Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 102.

102. rész: Klánok Háborúja:

- Mi a francot keresel te itt? - kérdezte Dávid elég ellenszenvesen Bálinttól. - Mindegy is… ch! Akkor intézzük el gyorsan. Hiszen várok valaki mást, valakit, aki méltó hogy ellenem…
- Befejezted? - kérdezte Bálint mérgesen. - Már elegem van ebből, hogy lebecsülsz! - mondta mérgesen. - Inkább kezdjük el a párbajt, ugyanis, én vagyok a Chem Klán küldötte! - kiáltotta.
- Óh valóban? - majd elkezdett nevetni. - Szánalmas lehet az a Chem Klán. - majd elmosolyodott. - Most jól felhúztam, már nem tud összpontosítani úgy. - gondolta Dávid, majd aktiválták a párbaj korongjaikat. - Akkor én kezdek! - mondta Dávid, majd húzott egy hatodik lapot is. Lefordítok három lapot, majd megidézem Kiber Sakálharcos Lv4-et! Mivel nincs szörnyed a mezőn, már most megtámadhat téged közvetlenül, az effektje miatt gyerünk!
- Micsoda? - kérdezte Bálint döbbenten, ám ekkor eldobott a temetőbe egy lapot. - Csapda lap a temetőből aktiválódik! Csak akkor aktiválható, hogyha első körben effekt kárt próbálnak okozni! Eldobhatom a temetőbe, és megállítja az effekt sebzést! Így nem ér semmit sem!
- Hm, nagyon okos. - mondta Dávid. - A körömnek vége, de jól vigyázz, hogy mit lépsz!
- Ne ajánlgass nekem semmit! - mondta mérgesen Bálint, majd húzott egy lapot. - Hmm, lássuk. - gondolta. - Megidézem Neos Aliust támadó állásba! (ATK: 1900) Most pedig, támadj Alius! Alius Forcix! - kiáltotta Bálint, majd meglátta Dávid mosolyát. - Értem…
- Sajnálom, de itt van az Elszívó Pajzs! - mondta Dávid, majd elnyelte a pajzs a támadást. - Hehehe. (Dávid: 4000→5900) Átvettem a vezetést azt hiszem. - mondta Dávid nevetve.
- Rendben… ez jól van így. - mondta Bálint, majd lefordított egy lapot. - A körömnek vége! - Remek! Most hogy magasabb az életpontja, már csak a Lég Kolibri kell, és itt a győzelmem!
- Csak nem a Légi Neost tervezi? - kérdezte magában Dávid. - Lényegtelen, úgyis én nyerek! - majd húzott egy lapot. - Várjunk csak… miért is harcolok egyáltalán? - kérdezte magában. - Egy olyan emberért akit nem is ismerek? - kérdezte magában. - Nem! Magamért párbajozok! Csakis magamért! - gondolta őrült tekintettel. - Aktiválom a Sakálharcos Lv4 képességét és itt jön az Lv6! (ATK: 1950) És most, semmisítsd meg Neos Aliust! Hatfokú rombolást nekik!
- Csapda lap aktiválás! Villám Reakció! Pusztuljon a szörnyed most! - kiáltotta Bálint.
- Hm, rendben van. - mondta Dávid. - Megidézem lefordított védelembe egyik szörnyemet.
- Akkor én jövök! - mondta Bálint, majd húzott, ekkor felcsillant a szeme. - Aktiválom a Neo-Űrt, majd aktiválom az Alius képességét, így feláldozom az eköri normál idézésem, hogy felvegye Elemi-Hős Neos nevét! Most pedig, Neo-Spacian Gyülekezet! És itt jön Lég Kolibri! Kapcsolatos fúzió gyerünk! Jöjj Elemi Hős Légi Neos! - kiáltotta Bálint, majd megjelent a szörnye. - Most pedig, aktiválódik a képessége! Tehát 1900-al megemelkedik az ATKja, illetve a Neo-Űr 500 ATKot még biztosít neki. Tehát az 4900 ATK! - mondta Bálint. - Most pedig, aktiválom a Légi Szárnyturbinát! Ezzel védelmi szörnyön is sebezhet! - ekkor Dávid meglepődött. - Na mi van, gond van? Légi Neos, Légi Szárnyturbina csapást nekik mooost!
- Francba, nem tudunk védekezni! - gondolta Dávid mérgesen. - Kiber Lárva nee! - kiáltotta. (Dávid: 5900→1300) - Csapda lap aktiválás! Érvény Visszafordító! Így érvénytelen a támadásod, vagyis az nem, de a sebzésed igen! (Dávid: 1300→5900) Hm, ennyit rólad!
- Hm, majd a következő támadásnál! - mondta Bálint, majd passzolta a kört. - Te jössz!
- Rendben! - mondta Dávid, majd húzott. - Milyen remek húzás! Aktiválom az Úriás Húzást, majd lefordítok egy lapot. Megidézem Rét, a Sakálfejű Kiberharcost! Így megidézhetem Thotot illetve Anubist is! És most, aktiválom a Fúziót! Így itt van Kiber Titán, Kronosz! (ATK: 2800) A körömnek egyenlőre vége, de a játéknak még koránt sincs vége, itt…
- Akkor kezdjük az igazi párbajt, nemde? - kérdezte Bálint, majd húzott egy lapot. - Megidézem Neo-Spacian Nagy Vakondot! Most pedig, Spacian Effektium! Így a fúrók a Légi Neos testére mennek, és az effektje megváltozik, és hozzáadódik Légi Neoséhoz! (ATK: 4900→5400) És szétválaszt egy fúziós szörnyet! Az pedig a Kiber Titán! És most, hogy külön-külön vannak, megsemmisíthetjük az egyiket, mondjuk a leggyengébbet, támadás!
- Hm, ostoba! - mondta Dávid, majd felemelkedett a csapda lap. - Lánc Reakció! Ezzel a lappal az ellenfél támadó szörnye elpusztul, ergo a szörnyednek annyi! - mondta Dávid.
- Nem-nem! A Nagy Vakond feláldozza magát érte! És így még mindig itt van Légi Neos!
- Rendben! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a ∆Fúziót! A kezembe veszem a Végső Fúziót, és most, aktiválom! Feláldozok 400 LP-t, és itt jön újra, Kiber Titán Kronosz! - kiáltotta Dávid. (ATK: 2800→5600) - Nos, így erősebb máris mint a Neosod!
- Micsoda? De várjunk… a Végső Fúzió az Kilenál van. Talán… visszavetted tőle? Hogy lehetsz ennyire bunkó? Te tényleg megváltoztál! Ennyire szemét lettél tényleg? Hogy még…
- Hehehe. Ostoba! - mondta Dávid bunkón. - Hát nem veszed észre, hogy az én Végső Fúzióm teljesen más, mint az ami Kilenál van? Ez a Végső Fúzió az első kiadás, az eredeti, a legeredetibb! Bár igaz ebből a lapból csak kettő létezik. - mondta Dávid. - Ez az egyik lap, amit „elloptam” Christől. - mondta. - Viszont… valamiről nem tudsz. Valamit nem tudsz… a múltban történt valami köztem és Chris között. Azóta gyűlölöm őt, és nem tudok megbízni senkiben sem! Azóta amióta az történt… - ekkor Bálint furcsán kezdett nézni, és mutogatott.
- T-t-t-t-t-ti… E-e-e-e-eggyütt… - ekkor Dávid gúnyosan kezdett nézni. - Huhh, akkor jó.
- Ostoba! Mit képzelsz? - kérdezte mérgesen Dávid. - Még kicsi voltam… ahhrg de mindegy. A végzetedet nem kerülheted el! - mondta Dávid, majd őrülten nevetett. - Támadás, Kiber Titán Kronosz! Kiber Titán Süvítő Harapást nekik! Semmisítsd meg a Neost, az akadályt!
- Ááh! Nee! - kiáltotta Bálint, amikor elpusztult a szörnye. (Bálint: 4000→3900) Lehetetlen!
- A körömnek vége! És most 2800-ra lecsökken az ereje, bár ezt gondolom tudod magadtól!
- Én következem! - mondta Bálint, és húzott egy lapot. - Aktiválom a Kapzso üstöt, és húzok két lapot! Lefordítok két lapot, és megidézem, a Villám Szinkront támadó állásba! Kör vége!
- Akkor én következem! - Nyilván az egyik csapda lap valamilyen pajzs-féle lap lehet. Szóval… mi lenne hogyha… - Nem érdekel! Támadj Kiber Titán Kronosz! Pusztítsd el!
- Ez nagy hiba volt! - közölte Bálint, majd megjelent a Tükör Pajzs, és elpusztult a Kiber Titán. - Így most hogy nincs szörnyed, a köbvetkező körben a Villám-Szárny kivégezhet!
- Ó istenem. - mondta Dávid, majd lefordította a maradék lapjait a kezéből. - Kör vége!
- Remek, én következem! - mondta Bálint, és húzott is egy lapot. - Aktiválom a Pakli Fúziót! Egy hatos, vagy azalatti fúziós szörnyet megidézhetek, legyen az az Elemi-Hős Villám Óriás! És most szinkron idézés! Ragyogj ég sárkánya, a fény töltse be szívedet! Itt jön, a Villám-Szárny Sárkány! (ATK: 2800) Végső támadást mérni! Gyerünk Villám-Szárny Sárkány!
- Csapda lap aktiválás! Kényszer Kiber Idézés! A Kiber Madár itt jön! Elpusztíthatatlan rémlik? - nevetett Dávid. - A győzelmed lehetetlen! - ördögi mosollyal statuálta hogy „nyert”.
Eközben Kileék már aggódtak, hogy mi van a fiúkkal, ezért elindultak, összepakoltak.
