Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 112.

112. rész: A Fény Sorsa:

- Tehát aktiválom a Jövő Fúziót! - kiáltotta Dávid. - Most pedig, jöjj Végső Kiber Sárkány!
- Kétlem, ostobábbik én! - mondta gúnyosan a Sötét-Dávid, majd felemelkedett a Varázs Zavaró. - Ez a lap, elpusztítja az ellenfél varázsát amit épp aktivált. Bár ezt te is tudod jól!
- Micsoda? - kérdezte mérgesen Dávid. - Francba! - gondolta. - Megidézem a Kiber Sakálharcos Lv4-et! - kiáltotta. - Most pedig aktiválom a Kiber Pajzsozatot, a körömnek vége!
- Hát jó, akkor én jövök! - mondta a Sötét-Dávid gonosz vigyorral. - Lássuk csak, aktiválom a Kiber Lézert! Felszerelem vele a szörnyemet! Így hogyha majd támad, már 3800 az ereje! Most, aktiválom a Szörny Élesztőt, jöjj vissza Kiber Lárva Lv4! Körömnek vége! Hehehe.
- Ch! - majd húzott Dávid. - Aktiválom a Varázs Zárlatot, ezzel elpusztítom a te Kiber Lézered! Most pedig, aktiválom a csapda lapom: Kiber Visszajelzés! Ezzel a lappal speciálisan megidézem, a Zöldszemű Kibersárkányt! (ATK: 3000) És most, semmisítsd meg!
- Micsoda? Hogy a fenébe idézhetted meg? - kérdezte mérgesen Sötét-Dávid. (3900→3700) - Franc! Arra nem számítottam hogy ő nem gyenge. - gondolta magában mérgesen, majd Anubisra nézett. Ő mosolygott. - Miért mosolyogsz Anubis… lehet hogy ez igazából nem…
- Ne gondolkodj ennyit Sötétke, hanem játssz! - mondta Anubis mérgesen, majd bólintott.
- Akkor most, én jövök! - mondta Sötét-Dávid. - Itt van, az Óriás Húzás! - meglepődött Dávid hogy ekkora mákja van ellenfelének. - Lefordítok két lapot, aztán lefordított védelembe egy szörny! Majd a körömnek vége! - mondta Sötét-Dávid, és elmosolyodott ekkor. Majd Anubisra nézett, de az elég komoran nézett, viszont ő nem értette miért néz úgy rá. - De…
- Húzok egy lapot! - mondta Dávid, és megtette, ekkor megpillantotta. - Lefordított védelembe egy szörny, és most támadás Zöldszemű! Pusztítsd el a Kiber Lárva Lv4-et!
- Csapda lap aktiválás! Jöjj Elszívó Pajzs! Ezzel a lappal, az életpontomba töltöm a támadásod! Mi több, csapda lap aktiválás: Kiber Visszajelzés, jöjj Zöldszemű Kibersárkány!
- Mi a franc? - kérdezte magában mérgesen Dávid. - Ugyanazt a taktikát kezdi használni amit én. Akkor… kezdem megismerni magam? - kérdezte magában, majd ekkor húzott ellenfele.
- Szóval én jövök! - mondta Sötét-Dávid, és húzott egy lapot. - Támadj Zöldszemű! Zöldszemű roham! - ám ekkor megjelent a Zöldszemű előtt a csapda lap: Lánc Reakció!
- A támadó szörnyeidnek most vége! - mondta Dávid, majd elmosolyodott. - Nos, mit teszel?
- Hm, semmit! - mondta Sötét Dávid, majd lefordított egy lapot. - Pontosabban de, kör vége!
- Akkor én jövök! - mondta Dávid, és húzott egy lapot. - A paklim ellen nehezebb mint gondoltam. - gondolta Dávid. - Hmm… Aktiválom a Világi Gépüzemet most! És akkor, a te térvarázsod deaktiválva lesz, én pedig támadok a Zöldszeművel a védelmi szörnyedre!
- Tök mindegy! - mondta Sötét Dávid, majd ekkor megmutatta magát a védelmi szörny. - Kiber Madár! - mondta röhögve. - Ez a lap legyőzhetetlen, te is nagyon jól tudod nem? Így hát, te sosem győzhetsz le engem, velem ellentétbe! Hiszen én még sok mindent tehetek!
- Francba, ostoba Kiber Madár! - gondolta Dávid mérgesen. - Lefordítok egy lapot, a körnek pedig vége! - Miért is kell nekem mindezen átmenni? Nem értem miért van mindez így…
- Azért… mert a fény sorsa a sötétség! - mondta Anubis komolyan. - Gondolom nem érted mit jelent amit mondtam, de csak nézz magad elé és megtudod! - ekkor a Sötét-Dávidra mutatott.
- Ő a jövőm? - kérdezte Dávid döbbenten, de ekkor a Sötét-Dávid megrázta a fejét. - Értem.
