjelent a Szikra Sárkány mellette, és Villám Agyar is. - Ti is… - kérdezte volna, majd húzott. Ekkor kihúzta Villám Agyart. - Megidézem Villám Agyart, támadó állásba! (ATK: 1200) Most pedig jöjj Villám Hívó, itt van a Villám Szinkron! Aktiválom a Leszintezőt, leszintezem a Villám Szinkront, és most, szinkronidézés! És itt jön, Elemi-Hős Szinkron Harcos! (ATK: 3500) - Ezt a lapot már régen alkalmaztam ellenfél ellen. - gondolta Bálint. - Most pedig, Szinkron Harcos, szinkron robbanást nekik! - kiáltotta, majd megindult egy nagy robbanás a Víz Ura ellen. - Vége!
- Hm, milyen ostoba gondolat! - mondta nevetve Mr. Chem. - Aktiválom a Ciánmérgezés lapomat! Ezzel a lappal megmérgezhetem az ellenfél szörnyét, amely védelmi pozícióba áll, és körönként megfeleződik az ATKja! - mondta Mr. Chem röhögve. (DEF: 3000) - Véged!
- Óh a francba! - gondolta Bálint mérgesen. - Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége van!
- Hm, én következem! - mondta Mr. Chem, majd húzott. - Aktiválom a Kémiai Reakciót! Megidézem a Hidro-Kloridiánt! (ATK: 0) Mivel a Kémiai Reakció aktív, ezért egyesülnek most, és itt van a Sós Savféreg! (ATK: 3000) A Sós Savféreg képessége az, hogyha ellenfél szörnynek a támadó ereje alacsonyabb, amikor az védelemben van megnő az ereje 500-al, és képes az életpontodba sebezni a különbséget, viszont… még nem megfelelő. Épp ezért, csapda lap aktiválás! Savbombázó! Ezzel 1000-el lecsökken a szörnyed támadópontja! Pusztítsd el Sós Savféreg! Gyerünk, Savas Szőnyegbombázó! (ATK: 3000→3500) Háhh!
- Áááh nee! - kiáltotta Bálint. (Bálint: 4000→3500) Majd újra megrázta az áram. - Francba! - ordította mérgesen. - A Szinkron Harcosomnak hogy lehet így vége? Ilyen könnyedén? - kérdezte mérgesen. - Én jövök! - mondta Bálint, majd húzott. - Aktiválom a Szörny Élesztőt, és most jön a bosszúroham! - mondta Bálint mérgesen, majd megpillantotta ellenfele önelégült mosolyát. - Nem lehet hogy újra csapdát állítson… - gondolta döbbenten. - Vagy mégis? - kérdezte magától. - Aktiválom a Villám Detonátort! Ezzel a lappal az összes csapda és varázslapot a pályán elpusztíthatom! És minden lapért 100 LP-t veszítessz! Gyerünk hát! Elpusztul az én Villám Bombám, és a te Kémiai Reakciód! Azonban a Villám Bomba effektje… az hogyha elpusztul, az ellenfél további 500 LP-t veszít! Gyerünk akkor, -700 LP!
- Micsoda? - kérdezte Mr. Chem unottan. (Mr. Chem: 4000→3300) - Viszont… Amikor a Kémiai reakció a temetőbe jut, akkor egyet a kezembe vehetek, és hogyha a kezembe vettem, magától aktiválódik! - majd kikereste a lapot. - Lám-lám, itt is van! - majd újra aktiválódott.
- Mindegy! Támadás Szinkron Harcos! Semmisítsd meg a Sós Savférget! Szinkron robbantás!
- Feláldozom a Kémiai Reakciót, majd egyesítem a Savférget, a Vaslovaggal, és itt van, a Vaskloridin Bajnok védelemben! (DEF: 3500) Így a Vaskloridin, kivédheti a támadásod egyszerűen! - mondta nyugodtan, majd húzott egy lapot. - Továbbá vége a körödnek! - A Vaskloridin túl gyenge, és most még a Kémiai Reakcióm sincs… ez így nem jó. - Aktiválom a Védelmi Oxidot! Ezzel két körön keresztül nem támadhatsz meg engem! És aztán megidézem a Nátrium Vitézt, támadó állásba! (ATK: 0) A körömnek most pedig vége!
- Akkor én következem! - mondta Bálint, és húzott. - Aktiválom az Áldozat Hozót! Így a kezembe vehetek három lapot, amelyet kiválasztok, és feláldozok ezekért 1000 LP-t! (Bálint: 3500→2500) És most, aktiválom a Neos Segítséget! Most pedig, aktiválom a Képesség Kompatibilitást! Egyesítem most, a Fűtőt és Neost, itt van Elemi-Hős Forrongó Neost! (ATK: 3000) Hogyha ebben a körben vesztettem életpontot, az hozzáadódik a támadó erejéhez! Az pedig 1000 ATKot jelent! Most pedig, aktiválom az Instant Neo-Űrt! És a körömnek vége!
