Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 108.

108. rész: A Három Sárkány:

- Szóval… Kile már nem jön velünk. - mondta Bálint szomorúan, Dávid nem is értette, hogy miért szomorú egyáltalán Bálint, majd megkérdezte. - Hát tudod… kit húzok le akkor a WC-n? - kérdezte szomorúan, eközben Alexisék sütöttek egy kis szalonnát, Ratchel odanyújtotta.
- Egyetek fiúk! Szükség lesz az energiára! - mondta mosolyogva, majd elvették. - Jó étvágyat!
- Igen, jó étvágyat! - mondták a fiúk, majd kenyérrel megették an szalonnát. - Ez finom volt!
- Ostobák… mikor mutatjátok meg, hogy hova rejtettétek azt a három szánalmas lapot? - kérdezte Lawley mérgesen. - Biztosan tudjátok, hogy merre is van. - ekkor megpillantotta Majestöt. - Ki a fene lehet ez a fickó, annyira emlékeztet engem valakire… vagy valamire!
- Bálint… eljött azt hiszem a megfelelő pillanat. - mondta Majest magában, majd megpillantotta Lawleyt. - Megint ez a fickó! - gondolta mérgesen. - Mit képzel magáról? - majd ekkor felszívódott, és megjelent hírtelen Lawley előtt. Azonban az lerúgta. - Mi a fene? - ekkor rádöbbent, hogy Lawley a sötétség szolgája. - Értem már! - kiáltotta mérgesen. Ekkor megjelent mellette Lawley, majd újra megakarta támadni. - Ennyire ostobának nézek ki? - kérdezte, majd elkezdett pörögni, aztán felszívódott. - Végre leráztam ezt a bosszantó alakot!
- Valóban leráztál? - kérdezte Lawley nevetve mögötte, majd megfordult Majest, de eltűnt.
- Ez a fickó valóban bosszantó volt. - mondta Majest, majd ekkor leugrott, és meglátta Bálint. - Remek, bekapta a horgot! - mondta Majest, majd elkezdett futni. - Remélem követ majd…
- Mi történt Bálint? - kérdezte Dávid, amikor Bálint felpattant majd elkezdett gyorsan futni.
- Tudom, hogy azt a Majest fickót láttam! - mondta Bálint, majd megjelent mellette a Szikra Sárkány, és elkezdett bólogatni. - Te is láttad barátom? - kérdezte mosolyogva Bálint. - Akkor… érjük utol! - majd elkezdett felgyorsítani, aztán kiért a sivatagos részbe. - Mi ez?
- Pusztulj te féreg! - mondta egy nagy szörny, majd megpróbált lecsapni Bálintra. - Pusz…
- Gyerünk Szikra Sárki, intézd el! - kiáltotta Bálint, majd ekkor megindult a Szikra Sárkány, és valóssá vált. - Micsoda? Ez egy valódi szörny? - kérdezte döbbenten, de a Szikra nyert.
- Üdvözöllek. - mondta Majest. - Ez a szörnyek világának kapuja. - elég rejtélyes volt a hangja. - Ugye senki sem követett? - kérdezte Bálint, Bálint nem is figyelt erre. - Szóval?
- N… nem tudom! - mondta Bálint, majd továbblépkedett, majd egy kőben majdnem elbotlott. - Mi ez a fény? - kérdezte döbbenten, majd ekkor visszalépett, megpillantott két lapot a kövön. - Mik ezek? - majd meglátta, ezek azok a lapok amiket keres. - Majest, te loptad el?
- Nem… én nem lopok. - mondta Majest. - Én vagyok a fenségesség, Lawley lopta el…
- Lawley? Az az a fickó anno a szellem jelmezben? - kérdezte Bálint, majd Majest bólintott. Ekkor Bálint hozzáért a lapokhoz, majd azoknak megjelent a neve. - Mennydörgés és Villanás Sárkány? - kérdezte döbbenten. - De várjunk csak… nem három lapról volt szó? Akkor…
- A harmadik lapot sajnos nem tudom, hogy hol van. - mondta Majest, majd ekkor meglátta, amint egy sziklán ott áll Lawley, majd ekkor villámlott egyet. - Mi a francot keres ez itt?
- Már tudom ki vagy te! - mondta Lawley. - Fenségesség mi? Meg ez a bohóc… rózsaszín ruha. Csak egy valami lehetsz! - mondta, miközben elkezdett nevetni. - Kölyök, add át a maradék két lapot. - mondta Bálintnak, de Bálint nem igazán akarta megtenni. - Most!
- Nem félek sem a sötétségtől, sem tőled! - mondta Bálint, majd Lawleyra mutatott.
- Most felidegeltél te ostoba! - mondta mérgesen Lawley, ekkor elkezdett késeket dobálni. - Most véged van! Bemocskoltad a száddal őt… a legnagyobbat! - a sötétségre gondolt most.
- Ugyanmár, te vagy az ostoba! - mondta Majest, majd elkapta a késeket, ekkor Lawley még idegesebb lett. - Nyugodj meg, ez a fiú simán agyonver téged! - mondta Majest gúnyosan.
- Akkor hát, mutassa meg, hogy mit tud! - mondta Majestnek Lawley, miközben Bálintra mutogatott. - Kezdjük el akkor a párbajunkat, nemde? - kérdezte őrült arckifejezéssel. - Gyerünk! Hogyha nyerek, enyém a Mennydörgés, a Villanás és a Fenséges! - mondta.
- Biztos vagy benne, hogy nyerhetek? - kérdezte halkan Majestet. - Mármint… én nem…
- Te nem vagy biztos benne? - kérdezte Majest, max besegítek, majd felvillant a szeme.
- Rám nem vagy hatással! - mondta Lawley őrült mosollyal, amikor megjelent körülötte a sötét aura. - Most pedig, akkor párbajozzunk! - aktiválták a korongjaikat, és húztak lapokat. - Én kezdenék, ha nem baj! - mondta, majd húzott még egy lapot. - Hm. - majd átgondolta, hogy mit is lépjen. - Megidézem a Rezisztens Nekromantát! (ATK: 200) Most pedig, lefordítok egy lapot. - mondta Lawley, és passzolta a kört. - Nyerni fogok, mindenképp!
- Óh Lawley… hogyha veszítesz, és mégpedig hogyha ennyire nyerni akarsz, akkor vesztesz… - gondolta Magna. - Hogyha vesztesz, akkor a sötétség martalékává válsz!
- Nos… Akkor én jövök! - mondta Bálint, majd húzott egy lapot. - Hm, aktiválom a Fúziót, és egyesítem a Szikra Sárkányomat, illetve Elemi-Hős Burstinatrixet, és itt jön, a Lángsárkány - Szikra! - kiáltotta Bálint, majd megjelent egy óriási sárkány. (ATK: 1000) - Most pedig, lefordítok egy lapot, aztán pedig, támadás Szikra! Villámlobogást nekik! - kiáltotta hangosan.
- Ostoba vagy! - mondta Majest. - A lefordított csapdája a Teljesítmény Váltó! Azt jelenti…
- Hogy mi?! - kérdezte Bálint mérgesen. - És mi lett volna hogyha előbb szóltál volna mi?
- Akkor az csalás lett volna nem gondolod? Csalni pedig nem szép dolog. - mondta Majest mosolyogva, és maga elé tartva a mutató ujját. - Nos… akkor most ez a helyzet… rossz!
- Én máshogy fejeztem volna ki magam! - mondta Lawley, amikor felemelkedett a lap. - Ez a lap, megcseréli a támadó erőket, amikor az ellenfél támad! Így még te fogsz megsérülni hehe!
- Fenébe! - gondolta mérgesen Bálint. - Aktiválom a lefordított lapom, amely a Szörny Élesztő! Ezzel a lappal visszahívom Szikrát! Védelembe persze. (DEF: 1600) Körömnek vége! - Ez a kör olyan kellemetlenül eredménytelen volt… - gondolta magában Bálint.
- Akkor én következem! - mondta Lawley és húzott egy lapot. - Remek! De előbb a készenléti fázisomban aktiválom a Rezisztens Nekromanta effektjét, amely az, hogyha feláldozom, akkor a pakliból megidézhetek egy 6-os szörnyet, ami legyen az Alphamanta! (ATK: 2000) És most, megidézem a Nekrotunert! Így… szinkron idézhetek! - mindannyian meglepődtek. - Jöjj hát Szinkron Nekromanta! - kiáltotta Lawley. (ATK: 3000) - Ezzel az erővel, ő legyőzhetetlen! - mondta Bálintnak nevetve. - Most pedig, támadj drága nekromanta!
- Áááh ez nem lehet! - kiáltotta Bálint. - Ilyen erős szinkron szörnyet idézett két kör alatt… - gondolta magában döbbenten. - Most akkor én jövök! Húzok egy lapot, és… - megpillantotta, majd elmosolyodott. - Aktiválom először is a Kapzsi Üstöt! Húzok két lapot… mekkora mák! - mondta mosolyogva. - Most pedig, előbb aktiválom a Neos Segítséget! Itt jön máris Elemi-Hős Neos! (ATK: 2500) Most meg itt a Neo-Spacian Gyülekezet! Aktiválom és megidézem a Nagy Vakondot, illetve a Lég Kolibrit! Aktiválom a Lég Kolibri képességét! Így kapok az ellenfél kezében lévő kártyák után 500-500 LP-t! Az 2000 LP! Tehát most van 5200 nekem! Aztán aktiválom a Fúziót, és itt jön a Nagy Vakond és Lég Kolibri fúziója, a Neo-Spacian Vakanari! Aktiválom a Neo-Űrt rögtön! Így most, hogyha egyesítem Neost és a Vakanarit, akkor nem fognak majd visszamenni a pakliba! Meg is teszem, kapcsolatos fúziót! Jöjj!
