Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 104.

104. rész: A Chemistry Visszatér:

- Támadás!! - adták ki a parancsot Chem és Istry is, egyszerre. Majd a két támadás amikor összeért, savbombák kezdtek repkedni körbe, ezzel a vidéket szinte elpusztították. - Gyerünk!
- Hogyha ez a szánalmas vidék el is pusztul, akkor is én fogok nyerni! - kiáltotta Chem.
- Nem, ugyanis én fogok nyerni! - kiáltotta Istry. - Megmentem tőled Ausztráliát, tőled és…
Majd visszaemlékeztek, akkorra, amikor még ők voltak a Chemistry Brothers. Amikor még…
„- Testvérem… ma melyik bajnokságra fogsz nevezni? - kérdezte a fiatalabb Istry, miközben Chem a gépet bújta. - Hallod Chem? - kérdezte Istry, aggódott testvéréért már. - Hahó, mi a…
- Nézd csak milyen versenyt találtam! - mutatta boldogan. - Egy páros csata verseny! Azt hiszem hogy ez nekünk való, nem? - kérdezte Chem, majd mindketten bólintottak egyszerre.
- Ikrek vagyunk… és ugyanolyanok… vagyis nem! - gondolta Istry. - Csak külsőre vagyunk ugyanolyanok, igazából, míg én törődöm vele, ő kicsit sem törődik velem… csak… nyerni akar! - gondolta magában mérgesen, miközben testvérét figyelte. - A paklink ami… közös.
Majd a versenyen végül szembekerültek Prince Walkensszal és Walkerrel, akit egyszerűen levertek. Ekkor figyelt fel rájuk Pegasus, majd miután átnyújtották nekik a kupát, odament.
- Óh Chem és Istry fiú. - mondta a maga hangsúlyával. - Úgy örülök hogy itt vagytok! - mondta mosolyogva, de ez sunyi mosoly volt. Ekkoriban még meg volt neki az ezeréves szeme, és azon ügyködött hogy Ceciliát feltámassza. Megpróbálta felhasználni a Chemistry Brotherst a céljaira. - Lenne egy ajánlatom fiúk. Csatlakozzatok hozzám, és ti lesztek a…
- Áhh igen! - gondolta Istry döbbenten. - Most lesz majd a párbaj  kastély liga! - gondolta. - Ez… ez… megtisztelő lenne… - mondta Istry, ám ekkor megpillantotta a testvére szemeit.
- Igen, az lenne, de sajnálattal vissza kell utasítanunk! - mondta Chem, majd elmentek onnan.
- Azt majd még meglátjuk Chemi fiú! - mondta Pegasus gonosz tekintettel. - Háháháhá!”
Ekkor Dávidék helikopter-zajt hallottak. Pegasus volt az, és egy fiúval jött. Pegasus leugrott. Megálltak ekkor Chemék, majd abbahagyták a párbajukat. Nem értették mit akar a férfi.
- Befejezni! - mondta Pegasus mérgesen. - Istry, fejezzétek be ezt a gyerekes harcot! - majd Istry bólintott, ám ekkor Chem ordibálni kezdett. - Óh Chemi fiú, talán veszteni akarsz?
- Én nem vesztenék ellened! - mondta mérgesen Chem, majd ekkor Pegasus elővette a párbaj korongját, és elkezdett nevetni. Chem ekkor előkészítette a pakliját. Dávidék csak néztek, hogy mi a franc készülődik most. Istry is lenyugodott, úgy gondolta, hogy hagyja őket.
- Akkor hát Chemi fiú, kezdjük el a párbajt! - mondta Pegasus, majd elkezdett nevetni, és elkezdték a párbajukat. - Én kezdek drága fiú! - mondta Pegasus mosolyogva, majd húztak. - Húúhúhúhú! Milyen lapok! - mondta Pegasus, majd elkezdett nevetni. - Aktiválom 1000 LP fejében a Mese Világot! (Pegasus: 4000→3000) És most, aktiválom a Gyógyító Palotát! Ez egy felszerelés lap, amit a Mese Világra lehet felszerelni! Visszaadja az 1000 LP-t, amelyet elvesztettem a Mese Világ aktiválásáért! És most, aktiválom a Mese Palotát! Felszerelem a Mese Világra! Ez megemeli 500-al majd a Mese Szörnyeim erejét! És most, speciálisan megidézem a Mese Sötét Varázslólányt, a Gyógyító Palota segítségével! Ááh! Ez fájt édesem. (Pegasus: 4000→3900) Most pedig, hogy a drága itt van, a körömnek vége is van! - nevetett.
- Nem sok alkalmad lesz innentől a nevetésre Pegasus, én azt garantálom! - mondta Chem mérgesen, majd elkezdett mosolyogni, amikor húzott. Megidézem a Hidrogén Lánykát támadó állásba! (ATK: 0) Amikor őt megidézem, megidézhetek a paklimból egy másik kémiai lapot, az pedig legyen az Oxigén Bombázó! Aktiválom a Végzetes Áldozat lapot, amivel eldobhatok egy lapot a kezemből. Most pedig, itt a Halottak Hívása! Ezzel visszahívom az eldobott lapot, amely a Hidro-Kloridián volt! (ATK: 0) Most pedig, itt…
- Pegasus mester! - kiáltotta Istry. - Vigyázz Pegasus mester! Az egyik legerősebb szörnye…
- Óh ne aggódj picifiú! - mondta Pegasus nevetve. - Úgysem tehet semmit, ameddig a Mese Világ aktív, hiszen addig a Mese Szörnyek védelemben vannak, hiszen belebújhatnak!
- Itt van a Sós Savféreg! (ATK: 3000) És most, gyerünk! Savas Szőnyegbombázást nekik!
- Ugyan, Chemi fiú tényleg azt hitted, hogy engem, engem megsebezhetsz? - kérdezte Pegasus őrült tekintettel. - Akkor nagyon tévedtél! Ugyanis… - ekkor a Mese Világ bezárult. - A Mese Világ mindentől megvédi a Mese Szörnyeimet! - mondta Pegasus, és nevetett.
- Wow… micsoda képesség. - mondta Dávid, miközben azon aggódott, hogy Chem nyerhet.
- Mr. Chem fog nyerni. - mondta Bálint, miközben Chem magabiztosságát látta. - Érzem…
- Micsoda? A Mese Szörnyek elpusztíthatatlanok? - kérdezte mérgesen Chem. - Akkor már kezdem kapizsgálni, hogy miért is vesztett ez ellen a fickó ellen a testvérem. - Egy lap lefordítva, és a körömnek vége van! - mondta Chem, de aggódott kicsit. - Ez a lap… a…
- Mit tervezhet Chemi fiú? - kérdezte Pegasus, miközben összehúzta a szemöldökét. - Lényegtelen! Én következem! - mondta, majd húzott egy lapot. - Hm, megidézem speciálisan a Mese Koponyát támadó állásba! Áhh! (Pegasus: 3900→3700) És most, Mese Koponyát felerősítem még a Balsújtó Kondenzátorral! (ATK: 3000→3500) Így megsemmisítheti az ostoba szörnyedet! Gyerünk Mese Koponya, balsújtó szikrarohamokkal semmisítsd meg!
- Lassan a testtel! - mondta Chem, majd megjelent előtte a Hexagonális Pajzs. - Ez a lap, visszaveri a szörnyeidre a támadásodat! Majd így elpusztul a Mese Világ, hiszem valamit mindenképp el kell pusztítania! - mondta Chem nevetve. - Nem tehetsz ellene semmit!
- Micsoda? - kérdezte Pegasus döbbenten, amikor megindult feléjük a támadás. Majd a Mese Világ bezárult, ekkor elkezdett pörögni, és elpusztult a támadástól. - Lehetetlen!! - kiáltotta Pegasus, majd a Mese Sötét Varázsló Lány átalakult sima Sötét Varázsló Lánnyá, aztán elpusztult. Ez történt a Mese Koponyával is. - Francba! - mondta mérgesen. - Lefordítok egy lapot, majd a körömnek vége! - Még ott van a Feladás, de kéne a Kapzsi Üst is hozzá!
- Akkor én következem! - mondta Chem, aztán húzott, majd elmosolyodott. - Már semmilyen lap nem menthet meg téged! Megidézem a Kobalizardot! (ATK: 1500) Most pedig, előbb támadj te, Sós Savféreg! Savas szőnyegbombázás! - kiáltotta nevetve Chem, miközben…
- Ostoba! - mondta Pegasus, miközben nevetett. - Itt vannak az Arany Almák! Ezzel megidézhetek egy Arany Alma Zsetont! Hogyha eltalálja egy támadás, felveszi annak a szörnynek az erejét! (ATK: 3000) Ennyit erről ostoba! - mondta Pegasus ijesztő tekintettel.
- Franc! - mondta Chem, majd lefordított egy lapot. - A körömnek vége van! - mondta.
- Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de most vissza kell vennem a vezetést! - mondta Pegasus, majd húzott egy lapot. - A Kapzsi Üst mily szerencse! Húzok akkor két lapocskát és… Wow milyen ügyi vagyok Itt van a Rituálé Előkészítő! Ezzel a kezembe vehetek egy okos rítus varázst és egy mégokosabb rítus szörnyet! Legyen az a Fekete Mágia Rituálé illetve a Feladás! (ATK: 0) S most Feladás, nyeld el az ellenfelünk szörnyét! - kiáltotta Pegasus.
- Micsoda? Elnyelni? Jajj ne, a Sós Savféreg! - mondta döbbenten, majd ekkor meglátta a csapda lapját. - Óh igen… ostoba. - gondolta Chem magában. - Csapda lap aktiválás! Cs, mint Csere! Ezzel a lappal, a szörnyeimet kicserélhetem támadáskor, tehát felcserélődnek!
- Micsoda? Akkor azt az 1500-as szemetet nyeli el? - kérdezte mérgesen Pegasus, majd megnyugodott mert eszébe jutott az ellenfele által használt lap hátulütője. - Chemi fiú, elfelejtkeztél valami fontosról! Hogy húzhatok két lapot, és hogyha szerencsém van, akkor megidézhetem az Ezerszemű Bálványt, aztán pedig az Ezerszemű Gátőrt! - mondta Pegasus ijesztő tekintettel, majd kihúzta a két lapot. - Óhhohó! Micsoda szerencse Chemi fiú! Itt a Fúzió! - kurjantotta, majd aktiválta a lapot, és ekkor egyesült az Ezerszemű Bálvány, illetve a Feladás, és megszületett az Ezerszemű Gátőr! - Jöjj pokoli szörnyek legpokolibbja! Az Ezerszemű Gátőr! (ATK: 0) Gyerünk, nyeld el azt a rusnya szörnyet! Menthetetlen helyzet!
- Lehetetlen! - mondta Chem mérgesen. - Most mi a franc lesz? - kérdezte magában. - Nem…
- Mit nem? - kérdezte Pegasus. - Nem nyerhetsz? Igen! Egyetértek! Ugyanis a Gátőr ereje most, hogy 3000, egyszerűen legyőzhet téged két körön belül! Gyerünk Gátőr, támadás! Ezer-szemű sugárvállalás! - kiáltotta, majd kinyílt az ezerszemű mindezer szeme is. - Pusztítsd el!
- Lehetetlen! - kiáltotta őrülten Chem. (Chem: 4000→1000) - Ez rohadt kemény ellenfél! Túl… túlságosan erős ellenfél! - mondta döbbenten Chem, amikor ezzel szembesült. - Nem!
