Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 105.

105. rész: Chemistry Brothers Utoljára:

- Akkor kezdjük el a párbajt! - kiáltották mind négyen, és aktiválták a párbaj korongjukat, a paklijukat megkeverték, majd húztak mind 5-5 lapot. Aki gyorsabb volt az kezdhetett. Bálint volt a leggyorsabb így ő kezdhetett. - Akkor én kezdek! - mondta Bálint, majd megnézte a lapjait. - Mivel Dáviddal vagyunk egy párosban, ezért Neosra kéne összpontosítanom azt hiszem. - gondolta Bálint, de semmilyen Neosos lap nem volt nála. - Hmm, akkor… megidézem a Villám Agyart támadó állásba! (ATK: 1200) A körömnek pedig vége van!
- Rendben, akkor én vagyok a következő! - mondta Istry, majd húzott egy lapot gyorsan.
- Érdekes párbaj elébe nézünk Chumley fiam. - mondta Pegasus, miközben figyelte azt.
- Megidézem az Alkímia Harcos - Lángot! (ATK: 1750) S most aktiválom a térvarázs, Alkímia Hőst! Ezzel a lappal, az Alkímia Harcosaim ereje felszökik 2000-re! Esélyetek sincs! - mondta őrült tekintettel Istry. - Gyerünk Alkímia Harcos - Láng! Semmisítsd meg őket!
- Ááh! - kiáltották a fiúk, amikor a támadás betalált. - Franc! Ez erős! - mondta Bálint mérgesen. - Dávid, ugye van valami ötleted? - kérdezte Bálint, de ő nem válaszolt semmit.
- A körömnek vége! - mondta Istry elégedetten. - Így nyerni fogunk testvérem. - gondolta.
- Ennyi volt? - kérdezte Dávid gúnyosan. - Ez kevés volt nagyon Istry! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Varázs Zavarót, amellyel megsemmisítem az ostoba térvarázst! Most pedig, aktiválom a Szörny Élesztőt, és megidézek a feláldozásával egy Kiber Sárkány #3-at! Aktiválom mellé az Elutánzót, és így az Utánzót megidézhetem, mert az Elutánzó megengedi továbbá, hogy megidézhessem a „testvérét” is! Lemásolom vele a Kiber Sárkányomat! Végül itt van a ∆Fúzió! A kezembe veszem a Kiber Fúziót! Aktiválom a Kiber Fúziót, így itt jön, az egyik legerősebb szörnyem! Jöjj hát! Elektromos erősítés és fény-patak! Mutasd meg az igazi képességed! Végső Kiber Sárkány! - kiáltotta Dávid mosolyogva.
- Aktiválom a Láng képességét, és így az levesz 2000 ATKot az ostoba gyíkodtól! - mondta.
- Micsoda? - kérdezte Dávid, miközben a Láng leégette a Kiber két fejét, az szinte szétfolyt. - Te szemét! - mondta Dávid mérgesen, majd intett. - Támadás Kiber! Sajnálom hogy bajod…
- Milyen nyálas fujj! - mondta Chem. Eközben a Kiber fellőtt egy sugarat ami telibe találta Lángot. (8000→7750) - Francba! Most így hátrányban vagyunk… nekik ott van egy 2000-es erejű szörny. Nekünk pedig az ütőkártyánk a temetőben van! - gondolta mérgesen. - Mi az?
- Hm, lefordítok egy lapot még, és a körömnek vége! - mondta Dávid. - Bálint… Neost…
- Igen tudom… de még nem húztam ki. - mondta Bálint aggodalmasan. - A lefordított…
- Tudod jól mi az! - mondta Dávid, majd becsukta a szemét. - Vagy talán elmagyarázzam?
- Akkor hát, most én következem! - mondta Chem, és húzott gyorsan. - Remek! Aktiválom a Kémiai Reakciót! És a kezemből egyesíthetek szörnyeket! Medigox E-Lion! - egy oroszlán volt az, de kicsit jobbra-balra dülöngélt. (ATK: 0) - Lefordítok egy lapot, és a körnek vége!
- Én jövök, végre! - mondta nevetve Bálint, aztán húzott. - Hm, aktiválom a Kapzsi Üstöt! - Francba! Semmit nem tudtam kihúzni ami jól jönne a támadásnál! Akkor lefordítok egy lapot, és most pedig, támadj Végső Kiber Sárkány! - kiáltotta, ám ekkor felemelkedett Chem lapja.
- Itt van, a temető Fúzió! Egyesítem Medigox E-Liont, és Lángot, így itt jön, a Robbanó Vad, Medgibrngos! (ATK: 0) Minden összetevő után 1000 ATKot kap, és a jelenlegi támadást…
- Megállítja. - mondta Bálint mérgesen. - Ezt elszúrtam… lett egy erős szörnye és most…
- Ne pánikolj Bálint! - mondta Dávid, mikor észrevette. - Ezek fognak veszteni, csak nem tudom még hogy hogyan! - mondta nem valami bíztatóan. - Hmm… Pusztítsuk el azt…
- Én jövök! - mondta Istry, örült hogy testvére ezt a lépést lépte meg. - Rendben, akkor húzok! Aktiválom a Digoxin Hatást! Ezzel a lappal felszerelve a Robbanó Vad még 500 életpontra tesz szert! Szóval… Robbanó Vad, támadás! Medgibrngos lángjai! - majd felugrott a szörny.
