Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 99.

99. rész: Claude Hazugsága:

- Igen, én vagyok mostantól a bandátok vezetője! - mondta Dávid, majd a fejére kötötte a szalagot. - Szóval… mit terveztetek mostanában? Talán egy múzeumot akartok kirabolni?
- Hát… - kezdte Hiushi. - Nem tudjuk hogy megbízhatunk-e benned… főnök. - mondta. - De… hogyha már úgyis te vagy az új főnök, akkor beavatunk a terveinkbe! - a többiek azonban rázták a fejüket. - Ganna, Barrel, ő már a vezetőnk, tudnia kell hogy mit teszünk!
- Igen Hiushi, igazad lehet! - mondta Barrel, majd mind odaálltak Dávid köré. - Szóval, egy múzeumba fogunk betörni holnap, viszont nem ebbe, csak most azt akartuk kipróbálni milyen ide betörni, hogy hogyan menne a kisebb múzeumban. De hát főnök… meghiúsítottad eléggé.
- Értem! - mondta Dávid, majd leszűrt valamit ebből. - Nem ők lopták el a három lapot, azonban… biztosan megtudok majd valamit, hogyha velük fogok lógni. Bár akkor valami új ruha kéne… ez így nem elég bandavezéres. Hmm… - Szóval akkor holnap mi? - kérdezte.
- Igen főnök! - mondta Ganna, majd hátba vágta Dávidot, aki az majdnem elesett ettől. - Bocs főnök! - mondta az izomagyú óriás, majd elkapta hogy nehogy elessen. - Bocs még egyszer…
- Eressz már el te ostoba! - mondta Dávid, miközben megtudott már állni a lábán. - És miért akartok egyáltalán betörni abba a múzeumba? Talán valami értékes kincset akartok ellopni?
- Nem, dehogy! - mondta Hiushi, majd mutatott egy plakátot. - Ezt a lapot akarjuk ellopni. A Káosz Kiber Sárkányt! - mutatott egy lapra. Olyan volt mint a Végső Kiber Sárkány, mégis…
- Micsoda? Ez a lap?! - kérdezte Dávid magában, amikor megpillantotta a lapot a plakáton. - Ez lehetetlen! Ez nem lehetséges! - mondta döbbenten. Hiushiék nem értették mi baja lehet. - Claaaaaude! - gondolta magában mérgesen, miközben őrült arcot vágott. - Szóval elloptad, aztán még jó pénzért el is adtad mi? Most meg fogsz fizetni mindenért! Ígérem, hogy…
- Hé, siessünk, itt van a múzeum őre! - mondta Ganna, majd elkezdtek futni gyorsan. - Mindjárt elkap minket! - kiáltotta amikor az őr elkezdte követni őket. - Hé főnök, mi az?
- Menjetek, gyerünk! - mondta Dávid, majd bólintottak. - Elnézést uram, csak én voltam az! - mondta Dávid. - Sajnálom hogy aggodalmat okoztam. De ruhát tudna adni a múzeumból?
- Óhh csak maga az Mr. Syler? - kérdezte az őr, majd adott neki ruhát az elázottak helyett.
Eközben Bálint visszatért a táborba, ahol senki sem értett semmit abból ami történt. Hiszen az utolsó amire emlékeztek, hogy egy furcsa figurával beállított a táborba Bálint. Kérdezgették.
- Mi van? Nem emlékeztek Majestre? - kérdezte döbbenten Bálint. - És Dávid? Hol a francban van már mi? - kérdezte döbbenten. - Talán még mindig a múzeumnál lenne? Az…
- Könnyen meglehet! - mondta Alexis, miután befejezték a kérdezgetést. - Holnapra egy másik múzeum elé kell majd menned este, ugyanis egy ritka kártyát fognak kiállítani.
- Áhhá! Értem, rendben van! - mondta Bálint komoly tekintettel. - Szóval akkor holnap este.
- Akkor most már aludjunk! - mondta Chazz mérgesen, de Atticus már aludt. - Ne horkolj! - kiáltotta oda neki, de az csak horkolt tovább. Chazz éjjel megpróbált odakúszni Alexis, de ő éppen azt álmodta hogy valami kergeti, és gyomorszájon rúgta Chazzt. - Miért, Alexis? - kérdezte, szinte már könnyezett a szeme, ám ekkor újra belerúgott. - Ez nem lehet, ennyi… áááh! - ekkor újra belerúgott, majd elvesztette az eszméletét. Álmában Alexist kergette.
- Szóval akkor ma megyünk ellopni a Káosz Kiber Sárkányt mi? - kérdezte Dávid a bandája tagjait. - Hogyha megtámad minket este egy rendőr, akkor majd én legyőzöm, ti csak meneküljetek! - bólintottak. - Ostoba Claude… visszaszerzem a lapomat… csak tudnám hol van a másik lapom. - gondolta magában mérgesen. - Nyolckor indulunk, ugye? - kérdezte.