- Megmondtam testvérem, hogy Pegasus-mestert nem porcelánból készítették! Hallod? - kérdezte Istry gúnyosan, miközben testvére bajban volt. - Pegasus-mester hajrá! Gyerünk!
- Ugyan Istry, nyugodj meg mindenképp nyerek! Most pedig, a körömnek vége! Te jössz!
- Hogyan is győzhetnék? - kezdte elveszteni a reményt, majd ekkora meglátta testvére szemében a ragyogást, amit már rég nem. Érezte hogy az csak kamuzik, és igazából bízik benne. - Akkor hát, győzzünk! - mondta Chem, majd húzott egy lapot. - Remek! Aktiválom a Deacearus Kertje varázs lapot! - örült nagyon Chem. - Ez a lap, letilt minden ellenfél effektet, ezzel együtt az ostoba Gátőrödét is, így visszaszerzem a Sós Savférgemet! Mi több, megváltoztatja az egyik szörnyed harci pozícióját! És amikor védelemben van az ellenfél egy szörnye, akkor 500-al megnő a Sós Savféreg támadó ereje, és a védelmi szörnyeken is ugyanúgy sebez! - mondta mosolyogva, majd testvérére nézett, és az meglepődött, de úgy tűnt hogy egyben boldog is. - Gyerünk, Sós Savféreg! Savas szőnyegbombázást nekik, mooost!
- Neem! Nem lehet! Nem győzhetitek le az Ezerszeműt! - ordította Pegasus, majd 200 élete maradt. - 200 életem még így is maradt! - mondta Pegasus nevetve. Majd készült húzni.
- Ne olyan gyorsan! - mondta Chem, majd elkezdett nevetni. - Nézz csak az életpontjaidra!
- Micsoda? Nulla? - kérdezte Pegasus döbbenten, ekkor a helikopterről ledobtak egy létrát.
- Testvérem, térjünk vissza mi, a Chemistry Brothers újra! - mondta Istry, majd bólintottak mindketten, ekkor megjelent Istry szörnye, majd az elkezdett savbuborékokat lőni. - Pusztulj, mesterem, Pegasus! - mondta Istry. - Továbbiakban, a pártfogásodra semmi szükségem!
- Állj! - kiáltották Dávidék, miközben Pegasusék helikoptere arrébb ment. Ekkor idegesek lettek Istryék. - Álljatok most már le! Végre kibékültetek, akkor meg mi értelme ennek, mi?
- Mert nekünk az uralomra van szükségünk, nem ostoba, holmi békülésre, hogyha ezt nem értitek meg, azt hiszem útban vagytok… és akkor… el kell intéznünk titeket nemde?
- Hát rendben! - mondta Dávid, majd Bálint Chemmel, Dávid meg Istryvel szemben állt, és egymásnak hátat fordítottak. - Ez egy páros párbaj lesz! - mondták mind a négyen. - Kezdjük!

- Hmm… most mi a francot csináljunk? - kérdezte Dávid, miközben a savbombák leestek melléjük.
- Nem tudom… talán húzzunk innen! - mondta Bálint, majd ekkor meghallották Pegasust.
- Angyalok szárnyán szállok, a savat eltávolítom, megtisztítom a Földet a gonoszaktól, én… Pegasus, aki egy pegazus, az angyalok szárnyáááááh… - ekkor leesett a létráról hírtelen. - Nem megmondtam hogy jobban vigyázzatok? Az én belépőm nagyon fontos. Óh… Syler fiúka! - majd egyet kacsintott felé. Ekkor majdnem eltalálta egy savbomba. - Ááh! Mi a franc volt ez?
- Angyalok szárnyán mi? - kérdezte Dávid gúnyosan. Majd Bálinttal összenéztek. - Persze!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?