- Istry, ezt nem tettem volna! - mondta Dávid, majd megjelent felettük az Elszívó Pajzs. - Csapda lap: Elszív Pajzs! Ez a lap, az ellenfél támadását, nem hogy kivédi, még az életpontomba bele is tölti! - elmosolyodott Dávid. Istry nagyon mérges lett. (7200→9700)
- Én jövök! - mondta Dávid komoly tekintettel, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Kapzsi üstöt, húzok két lapot! - majd felcsillant a szeme. - Aktiválok két varázs lapot, a Kiber Glória Sugárt és a Tripla Kiber Csapást! Így 2800 lett az ATKja, és háromszor támadhat! - ekkor visszanőtt a két feje a Végső Kibernek. - Gyerünk! Háromszoros Kiber Glóriát nekik most!
- Áááh! - kiáltotta Chem, amikor a szörnye elpusztult. (7750->7450) - Ez nem lehet! - mondta, majd közeledett felé még két támadás, ám ekkor Chem elmosolyodott. - Aktiválom a Robbanó Vad képességét a temetőben!  Megidézhetek az extra paklimból egy másik Robbanó Vadat! Amely védelemben jelenik meg a pályán! (DEF: 2800) Így nem tudsz megsebezni!
- Rendben! - mondta Dávid, majd lefordított egy lapot. - A körömnek vége! - mondta becsukott szemekkel. - Hm… a Végső Kiber fel tudnám használni… de… Neos hogyha…
- Akkor hát én következem! - mondta ördögi vigyorral Chem, majd húzott egy lapot. - Jujj mi van itt! Itt az ⍺-Jel! Ez a lap, képes az ellenfél szörnyének fele erejét átadni egy kémiai szörnynek! Így már a te szörnyed ereje 1400, míg az én szörnyem ereje 3900! Támadó állásba állítom, és most, robbantó lávát nekik! - kiáltotta Chem, bár kissé elszámította magát most.
- Csapda lap, Villám reakció! - kiáltotta Bálint, majd megsemmisült az ellenfél szörny. - Az effekt most nem aktiválható, ugyanis csak akkor lehet, hogyha egy szörny semmisítette meg!
- Igaza van! - gondolta Chem magában, mérgesen. - Rendben van… akkor a ti körötök jön!
- Én jövök akkor azt hiszem! - mondta Bálint, majd húzott. - Megint nem ő jött! - gondolta Bálint, bár ekkor látott lehetőséget a lapjaiban. - Villám Kártya Romboló aktiválás! - majd eldobták a lapjaikat, Chemék annyit húztak amennyi amúgy is volt a kezükben, Bálinték meg 7-et. - Remek! Aktiválom a Felkelő Nap Kardjait! Aztán pedig, megidézem a Szikra Sárkányt! - ekkor elkezdett körülötte „táncolni” a Szikra Sárkány. - Jójóó… nyugi van.
- Kuru! - örült nagyon a Szikra Sárkány, ekkor azonban meglepődött. - Kuru? - kérdezte.
- Én következem! - mondta Istry, majd húzott. - Hmph, ez most szívás lesz számotokra! - kiáltotta Istry, majd aktivált egy lapot. - Rozsda Barna aktiválás! Ezzel a lappal, most megbénítom a szörnyedet! - ekkor berozsdállt a Végső Kiber Sárkány. (ATK: 1400→0) - Most pedig, megidézem az Alkímia Harcos - Rozsdamarót! Hogyha az ellenfél egy szörnyén aktív a Rozsda barna lap, akkor ennek a szörnynek a támadó ereje megduplázódik! Nem csodás? - kérdezte nevetve Istry. (ATK: 1500→3000) - A körömnek vége van! Mi nyerünk!
- Kétlem Istry! - mondta Pegasus becsukott szemekkel. - Chumley, biztosan azok a kölykök nyernek majd! Hiszen már meg van a céljuk, már csak meg kell valósítani! Ez olyan mesés!
- Én következem! - mondta Dávid, miközben aggódott a Végső Kiber Sárkányért. - El kell távolítanom Neost Bálint paklijából valahogyan. Hogy a temetőbe kerüljön… - gondolta Dávid aggodalmasan. - Hogyha nem tudom összehozni… akkor hamarosan vége a Végső Kibernek! - ekkor elkezdett törni a Végső Kiber egyik feje, majd széttört. - Mi történt?
- Nem említettem? - kérdezte Istry. - A Rozsda Barna, a berozsdállt szörnyet három körön belül megsemmisíti. Hát nem csodás? - kérdezte Istry mosolyogva. - Na mit tesztek most?
- Hm… Várjunk csak… Itt a Szikra Sárkány. - gondolta Dávid. - Rájöttem. - gondolta, majd ekkor elmosolyodott. - gyerünk megidézlek támadó állásba Kiber Főnix #2! - kiáltotta.
- Micsoda? Ennek mi értelme? - kérdezte Bálint, majd ekkor beugrott neki. - Hát persze… a Villám-Szárny Sárkány! - döbbent rá, majd meglátta a kezében a Villám Szinkront is. - Remek! Szóval akkor a Kiber Főnix, a Szikra Sárkány és a Villám Szinkron segítségével…
- A körömnek vége! - mondta Dávid, ezzel kizökkentve Bálintot a gondolatmenetből. - Nos…
- Nos? - kérdezte Chem. - Csak ennyit tudsz mondani? - kérdezte gúnyosan. - Én következem azt hiszem! - mondta. - Húzok egy lapot! - majd megpillantott egy lapot. - Eltávolítok két Robbanó Vadat! Így itt jön, az Ammónium Anna! - ekkor megjelent egy aranyos kislány. De elkezdett ekkor bűzölögni, majd Dávidékat megdobálta egy kis ammóniával. - Háhá! Finom?
- Mi a franc volt ez? - kérdezte Dávid mérgesen. (9700→7000) - Ó a francba, szóval erről van szó… az Ammónium Anna a maga 2700-as erejével, hogyha van egy támadást akadályozó varázs lap, akkor annyiszor támadhat közvetlenül, ahány kémiai szörny van pályán az azt…
- Igen! - mondta Chem, majd megindult a következő támadás. (7000→4300) - Remek, remek!
- Franc! - gondolta Dávid mérgesen, majd ekkor Bálint következett. - Bálint nyerj! - gondolta.
- Igen Dávid… - mondta Bálint, majd megidézte a Villám Szinkront. Most, hogy minden készen áll, szinkron idézésre fel! - kiáltotta, majd ekkor elkezdődött. - (LV: 3+3+3=9) Ragyogj ég sárkánya, a fény töltse be a szívedet! Villám-Szárny Sárkány emelkedj! (ATK: 2800) Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége! - mondta Bálint, majd bólintott egyet.
- Én következem! - mondta Istry, majd húzott. - Hmm… Most lehullott a Kiber második feje, így már nem is sokat ér azt hiszem! Nem sokára elpusztíthatom! - mondta nevetve. - De addig is, egy lefordított lap, és most a körömnek vége van! - mondta Istry, azt várta, hogy valamivel előrukkolnak már Dávidék, nem akart ilyen könnyedén nyerni. - Lássuk már mit tudtok!
- Hát jól van! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a lapot, amit csak egy ilyen helyzetben tudok felhasználni, az Ellenséges Átvállalást! Kiválaszthatok a partnerem kezéből egy lapot, és azt el kell dobnia a kezéből. - 1:5-höz az esélye hogy eltalálom. - gondolta. - Legyen a leg baloldaliabb! - majd eldobta Bálint. - Most, aktiválom a Szörny Élesztőt, és visszahívom a temetőjéből Elemi-Hős Neost! (ATK: 2500) És most jöjjék… a Fúziós lap! Így megidézem, a Kiber Lovas Neost! (ATK: 4000) - Neos ekkor ráugrott a Végső Kiber hátára, majd arról eltűnt a rozsda, és visszanőtt a fejei. Megjelent ekkor körülötte egy fehér energiakötél. Most pedig, támadás! - megjelent Neos kezében ekkor egy kard. - Lovag Íjbolt! - ekkor a Végső Kiber elkezdett fellőni pár energiabombát, ám eltűntek, majd elkezdett Neo kardja ragyogni. - Igen! Semmisítsd meg az ellenfelünk! Gyerünk hát! M-mi… ez? - kérdezte.
- Háháhá! Csapda lap: Végtelen Ellenfél! Elpusztítja az ellenfél támadó szörnyét, és annak támadó erejét levonjuk az ellenfelünk életpontjából, ami röpke 4000 LP-t jelent csak! Hopp!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Majest, amikor megérezte, hogy Bálint rosszul áll. - 300 LP?
- Ez lehetetlen! - mondta Pegasus aggodalmasan. - Lehet hogy a Chemistry Brothers tényleg visszatért? Olyan erősek lettek, mint régen voltak. Hmm… Mostmár belátom, hogy Istry egyedül gyengébb volt…

- Újra a következő részből! - mondta Bálint, miközben párbajoztak. - Szóval… végre nyerek!
- NyerÜNK! - mondta Dávid mérgesen, Bálint nem is törődött vele. - Mi a fene az ott? - kérdezte, miközben leszállt Pegasus gépe. - Az ott egy panda vagy egy koala? - kérdezte.
- Nem tudom! - mondta döbbenten Bálint. - A koalák ilyen dagadtak? - nem tudta elképzelni.
- Sziasztok, én Chumley vagyok! - mondta Chumley amikor végre leértek, majd leugrott.
- Áááh! E-ez… ez… - mutogattak Chumleyra ijedten Bálinték. Chumley azt hitte felismerték. - Egy beszélő koala! - mondták ijedten.
- Mi? - kérdezte Chumley döbbenten.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg