Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF97.

97. rész: Mesterséges Ellenfél:

- Mi a fene ez? - kérdezte Bálint mérgesen, amikor elkapták, majd megjelent előtte egy nagy párbajrobot. - Maga meg amúgy is ki a fene? - kérdezte, miközben Mr. Chem felé mutatott.
- Az én nevem Mr. Chem, a Chem Klán vezetője. Hehehe. Hallom tudsz arról a három lapról… és ez felkeltette az érdeklődésem. - közben sötét vigyor jelent meg az arcán. - Azonban… ha nem vagy méltó az információra, meghalsz! - majd ekkor őrülten nevetni kezdett. - Hogyha pedig nyersz, akkor csatlakozhatsz a csapataimhoz, és együtt igázzuk le az Istry Klánt! - mosolygott most kedvesen Mr. Chem. - Gyerünk mutasd meg nekem az erőd!!
- Rendben van! - mondta Bálint, majd ekkor odament hozzá a robot, majd elvette a pakliját. - Hé! Mi a fenét művelsz te ostoba roncsdarab? - kérdezte mérgesen Bálint. - Adod vissza?
- Ez a pakli… - elkezdte ekkor a szájába pakolni a lapokat. - Pakli elemzés elindul… 1%...
- Ez a párbajgép pakli elemző funkciója. - mondta Mr. Chem, miközben mindenki várta az eredményt. - Van az S-osztályú, mint az én paklim van a B-osztályú, az átlag és az E… a…
- …szemét! Szemét! - kiáltozta a párbajrobot. - Ez a pakli szemét! Könnyen nyerek… Haha.
- Mit merészeltél mondani? - kérdezte Bálint mérgesen, majd elkapta a pakliját, és bevert egyet a robotnak. - Aww… ez fájt! - gondolta magában, miközben fájdalmas arcot vágott. - Ez… nem fájt! - mondta, majd felegyenesedett. - Na de most már kezdjük akkor, gyerünk!
- Igen, a számból ragadtad ki a szavakat! - mondta Mr. Chem, miközben kitátotta a száját, hogy ordíthasson a robotnak egy parancsot. - GYERÜNK!! - kiáltotta hangosan a robotnak.
- Igenis uram!  - mondta a robot, majd hátragurult, és megállt a másik láncnál, ami elkapta. - Há-há! Rám úgyse hatnak az elektromos impulzusok! - mondta a robot, majd ekkor megjelent előtte Clansey. - A paklimat szolga! - kiáltotta a robot, majd ekkor elvette maga. - Rendben van, szolga! - mondta a robot, majd megkeverte a pakliját. - A vereség… 0% számomraa!
- Nem vagyok szolga te ostoba robot! - mondta Clansey mérgesen, miközben ott állt. - Hallod? - majd belerúgott. Ekkor megfogta a robot, majd falhoz vágta. - Te ostoba, Robic…
- Robic? Még neve is van? - kérdezte Bálint. - Ez egy túlflancolt robot, aminek semmi értéke sincs, biztos vagyok benne, hogy az emberek sokkal jobban játszanak mint egy ilyen szemétkupac. - mondta Bálint, miközben megkeverte gyorsan a pakliját. - Épp ezét is fogok…
- Veszteni! - mondta Robic. Majd elkezdett kacagni a maga robotikus hangján. - 10110011010011000001110011. - bináris kódot kezdett ismételgetni, majd felragyogott a szeme. - Kezdődjék akkor a párbaj! - mondta, majd megjelent az elejéből egy korong.
- Kezdjük hát! - mindketten húztak öt-öt lapot, majd Bálint húzott egyet. - Én kezdek! - mondta Bálint, miközben átvizsgálta a lapjait. - Hm, megidézek egy lapot, mégpedig legyen az Elemi-Hős Szikraember! (ATK: 1600) Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége is van!
- Mire is másra számíthattam volna? - kérdezte Robic nevetve. - Szánalmas emberek… nem tudják kiszámítani az esélyeiket, de én igen, egy százmagos processzorral rendelkezem! Így másodpercek alatt kiszámíthatok minden lehetőséget! Sőt… a paklim összes lehetőségét kiszámíthatom, mwhaha! Valószínűleg most azt gondolod, hogy milyen ördögi gép vagyok!
- Milyen egy ördögi gép! - gondolta Bálint mérgesen. - Idegesít a szöveged, te így győzöd le az ellenfeleid? Hogy őrületbe kergeted a hülyeségeiddel? - kérdezte unottan. - Nem számít!
