Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF110.

110. rész: Veszélyes Tigris:

- Ez a lány… olyan furcsa volt. - gondolta Dávid, miközben eltette a Vylonokat a zsebébe, ám ekkor újra hívták a Syler Corpból. - Mit akarnak? - kérdezte mogorván. - Miért nem az apámat hívják? - majd ekkor meghallotta, hogy az apja eltűnt. - Tessék? - kérdezte döbbenten. - Az… nem lehet! - mondta Dávid döbbenten. - Hogy… eltűnt mindenki a szigetről, valami égbetörő fénylépcsőről jöttek le? - majd letette. - Anubis, hol vagy? - kérdezte mogorván, azonban az nem válaszolt. - Óh, az a szemét! - gondolta mérgesen, majd elkezdett futni. - Bálint… és mindenki! Gond van! - mondta aggodalmas arccal. - Mindenki eltűnt a szigetről!
- Hogy honnan? - kérdezte mindenki döbbenten. - Ausztráliából elraboltak mindenkit az UFOk? - kérdezte Atticus, majd elkezdett nevetni, de Dávid aggodalmas arcát látván befejezte. - Szóval akkor… a sötétség mindenkit elkapott az akadémiáról mi? - kérdezte.
- Hogyan? - kérdezte Bálint ijedten. - Hogy mindenkit? De az nem lehet… - mondta. - Vagy… lehet hogy mégis megtudnak ilyet tenni azok a szemetek? Meg kell őket menteni!
- Induljunk akkor! - mondták Alexisék, majd Ratchel is bólintott, és elkezdtek futni a gép felé, miután összepakoltak mindent. A pilóta ott várta őket, de előbb Alexis éa Atticus még elment a múzeumba. - Elnézést uram, azonban probléma merült fel, sajnos nem tudjuk teljesíteni az ígéretünk. - mondta Atticus az igazgatónak, majd az bólintott, és ekkor visszafutottak a géphez. - Akkor hát pilóta, most vissza kell jutnunk az akadémia szigetére, minél előbb!
Dávid eközben a laptopján azon ügyködött, hogy műholdas képeket készítsen a szigetről.
- Mi ez? - kérdezte döbbenten, amikor csak fehér foltot látott. - Várjunk csak… a felhők között van ez a hely. - majd rákeresett a neten, az egyiptomi mitológiába egy furcsa helyre, de végül csak spekulációkat talált. - Az Égi Éden, vagy más néven Istenek Paradicsoma. - mondta döbbenten. - Igen… ez lesz ez a hely. Ide csak egy isten tud utat nyitni. Tehát Anubis, és testvérei. - gondolta Dávid, majd ekkor meglátott egy professzort. - Ez a fickó olyan… Várjunk csak! Ez Anubis. - döbbent rá, mikor jobban megnézte a fickó arcát. - Az a szemét!
- Mi a baj? - kérdezte Bálint. - Miért nem kérdezed meg Anubist, hogy mit terveznek a testvérei, és hogy mit tudunk tenni ellenük? - rátapintott a lényegre Bálint. - Mi a baj Dávid?
- Anubis újra velük van, tehát ellenünk! - mondta mérgesen. - Le kell győznünk újra, és mi több, most már a testvéreit is! - ekkor elkezdett újra remegni a keze, de megfogta gyorsan.
- A sötétségtől még mindig fél? - kérdezte Bálint magában, majd szomorú képet vágott.
- Hamarosan megérkezünk! - mondta Atticus. - Ne aggódjatok, már csak két óra van háá…
- Fogd be te ostoba! - mondta Alexis, mikor leütötte. - Ne viccelődj most, ez most nagyon…
- Nem baj! - mondta Dávid, majd elmosolyodott, de igazából nem így gondolta, aggódott.
Eközben az Égi Édenben Anubisék diskuráltak. Ugyanis vissza akarták szerezni Obelisket.
- Én fogom mindenképp visszaszerezni! Elég lesz hozzá használnom a kölyök „gonosz” énjét is. - mondta, majd egy gonosz vigyort intézett testvérei felé. - A Sötétség Termébe vezetem!
- Rendben van, de vigyázz, ha áruláson kaplak, akkor osztozol a kölykök sorsában! - mondta Osiris, majd Rara nézett. - Ra… szép munkát végeztél, már nincsenek emberek a szigeten.
- Ez nem így van uram! - mondta Ra, majd ekkor megjelent egy kivetítő. - Itt az életformákat lehet látni, vörössel az embereket jelöljük, és ott van egy fehér pont egy vörös mellett, a fehér pont egy szörny! - mondta Ra. - Egy ember és egy szörny, együtt még ott rejtőzik és nem…
- Nem tudod elkapni? Ezt akartad mondani? - kérdezte Osiris, majd vörösen kezdett izzani a szeme. - Tudod mit kapsz büntetésül, hogyha valamit nem tudsz? Tüzes pokolban fogsz égni, míg szét nem porladsz! - mondta, majd gonoszan elkezdett vigyorogni. - Elkapni őket most!
- Igenis, - te alávaló erőmániás - Osiris. - mondta, meghajolt és elindult aztán a szigetre. - Osiris annyira megváltozott. - gondolta Ra szomorúan. - Régen úgy tekintettem rá néha, mintha az apám lett volna, hiszen ő volt a legidősebb, én meg a legfiatalabb. De amióta, a legnagyobb erőt elnyerte, azóta ember számba sem vesz. - majd ekkor ráugrott egy tigris.
- Egy vagy a sötétség harcosai közül! - kiáltotta a tigris mérgesen. - Akkor pusztulj hát!
- Szóval te vagy a szörny szellem mi? - kérdezte Ré, majd lerúgta magáról a mérges tigrist. - Mi a neved Tigris-csajszi? - kérdezte mosolyogva, ám az nem akart neki válaszolni. - Csak hogy tudjam, hogy melyik szörnyet irtom ki! - ám ekkor valaki belerúgott, így megmenekült a tigris. - Kölyök, nagyon merész vagy, de azt hiszed a tigriskéd meg fog védeni? - majd elkezdett futni a tigris felé, aki mögött ott állt Bastion, ekkor átalakult a tigris, Tania volt az.
- Most pedig, lássuk mit tudsz Ra! - mondta Tania, majd átdobta maga mögé, úgy hogy nyekkent egyet. - Fájt ugye? - kérdezte Tania, majd jelzett Bastionnek, hogy gyorsan fussanak el. - gyerünk Bastion, rád fér egy kis edzés nem gondolod? - kérdezte nevetve. Ám ekkor, megjelent előttük Ra. - Óh hogy a fenébe! - mondta Tania, majd ekkor Bastiont felkapta.
- Hé Tania, mit csinálsz már? - ekkor elkezdte a kezénél fogva Tania pörgetni, és eldobta.
- Megmentetted a barátod? Azt hiszed? - kérdezte Ra, majd elkezdett nevetni. - Ostoba! Pusztulj hát el! - mondta, majd megjelent az ujjain egy-egy fehér gömböcske. - Napfény Átok! - kiáltotta, majd ekkor megindult milliónyi kis sugár Tania felé. - Mit teszel most?
- Elfutok? - kérdezte Tania, majd megfogott egy indát, és azzal fellendült, így kikerült minden sugarat. Ra ekkor ideges lett. - Na mutasd mit tudsz, nagyszájú! - mondta Ranak, ám akkor az megállt. - Mi a baj? Miért álltál meg? Talán beijedtél tőlem vagy mi? - majd ekkor meglátta, hogy Ra valakivel beszél. - Az ott Osiris… már láttam ezelőtt is. - gondolta mérgesen Tania.
- Micsoda?! Máris jönnek a kölykök? - kérdezte Ra lepetten. - Akkor hát menjek vissza?
- Igen Ra, jöjj vissza, és várd őket a megfelelő helyen. Ami meg az embert és a szörnyet illeti, most már nem is érdekel! - mondta Osiris, és elkezdett mosolyogni. Rat megrémítette ez.
- Rendben van testvérem, akkor visszatérek, és a megfelelő helyen várom majd ellenfelem!
Tania eközben elindult tigris alakban megkeresni Bastiont. Nem emlékezett pontosan hova is dobta el. Ám ekkor helikopter zajt hallott, és nem értette hogy kik lehetnek azok, odafutott.
- Hát itt vagyunk! - mondták mind kiszállva, aggódás rejlett hangjukban. Az akadémia felett villámok csapkodtak, majd ekkor kiugrott a bokorból Tania. - M-mi a fene? - kérdezték.
- Erre felé vannak tigrisek? - kérdezte Bálint döbbenten. - Uhh, többet nem mászkálok az erdőben! - mondta, majd inkább visszament a helikopterbe. Alexisnek ismerősnek tűnt.
- Honnan lehet ilyen ismerős ez a tigris? - kérdezte magában kíváncsian. Majd amikor átalakult Tania, ekkor isteni szikra lobbant az agyában. - Tudom! Te egy amazon vagy abból a felkapott műsorból, az Amazonok Kicsi Mellekkelben, bár… így utólag te nem illenél oda!
- Mi van? - kérdezte Tania mérgesen. - Te inkább ne beszélj ilyesmiről. - majd Ratchelre nézett, és elkezdett nevetni. - Háháhá! Milyen lányok járnak már ide manapság? Háháhá!
- Hé, te engem nevetsz ki? - kérdezte Ratchel mérgesen, majd ekkor elővette a párbaj korongját. - Akkor bizonyítsd be te Amazon-Girl hogy olyan kemény vagy! Egy párbajban!
- Már régen párbajoztam! - mondta Tania, majd megjelent a sötétség a karja körül, és párbaj korongot formált. - Akkor… most újra kell tanulnom a lapjaim effektjét. - mondta nevetve.
- Mi?! - kérdezték mindannyian, majd padlót fogtak. De ekkor Tania elmondta hogy viccelt.
- Mármint csak arról vicceltem, hogy meg kell tanulnom az effektjeiket! - mondta, majd kacsintott. Ekkor aktiválták a párbaj korongjaikat, és az kezdett, akinek jobb reflexet birtokol.
- Óh ne már! Ő húzott gyorsabban! - mondta Ratchel mérgesen, majd aztán reményt vesztve.
- Akkor hát, én kezdek, Lapcsánka! - mondta, majd húzott egy lapot, közben Ratchel ideges lett. - Aktiválom a Sárbírkózás térvarázst, ez a lap, azt okozza, hogy egy körben csak egy-egy szörny tud támadni mind az én oldalamról, és a tiedről is! Most pedig megidézem a Gyémántos Amazont támadó állásba! (ATK: 1600) A körömnek vége, te következel szivi!
- Rendben! És ne hívj engem úgy! - mondta mérgesen, és húzott. - Aktiválom a Kiber Foton Fényt! Mostantól, hogyha megidézek egy kiber szörnyet, annak megduplázódik az ereje! Legyen az a Illedelmes Kiber támadó állásban! (ATK: 1000→2000) Most pedig, támadás!
- Nem is olyan illedelmes! - mondta Tania. - Hiszen egy védtelen nőt bánt… - mondta cica szemekkel. - Na persze, az Amazonomat nem kell annyira félteni! Aktiválódik az effektje, amellyel megidézhetek egy szörny védelembe, és az pusztul el helyette, egy körben egyszer!
- Ez most nagyon megnehezíti Ratchel helyzetét. - mondta Dávid. - Hiszen ameddig az amazon kezében vannak lapok, mindig tudja aktiválni, kivétel hogyha már nincsenek a kezében szörny lapok! - magyarázta, de most senki sem figyelt rá. - Persze ezt értettétek.
- Ki lehet ez a nőszemély… ki lehet? Tuti valami idegesítő nőszemély a múltból. - gondolta Alexis magában, majd gondolkodott tovább. - Ki a franc lehet ez? - kérdezte mérgesen.
- Hát nem ismered fel? - kérdezte valaki a bozótból, majd Tania szemei elkezdtek csillogni.
- Bastion? - kérdezte mindenki döbbenten. - Téged hogyhogy nem kaptak el? - kérdezték.
- Az úgy volt, hogy mikor megérkeztek Ra és Osiris, akkor Tania megérezte, hogy bajban vagyok, és idejött segíteni, megvédett mindeddig mindegyik szolgájuktól és egyéb ellenféltől.
- Igen, drágám ez így volt pontosan! - mondta Tania mosolyogva, már nem is akart tovább párbajozni. - Azonban… ez csak azért volt, mert nem szeretném hogy a házasság előtt meghalj! - mosolygott, Dávidék nem sokat értettek ebből, milyen házasság? Gondolták.
- Azért erről még beszélgetnünk kell. - mondta Bastion, majd ekkor Alexis rájött hogy honnan is ilyen ismerős neki Tania, ekkor elkezdett mutogatni Tania felé. - Mi a baj Alexis hm?
- E-e-e-e-e-z… Ugyanaz az árnyék lovas? - kérdezte Alexis. - Igazam volt, tényleg egy idegesítő nőszemély a múltból. De hogy pont az a némber! - mondta Alexis mérgesen.
- Némber?! - kérdezte Tania idegesen, majd ekkor odament Alexishez, és összenyomták a fejüket. - Most aztán véged te kis… cafka! - mondta Tania mérgesen, de szétszedték őket.
- Tania… hogyha lehet, akkor ne semmisítsd meg a barátaimat. - mondta Bastion nevetve.
- Rendben! - mondta Tania duzzogva, majd ekkor elkezdtek beszélgetni. Ratchel meg csak:
- M-mi… a fene? - kérdezte mérgesen. - És mi lesz a párbajunkkal?! - elég ideges volt ettől.
- Szóval akkor le akarjátok őket győzni? - kérdezte Tania. - Mert ez esetben odavezetünk!
Mindannyian bólintottak, majd ekkor elkezdték követni Ra nyomát, és végül utolérték.
- Követtek ezek az ostobák. - gondolta Ra, majd ekkor csettintett, és megjelent a fénylépcső.
- Menjünk mi is! - mondta Bálint, majd mikor felértek sompolyogva Ra mögött, Ra felszívódott, ám ekkor három fantom megjelent. - Ezek meg kik? - kérdeztem, majd lehúzták a csuklyájukat. - Crowler Igazgató? Bonaparte Igazgató-helyettes, és… BLAIR? Jajj ne!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?