Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 107.

107. rész: Az Istenek Támadása:

- Hmph… Milyen könnyű volt ezeket az ostoba akadémiai embereket elkapni! - mondta az egyik férfi egy fehér helyen. - Ra, szerinted menni fog, hogy leverjük azokat a kölköket is?
- Hát persze, sikerülni fog mindenképp. - mondta Ra mosolyogva. - De Osiris… Anubis szerinted vissza fog térni, az elkövetkezendő időkben? - majd a lépcsőkön lépteket hallottak.
A fehér, ragyogó lépcsőkön Anubis lépkedett, majd mikor felért, nagy meglepetést okozott.
- Te? Itt vagy? - kérdezte Osiris, majd összehúzta a szemöldökét. - Mit akarsz Anubis? Hm?
- Testvéreim, én visszatértem! - mondta Anubis, majd elmosolyodott. - Remélem örültök nekem! - Osiris odament ekkor hozzá, lesújtó pillantást vetett rá, majd odaadott egy paklit. - Áhh… a paklim, nemde? - kérdezte Anubis, majd elvette. - Sajnálom hogy eddig távol tartózkodtam, csal hát… nem tudtam hogy mikor indul el pontosan a terv… de a Syler kölyök az enyém, megértettétek? - kérdezte vöröslő szemekkel, majd testvérei bólintottak. - Remek!
Eközben Mr. Syler és a Syler Corp a  minapi furcsa eseményt vizsgálta az Akadémia szigetén.
- Nem találtak semmit? - kérdezte Mr. Syler, miközben azok vizsgálták hogy mi történhetett.
- Uram, sajnálom, de a műholdak hogyha a szigetre néznek, eltűnik a kép rögtön… lehetetlen, akármilyen vizsgálatot végre is hajtani ott. Azt hiszem, akkor személyesen kell odamennie.
Mr. Syler elindult egy gépével, majd meglátott újra egy fénycsíkot. Nem értette mi lehet az.
- Hm… valami történik ott, csak fogalmam sincs hogy mi. - mondta, majd leszállt a szigeten.
Ekkor elindult az akadémia felé, majd benyitott. Nem talált ott senkit, csak az üres épületet.
- Hol a fenében lehetnek? - kérdezte Mr. Syler kíváncsian, hiszen nem értette mi történhetett.
- Óh ez az ember… - mondta Osiris, majd elkezdett nevetni. - Anubis, intézd el, rendben van?
- Persze Osiris testvérem. - mondta Anubis gonosz tekintettel, majd ekkor sötéten felizzott, és megnyílt egy lépcső lefelé, a Földre. Majd elindult azon, hogy csapdába csalja Mr. Sylert.
- Te még bízol benne Ra? - kérdezte Osiristől. - Hiszen őt csak úgy tudtuk gonosszá tenni, hogy gonoszságot pumpáltunk belé! Míg mi önszántunkból szolgáljuk „őket”. Te még…
- Ugyan, ne légy naiv Ra, senkiben sem bízok, nem hogy még Anubisban. Ne nézz madárnak!
- Hogy senkiben? - kérdezte Ra döbbenten. - Még benned sem akkor. - gondolta magában.
- Most meg mit nézel úgy? - kérdezte Osiris mogorván testvérétől. - Talán elfelejtetted… amit akkor tettek velünk, mikor még egyszerű emberek voltunk? Szolgák voltunk Egyiptomban.
-  Persze hogy nem felejtettük el, de hálistennek, megtaláltuk azokat az úrnákat… és így mi lettünk Anubis, Osiris és Ra. - majd Osiris bólintott. - Azonban… bennem régen megbíztál, mindig megbíztál bennem régen. Most… miért nem? - kérdezte aggodalmasan Ra. - Miért?
- Hm Ra, ne kérdezz olyasmit, ami nem rád tartozik! - majd elkezdett nevetni Osiris. - Kíváncsi vagyok azonban, hogy hogyan intézi el Anubis a kölyök apját. - mondta gonoszan.
- Osiris… te szemét! - gondolta Ra. - Már nem bízol meg bennem? Akkor még megfizetsz!
Eközben Anubis pedig elkezdte megkeresni Mr. Sylert, majd árnyként suhant össze-vissza.
- Erre kell lennie valahol a kölyök apjának! - gondolta, miközben az akadémia körül suhant.
- Mi volt ez? - kérdezte döbbenten, amikor érzett valamit. - Mi a… fene? - kérdezte, amikor meglátott egy tigrist. - Tigrisek vannak errefelé? - kérdezte döbbenten. - Az lehetetlen! Itt…
- Gráááh! Széttéplek, hogyha nem takarodsz a szigetemről! - elkezdett beszélni a tigris. - Grr!
- Beszélő tigris? - kérdezte Mr. Syler, megdöbbent egy pillanatra. - Te nem vagy tigris igaz? - kérdezte, majd ekkor bevezette a tigrist az erdőbe. Ekkor elrejtőzött. A tigris nem értette, hogy hova tűnhetett, majd eljött a megfelelő pillanat, ekkor egy indát megfogott Mr. Syler, és lerúgta a tigrist. Akkor az elkezdett ragyogni, de Mr. Syler meglátott egy közeledő árnyékot.
- Syler, hát meg vagy végül! - mondta Anubis, de nem mutatta meg magát, hanem körülötte suhant el rengetegszer. - Meg akarod tudni, hogy ki vagyok igaz? Meg hogy honnan ismerlek.
- Hát persze! - mondta Mr. Syler, majd ekkor az árny elkezdett elsuhanni előle. - Várj meg! Meg akarom tudni, hogy honnan ismersz! - mondta mérgesen, majd ekkor valami vakító látvány volt, amikor megnyílt egy lépcső az égbe. - Micsoda? Anubis? - kérdezte döbbenten.
- Óh igen! Anubis! - mondta Anubis, amikor felértek egy sötét terembe. - Ez itt az én termem, a halál uráé! - mondta gonosz hangsúllyal Anubis. - Innen már nem fogsz tudni távozni!
- Gondolod Anubis? - kérdezte Mr. Syler. - Egyáltalán miért árultad el a fiamat? Ő tudja?
- Dehogy tudja, nem tudom miért kéne bejelenteni akár egyetlen árulást is. Nem lenne kissé ostoba gondolat… maga szerint Mr. Syler? - gúnyolódott rajta Anubis. - Sosem szolgáltam őt!
- Szép műsort szolgáltat nekünk Anubis, nemde, Ra? - kérdezte Osiris, azonban Ra máshol járt. - Ra, figyelsz te egyáltalán? - kérdezte Osiris, majd unottan nézte tovább a műsort.
- Hogyha összefognék Anubisszal… akkor… akkor… együtt legyőzhetnénk Osirist, de… Anubisban nem bízok meg, míg Osirisban már inkább… bár eddig megbíztam benne minden feltétel nélkül, de most, hogy ő nem bízik bennem, így hogyan is bízhatnék benne bármikor?
- Akkor… mit akarsz Anubis? - kérdezte Mr. Syler, de Anubis már válaszolt. - Értettem! - mondta, majd az aktatáskájából elővette a párbaj korongját, mely ugyanolyan kiber párbajkorong volt mint Dávidé. - Szóval hát… párbajozni akarsz! - megjelent Anubis karján a massza, a sötétség, és ekkor odakerült a karjára a párbaj korongja. - Én fogok kezdeni!
- Rendben, kezdj te ostoba ember! - mondta Anubis, majd húztak öt-öt lapot. - Kezdj akkor!
- Kezdek is! - mondta Syler, majd húzott egy lapot. - Remek! Aktiválom a Hősi Birodalom térvarázst! Amely minden Kiber-Hős számára 500 ATKot biztosít! Most pedig, megidézem a Kiber-Hős Atlantist, támadó állásba! (ATK: 1000→1500) A körömnek vége, te jössz most!
- Egy istennel nem tegeződhetsz! - mondta Anubis mérgesen, majd húzott egy lapot. - De majd… megérted! Most pedig, megidézem a Koronás Szfinxet támadó állásba! (ATK: 0) Képes elpusztítani egy térvarázs lapot, gyerünk, tedd meg drágám! - mondta neki, majd elpusztította az. - Hogyha ezt megteszi, akkor kénytelen vagyok eldobni minden lapomat a kezemből, azonban… hogyha egy lapot is eldobok a temetőbe effekt által, akkor ő kap mindegyik lap után 500-500 ATKot! Ami azt jelenti, hogy 2500 ATK! Sújts le rá gyerünk!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Syler. - Azt már nem! Aktiválom Atlantis effektjét, a védő óceán fellendülés! Feláldozok 500 LP-t, és így kivéd egy támadást, mi több, megszünteti az egyik effekted, tehát a szörnyed ereje visszaugrik 0-ra! - mondta mosolyogva Mr. Syler.
- Hm, milyen tévedésben vagy Syler! - mondta nevetve Anubis. - Ugyanis… a temetőben ott van a Halál Szfinx! - kiáltotta Anubis. - Csak a temetőből idézhető meg! Feláldozom tehát a Koronás Szfinxet, és itt jön, a Halál Szfinx! (ATK: 1500) Sajnos már nem tudok támadni!
- Akkor én következem! - mondta Mr. Syler, és húzott egy lapot. - Aktiválom, a Kiber Fúziót! Ezzel egyesítem Atlantist és Nobiliat, és így itt jön, Kiber-Hős Király Védője! (ATK: 1700) Most pedig, aktiválom a Kiber Peng #2t! Ezzel felszerelve, egy Kiber-Hős ereje 200-al emelkedik! Tehát az 1900, ami bőven elég, a Halál Szfinx ellen! Támadás, királyi csapás!
- Azt már nem! - mondta Anubis, majd aktiválta a Halál Szfinx második képességét. - Eltávolítok két lapot a temetőmből, és így eltávolíthatom a vég fázisodig az egyik szörnyed!
- Micsoda? Kivonja a játékból? - kérdezte döbbenten. - Fenébe! - gondolta. - Megidézek egy szörnyet lefordított védelembe, és a körömnek vége! - Egyszer már legyőzött… most nem!
- Hm, azt hiszed Syler, hogy nyerhetsz? - kérdezte Anubis agresszívan. - Mert akkor tévedsz! Most pedig, húzok egy lapot! - kiáltotta, majd meglátta a lapját. - Aktiválom a Végzet Piramis nevű térvarázsom! A képessége az, hogyha feláldozok egy szörnyet, akkor egy kivont Szfinx lapot megidézhetek! Az legyen, Teleia Szfinx! - kiáltotta, majd megjelent a ronda szörnyeteg. (ATK: 2500) Támadás Teleia, semmisítsd meg azt a rusnya Kiber-Hőst! - kiáltotta Anubis.
- Nem! Aktiválom a Kiber Penge #2 másodlagos képességét, így ő pusztul el, és nem okozhat az ellenfél kárt az életpontomba! - mondta Syler, Anubis kezdett ideges lenni. - Huhh… nem sebzett meg. - gondolta magában. - Akkor én következem! - mondta Syler, majd húzott. - Aktiválom a Kapzsi Üstöt! Húzok két lapot… és… itt a Kiber Varázs! Visszavehetek egy varázslapot, aminek a nevében benne van hogy „Kiber”. Az lesz a Kiber Fúzió! Most pedig, aktiválom a Kiber Fúziót, és egyesítem a Király Védőjét, a kezemben lévő Végzet Harcossal! Így itt jön, Kiber-Hős Pokol Királya! - kiáltotta Syler. - Sötétség szolgája, végzet királya, jöjj!
- Micsoda? - kérdezte Anubis döbbenten. - Syler… milyen lapjaid vannak neked? - kérdezte.
- Ez az egyik legerősebb Kiber-Hős! - sötét volt a bőre, és páncélja volt. Egy kard is volt a kezében, a feje kifejezéstelen volt, de tele volt pengékkel, és volt egy palástja, amin a Kiber-Hősök jele volt. (ATK: 3300) - Most pedig, aktiválom a Kiber Lanceat, és hozzápárosítom a Pokol Királyához! Most pedig, így hogy 4000 az ereje, simán elpusztíthatja Teleia Szfinxet!
