Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 100.

100. rész: Dávid Hibája:

- Hát végül eljött ez a pillanat is, nemde Claude? - kérdezte őrült tekintettel Dávid. - Mit keresel te még itt? Nem féltél hogy egyszer eljövök, és megkereslek téged, te rohadék?
- Hehehe. Alig vártam ezt a pillanatot, kis ficsúr. - mondta, majd felmutatta a varázslapot amit ellopott Dávidtól. - A Végső Fúziót akarod, hee? - kérdezte Claude nevetve. - Amúgy… nem csak abban hazudtam, hogy a barátod vagyok, még csak az igazi nevem sem tudod, te kis ostoba! - nevetett Claude. - Az igazi nevem Chris. - majd elkezdett nevetni újra. - Látod?
- Micsoda? - kérdezte Dávid, majd meglátta a rendőrségi kitűzőt. - Igazat mond. - gondolta döbbenten. - Nahát, most először nem hazudsz nekem valamiről. Milyen meglepő. - gúnyolódott. - Akkor találkoztunk legutóbb… amikor Ausztráliában volt az apám tárgyaláson. Én olyan magányosan éreztem magam… sosem volt velem az apám. Testvérkémék épen kiránduláson voltak, valami egy hónaposon így náluk sem maradhattam. Épen egy parkban játszottam, játszottam… a kártyáimat nézegettem, az egyetlen dolgot, amit megköszönhettem az apámnak. Egy nap egy ritka kártyát adott nekem Ausztráliában. Azt mondta útközben találta valahol. Egy tiltott lap volt. Egy tiltott lap… a Káosz Kiber Sárkány. Azt mondják, a Káosz Kiber Sárkány ereje az egyiptomi istenlapokéval vetekszik, épen ezért is tiltották be. Másnap, nagyon magányosan éreztem magam, így kiszöktem a felvigyázótól, kimentem a parkba, ahol összeismerkedtem egy nálam négy-öt évvel idősebbel… Claude Bluceal. Igen…
„- Szia! - mondta Claude, azaz Chris. - Te még új vagy errefelé? - kérdezte kíváncsian, voltak vele még fiúk. Észrevette hogy Dávid kicsit megijedt tőlük. - Ugyan már, ne félj! - mosolygott. - Claude Bluec vagyok! - mondta kedvesen, a többiek viszont meglepődtek.
- Szia, az én nevem Dávid Syler! - mondta Dávid mosolyogva, majd ekkor elejtette a pakliját.
- Micsoda? A Káosz Kiber Sárkány? - kérdezte döbbenten Chris, de közben mást gondolt. - Hogy a francba kerül egy ilyen kis kölyökhöz egy ilyen értékes lap mint ez? - mérges lett. Aztán segített felvenni, de mikor a Káosz Kiber Sárkányhoz ért, olyan furcsa érzése volt.”
- Na mi lesz kölyök? - kérdezte mély gyűlölettel az arcán Chris. - Nem akarsz párbajozni?
- Dehogynem! - mondta Dávid, ő is viszonozta a gyűlölet teljes arcot. - csak előbb még átkeverem a paklim. - mondta nyugodtan, majd beletette a Káosz Kiber Sárkányt. - Már régen használtalak, Káosz Kiber Sárkány! - gondolta magában, miközben keverte a paklit. - Pont…
„- Holnap is találkozhatunk Claude? - kérdezte a kis Dávid, miközben integetett „barátjának”.
- Persze! - mondta Chris mosolyogva, de hátsószándéka volt igazából, hiszen a lapot akarta.
Másnap találkoztak, majd Chris hozott egy paklit. Leterített már előre egy „játékteret”.
- Tessék nézd csak! Ez az én paklim! - mondta Chris, majd megmutatta. - Hát nem szép?
- Olyan rémisztő ez a Jinzo! - mondta Dávid ijedten, amikor meglátta Jinzot. - De… ez tetszik. - mondta döbbenten, amikor meglátta. - Mi ennek a lapnak a neve? - kérdezte.
- Óh hogy ez a lap? Ez a lap a Fizikai Sárkány! Ez a lap egy gép szörny, azonban már kiakartam szedni a paklimból, hiszen gyenge… és szemét! - mondta, és úgy megváltozott.
- Micsoda? - kérdezte Dávid ijedten. - Ne! Ne dobd ki a paklidból! A leggyengébb lapod lesz talán a legerősebb! - mondta Dávid, miközben mosolygott. És megállította Chris kezét. - L…”
- Légy szíves, és mondd el, hogy még mindig ugyanaz-e a paklid. - mondta Dávid komolyan.
- Hm, miért változtattam volna egy jól bevált paklin. Még hogyha te le is vertél, a Káosz miatt? De lényegtelen! Hiszen most nálad a Káosz, és megtudjuk melyikünk a jobb! Én, a Fantom Rendőr, vagy te, kis milliomos csemete! - mondta őrült nevetés közepette Chris.
