Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 103.

103. rész: A Chemistry-dilemma:

- Mi a fene történik itt? - kérdezte Dávid mérgesen, majd a fejéről levette a szalagot. - Ez a tied. - mondta Raijinnek, majd odadobta neki, az pedig bólintott. - Elmehettek most már innen, ehhez nincs már közötök. - de Raijinék nem így gondolták. - Miért nem mentek?
Eközben Majest tovább mérgesítette Chazzéket. Azok már nagyon idegesek voltak.
- Hehe… még mindig nem kaptatok el. - mondta Majest, miközben a föld felett lebegett. - Áh kicsit elragadtattam magamat, bocs emberek. - mondta, miközben leszállt a földre, ekkor körbevették Alexisék. - Remélem nem minden ember ilyen ostoba… nem tanultok hibából?
- Kezdjük a párbajt testvérem! - mondta Chem, majd ekkor elővették mindketten a korongjaikat, felerősítették a karjukra, majd aktiválták azt a paklijuk betételével. - Kő-papír-olló? - kérdezte Chem Istrytől, de az nem válaszolt, hanem csak húzott egy lapot. - Mi van?!
- Miért kérdeznélek téged, te úgyis még el leszel ott a kő-papír-ollózgatással. - mondta gúnyosan Istrí. - Megidézem az Alkímia-Harcos Ásványi Lovagot támadó állásba! (ATK: 0) Amikor ő a pályán van, eldobhatok a paklimból egy másik Alkímia-Harcost, az legyen egy másik Ásványi Lovag. És hogyha egy Ásványi Lovag a temetőbe kerül, akkor egy másikat is kidobhatok oda. - majd megtette. - Így az Ásványi Lovag ereje 2000-re felszökik, hiszen minden temetőben lévő ásványi Lovagért kap 1000 ATK-ot! Lefordítok két lapot, a körnek…
- Vége! - mondta Chem, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Végtelen Oxidén varázst, ezzel megidézek 4 Kémiai Oxidén Zsetont! Most pedig, aktiválom a Kémiai Szuper Idézést! Feláldozok 1000 LP-t, és itt jön Nitrogén Kardos! (ATK: 1000) Most pedig, speciális Fúziós Idézés! 5 lapot egyesítek egymással, és itt jööön, az Öt-fejű TNT Sárkány! (ATK: 2500) Aktiválom a képességét, nem támadhat ebben a körben, de hogyha eldobok 5 lapot, akkor minden lap után, az ellenfélnek 700-700 kárt okoz! Azaz az 3500! Majd a következő körben simán szétverjük az Alkímia-Harcosod! Effekt aktiválódj! - eldobott öt lapot. - TNT Folyam!
- Micsoda? - kérdezte Istry, majd elmosolyodott. - Azt hitted megsebezhetsz egy ilyen piti effekttel… de tévedtél! Nagyon nagyot! Csapda lap, Iker-Szablya Védelem! Hogyha a temetőben van két ugyanolyan szörny, akkor az ellenfél ebben a körben nem támadhat, az effekt sebzés pedig lenullázódik! - mondta Istry ördögi mosollyal. - Még csinálsz valamit?
- Nem… - mondta mérgesen és passzolta a kört. - Nem veszíthetek… most nem! - gondolta.
- Akkor én következem azt hiszem! - mondta Istry, és húzott. - Ohhohohó! Mi akadt a kezembe! Megidézem speciálisan az Alkímia Harcos Ununbiumot! (ATK: 3000) Hogy megidézhesse,. Ki kellett vonnom két lapot, de amikor egy vagy két Ásványi Lovag kikerül a játékból, aktiválódik az effektje, a harmadiknak ami az, hogy egy tetszőleges varázs lapot a kezembe vehetek! Az az Alkímiai Fúziós Kapu! Aktiválom, és most, eltávolítom a játékból a két szörnyem. És itt jön a Végső Alkímia Bölcs, Aljmlor. (ATK: 3000) Aktiválom a csapda lapomat, a Halálos Újjászületést! Feláldozok 1000 LPt! (Istry: 4000→3000) És itt jön Ununbium! (ATK: 3000) Sajnos a Halálos Újjászületés miatt nem támadhatok, de lesz még kör. Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége! Te következel! - mondta Istry. - Nyerni fogok!
- Nem mert én fogok! - gondolta Chem, majd húzott. - Hm, megidézem a Romboló Redukció Klorogént! Most, aktiválom az Egységes Kémiai Hatást! És itt jön mégegy Klorogén, egyesülnek, és jön a Klorofill Sárkány támadó állásba! (ATK: 2000) Most pedig, mivel a pályán van Klorofill és TNT, megidézhetem a pakliból a testvérüket, Termokémiai Sárkányt! (ATK: 3000) És most, hogyha mindhárman a pályán vannak, feláldozom őket, hogy megidézzem a kezemből, a legfelsőbb Kémiai szörnyet! Itt jön, a Kémiai Isten, Cemius! (ATK: 5000) - ekkor megjelent egy sárkány, ami páncélban volt, és hét feje volt. - A képességeket örökölte elődeitől, csak kicsit megváltoztak. Most minden feje után 500 LP-t veszít az ellenfelem! Pusztítsd el, Átok Kísértés effekt aktiválás! - majd megindult az effekt.