- Monita Harcos, jöjj! - kiáltotta Robic. (ATK: 1111) - Most pedig, aktiválom a Monita Oktonáris lapot! Ezzel az ATKját megemeljük 1700-ra! És most, támadás Monita Harcos! Képernyő kímélő támadás! - kiáltott Robic, ám ekkor elpusztult a szörnye. - Számítottam a csapdádra, amely a Tükörpajzs volt nemde? - kérdezte, majd elült a porfelhő. - Aktiválom a Szörny Élesztőt, és vissza jön a Monita Harcos! És itt a Kiegészítő Képernyőt! (ATK: 1600)
- Én jövök akkor! - mondta Bálint, de előtte még lefordított egy lapot Robic. - Most pedig, húzok rögtön! Hmm… aktiválom a Fúziót, és itt jön Szikra Ember és Agyag Ember fúziója, mégpedig Elemi-Hős Villám Óriás! Aktiválom az effektjét, és így elpusztul a szörnyed most!
- Háh! Milyen ostoba vagy! - mondta a robot. - Aktiválom a csapda lap: Effekt Lenullázót!
- Micsoda? - kérdezte Bálint döbbenten, majd elpusztult a Villám Óriás. - Ez nem lehet! - gondolta. - Lefordított védelemben megidézek egy szörnyet! És lefordítok két lapot, te…
- Igen rájöttem! Kiszámoltam mennyi az esélye hogy még csinálsz-e akármit is… háháhá!
- Muszáj mindig belepofáznod? - kérdezte mérgesen Bálint. - Unom már hogy mindent jobban tudsz! - mondta mérgesen. - Nos, befejeznéd végre hm? - kérdezte mosolyogva. - Na?
- Nem! - ekkor hátast dobott Bálint. - Látom mérges vagy, így nem fogsz tudni koncentrálni! - gondolta magában Robic gonoszan. - Én húzok akkor! Nohát, lássuk mennyi a győzelem esélye ezekkel a lapokkal ebben a körben… 0%, de a fele életpontodat levehetem, háháhá! Feláldozom a szörnyemet, és itt jön máris a Hexagonális Támadóegység! (ATK: 2300) És most pedig, aktiválom a képességét! Eltávolítok két varázslapot a temetőmből, és így elpusztul a szörnyed! - mondta nevetve Robic. - Igaz így csak fele annyi kárt tud okozni, de nem hatnak rá a csapda és varázslapok sem ebben a körben! Támadás most szörnyem!
- Micsoda? Neee! - kiáltotta Bálint. - Ááááh! - ordította hangosan, mikor megrázta az áram. - Francba, ez fájt! - gondolta miközben nagy nehezen felállt. - Francba, francba! Kellett beleütnöm az orromat a dolgokba! - gondolta fájdalmasan, alig tudott állni a két lábán.
- Háháhá! Ostoba ember, veszteni fogsz! - kiáltotta kárörvendve. - Lap lefordítva, kör vége!
- Akkor én jövök! - mondta Bálint, miközben kicsit remegett a keze. - Franc! A kezem! - Lássuk mit húzok! Kapzsi Üst aktiválás! Húzok akkor két lapot! Aktiválom a Neo Űrt, majd megidézem Neos Cayust támadó állásba! (ATK: 0) Hogyha a Neo Űr a pályán van, akkor egy Elemi-Hős sem támadható, míg Cayus a pályán, ebbe őt is beleértem! És a segítségével idézhetek egy Elemi-Hőst, amely Avian lesz! (ATK: 1000) A körömnek vége! - mondta.
- Hm, most nem tudom letiltani a képességeket. - gondolta mérgesen Robic. - Kifogtál most hírtelen rajtam te ember! - vallotta be Robic, majd Bálint elmosolyodott. - De nem örökre! - mondta mérgesen Robic, majd lefordított egy lapot. - Ezzel a lappal győzhetek könnyedén.
- Valamit tervez, érzem. - gondolta Bálint, majd húzott egy lapot. - Most aktiválom a Cayus képességét, amivel feláldozom, és megidézem Neost, most pedig aktiválom a Képesség Kompatibilitást! Amivel érintkező fúziózhatom Aviant és Neost! Itt van Tollharcos Neos! (ATK: 2750) Most pedig aktiválom a képességét, deaktivál ebben a körben minden effektet! El kell hozzá dobnom egy lapot, de megéri azt hiszem… és most pedig, támadás, gyorsan!
- Sajnálom! De nem engedhetem! - mondta Robic, majd a csapás elé állt. Ekkor elmosolyodott Mr. Chem. - Sajnálom, de ezt tényleg nem engedhettem meg neked…
- M-mi a fene volt ez? - kérdezte döbbenten Bálint, amikor elnyelte Robic a támadást.
- Kedves barátom ezt úgy hívják hogy... - feszülten várta Bálint hogy befejezze. - csalás!
- Miiii?! - kérdezte Bálint, miközben padlót fogott. - Mi az hogy csalás? Hogy mersz csalni?
