Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 106.

106. rész: Kile Döntése:

- Ez lehetetlen! - gondolta Dávid mérgesen. - Francba már! - mondta, majd lefordított egy lapot. - Gyerünk, Bálint rajtad a „világ szeme”! - kiáltotta Dávid, majd bólintottak egyszerre.
- Az összhang már megvan, de mindez kevés… most már kevés! - mondta Chem, amikor húzott. - Hm… milyen szánalmasak vagytok! Megidézem a Kémiai Ballont támadó állásba! (ATK: 0) Most pedig, aktiválom a Durranógáz nevű varázslapot, amely feltölti a ballont, és így 3000 lett az ereje! Most pedig, támadás szörnyeink! Mindannyian pusztítsátok el őket!
- Chem, mit csinálsz? - kérdezte Istry mérgesen, amikor megpillantotta Bálint mosolyát.
- Csapda lap aktiválás: Tükör Pajzs! - ezzel megsemmisítette az összes támadó szörnyet.
- Micsoda? Ez… ez… nem lehet! - mondta Chem, majd térdre rogyott. - Francba, nem lehet!
- De igen! - mondta Bálint, majd húzott egy lapot. - Hm… Remek! - mondta, majd aktivált egy varázst. - Ez itt az Idő Eleme! Ezzel a lappal, visszahívhatok egy szörnyet, amely az előző három körben még a mi oldalunkon volt! Az legyen a Kiber Lovas Neos! - kiáltotta Bálint, majd megjelent a szörny. - Most pedig, aktiválom a Villám Hívót, amivel a partnerem paklijából vagy temetőjéből kivehetek egy lapot. Az legyen a Tripla Kiber Sugár! Ezzel felszerelem Neost, és előbb támadj te Villám-Szárny, aztán támadás, Neos, pusztítsd el!
A Villám-Szárny felrepült, majd lecsapott mindkét férfira, aztán felrepültek Neosék is, és ekkor Neos mindkét férfi felé három vágást intézett. A támadások betaláltak. (Chemistry: 0)
- Ez nem lehet! - mondta Chem és Istry, ekkor megérkeztek a rendőrök helikoptereken.
- Mr. Pegasus! - mondták a rendőrök. - Letartóztattuk a két bűnözőt. Így a bandáiknak vége!
Eközben Dávid ekkor megpillantotta Christ. Chris odament hozzá, de egyikük sem szólt.
- Öhm… én… sajnálom amit tettem. - mondta Chris, miközben elfordult. - T-tessék, ez itt a tied! - mondta, majd átnyújtotta a Fizikai Sárkányt. Dávid eleinte nem akarta elvenni. - De!
- Miért teszed ezt Chris? - kérdezte Dávid, miközben elfogadta annak ajándékát. - Miért?
- Sajnálom amit ellened… ellenetek vétkeztem! - mondta Dávidnak, és Bálintnak is. - Én… téged becsaptalak mikor kicsi voltál, téged meg… a legjobb barátod ellen hangoltalak…
- Áhh rá se ránts! - mondta Bálint, miközben nevetett. - Hé, én nem kapok semmit sem?
- NEM! - mondta Chris és Dávid egyszerre. Chris ezután meghajolt, majd elment a rendőrökkel. - Ahh… Mit kezdhetnék én ezzel a lappal? - kérdezte Dávid, majd ekkor… amikor senki sem figyelt, felragyogott a lap, majd látott valamit. - Ez mi? Hol vagyok?
- Gyűjtsd össze a lapokat… a Vylon lapokat… gyűjtsd össze! Vezesd a Vylonokat győzelemre! Alpha, Delta, Omega, és így tovább mindaz! Győzz velük és győzzenek!
- Mi volt ez? - kérdezte Dávid, majd ekkor meglátott egy paklitartót a kezében, amelyben három „Vylon” lap volt. - Vylon Omega, Vylon Kocka és Vylon Összetevő? - Mik ezek? - kérdezte magában, Bálinték észre sem vették, amit talált, aztán elrejtette őket gyorsan.