- Francba! - mondta Anubis mérgesen. - Ggrráááh! (Anubis: 4000→2500) Hmph, szánalmas!
- Még nincs vége a körömnek! - mondta Syler, és lefordított egy lapot. - Most már te jössz!
- Hm, rendben! - mondta Anubis, majd gonosz vigyorral a száján húzott egy lapot. - Itt van… a lap… amivel kivégezlek! - mondta Anubis, majd felmutatta. - Varázslap: Szfinxek Egysége! Ezzel a lappal, megidézhetek öt darab Szfinx Zsetont! Jöjjetek hát! (ATK: 0) Most azt gondolod, ennek semmi értelme igaz? De tévedsz! Nagyon nagyot tévedsz akkor. Ugyanis most, a temetőből visszavehetem magamat! Azaz Anubist, a Halál Világának Urát! Szép?
Eközben Dávidék épen visszamentek a sátorhoz. Dávid már kíváncsi volt mi van otthon.
- Vajon mi lehet otthon? Érdekelne. - aggódott, hiszen semmi hírt nem kaptak otthonról.
- Nem tudom! - mondta Bálint. - De ha nincs hír, az jó hír, nemde? - kérdezte Bálint. - Hm?
- De… talán igazad lehet! - mondta Dávid, de még akkor is aggódott. - Érdekelne akkor is…
- Most pedig… Lássuk Anubis ász lapját! - mondta Ra, miközben mosolyogni kezdett.
- Igen, Anubis a Halál Világának Ura az ész lapja! - mondta Osiris. - De valami megváltozott! - mondta döbbenten. - Ez a taktika… nem olyan mint régen. - érdekelte, hogy miért van így.
- Feláldozom az öt Szfinx Zsetont, és most, jöjjek én! Anubis, a Halál Világának Ura! - kiáltotta. (ATK: 4000) - Most pedig, aktiválom a képességét, feláldozom fele életpontom, és így megduplázódik a támadóereje, továbbá… elpusztít minden lapot a paklidban, a temetődben, a kezedben, illetve a varázs és csapda lapokat a mezőn! Ez a végső halál! - végül Anubis nyert, majd megjelent Mr. Syler mögött egy oszlop, és meg volt kötözve. - Hehehe! Most pedig, pusztulj Syler! - kiáltotta Anubis, majd egy sötét sugarat indított meg ellene.
- Mi a? - kérdezte Dávid, amikor érzett valamit, majd térdre borult. - Alig kapok levegőt… mi a fene lehet ez? Mit jelent ez? - egyre nehezebben vett levegőt. - Apával történt valami, igaz?

- Hé te ostoba, majdnem megöltél azzal a sötét akármicsodáddal! - mondta mérgesen Syler.
- Mit pattogsz? Kicsit rád ijeszthetek nem? - kérdezte Anubis gúnyosan. - Amúgy is, örülj hogy nem illúziókkal kínozlak! Báár… most hogy így említettem… lennének ötleteim!
- Ugyan már! Semmitől sem félek! - mondta Syler bátran. - Szóval csak nyugodtan tedd!
- Mi lenne hogyha illúzió lenne a gyermekeid haláláról? - Syler elfordult. - Látom már kapizsgálom, de még nem az igazi… mi lenne, mondjuk hogyha szegény lennél, és rózsaszín nyuszikkal ugrálnál a tévében? Az nem lenne igazán megalázó mi? Nos, akarod ezt?
- Micsoda? - kérdezte Syler. - Hogy a becsületem meggyalázd? Soha! Inkább a halál!
- Ra, hozd kérlek a teámat! Ez igazán vicces műsornak ígérkezik! - csettintgetett Osiris.
- Mit csinál ez az ostoba? - kérdezte mérgesen, amikor meglátta mit tesz Anubis. - Miért…
- Nem „miért…” hanem igenis uram, megyek máris teát főzni, különben felszolgálóNŐruhában kell majd megtenned! - mondta ideges fejjel Osiris.
- Igenis uram! - mondta Ra, majd fejet hajtott, de mérges lett.
- Talán tütüben akarod felszolgálni? - kérdezte Osiris gúnyosan.

- Mi?! - kérdezett vissza ijedten Ra.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!