- Csapda lap aktiválás! Elsült Puska! Ezt csak akkor aktiválhatom, hogyha az ellenfél aktivál egy effektet! Amikor ez történik, az effektet eltörli, és annak használójának 500 kárt okoz!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Chem. - Áááh! (Chem: 3000→2500) És a támadási szakaszt még így sem használhatom ki. - gondolta Chem mérgesen. - Akkor a körömnek vége van!
- Rendben! - mondta Istry, aztán húzott. - Dávid… elbuktál, csalódtam. - gondolta mérgesen Istry. - Aktiválom az Elletétes Alkímiát, és így az ellenfél egyik Fúziós szörnyét szétválaszthatom! Az pedig a Cemiusod! Most hogy szétesett darabokra. Könnyedén megsemmisíthetjük! Támadás, Ununbium, Unununbium Romboló, és Aljmlor, Septus C!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Chem, amikor elpusztult a TNT és Klorofill. - Neem! (Chem: 2500->2000->1000) Francba… 1000 életpontom maradt csak. - gondolta.
- Lefordítok egy lapot, és a te köröd következik! - mondta Istry, érezte, hogy egyre nagyobb fölényben van. - Az Alkímia Harcos paklimban egyetlen kémiai lapom van… a Marónitron!
- Miért testvérem? - kérdezte szomorúan Chem. - Miért cserélted le a paklidat ilyen lapokra? Pegasus adta ezeket a lapokat, erős lapok de… a kémiai lapok azok amikkel igazán jól tudsuz bánni! Elfelejtetted? Amikor megalapítottuk a kéttagú csapatunkat… a Chemistryt… Amikor még mindketten jóban voltunk egymással. De azon a napon… mi történt veled testvérem?
- Hogy mi történt? - kérdezte Istry, majd összehúzta a szemöldökét. - Pegasus kastélyában jártam, ugyanis meghívott egy nap. De… akkor kihívott engem, viszont a lapjai… túl erősek voltak. Ekkor rájöttem, hogy a paklim gyenge, azon a napon, amikor ő levert engem… akkor.
„- Óh, nézzenek oda, itt a csodálatos Mesevilág! - majd megjelent a más jól ismert lap. - és most, megidézem a Mese Sellőt támadó állásba! (ATK: 1400) Hét nem cukorfalat? - kérdezte mosolyogva. - Sajnálom barátocskám, de a párbajnak vége. - mondta mosolyogva. - Hehehe.
- Már hogy a francba lehetne vége? - kérdezte mérgesen Istry. - Hiszen 4000 LP-m van még!
- Ohhoho. Elfelejtettem említeni? Aktiválom a csapdát, a Mese Gyárt! Ellopom a szörnyedet, és mese szörnyet készítek belőle! Jöjj hát drága Mese Seandeioxid! (ATK: 2600) Pusztítsd el drága sellőm és sean! Pusztító mesehullám! Óh, úgy látom nyertem két kör alatt! - nevetett.”
- Két kör alatt legyőzött, de látta bennem a lehetőséget, akkor adta nekem ezeket a lapokat. Így… most a bizalmának erejével párbajozok! De te jössz, és ne nyavalyogj, nem hat meg!
- Ch, mit számít neked bárkinek is a bizalma? Ez csak egy illúzió számodra! Te csak magadért vagy képes párbajozni! Senki másért, és semmi másért! - mondta nevetve.
- Ne rólad beszélj inkább, hanem rólam! Te vagy olyan! Mindig is olyan voltál! - mondta.
- Úristen, ez rosszabb mint egy szappanopera. - mondta Bálint gúnyosan. - Befejezhetnék…
- Egyetértek. - mondta Dávid, már ő is unatkozott. - Ez a barátok közt nekem már sok…
- Hm, akkor hát, én következem! - mondta Chem, Istry legszívesebben leordította volna a fejét. - Húzok egy lapot! - majd meglátta mi az. - Aktiválom a Perceptor Kérleltetést! A következő körben nem tudsz támadni! És most, lefordítok mégegy lapot, a körömnek vége.
- Akkor én jövök! - mondta Istry, majd mosolyogni kezdett. - Aktiválom a Libra Alkímiát! Ezzel a lappal, mindkettőnk élete visszanövekszik 4000-re! - senki sem értette hogy miért tett ilyet. - Ugye nem értitek miért tettem ilyet? Majd hamarosan megértitek! De most megidézek egy Alkímia-Harcost, mégpedig a Bölcsek Kövét, támadó állásba! Körnek vége! (ATK: 0)
- Akkor én jövök. - mondta Chem, majd húzott egy lapot. - Hehe. Mi van itt? Itt van az Intercept Idézés! Ezzel a lappal, megidézhetek egy bármilyen kémiai lapot! Cemius lesz az! (ATK: 5000) Semmisítsd meg az ellenfelünk szörnyét! Támadás, mooost! - kiáltotta.
- Bölcsek Köve védd ki a támadást! Effekt aktiválás! Bölcsek pajzsa! Amikor aktiválom az effektjét, akkor az ellenfél egy támadását képes kivédeni! - mondta nevetve Istry. - Véged! Ugyanis rögtön én következem! Most pedig, húzok egy lapot! - mondta, majd megpillantott egy lapot. - Nahát, mi akadt a kezembe. Marónitront, megidézem, feláldozom minden szörnyem! És akkor jöjj! - megjelent egy harcos szörnyé (ATK: 5000) Amennyiben, az életpontom több, mint 4000, vagy pontosan 4000, megkapja az életpontjaim felét! Remek!
- Micsoda? Még meg van ez a lap? - kérdezte döbbenten Chem. - De… azt mondtad hogy…
- Azt mondtam, hogy lecseréltem a lapjaim… de ezt tőled kaptam… és nem tudtam…
„- Tesó, ezt a lapot neked adom. Nekem ott van Cemius. - mondta mosolyogva Chem.
- Ez Marónitron? - kérdezte döbbenten Istry, amikor megkapta. - Kösz tesó! - mosolygott.”
- Ez a legerősebb kémiai lap! - mondta Istry, majd felemelte a fejét. - Azonban… már nem érdekel ez a csöpp ajándékod! Már nem tisztellek! Ugyanis akkor… azt hitted hogy elárultalak. De tévedtél! Én csak erősebb akartam lenni, míg te… te… irigy voltál, és csak vissza akartál húzni! Megértettem! Hiszen rájöttél, hogy sokkal jobb vagyok nálad…
- Micsoda? Hehe… honnan veszed ezt? Pegasus mondta mi? Az a szemétláda… - mondta mérgesen. - Vagy talán ezt… mindezt… te gondolod rólam? - kérdezte szomorú tekintettel.
- Hm… ez a tekintet szomorúnak látszik, de igazából hegyes mint a lándzsa, amely vágyakozik hogy átdöfje a szívemet. - mondta elég irodalmian Istry. - Ezt te írtad egyszer, és ez rád nagyon igaz, az én szemszögemből! - mondta Istry. - De ez most egy párbaj, amit be kell most már fejeznünk, nem gondolod? - kérdezte Istry. - Szóval fejezzük be most rögtön!
Eközben Majest még mindig Alexisékkel szórakozott. Ugrált összevissza, azok meg bedőltek neki, ám ekkor Kilet figyelmen kívül hagyta, aki megfogott egy baseball ütőt, és leütötte.
- Mi a fene? - kérdezte Majest amikor felkelt. Meg volt kicsit lepődve, amikor rájött hogy átverték. - Ti emberek… nagyon alávalóak vagytok. - mondta Majest, ekkor fejen vágta Alexis. - Lassan a testtel kislány… egy istent nem bánthatsz! - mondta Majest nevetve.
- Isten?! - kérdezték mindannyian. - Szóval te egy isten vagy? - csillogott a szemük.
- Hát persze igen… én vagyok a legcsodálatosabb férfi isten… a szépség megtestesítője, az izomkolosszus… Adonisz - csillogott a szeme közben, próbált meggyőző lenni. - Miéért?
- Mert hazudsz! - mondta Alexis gúnyosan. - Ennyire ostobának nézel minket, komolyan?
Eközben tovább folyt a párbaj, Chem és Istry között. Támadni készültek épp e pillanatban.
- Támadás! - kiáltották mindketten, majd megindultak a támadások. - Savbomba robbanás!
Azonban ez veszélyesebb volt mint egy sima párbaj, valamiért a környezetre hatással voltak.
- Mi a fene történik? - kérdezte Dávid mérgesen, amikor melléjük esett egy savgömb, majd sötétedni kezdett a föld. - Mi a… ezek a szörnyek… valósak talán? - döbbent rá. - Az nem…

- A következő rész tartalmából csak itt és csak most! - mondta Bálint nevetve. - Dávid és Bálint vállt vállnak vetve fog harcolni, hogy legyőzzék a Chemistry Brotherst, de… Dávid elbukik, és Bálint lesz végre a hős…
- Hé, erre én nem így emlékszem… - mondta Dávid mérgesen. - Inkább fogd be, amúgy is… mióta van előzetes?

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!