- Tényleg… jut eszembe! - mondta Bálint. - Hol a fenében vannak Kileék? Semmiről sem tudnak ami történt? - kérdezte döbbenten. - Keressük meg őket gyorsan! - ekkor Chumley odaszólt nekik, miközben Pegasussal leszálltak a helikopterről, odafordultak hozzá.
- Várjatok egy kicsit! - mondta Chumley, majd odafutottak Pegasussal. - Tudnotok kell valamit, arról a három lapról! - mondta, majd Pegasus felé fordult. - Mr. Pegasus… Kérem.
- Ahh igen! - mondta Pegasus. - A lapok, amiket elloptak, tudnotok kell… hogy soha sem én, sem a tervező csapataink nem terveztek olyat! Ezek a lapok… máshonnan kellettek hogy…
- Micsoda? Nem innen származnak? - kérdezte döbbenten Bálint. - De akkor meg honnan…
- Várjunk! Valamit kérdeznem kell! - mondta Dávid. - Hallottak már olyan lapokról, hogy Vylon? Azaz… olyan alaptípusról hogy Vylon… Ismernek ilyen lapokat? Vagy még…
- Vylon? - kérdezte Pegasus döbbenten. - A Vylonok csak legendák! Vylon szörnyek nem léteznek! - Dávidot nagyon meglepte ez a válasz. - Mi a baj ifjú barátom? - kérdezte.
- A Vylon lapok nem léteznek? - kérdezte magában. - Akkor hogy kerültek hozzám mi?
- Most már mennünk kell Chumley… ezért jöttünk. Csak figyelmeztettünk titeket erre!
- Rendben, köszönjük! - mondták Dávidék mosolyogva, majd Pegasusék elmentek onnan.
- Most már tényleg aggaszt, hogy hol a francban lehetnek Kileék, keressük meg őket ok?
Majd elkezdték őket keresgélni, ekkor megláttak egy égbetörő rózsaszín sugarat, ott voltak Alexisék is, majd odaértek Dávidék. Ekkor Alexisék nem értették hogy mit is keresnek ott.
- Hmm… nem emlékszem hogy ma mi történt! - mondta Alexis döbbenten. - Mi történt…
- Nem tudjuk! - mondta Dávid, de úgy gondolták Bálinttal nem mondják el a Chemistry dolgot… - Mi a baj Kile? - kérdezte Dávid, amikor annak tekintetét meglátta. - Hallod?
- Ahh semmi Dávid mester! - mondta Kile, de nem volt a szemében a csillogás, amely általában. - Lenne egy kis dolgom… szóval most elmennék valahova. - nem értették mi dolga lehet Kilenak itt, Ausztráliában. Alexis és Chazz rögtön arra gondoltak, hogy valami csajügy.
- Mégis honnan ismerne csajt Ausztráliában? - kérdezte Dávid gúnyosan. - De azért… engem is érdekelne, hogy mi is az a nagy dolga… - gondolta Dávid, majd elkezdték ő és Bálint követni. Elég messzire ment, a belvárosba, és ott egy házba, egyszerű kertes ház volt az.
- Micsoda? A Brewer Család háza? - kérdezte döbbenten Bálint. - K-Kile… i… innen származik? - kérdezte döbbenten. Dávid is nagyon meglepődött. - Ezt eddig nem tudtam…
- Mert szerinted én tudtam? - kérdezte Dávid döbbenten, majd bekopogtak. Amikor kinyitották nekik egy ajtót, akkor egy idilli család-feeling tárult a szemük elé. - Jó napot!
- Üdvözöllek titeket! - mondta Mr. Brewer. - Csak nem a fiam barátai vagytok? - kérdezte.
- Öhm… - ekkor elgondolkodott Dávid hogy mit is válaszoljon, Bálint meglökte. - De igen!
- Akkor gyertek beljebb! - majd Kile meglepődött, amikor meglátta őket. Ekkor leültek az asztalhoz, Kile mellé. - Kértek egy kis ebédet? - kérdezte mosolyogva a férfi. - Finom!
- Rendben, megköszönnénk! - mondta Bálint és Dávid egyszerre, majd raktak eléjük is.
- Mit kerestek itt? - kérdezte Kile mogorván, de halkan. - Talán követettetek vagy mi a szösz?
- Igen… valaki nagyon kíváncsi volt arra, hogy mit is akarsz itt. - mondta Dávid, miközben a szeme sarkából Bálintot nézte. - Nahh jó… én is kíváncsi voltam. - mondta Dávid szerényen.
- Majd hogyha visszamegyünk, akkor elmesélem, hogy hogyan is történt minden. - mondta Kile, ám ekkor az anyja és apja mogorván kezdett nézni. - Mi a baj apa, hm? - kérdezte Kile.
- Kile… nem engedjük hogy visszamenj oda! - mondta az apja, majd Dávidék szeme kikerekedett. - Igen! Nem engedhetjük, hogy egy olyan veszélyes helyre menj vissza mint az!
- Micsoda? - felpattant Dávid, Bálint és Kile egyszerre. - Nem lehet! - mondta Dávid. - Nem!
- Miért apa? - kérdezte Kile. - Nem szeretnéd hogy egy hős legyek? Hisz én vagyok a legjobb az elsőévesek közül, erre… nem akarod? - kérdezte szomorúan Kile. - Miért… teszed mindig ezt? A bátyám mindig is jobb volt mindenben, és hogyha utolérném, ezt teszitek! Utállak!
- Várj Kile! - mondta az anyja, amikor kifutott a házból Kile. Dávidék utánamentek rögtön.
- Jól vagy Kile? - kérdezték, aggódtak érte. - Az apád… amit mondott… azért mondta hogy védjen, hidd el Kile, nem rosszindulatból mondta. - Dávid próbálta meg vigasztalni Kilet.
- Ez nem így van! - kiáltotta Kile. - Hidd el, csak azért teszik, mert jobb lehetnék mint a testvérem! - ekkor az édesanyja és apja megjelentek a ház sarkában, az édesanyja sírva rohant felé. - Anya, mi a baj? - kérdezte Kile, majd megölelték egymást. - Sajnálom anya… de ezt…
- Várj fiam! Hogyha legyőzöl egy párbajban, akkor mehetsz vissza az Akadémiára, de… hogyha én győzöm, akkor te itt fogsz maradni! - mondta az apja, majd elfogadta Kile. - Akkor hát… kezdjük! - Dávidék kíváncsiak voltak pontosan Mr. Brewer paklijára. - Akkor kezdjük!
Majd aktiválták a korongjaikat, és kihúzták az öt lapjukat. Kő-papír-ollóztak, pár menetet:
- Én kezdek akkor hát, fiacskám! - mondta Mr. Brewer, majd összehúzta a szemöldökét, amikor kihúzta hatodik lapját. - Aktiválom, a térvarázs: Ausztrál Napfelkelte! Ezzel a lappal, megidézhetek egy „Égi” szörnyet, legyen az az Égi Harcos, támadó állásba! (ATK: 2000) Most pedig, aktiválom a Végső Égi Csapást! Ezzel a lappal, a fele támadópontjával, egy effekt sebzést fog végrehajtani! Gyerünk Égi Harcos, támadás! Égi lesújtást neki most!
- Micsoda? - kérdezte Kile döbbenten. - Hm, ez nem lehet! (Kile: 4000→3000) Akkor most én jövök! Húzok egy lapot! - majd megpillantotta a megfelelő lapokat. - Idéző effekt aktivál!
- Micsoda? Idéző Effekt varázslap? - kérdezte döbbenten az apja. - Nagyon ügyes… de…
- Kevés mi? Neked mindig minden kevés, de lényegtelen, nem számít már mit gondolsz erről! Ugyanis legyőzlek! Aktiválom a képességét és megidézek két lapot, 600 LP-ért a kezemből normál idézéssel! Jöjjetek, és megidézem a Szépség Harcosa Lv4-et! Szinkron idézés! Jöjj hát, Adonisz, a Férfiszépség Istene! (ATK: 3000) És most, támadás Adonisz, szép végítélet!
- Lehetetlen! - mondta Mr. Brewer döbbenten. - Ááárgh! (Mr. Brewer: 4000→3000) Hmph, lehet hogy tévedtem? - kérdezte Mr. Brewer döbbenten magában. - Mindegy, folytassuk! Én következem, húzok egy lapot, hmph, nagy tévedés volt, amikor azt hitted a csöppnyi kis agyaddal, hogy nyerhetsz akár! Most, aktiválom a temetőből az Égi Harcos képességét, és eltávolítom a játékból! Most pedig, speciális idézés, itt jön az Ég Ura, Zeus! - kiáltotta, majd megjelent egy nagy vénember, ami szikrákat szórt. - A legerősebb lapom! Zeus! (ATK: 4000)
- Micsoda? Ez lehetetlen! - mondta Kile döbbenten, ekkor elpusztította az apja szörnye Adoniszt. - Francba! - gondolta Kile, majd ő következett. - Húznom kell egy jót. - gondolta magában Kile, majd becsukta a szemét. - Gyerünk! - megpillantotta a lapot. - Remek! Itt a Végső Fúzió! Most, egyesítek öt darab „Szépség” szörnyet, kidobom őket a paklimból, és itt jön, a Szépség Démona, Aloise! - kiáltotta, megjelent egy lány, vörös szemei voltak, démoni szemek voltak azok, és sötét bőre volt, fátyol vette körbe. - Most pedig, intézd el az ellenfélt!
- Óh, ugyan már! - mondta Mr. Brewer. - Aktiválom Zeus képességét, eltávolítok egy lapot a játékból, a kezemből mégpedig, most pedig, aktivizálódik az Égi Pajzs! - ekkor rápattant a pajzsra, majd aztán a felével megerősödött, így 7500-al indult meg a támadás. - A körödnek automatikusan vége, és így most lecsap rád Zeus, támadás Zeus, halálos villámokat neki!
Kicsit később, Dávidék már búcsúztak, Kile belátta, hogy tényleg kevés a sötétséghez… még.
- Majd egyszer találkozunk! - mondta Kile, majd ekkor elővette a Végső Fúziót, és odaakarta adni Dávidnak, de Dávid elkezdte rázni a fejét. - De… nem szeretnéd vissza? Hiszen ez az...

- Ugyan Kile, egyszer még találkozunk, ahogy mondtad! Akkor még szükséged lesz erre! - majd bólintottak, és ekkor elindultak.
- Vajon hova mehetett Kile? - kérdezte Alexis, miközben ott várták Dávidékat. - Chazz… ne kezd megint… - mondta Alexis mérgesen, már tartogatta az öklét. - Tudjátok… azon gondolkodtam, hogy milyen is lenne számomra a megfelelő pasi… Magas… jóképű… és…
- Igen, igen, én vagyok az? - kérdezte Chazz. - Hisz én magas, jóképű vagyok… Ugye?
- Kopj le! - mondta Alexis, és képen törölte. - Nem… hisz a számomra megfelelő rózsaszín ruhát visel. - ekkor Atticusra nézett. - Nem… nem rád céloztam! - mondta Alexis, mielőtt még megkérdezte volna.
- A francba! - gondolta Majest magában mérgesen. - Már megint ez sült ki a ténykedéseimből! Nem lehet… ki kell újra törölnöm az emlékeit!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!