- Nem találtunk semmit. - mondta Alexis aggodalmasan. - Mi a fene lehet azzal a három lappal? - kérdezte mérgesen, eközben Chazz olvadozott attól, ahogy Alexis cipelte a csomit. - Ahelyett hogy olvadoznál inkább vedd el. - mondta Alexis, majd Chazzre dobálta a cuccot.
- Ez nem igazság! - mondta Chazz, ekkor Atticus is rádobálta egy „Akkor az enyémet is viheted” mondat után. - Ez nem igazsááág! Héé, várjatok! Nem bírom el, vááárjatok, nemá!
Ám ekkor megálltak Alexisék, megjelent előttük Majest. Mosolygott, és ez zavarta őket.
- Ki a franc vagy te? - kérdezte Atticus mérgesen. - Talán ellenség vagy? Vagy… barát?
- Hm, miért mondtad a barátot kisebb bátorsággal? - majd ekkor felragyogott a szeme. - Értem… manapság a barát ritka nemde? - Atticus meglepődött. - Mi a baj? Jajj bocs… hisz te akartad ezt mondani nem? - kérdezte Majest, miközben mosolygott mint egy vadalma. - Bocs.
- Mi a fene… azaz ki a fene vagy te? - kérdezte Atticus mérgesen, a többiek nem értettek semmit. - A sötétség küldött mi? - kérdezte Atticus, miközben ökölbe szorította a kezét.
- Hm, meg sem próbáld. - mondta Majest. - Tíz másodperccel előbb tudom mit akarsz, mint te magad. - Atticus azért megpróbálkozott, ám ekkor eltűnt a szemük elől Majest. - Itt vagyok! - mondta Majest. - Ezek az ostoba emberek nem juthatnak el Bálintékhoz, érdekel a kimenetele a párbajnak! Így meg kell akadályoznom hogy odajuthassanak! - gondolta Majest magában.
- Ezt neked! - ekkor majdnem bemosott Alexis Majestnek. Majest kicsit megrettent tőle.
- Mi a franc folyik már ott? - kérdezte Mr. Chem elégedetlenül, egy kivetítőt nézve. - Azok az ostobák csak kóstolgatják egymást. Elegem van ebből! - majd Istrynek egy üzenetet küldött.
- Óh Chem testvérem… látom egy húron jár az agyunk. Én is épp ezt akartam tanácsolni, heh.
- Gyerünk Bálint, mutass valamit majd! - mondta Dávid, miután az lefordított egy két lapot.
- Én következem tehát! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Aktiválom az Elutánzót! Lemásolom vele a Végső Fúziót! És itt jön, a Végső Kiber Sárkány! (ATK: 4000→8000)
- Azt már nem! - mondta Bálint, majd megjelent egy csapda lap. - Ez itt a Villám Ujratöltés! (ATK: 2800→8001) Most pedig, így visszavágunk a legerősebb szörnyednek, gyerüünk!
- Nem úgy van az! - mondta Dávid, majd felemelkedett egy csapda lap. - Csapda Zavaró!
- Micsoda? Akkor elpusztul a csapdám? - kérdezte döbbenten Bálint, majd közeledett felé a támadás. - Ez nem lehet… így nem lehet vége. - gondolta magában mérgesen. - Francba már!
- Hehehe! Milyen jól haladok! - mondta Lawley az épületen, ahonnan figyelte. - Hogyha valamelyik veszít, én nyerek, megfertőzöm sötétséggel, és bingó! - nevetett őrülten, ám ekkor… - Mi a franc?! - kérdezte, csak mint Dávid, és Bálint is, amikor egy villám lecsapott.
- Raijin! - mondta Dávid, amikor megpillantotta. - Hiushi, Ganna, és Barrel! - mondta mosolyogva. - Örülök hogy jól vagytok! - mondta, ám Raijinnek nem örült. - Miért avatkoztál bele a párbajunkba? - kérdezte mérgesen. Majd elmagyarázta Raijin. - Értem már… deeee…
Ekkor két repülőt hallottak, majd megjelent Mr. Chem és Mr. Istry a repülőkön voltak.
- Mit keresel itt Istry? - kérdezte mérgesen Dávid, amikor meglátta a férfit. Az nevetett.
- Ugyan már, hát nem örülsz nekem? - kérdezte Istry gúnyolódva. Majd feltekintett előre. - Chem, meg foglak semmisíteni! - mondta ördögi mosollyal Istry. - Mint pár éve, érted?
- Ugyan! Sosem győzhetsz le! Most már nem! A kémiai paklim mostmár tökéletes!
- Hehehe! Kémiai egyszerű kémiai pakli? Mit sem érsz vele! - nevetett Istry gúnyosan.
- Mi a francot terveznek ezek? - kérdezte Bálint, meg azt sem értette hogy kik Hiushiék.
- Kezdjük el a párbajunkat! Az utolsó párbajunkat, ami mindent eldönt, mindent Sidneyben!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?