- Én csak a lehetséges jövő vagyok! Lehetsz még nálam gonoszabb is akár, de akár jobb is, sokkal! - felelte Sötét- Dávid. - De most én jövök nemde? - kérdezte Sötét-Dávid, majd húzott egy lapot. - Remek! Aktiválom a Jövő Fúziót! - mondta ördögi mosollyal Sötét-Dávid. - Jöjj hát, Végső Kiber Sárkány! - kiáltotta hangosan, majd megjelent. (ATK: 4000) Most pedig, megsemmisítő csapást fogunk mérni rátok! Gyerünk Végső Kiber Csapást! - kiáltotta.
- Azt már nem! - kiáltotta Dávid, majd felemelkedett egy csapda lap. - Elutánzó! Lemásolom vele az Elszívó Pajzsodat, és a hatását már rég tudod! - mondta Dávid, majd megnövekedett az életpontja. - Most pedig, csapda lap aktiválás! Fúzió Deaktiváló! A csata fázisodnak vége!
- Ch, így már három szörnyem van ami elpusztítani készül téged. Lefordítok egy lapot, a körömnek pedig vége! - Francba, a szörnyemet szétszedte, így nem sokra megyek igazán.
- Most pedig, húzok egy lapot! - kiáltotta Dávid, és húzott egy lapot. - Hm, aktiválom a Kiber Lézert, felszerelem vele a Zöldszeműt, és így 4000 az ereje, de mivel támad, 5000 lesz!
- Lényegtelen, csapda lap aktiválás! Csapda Fúzió! - kiáltotta, Dávid meglepődött ezen a lapon. - Mondtam már hogy nem pontosan te vagyok! - mondta Sötét-Dávid. - Az én nevem nem is Dávid igazából, hanem Hei Ching! - mondta. - A paklim is más, én más vagyok mint te, egy másik, köztes dimenzióban! - mondta Hei, majd ekkor aktivált egy csapdát a kezéből. - Mivel még így is legyőznéd a szörnyemet, azért aktiválom a csapdát kezemből, Fény Reflektor! Ez a lap, a támadásodat, a szörnyedre vetíti vissza! Persze hozzáadódik a Végső fele ereje a támadáshoz, így elpusztul a szörnyed, és életpontot is vesztesz! - kinyújtotta a nyelvét. - Már semmi esélyed, hidd el nekem! - mondta gonosz tekintettel. - Véged van!
- Nem, az nem lehet! - mondta Dávid mérgesen. (Dávid: 4000->2000) - Túl erős Hei. - gondolta magában mérgesen, majd ekkor majdnem térdre borult. - Franc! Soha! Te jössz!
- Mivel aktiváltam a Fény Reflektort, így a körömnek máris vége van! - mondta Hei.
- Akkor húzok! - mondta Dávid, majd megpillantotta a lapját. Meglepődött, hiszen a Kiber Madár volt, pont a legjobbkor. - Lefordított védelemben egy szörny, és a körömnek vége!
- Nem csak a körödnek, de a játéknak is vége, azt hiszem! Kétlem, hogy lenne 2000-es védelemnél jobb védelmű szörnyed, ergo vesztettél! - és húzott. - Nem is kell kijátszanom már egy lapot sem, vesztettél, én meg nyertem, ez túl egyszerű volt! - mondta Hei. - Gyerünk, Végső Kiber Sárkány támadj! Pusztítsd el az ellenfelünket, és vegyük át a helyüket, itt, most!
Eközben Taniaéknak nem állt valami jól a szénája. Tania és Mantist harca szoros volt már.
- Mi van? - kérdezte Tania döbbenten. - Legyőzted az amazonjaim az ostoba sáskáiddal? - kérdezte döbbenten. (Mantist: 1200; Tania: 1000) - Hogyan lettél te ennyire erős mi?
- Hm, Tania drágám, én már Ra nagyúr része vagyok, így a képességeit megosztja velem!
Crowlerék is elég jól álltak. Hiszen már csak nekik voltak szörnyeik, Alexis következett.
- Aktiválom a Felkelő Nap Kardjait, ez még kitart 3 körig, de nem tudom mihez kezdünk…
- Ne aggódj Alexis, megvédelek téged! - mondta Chazz, majd húzott egy lapot. - Jöjj Ojama!
- Hehehe! Milyen szánalmas lap! - mondta Crowler nevetve. - Szánalmas kisfiú, vesztesz!
Tom pedig az F.G.D.-vel már szinte nyert is Bastion ellen. Az 5000-es sárkány kihívás volt.
- Ez lehetetlen! - mondta Bastion mérgesen, amikor bekapott egy újabb támadást. (100 LP)
- Semmi esély! Add fel és csatlakozz hozzánk a sötétségbe! - mondta Tom őrülten. (2400 LP)
- Add fel Tania, és csatlakozz te is a nagyúrhoz, és légy erősebb mint valaha! Mi a válaszod?
- Gyerünk, csatlakozzatok hozzánk, és talán megkímélünk titeket! Na? - mondták Crowlerék.