- Lehetetlen! Egy 3000-es Neos szörny lesz ebből? - kérdezte mérgesen. - Nem… ez…
- Igen, ez itt egy 3500-as alaperejű Neos! - kiáltotta Bálint, majd megjelent mögötte. - Bemutatom mindenkinek Elemi-Hős Ég Hercege Neost! - fekete tollak borították Neos testét mindenütt, volt egy pár szárnya, azok sötétkék tollúak voltak, és a fején volt a Nagy Vakond fúróiból egy sisak. - Gyerünk Ég Hercege, semmisítsd meg az ellenfelet, a légpengéddel!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Lawley. - Hogyan lehet ez? Az ereje 4000 lett? Jajj ne… a Neo-Űr. Teljesen el is felejtettem. - ekkor az életpontjába sebzett Neos. - Áááh! (Lawley: 3000) - Ez… erős! - gondolta, majd húzott egy lapot. - Akkor hát… aktiválom a Zseton Lázat, amellyel 500 LP feláldozásával megidézhetek három darab 3-as zsetont, amelyek mind Nekromanták! Most, Nekromanta Ébresztő! Ezzel visszahívhatok egy Nekromantát. Az legyen, a Nekromanta Tuner. Jöjjön egy szinkron idézés! Egy 11-es szinkron szörnyet! Láss világot, Sötétség Nekromanta, Nacromancar! (ATK: 4000) Hehehe így már nem tudsz megsebezni, de a körömnek vége, hiszen én sem tudlak megsebezni téged. - mondta Lawley.
- Akkor eljött az utolsó köröm! - mondta Bálint, majd húzott egy lapot. - Remek! - mondta.
- Mi az Bálint? - kérdezte Majest, majd megpillantotta a lapot. - Óh… hogy ez az a lap? Értem. - gondolta Majest. - Ez a taktika úgy tűnik briliáns lesz az ellenfelünk ellen. De…
- Aktiválom a Mindent vagy Semmit varázslapot! Ezzel a varázslappal, feláldozom minden életpontomat, kivétel egyet, amelyet átadok így a szörnyemnek a támadópontjába, míg te…
- Hogyan? Az én életpontom is átfolyik a szörnyembe? - kérdezte döbbenten. - De… akkor az azt jelenti, hogy a szörnyem ereje 6999 míg… az ő szörnyének az ereje… nem lehet… az…
- Bizony! Az én szörnyem ereje 9199! - mondta Bálint mosolyogva. - Amely bővel elég a győzelemhez! Gyerünk Ég Hercege Neos, támadás! Semmisítsd meg a légpengéddel őket!
- Azt már nem! Aktiválom a Nacromancar képességét, amelyet az ellenfél csata fázisában lehet aktiválni! Lenullázza az ellenfél támadását, gyerünk, Nacro Kozmosz képesség!
- Ettől féltem! - gondolta Majest. - Te ostoba! - mondta mérgesen, ám meglepődött. - Min…
- Sajnálom haver, de… vesztettél! - mondta Bálint. - Aktiválom Neos képességét, a Tempesto Cirrust! Amellyel az ellenfél effektjét lenullázhatja! - majd elkezdett forogni a siask a fején, ezután villámokat kezdett szórni, és lenullázta a képességet. - Most pedig, intézd el őket!
- Az lehetetlen! - mondta Lawley, majd ekkor az egyetlen életpontja is lenullázódott. Ekkor a sötétség elnyelte, majd megjelent Magna előtt. - Magna mester… én… én… - majd ekkor mérges lett, és felpattant, nekirohant Magnának, le akarta ütni azt a párbaj korongjával.
- Milyen ostoba vagy! - mondta Magna, majd megfordult, és elkapta a korongot. Megfogta rendesen, és elhajította vele együtt Lawleyt. - Neked véged van! - mondta Magna, majd elkezdte a sötétség felfalni Lawleyt. - Nem hogy csalódást okoztál, még el is árultál…
- Majest… mi történt vele? - kérdezte Bálint kíváncsian. - Ugye… ugye nem halt meg?
- Valószínűleg elnyelte a sötétség! - mondta Majest, ekkor elkezdett rózsaszínen ragyogni.
- Mi történik? - kérdezte Bálint, ekkor Majest átalakult, egy nagy rózsaszín valamivé. - Mi a fene vagy te? - kérdezte Bálint döbbenten, miközben Majest körülötte körözött boldogan.
- Én a Fenséges Sárkány vagyok… mostantól rád bízom a sorsomat… a sorsomat, és a testvéreim sorsát!
- Mi? - kérdezte Bálint döbbenten.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!