- Persze főnök! De hogyha gondolod változtathatunk a műsorrenden! - mondta Hiushi nyugodtan. - Bár szerintem a legreálisabb az az időpont. Raijin hogyha máshoz nem is, de az időzítéshez értett. - mondta Hiushi, majd meglátta az őrült kapzsiságot Dávid szemében. - Magadnak… akarod ugye? - kérdezte Dávidot halkan, miközben a többiek arrébb voltak.
- Nem értem miről beszélsz! - mondta Dávid, majd elkezdett mosolyogni. - A Káosz Kiber Sárkány engem illet. Hiushi… a Káosz Kiber Sárkánynak nagyobb értéke van számomra…
- Egy szerettedtől kaptad? - kérdezte Hiushi döbbenten. - És hogy került a múzeumba? - majd meglátta a szomorú csillogást Dávid szemében. - Ahh értem. - mondta Hiushi. - Szóval ellopták, és nem tehettél ellene semmit. De tudod… te is ugyanezt tetted most Raijinnel.
- Micsoda? Miről beszélsz? - kérdezte Dávid döbbenten. - Ugye nem azt akarod mondani…
- Én, Ganna és Barrel még kicsin árvák lettünk, és megszöktünk egy árvaházból, ekkor találkoztunk Raijinnel. Ő már idősebb volt, és úgy döntött gondoskodik rólunk. Igazán… abból az időből származnak a legszebb emlékeim. - mondta mosolyogva Hiushi. - De…
- Hiushi… én sajnálom. - mondta Dávid megbánóan, majd odamentek a többiekhez. - Hiushi, akkor hogyha én végeztem itt… akkor ígérem újra találkoztok Raijinnel… és többet nem kell így élnetek. - mondta Dávid nevetve. Hiushi nem értette miről is beszél. - Mindegy barátom!
- Hogy érthette ezt? Ki a fene ez a fiú? - kérdezte magában döbbenten. - Lehet hogy ez a kölyök az akiről azt regélik, hogy a központi párbaj akadémiáról jött, és akár Pro Ligába is nevezhetne, olyan jól párbajozik? - döbbent rá Hiushi. - Az lehetetlen… annyira nem volt jó.
Estig vártak, majd ekkor elindultak Dávidék is, és Bálint is ez pillanatban pontosan. Egy múzeum felé indultak, egyszerre, de más létszámban és más céllal. Dávid bosszúja pedig…
- A bosszúszomjam most már egyre erősebb! - gondolta Dávid magában, miközben legszívesebben nevetett volna. - No de… Akkor kezdjük az akciót! - majd bólintottak a többiek, ekkor elkapták az őrt, majd Ganna leütötte, aztán belül lekötözték. - Gyerünk!
- Úgy érzem… mintha valaki figyelne! - mondta Barrel, rossz érzése volt. - Siessünk! Valaki szerintem tényleg figyel minket! - majd elkezdtek futni a kártya-részlegig, majd megláttak egy nagy vitrint, ahol ott volt a Káosz Kiber Sárkány. - A Káosz Kiber lap, ott is van ni!
- A Káosz Kiber Lap, az enyém lesz újra! - gondolta Dávid, miután leemelték a többiek a vitrint. - Az enyém! - mondta, amikor hozzáért, ám ekkor aktiválódott a riasztó. - Mi?
Elkezdtek kifelé futni, ám ekkor megjelent kint előttük egy rendőr. Intett a többieknek.
- De… főnök! Hogyha itt hagyunk és hogyha vesztesz akkor… - kezdték volna, de Dávid:
- Fogjátok be, és tünés! - mondta mérgesen, nem engedte hogy ellenkezzenek vele. Bólintottak és elindultak. - Hm… azt hiszed rendőrke, hogy könnyedén győzhetsz?
- A rend őrei nem veszíthetnek! Az én nevem Aase! És engem Neo Dominoból helyeztek át! Ismerlek téged! Te vagy Dávid Syler! Mr. Syler, azaz egy milliomos csemetéje, látom kicsit játszadozni van kedved! Ostoba ficsúr! - mondta mély utálattal az arcán Aase. - Megfizetsz!
- Hm, milyen ostoba egy rendőrke vagy. - mondta Dávid gúnyosan. - Akkor kezdhetjük?
- Persze! Bármikor készen állok arra, hogy legyőzzek ilyen arrogáns figurákat mint te! Akkor, kezdjük a párbajt! - mondta, majd aktiválták a korongjaikat, és ekkor húztak. - Én kezdek, rendben? - majd húzott egy lapot. - Megidézem a Goblin Támadó Erőt! (ATK: 2300) Aztán lefordítok egy lapot, és a körömnek vége! - Hogyha erősebbet idéz, akkor ott a csapdám…
- Szóval azt akarod hogy idézzek erősebbet mi? - kérdezte Dávid magában gúnyosan. - Hát jól van! - mondta, majd húzott egy lapot. - Megidézem a Kiber Sakálharcos Lv4-et támadó állásba! És lefordítok két lapot! - mondta Dávid. - A körömnek azt hiszem hogy vége van!