- Add fel, és válj sötétséggé! - mondta Hei Dávidnak, majd elmosolyodott és a kezét nyújtotta. - Gyerünk, a vereség biztosan fáj, de csatlakozz most! - mondta Hei, ám ekkor meglepődött.
- Sajnálom Hei, de ez itt még nem a vége! - mondta Dávid, majd ekkor megjelent Dávid előtt a védelmi Kiber Madár. - A Kiber Madár elpusztíthatatlan, nem emlékszel? - kérdezte Heitől.
- Franc! Átkozott légy sors! - mondta mérgesen Hei. - Mindegy, lefordítok egy lapot, és a körnek vége van! - Miért kell nyernie mindig a fénynek? A sötét miért nem nyerhet soha sem?
- Hei bajban van. - gondolta Anubis mosolyogva, majdnem elkezdett nevetni. - Remek… akkor nem sokára egy élvezetes párbajban lesz részem! Ami életre, halálra fog menni!
- Nagyon jó műsort csinálsz nekem Anubis. - mondta Osiris, de valamin elgondolkodott. - Hogy a francban érthetted azt, hogy csak te tudsz újjászületni? - kérdezte magában. - Én is… vagy nem? - kérdezte Osiris döbbenten. - Már értem! Hiszen Anubis a halál ura, a halált…
- Osiris az igazi alvilág ura! - gondolta Anubis, majd elmosolyodott. - A halál ura vagyok csak. Bár ez pont elég ahhoz, hogy feltámadjak! - ám ekkor meglepődött, egy lapot látott viszont, amiről azt hitte, hogy soha az életben nem fogja már látni. - A Végső Fúzió? Mi?
- Igen, a Végső Fúzió itt van újra! - kiáltotta Dávid, majd ekkor megjelent mögötte a Végső Kiber Sárkány. Most pedig, nézz szembe az én Végső Kiberem igazi erejével, az a fény ereje!
- Fény ereje? Fény… milyen ostoba vagy! - mondta Hei mérgesen. - Ilyen ostoba vagy komolyan? Ezen a világon, már semmi helye a sötétségnek! Jobban jársz, ha nem akarod megtudni, hogy milyen lesz a jövőd, a jövőnk! Mert nem fog tetszeni! - mondta komolyan.
- Nem érdekel! A jövő mindig két útból áll! Van egy sötét, és egy fényes! Megoldom, hogy a fényesen haladjak tovább! - majd felemelte a kezét. - Semmisítsd meg, Végső Kiber, moost!
- Áááh! - ordította Hei, majd hátraesett. - Szóval megértetted végül! - mondta Hei, majd ekkor elkezdett mosolyogni. - Igazából hazudtam! Én is Dávid Syler vagyok, majd ekkor elkezdett nevetni, de ez most őszinte nevetés volt, nem gonosz. - Sajnálom, de meg kellett magad ismerned! - majd ekkor összeesett, és elkezdte a sötétség felemészteni. - Francba, még egy…
- Mi az? - kérdezte Dávid, majd odafutott hozzá. - Mit akarsz mondani? - aggódott valamiért.
- Fogd be! - mondta Anubis, majd eltűnt a másik Dávid. - Most pedig, lássuk a lelked! - kiáltotta Anubis, majd ekkor megjelent újra Dávid lelke. A szürkeség eltűnt, de a rozsdabarna folt még ott volt. - Hmm, megismerted önmagad, azonban… még nem vagy kész hogy győzz!
- Fogadjunk? - kérdezte Dávid mérgesen. - Biztos vagyok benne, hogy menni fog! Legyőzlek téged apámért, magamért, és a jövőért! - mondta elszánt tekintettel, már-már sötét volt az.
- Ez nem lehet! - mondta Ratchel aggodalmasan. - Hol a fenében van már Dávid? Nem akar már onnan kijönni? - kérdezte mérgesen. - Hiszen… mi nem mehetünk be oda, de ő biztos…
- Nem hiszem! - mondta Bálint, a fejét rázva. - Szerintem hogyha tudna, már kijött volna onnan, valószínűleg az egyik ellenfelünkkel találta szembe magát. - Dávid… légy óvatos!
- Ahh! - kiáltott fel Tania, amikor lecsökkent még az élete. (Tania: 100) - Ez lehetetlen! Hogyan lettél ilyen erős? Ra ennyire kemény lenne? Az a vézna fickó? - kérdezte. - Gr!
- Ne morgolódj pici tigriske, csak állj át! - mondta Mantist sötéten. - Gyerünk, válaszolj!
Alexisék is térdre borultak, mert már vége szakadt a Felkelő Nap Kardjainak. Alig maradt életpontjuk, Crowleréknek pedig ott volt rengeteg szörnyük. Mind támadni készült őket.
- Ez nem lehet! Már csak 100 életpontunk van! - mondta Alexis, majdnem elvesztette a reményt, ám ekkor kihúzott egy csapdalapot, amiben meglátta a reményt, a jövő reményét!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!