- Kezdjük akkor! - mondta Dávid mérgesen, majd aktiválták a párbaj korongjaikat. - Rendben, én kezdek! - mondta, majd húzott még egyet. - A Káosz Kiber Sárkány idézéséhez kell egy térvarázsnak lennie a pályán, és el kell távolítanom a játékból, bárhonnan a Végső Kiber Sárkányt! - gondolta Dávid. - Rendben, akkor megidézem a Kiber Lárvát támadó állásba! (ATK: 400) Lefordítok két lapot, és ezennel a körömnek vége! - Igen, mint akkor is úgy!
„- Micsoda? Egy ilyen gyenge szörny, mint a Kiber Jós? - elkezdett nevetni Chris. 100…
- Fejezd be! Majd meglátod hogy milyen erős igazából! - mondta Dávid mérgesen. - Majd…”
- Mi van? - kérdezte nevetve Chris. - Még mindig hiszel az ilyen gyenge szörnyekben? - kérdezte, majd komolyra váltott. - Megidézem Jinzot, a Visszatérőt támadó állásban! (ATK: 600) Nos igen, a Jinzo paklim van meg még mindig. Most pedig aktiválom a fizikai nyomást! A fizikai nyomás megduplázza a pszichikai szörnyek erejét, és a Jinzokét megtriplázza! Az azt jelenti, hogy 1800 támadó erő! Most pedig, támadás Jinzo, a Visszatérő! Semmisítsd meg!
- Csapda lap aktiválás! Elszívó Pajzs! (Dávid: 4000→5800) És most, aktiválom a csapda lap, Kényszer Kiber Idézést! És megidézem vele, a második Kiber Lárvámat! Nos, a te köröd van még. - Hogyha meg lesz a három Kiber Lárvám, akkor a Fúzió segítségével majd egy végső…
- Min gondolkodsz Dávidka? - kérdezte Chris, miközben lefordított egy lapot. - Kör vége!
- Engem te csak ne becézgess, azt hiszem régen említettem hogy utálom hogyha becéznek!
„- Na mit lépsz… Dávidka? - kérdezte Chris, miközben Jinzo volt csak a pályán. - Megi…
- Ne hívj DávidKÁnak! - mondta Dávid mérgesen, majd húzott egy lapot. - És nem félek!”
- Hehehe! Igen, igazad van, bocsi. - mondta Chris nevetve. - De csinálj már valamit… vagy talán beijedtél? - kérdezte nevetve. Dávid nem reagált semmit. - Hallottad amit mondtam?
- Látom könnyebb téged felhúzni amikor félsz a vereségtől. - mondta Dávid, majd húzott. - Itt a harmadik Kiber Lárva! És most, aktiválom a Kiber Fúziót! És jöjj hát, Végső Kiber Lárva! (ATK: 2800) Mutasd meg milyen fából faragtak! Használt a kiber végső szóródat! Pusztíts!
- Hm… csapda lap aktiválás! Pszichikai Áldozat! Feláldozom A visszatérőt, és itt jön a pakliból helyette, Jinzo! - kiáltotta Chris. - A pszichikai Áldozat átkerül mint felszerelés Jinzora, és így 3000 lett az ereje! - mondta Chris nevetve. - Látod? Nem érsz ellenem…
- Hm… semmit? - kérdezte Dávid. - Megint úgy állunk mint legutóbb. Megidézted az ócska legfőbb szörnyedet, aztán pedig azt várod el tőlem hogy hátast dobjak? Azt hiszed hogy még mindig ugyanaz az ostoba kisfiú vagyok, aki régen mi? De akkor ezt most megszívtad, mert már rég nem vagyok olyan buta és átverhető! - mondta mérgesen. - A körömnek meg vége!
- Hehehe! Vicces kölyök vagy még mindig. - mondta Chris, majd húzott egy klapot. - Itt van a DNS Sebészet! Ezzel megváltoztatom Jinzo fajtáját pszichikaira. És most aktiválom a Pszichikai Evolúciót! Egy lapnak megidézhetem egy magasabb szintű „verzióját” azaz a nevük egyik tagjának egyeznie kell. Jöjj hát Jinzo helyett, Jinzo - Lord! És most itt a Pszichikai Átvizsgáló! Amivel Jinzo annyi támadópontot kap, ahányas szintű! Azaz 800-at! És most Jinzo - Lord, semmisítsd meg azt az ostoba szörnyet! Az ostoba gazdájával együtt!
- Ostoba vagy te! - mondta Dávid halál nyugodtan. - Milyen támadás volt ez? - kérdezte, majd elkezdett nevetni. - Te még egy kezdő párbajozót sem tudnál leverni, nemhogy engem! - mondta szigorú tekintettel Dávid. - A gyenge szörnyeiddel együtt. Már csak két szörnyed van, nemde? - kérdezte, majd megszeppent kicsit Chris. - Igen, még emlékszem minden egyes lapra, abból a szánalmas pakliból. - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Én következem. - Azóta nem bíztam meg senkiben sem, akivel találkoztam. Csak egy személyben… Bálintban.
„- Megbízol bennem már? - kérdezte Chris nevetve. - Nagyon jól állok… már nincs sok…
- Igen bízok benned! - mondta Dávid mosolyogva, de nem vette észre hogy Chris gonoszan mosolyog, amikor meghallotta ezt. - Viszont tévedtél, ugyanis könnyedén győzhetek ellened! Ugyanis itt van a legerősebb szörny a világon, amit apától kaptam, a Káosz Kiber Sárkány!”
- Akkor a Káosz Kiber Sárkánnyal győztem le… és ígéretet tettem, hogyha mégegyszer találkozom ezzel a rohadékkal, vele intézem el! Aztán visszaveszem a Végső Fúziót… és újra teljes lesz a paklim… a Káosz pedig Anubisék közé kerül. - Akkor jön az idézés! Aktiválom a Szörny Élesztőt! Visszahívom vele a Végső Kiber Lárvát! És most aktiválom a De-Fúziót! Mindegyik Kiber Lárvám védelemben van mostmár nem tudsz megsebezni, te jössz most!
- Nem tudlak megsebezni? - kérdezte nevetve Chris. (Dávid: 3400) - Már így is jobban állok mint te, minek téged megsebezni? Csak a megfelelő lap és máris nyerek! - mondta, majd húzott egy lapot. - Micsoda? Ez a szemét jött ki? - kérdezte mérgesen magában. - Ostoba Dávid, minek is hallgattam rád, hogy hagyjam bent ezt a szemét lapot? Minek tettem ilyet?
- Szóval kihúztad a Fizikait? - kérdezte Dávid, amikor meglátta gyűlölet teljes arcát. - Szóval igen. Még mindig gyűlölöd ezt a lapot igaz? - kérdezte Dávid szomorúan. - Lényegtelen. Mit is érdekel. A te köröd van nem? - kérdezte Dávid, de az passzolt a kört. - Még mindig ugyanolyan lúzer vagy mint akkor! - mondta Dávid. - Kifosztottál egy 5 éves gyereket, csak mert te irigy és gyenge voltál. Szánalmas lúzer voltál, vagy, és mindig is az leszel, te Fantom!
„- Micsoda? Ellenem használod a térvarázsom? - kérdezte döbbenten. - Na ne, akkor most már ő jön? - kérdezte ijedten, majd ekkor aktivált Dávid valamilyen lapot. - Ez a lap…
- Mi a baj? - kérdezte Dávid, amikor meglátta Chris arcát, de az csak elmosolyodott és annyit mondott: „Semmi”. - Rendben van, akkor most, jöjj hát Káosz Kiber Sárkány! (ATK: 4000)”
- Ugye még nincs a kezében a Káosz Kiber Sárkány? - kérdezte magában Chris ijedten.
- Hm, aktiválom az Óriás Húzást! Ezzel a lappal ötöt húzhatok! - mondta Dávid, majd felcsillant a szeme. - Hehehe! Na mit találtam itt? - kérdezte ördögi mosollyal Dávid. - A Káosz Kiber Sárkány! - ekkor megtorpant Chris. Megijedt a laptól. Dávidot sötétség vette körbe. - Hehehe! Akkor hát, aktiválom a Világi Gépüzemet! És most, akkor aktiválom a Jövő Fúziót! És itt jön, a Végső Kiber Sárkány! - látszott a Végső Kiber Sárkányon, hogy szívesen támadna, de ekkor Dávid közbevágott. - Állj le te behemót. - mondta világító vörös szemekkel a Káosz Kiber Sárkány hatása alatt. - Háháhá! Jöjj, Káosz Kiber Sárkány! - a lap kerete most sötétre változott, ekkor a Végső Kiber Sárkány felsikoltott szinte, majd elkezdett a páncélzata leszakadni róla. - Mi a fene ez? Mintha… - ekkor újra vörösen izzott a szeme Dávidnak. - Jöjj, jöjj hát káosz ura, emelkedj fel a pokolból, Káosz Kiber Sárkány! (ATK: 4000) - teljesen leszakadt a Végső Kiber Sárkányról a páncélzat, majd egy sötét mag jelent meg helyette, és elkezdett dobogni, és ekkor testet öltött a káosz szörnyetege. - Támadááás! - kiáltotta Dávid.
- Ááááh neee! - ordította Chris, majd ekkor elpusztult a szörnye. (Chris Bluec: 4000->2400)
- A legerősebb szörnyednek vége! Már semmi esélyed sincs! - mondta Dávid kárörvendve ám ekkor meghallott valamit. A Végső Kiber Sárkány szelleme volt. Könnyezett a Végső Kiber Sárkány. - Mi a… mi történt Végső? Miattam sírsz? - kérdezte Dávid, majd eltűnt az őrült vörös szín a szeméből. - Ez az én hibám? - kérdezte szomorúan. - Végső Kiber Sárkáááány!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?