- A robotoknak a gazdájuk parancsát kell követni! - mondta nevetve Robic, majd húzott egy lapot. - Többször hogyha használom a csalást… még baja eshet az áramkörömnek. - gondolta. - Nos, akkor kezdjük a párbajt igazából! - mondta Robic gonoszan. - Aktiválom a Végzetes Áramkört! Amivel feláldozhatok egy szörnyet egy 10-es szörnyért! Itt jön, a Deltalion Omegadron! (ATK: 2800) És most, támadáás! Zárlatoló haragbombázó! - kiáltotta hangosan.
- Nem! A Tollharcos Neos, hogyha eltávolítok egy Elemi-Hőst, akkor megvédi magát egy támadástól! Így hát nem tudod megsebezni! És engem sem! - mondta Bálint nevetve. - Nos?
- Számítottam erre is, és nem számít, a következő körben leviszem 100-ra az életpontodat!
- Hát jól van! Mondd csak ezt! - mondta Bálint, miközben nevetett, majd húzott egy lapot. - Én fogok akkor is nyerni, nem egy ilyen csotrogány gép! - mondta mérgesen Bálint, miközben megpillantotta a lapot. - Aktiválom a Kuriboh Fuvoláját! És ezzel a kezembe vehetem a Szárnyas Kuriboht! Aktiválom a Felsőbbrendű Szárnyakat, és itt jön a 10-es Szintű! Most aktiválom a képességét, feláldozza magát, és annyi kárt okoz neked, amennyi a szörnyeidnek az összereje, tehát már csak 1200 LPd marad, és így már könnyedén nyerek!
- Ostoba ember! - mondta őrült hangon majd felemelkedett a lap, amit figyelmen kívül hagyott Bálint. - Csapda lap: Végzetes Tűzfal! És nem rám nézve végzetes hidd el! - nevetett.
- Micsoda? - kérdezte Bálint, amikor visszavágott rá az effekt. - Lehetetlen! - döbbent meg amikor a Szárnyas Kuriboh rajta verte le a 2800-at. - Ááááh! - összeesett ekkor. (Bálint: 2850->50) - Lehetetlen hogy legyőzzön egy ostoba gép. - gondolta, miközben alig bírt felkelni. - Anya… Apa… - gondolta magában. - Nem adhatom fel értetek… hiszen ti arra neveltetek.
- Kisfiam, ne sírj! - visszagondolt arra, amikor az édesanyja biciklizni tanította. - Nem szabad feladni, hogyha elsőre nem sikerül. - mosolygott mindvégig, majd segített Bálintnak felállni.
- Igen anya, igazad van! - mondta Bálint, majd felpattant a bringájára, és végül… legvégül…
- Igaz húszszor leestem, de annyiszor legalább fel is keltem, és nem adtam fel soha! - gondolta Bálint, miközben próbált felkelni. - Nem… nem adhatom fel! - kiáltotta mérgesen, közben Robic egy lefordított szörnyet idézett meg. - Nem adom fel soha többet! Igérem anya! - gondolta, majd felállt, és húzott egy lapot. - Aktiválom a Kontaktus Cserélőt! Most szétválasztom Tollharcos Neost, Avianra és Neosra! Aktiválom a Spacian cserélőt! És itt van Avian helyett Neo-Spacian Lég Kolibri! És most, érintkező fúzió! És itt van Légi Neos! (ATK: 2500) Az ennek a lapnak a különleges effektje, hogy a használójának hogyha kisebb az LPje, akkor a különbséget megkapja a támadó erejébe! Az 3950! Tehát az ereje most már 6450! - kiáltotta. De Robic nevetett. - Ne nevess! Mert még csak most jön a lap, amivel megnyerem ezt a párbajt! Aktiválom a Lendülő Szárnycsapást! Ez a lap 550 ATK-ot ad egy szörnyemnek! Az azt jelenti hogy most már 7000 az ATKja! - de Robic még mindig nem félt.
- Ostoba ember! Nem győzhetsz le, hiszen védelemben van a szörnyem, mit érsz akkor hát?
- Hm, bolond gép! - mondta Bálint. - A Lendülő Szárnycsapás védelmi szörnyön is sebez! Gyerünk Légi Neos! Semmisítsd meg! Lendülő szárnyhasítááás! - kiáltotta őrülten Bálint.
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Robic, majd ekkor olyan nagy kár érte, hogy elkezdett szikrázni. - Ez… nemjó! - ordította. - Hiba… hiba… 5… 4… 3… 2… 1… - s felrobbant.
- Lehetetlen! - ordította Mr. Chem, amikor ezt meglátta. - Hogyan lehetséges, hogy…
- Bálint Fudo… te egy erős szellemű ember vagy. - gondolta Majest, miközben figyelte. - Te vagy a számomra megfelelő partner… azt hiszem.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg