Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 101.

 101. rész: Végső Hazugság:

- Káosz Kiber Sárkány semmisítsd meg őket! - nevetett Dávid őrülten, majd Chris szörnyét elsöpörte. - Hehehe. Én fogok nyerni, én fogok nyeeeerni! - ordította Dávid, ám ekkor megjelent mellette a Végső Kiber Sárkány majd felsikoltott. Ekkor Dávid szomorú lett. - Sajnálom Végső Kiber Sárkány! - mondta Dávid szomorúan. Eközben a Káosz Kiber Sárkány körül a sötétség terjengett. - A Káosz Kiber Sárkány gonosz? - döbbent rá hírtelen. - Ez…
- Hehehe! Persze hogy gonosz! Mindig is az volt. - mondta Chris, miközben felkelt. - Megsemmisítelek a következő lapommal! - Dávid lefordított közben még egy lapot. - Én jövök akkor! - mondta Chris, és húzott egy lapot. - Itt az alkalom! - mondta Chris, majd felmutatta a Végső Fúziót. - Aktiválom a Végső Fúziót! Majd itt jön a Fizikai Sárkány és Lézeres Sárkány evolúciója! A Végső Mecha-Dron! (ATK: 2500→5000) Pusztítsd el!
- Aktiválom a csapda lapom! - mondta Dávid, majd megjelent egy sötét lap. - Ez a Sötét Lélek Konfúzió! Feláldozom a Káosz Kiber Sárkányt, és a játékból kivitt Végső Kiber Sárkányt…
- Mit érsz ezzel? - kérdezte nevetve Chris. - Hiszen így is 1000-el erősebb a szörnyem! - nevetett őrülten, ám meglepődött ekkor, ugyanis a Káosz Kiber Sárkány nem tűnt el.
- Egyesüljön a lelketek! - kiáltott Dávid, majd ekkor felüvöltött a Káosz Kiber Sárkány, majd egyesült vele a Végső Kiber Sárkány, és eltűnt a sötétség. - És most, pusztító kiberroham! (ATK: 4000→8000) - Így már esélyed sincs ellenem azzal a szánalmas szörnyeddel! Hehe.
- Micsoda? Miért… miért 8000 az ATKja? A csapda lap igaz? Ez lehetetlen! - kiáltotta. - Áááh neeee! - ordította fájdalmasan, majd a földre esett. - Hogy győzhetett le egy ilyen…
- Milyen szánalmas hazudozó vagy te! - mondta szánalommal Dávid. - Ez a lap, pedig az enyém. - szánakozott, miközben felvette a lapot, majd ekkor megfogta a lábát Chris. - Engedd el, vagy megkeserülöd hogy hozzám értél! - mondta Dávid sötét tekintettel. Chris azonban nem engedte el, így neki kellett kihúzni a lábát a kezeiből. - Ostoba „Fantom Rendőr”. - majd otthagyta, miközben Bálint észrevette, hogy a Végső Kiber Sárkány a házak felé emelkedett.
- Mi a fene történik ott? - kérdezte döbbenten Bálint, majd elkezdett futni őrülten. - Mi folyik itt? - kérdezte, amikor odaért, majd meglátta Christ. - Hé, ki vagy te? És hol van Dávid? - kérdezte kíváncsian, de akkor meglátta hogy egy rendőr. - Hogyan? Miért vagy te földön? - majd felsegítette. Az alig bírt a lábain állni. - Jól vagy? - kérdezte ijedten, amikor az megszédült. - Mi történt itt? Hahó! - már kezdett ideges lenni a hallgatástól. - Hé válaszolnál?
- Elnézést, csak még nem tértem magamhoz! - mondta Chris, kicsit maga alatt volt, majd ellökte Bálint kezeit. - Ne érj hozzám kölyök! - mondta mérgesen, majd a Párbaj-Futójához ment, és felszállt rá. - Várjunk csak, azt kérdezte hogy Dávid itt volt-e? Akkor ő ismeri. - gondolta magában sunyin. - Ááh! - megjátszotta, hogy leesik a Párbaj-Futóról, majd Bálint odafutott hozzá. - K-kérlek vigyél be a kórházba! - mondta Bálintnak, majd elájultnak tettette magát. - Az ostoba… most Dávid ellen fordíthatom. - gondolta magában sunyin. - Hehehehe!
Bálint ekkor felhívta a mentőket. Majd meglátta a Párbaj-Futót, és elkezdett olvadozni tőle.
- Milyen csodálatos Párbaj-Futó! - mondta csillogó szemekkel, körbeugrálta, majd ráült. - De jó lenne hogyha már turbó párbajozhatnék! - mondta szomorúan. - De nem baj, 3 év múlva…
Eközben megérkeztek a mentősök, majd bevitték Christ, és Bálint is vele ment, aggódott érte.
- Mi történt veled? - kérdezte Bálint kíváncsian, amikor Chris ébredezett. - Dávid tette veled?
- Dávid… - mondogatta Chris egy ideig folyamatosan. - Igen… az a bűnöző volt! Dávid Syler! - ekkor megdöbbent Bálint, sokként érte szinte ez. - Mi a baj? Talán ő a barátod?
- Bűnöző? - kérdezte Bálint döbbenten. - Hogy a francba érted ezt? - kérdezte mérgesen, majd megfogta Chris nyakánál lévő ruhát. - Hogy érted ezt? - kérdezte szorongatva. - Válaszolj!
- Héhéhé! Türtőztesd magad kölyök! - mondta Chris, majd ellökte magától. - Jól hallottad, pont úgy értettem, ahogyan hallottad! Miért számít ez? Csak nem a barátod? - kérdezte döbbenten, vagyis úgy tett mintha megdöbbent volna. - Hm, látom a barátod, hiszen…
- Most elmegyek innen! Biztosan hazudsz! - mondta mérgesen, majd bezárta az ajtót.
- Hehehe. Elültettem benne a gyanakvás magjait. Most már nem bízik meg Dávidban az akármit is mondhat neki. - gondolta Chris, miközben magában nevetett, majd felkelt.
- Hogy lehet ez? - kérdezte magában Bálint. Majd rádöbbent, hogy lehet hogy Dávid csatlakozott az Istry Klánhoz. - Hogyha így állunk… mivel barátok vagyunk… meg kell állítanom, minél előbb! - gondolta magában, majd elindult a Chem Klánhoz. - Csatlakoznom kell… hogy megállíthassam… de nem akarom elfelejteni, hogy miért is csatlakozom…
- Micsoda? Csatlakozik a Chem Klánhoz? - kérdezte döbbenten Majest. - Ostoba döntés…
Bálint végül odaért a Chem Klán épületéhez. Majd bement, Mr. Chem éppen a desszertét ette.
- Ki a franc zavarja már meg a desszertem megevését? - kérdezte mérgesen Mr. Chem, majd megpillantotta Bálintot. - Óh, te vagy az? Hm… neked megbocsátom. - mondta Mr. Chem nagyképűen. - Mit akarsz? Csak tán nem csatlakozni? - kérdezte kaján vigyorral. - Nos?
- De… épp ezt terveztem! - mondta Bálint, miközben azon gondolkodott hogy miért tehette ezt Dávid. - Miért kellett bűnözővé válnod? Miért? - kérdezte magában. - Bár az a fickó…
„- Biztos ebben? - kérdezte Bálint Christ, miután visszament a kórteremben. - Ellopta a…
- Igen, a Káosz Kiber Sárkányt a múzeumból! - mondta komoran. - Megakartam állítani de ő, ő… legyőzött. És ellopott egy fontos lapot tőlem. Egy nagyon értékes lapot amit… örököltem.
- Hogyan? De ő… Ő nem ilyen! - mondta hangosan Bálint, ideges lett kicsit. Közben elment.”
- Voltam a múzeumban… és ott megmondták, hogy tényleg ellopták a lapokat… de az nem lehet hogy Dávid legyen. - gondolta magában, ideges volt, de ezt lehetett rajt látni. - De…
- Mi a baj kölyök? - kérdezte Mr. Chem. - Talán nem döntötted el még 100%-ban, hogy mit is akarsz? - kérdezte Mr. Chem, majd eltűnt a kaján vigyor, és komor lett a tekintete. - Mi az?
- Semmi… - mondta Bálint, majd felnézett rá komolyan. - Igen, csatlakozni akarok! De… amint a céljaimat beteljesítem, azután kilépek, és sosem lát többet! - mondta Bálint. - Rendben? - kérdezte, majd Mr. Chem elég komor arcot vágott. De végül bólintott. - Rendben.
- Rendben… de… azelőtt nem mehetsz el, minthogy az Istry Klánnal leszámoltunk! - mondta.
Eközben Dávid találkozott Hiushival és a többiekkel, majd azok meglepődtek hogy még él.
- Hogyan menekültél meg? - kérdezte Ganna döbbenten. - Mármint nem kételkedtem hogy…
- Semmi baj Ganna! - mondta Dávid, majd elindultak vissza az épületbe ahol lakik a Hiunganbara. Majd eszébe jutott Dávidnak a Káosz Kiber Sárkány. - Várjatok meg itt! - majd elkezdett futni, a többiek nem értették, hogy mire véljék ezt. Szóval úgy döntöttek megvárják.
- A Káosz Kiber Sárkányt vissza kell tennem a helyére! A dobozba, amelyben Anubis és Obelisk vannak! - gondolta, majd odaért a sátorhoz. - Hm, jó helyet választottak a sátornak. - mondta Dávid, majd bement. Mindenki aludt még, nem volt jobb dolguk. - Akkor ezt elviszem… - mondta, majd betette a dobozba, ám mikor kiment, ott állt Bálint. - Mi a…
- Te… szemét! - mondta mérgesen Bálint. - Mi a fenét tettél? - ordította, ám ekkor felugrott Dávid, majd a háta mögé került és elkezdett futni. - Francba! - kiáltotta Bálint, majd elkezdte követni. - Utol foglak érni, akkor is! - Dávid végül is elég gyorsnak bizonyult. - Hol van?
- Huhh! Leráztam. - mondta Dávid, majd ekkor meglátta, amint Hiushiék a földön feküdnek. Eszméletlenek voltak. - M-mi a fene? - kérdezte mérgesen Dávid. - Ki a fene tette ezt? - szinte megőrült. - Hol van aki ezt tette? - majd ekkor megjelent, egy Mr. Chemhez hasonlító férfi.
- Hehehe. Én voltam az. - mondta a férfi, majd kaján vigyor jelent meg az arcán. Dávid nekiakart menni, ám ekkor lefogták a férfi emberei. - Naa, ne heveskedj annyira! - mondta. - Vagy talán te is leckét akarsz tőlem, hogy megmutassam mi is az igazi erő? - nevetett.
- Miért… miért tetted ezt velük hogyha tudtad hogy nem győzhetnek le? - kérdezte Dávid szomorúan, miközben lesütötte szemeit. - De… Válaszolj a francba is! - kiáltotta, majd kitört a fogásból és megindult a fickó felé. - Válaszolj gyerünk! - az egyszerűen elkerülte. - Mi?
- Milyen ostoba gondolat. - mondta, majd egy pöcköléssel ellökte a falba Dávidot. - A nevem Mr. Istry. Ausztrália legnagyobb klánjának vagyok a vezetője, az Istry Klánnak! - mondta. - Azt szeretném… nem… azt AKAROM, hogy csatlakozz hozzánk! És együtt semmisítsük meg a testvérem klánját, a Chem Klánt! - mondta Istry. - De gondold meg… hogyha nem csatlakozol, akkor nekik annyi! - majd Hiushiékra mutatott. Dávid ekkor átgondolta, majd felállt. - Nos hogy döntöttél? - kérdezte kaján vigyorral, majd Dávid bólintott. - Remek…
Dávid velük ment, majd elkezdett esni az eső, Hiushiék ekkor felkeltek, de nem értették mi van Dáviddal. Ekkor azonban érkezett valaki akit ismernek. Raijin volt az… meglepődtek.
- Fiúk… miért csatlakozott az új vezetőtök az Istry Klánhoz? - kérdezte Raijin kíváncsian.
- Micsoda? - kérdezték a fiúk döbbenten. - A-az… lehetetlen! - mondták mérgesen. - Főnök… Ő jó ember. - mondta Hiushi, majd Raijin bólintott. - Tudod? - kérdezte Hiushi döbbenten.
- Igen… tudom hogy ő jó ember. - mondta Raijin. - Hamarosan eljön az idő… amikor az Istry és a Chem Klán egymásnak feszül, és meg kell őket állítanunk! Különben elpusztítják a várost… és az… az… nem történhet meg! - bólintottak a többiek, majd bementek a házukba.
Másnap, az Istry és Chem Klán is azt az üzenetet küldte, hogy elküldik a legjobbjukat egy helyre. Dávid és Bálint pont egyszerre indultak el, majd félúton összetalálkoztak. Ekkor…
- Te vagy az tényleg… - mondta Bálint mérgesen. - Miért… lettél bűnöző? Miért álltál át az Istry Klán oldalára? Te ostoba! - mondta, majd elfordult. - De nem gond, megállítalak!
- Hm… nem tudsz te semmit. - mondta Dávid komoran. - Amúgy is honnan tudsz te akármit is? Csak nem Chris Bluecal találkoztál? - kérdezte gúnyosan. - Csak mert hogyha neki hiszel, akkor egy ostoba tuskó vagy! - mondta Dávid. - Amúgy sem értem mit keresel itt… úgy volt, hogy a Chem Klán legjobbja jön ide! - mondta Dávid, elég utálatos volt. - Menj innen, most!
- Ostoba, hiszen én vagyok a Chem Klán legjobbja! - mondta Bálint nevetve. - Mit lépsz most? - Miért mondta azt, hogy az a rendőr nem megbízható? - kérdezte magában döbbenten.
- Hogy te?! - kérdezte Dávid, majd elkezdett nevetni. - Ugyan, ne viccelj! Hord el magad! Épp fontos párbajra várakozom! - Tényleg ő lenne az? - kérdezte magában. - Na mi lesz?
- Miért hiszed azt hogy nem én vagyok a legjobbja a Chem Klánnak? - kérdezte mérgesen.
Valaki figyelte őket, nevetett rajtuk. Ellenség volt, a sötétség szolgája. Lesben várt… a…
- Megfelelő alkalom még nem jött el. - mondta Lawley. - De vicces lesz nézni, amint elpusztítja egymást ez a két jó barát, végre kezdődik a Chem és Istry Klán háborúja!

 

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!