- Hm, ez most szórakozik velem, vagy tényleg ilyen gyenge? - kérdezte Aase magában, majd húzott gyorsan egy lapot. - Megidézem a Hecatricet támadó állásba! (ATK: 1500) Most pe…
- Aktiválódj Limit Eltávolítás! - mondta nevetve Dávid. - Ezzel a lappal, most megduplázódik a Kiber Sakálharcos Lv4 ereje! (ATK: 1800→3600) Na mi van? Aktiválod a csapdádat?
- Hogyan? Csapda? - kérdezte Aase. - Hogyha aktiválom, akkor a következő körben simán megtámadhat, bár így is-úgyis meg tud majd sebezni, és még meg is szívathat… akkor hát… aktiváljam vagy sem? - magában őrlődött, majd aktiválta. - Itt az Áradó Feláldozás! Pusz…
- Óh… amatőr. - mondta Dávid magában, miközben unott képet vágott. - Csapda lap aktiválás: Kiber Szórófej! - mondta Dávid, majd megsemmisült a pályán az összes szörny.
- Micsoda? Mi ez? - kérdezte döbbenten Aase. - Neeem! (Aase: 4000→400) Alig maradt…
- Hehehe! Sajnálom, azonban a győzelmem már biztos! - mondta Dávid nevetve, majd húzott egyet. - Nos, itt van, a Jövő Fúzió! - mondta, majd megjelent a Végső Kiber. - Pusztítsd el!
- Nee! Ez a szuper-erőteljes Végső Kiber Sárkány? - döbbenten meg Aase, majd elsodorta a Végső Kiber Sárkány támadása, és nekiesett a falnak. Elvesztette az eszméletét. (Aase: 0 LP)
- Itt meg mi a fene történt? - kérdezte Bálint, amikor megérkezett, majd meglátta Dávidot, meglepődött, amikor megpillantotta. - Ez nem lehet… - mondta döbbenten. - Mit csinálsz…
- Semmit! - mondta Dávid, miközben Bálint döbbenten nézte új ruháját. Egy ing volt rajta, alatta egy atléta, és az ing csak egy gombja volt begombolva. A nadrágja pedig farmer volt, de a legmeglepőbb a szalag volt a fején. - Hm, mit keresel itt? - kérdezte Bálintot. - Válaszolj…
- Mindegy… de most mégis mit csinálsz? - Dávid elfordult, majd indult volna. - Ne tégy hülyeséget! Tudod jól, hogy barátok vagyunk… de hogyha belekeveredsz valamibe…
- Hm… úgysem tudnál legyőzni. - mondta Dávid, majd elindult tovább. - Várj, még találkozunk, megnyugtatlak! - mondta Dávid, ám még a bosszúját előbb be kellett teljesítenie.
- Ki volt az a fickó? - kérdezte Hiushi. Látták Bálintot. - Szóval főnök, ki volt az a figura?
- Egy barátom. - mondta Dávid, miközben haladtak, ám ekkor meghallottak egy Párbaj Futót. - Ki a fene követhet minket? - kérdezte, majd ekkor elhaladt mellettük, majd befarolt eléjük egy másik rendőr egy Párbaj Futóval. - Mi a franc? Még egy rendőr? - kérdezte Dávid mérgesen. - Gyerünk, menjetek innen! Ez keményebb fickó lehet, úgy látom magasabb rangú!
- De főnök… ez itt a Fantom Rendőr! Nem hagyhatunk itt! Őt még soha sem győzték le!
- Menjetek már innen! - kiáltotta nekik, majd azok elfutottak onnan, leszállt ekkor a rendőr a Párbaj Futójáról. - A Fantom Rendőr mi? - kérdezte Dávid. - Ki a franc vagy te hogy ennyire erősnek hisznek? Kíváncsi lennék mi a titkod! - mondta Dávid mosolyogva. - Mutasd magad!
- Hehehe! Látom kicsit változtál kölyök! - mondta a rendőr, Dávid felismerte a hangot. - Mi van? Megkukultál? A torkodon akadt a szó? Talán még emlékszel rám, a legjobb barátodra? - majd levette a sisakját, és tényleg ő volt az, akire Dávid gondolt. - Háháhá! Szóval a Káoszt visszaszerezted mi? - kérdezte gúnyosan. - De mit is érsz vele? Hiszen nem győzhetsz! Amíg ez a lap nálam van, addig nem győzhetsz! - majd felmutatott egy varázst amely… amely…
- Claude, te rohadék! Add vissza azt a varázst, amelyet elloptál tőlem! És akkor nem alázlak le!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!