- Micsoda? Forrongó Neos? Már megint ez a Képesség Kompatibilitás! - gondolta mérgesen. - Én következem! Aktiválom a Kémiai Újjászületést! Itt van Oxigén Bombázó! Aktiválom a Tripla Lángolást! Így itt van, a továbbfejlesztett Oxigén Bombázó! O3 - Ózon Bombázó! És most, speciális fúziós idézés! Itt jön Nitridilán Harcos - NO3! (ATK: 3000) Hehehe! Véged van! Ugyanis most aktiválom a különleges képességét, az Egybeolvasztott Erőt! Így az 1000-es erejű Vaskloridin ereje átmegy a Nitridilánhoz, és a képessége is! (ATK: 3000→4000) Aktiválom a Nitridilán effektjét, és kihúzhatok egy varázs lapot a paklimból! Az legyen az Alkímia Véglegesítő! Egyenlőre a körömnek vége, most pedig te következel! Ne hidd hogy…
- Van még esélyem? - kérdezte Bálint, miközben nevetett. - Tudom hogy önnek már nincs esélye! - mondta mosolyogva Bálint, majd húzott egy lapot. - Aktiválom az Isteni Szárnyakat, ezzel a lappal Forrongó Neos felsőbbrendű szárnyakat kap, amelyekkel képessé válik, hogy elpusztíthassa a pályán bármelyik csapdát, vagy varázst, vagy akár egy effekt hatását! Gyerünk semmisítsd meg  az összes effektet az ellenfél oldalán! És most, semmisítsd meg a Nitridilánt! Robbanó forradalommal robbantsd szét hatalmaddal, most rögtön, gyerüüünk!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Mr. Chem. - Áááh! Ez lehetetlen! (Mr. Chem: 3300→2300) - Ez a kis rohadék vezet! - gondolta magában mérgesen Mr. Chem. - A temetőből most aktiválódik Nitridilán effektje, és az elpusztító szörnyét is magával viszi, és a fele támadópontját leveszi az ellenféltől, hogyha eldobom minden lapom a kezemből! - megtette. - Jahh és… elpusztul minden egyéb lapod is! - mondta gonosz nevetés közepette. - Gyerünk!
- Áááh, ez lehetetlen! - mondta döbbenten Bálint. - Áááh, ez fáááj! (2500→500) Francba! - mondta majd térdre rogyott. - Ez így nem jó! - gondolta mérgesen magában. - Fellálok… most! - ordította, majd megállt nagy nehezen. - Ehh… ez fáj. Lefordítok egy lapot, és aktiválódik most hogy a pályáról lekerült az Instant Neo-Űr képessége, és megidézem Neost automatikusan a temetőből! És most pedig, a körömnek vége, maga következik! - De… én…
- Még hogy nyersz! - gondolta magában Mr. Chem, majd húzott. - Aktiválom a Vulkanikust.
Ezzel a lappal, megidézhetek egy „kémiai” szörnyet, amely sokkal szörnyűbb mint bármely eddig, eltávolítok hét kémiai szörnyet, és itt jön, a Végső Kémiai Szörny - Királyok Vize! (ATK: 2000→5500) Háháhá! És most, söpörd el azt a Neost, megsemmisítő lobbanás!
- Neem! Aktiválom a csapda lap, Vészmentőt! Neos hogyha a pályán van, csak akkor aktiválható ez a lap. Nem támadhat ebben a körben az ellenfél! - mondta Bálint, majd húzott. - Úgysem tud mit tenni. - mondta Mr. Chemnek. Az meg csak a vállát rángatta. - Húzok! - mondta Bálint, majd becsukta a szemét. - Kérlek Prizma, jöjj ki! - gondolta, majd meglátta. - Ezaz! Megidézem Prizmát! Aktiválom az effektjét, és kiválasztom a Szivárvány Neost.  Aktiválok két varázs lapot, az egyik a Neo-Spacian Gyülekezet, a másik a Fúzió! Jöjj Szivárvány Neos! (ATK: 4500) Most pedig, a Neo-Spacian Lég Kolibri jön! Aktiválom Szivárvány Neos képességét! És így a Királyok Vize visszakerül a paklidba!
- Micsoda? De hát akkor… közvetlenül támadhatsz az életpontjaimba! - mondta mérgesen.
- Pontosan! Gyerünk Szivárvány Neos! Szivárvány szárnycsapás! - kiáltotta Bálint. - A párbaj véget ért! - mondta komolyan, majd ekkor szétrobbant a lábán a lánc az energiától. - Remek!
- Micsoda? (Mr. Chem: 0) Lehetetlen! - mondta Mr. Chem idegesen. - Ilyen vereséget csak egyetlen ember tudott rám mérni! - mondta idegesen. - Ő volt „Mr. Istry” azaz a testvérem! Egykoron mi volt a „Chemistry Brothers”! De most… most bosszút kell állnom amiért elárult! Oly orvul… Mindketten neveztünk egy versenyre, pedig úgy volt… hogy én nevezek! - mondta őrült tekintettel. - De ő… mint Pegasus nagy versenyzője, jelentkezett, pokolba vele! - ekkor odamentek az emberei, majd megpróbálták lenyugtatni. - Ne nyugtatgassatok!
- Nahh akkor én megyek is! - mondta Bálint, miközben azok ott nyugtatgatták a főnöküket.
- Várj te kölyök! - mondta Mr. Chem, miután ledobálta magáról az embereit. Megfordult Bálint, majd megállt, ekkor Mr. Chem odament hozzá. - Az Istry Klán az ellenségünk, az istry Klán gonosz, a testvérem az Istryk vezetője. És nekem segítség kell ellenük! - az emberei elhallgattak ekkor, megdöbbenten. - Meg kell kérnem téged, hogy csatlakozz hozzánk, ellenük! Kérlek, fogadd el az ajánlatom!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Bálint. - Ezek után? - kérdezte mérgesen. - Nem hiszem, hogy menni fog!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?