Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 114.

114. rész: Hórusz a Fekete Láng:

- Biztos vagy ebben? - kérdezte Ratchel, miközben aggódott Dávidért. - És hogyha esetleg kijön abból a teremből? Apánk amúgy is eltűnt, és hogyha őt is legyőzték, akkor mit teszünk?
- Hm… majd meglátjuk! - mondta Bálint, majd befutott a középső ajtón. Ratchel a jobb oldalon. - Mi ez a hely? - kérdezte Bálint, miközben körbenézett, egy hosszú folyosó volt.
- Mi ez a fény? - kérdezte Ratchel, amikor egy hosszú folyosón keresztül eljutott egy terembe. Ekkor meglátott egy elég jóképű fickót arany páncélban, ekkor az elindult felé, meglepődött.
- Üdvözöllek. - mondta a fickó, miközben becsukott szemmel ment felé. - Azonban nem soká el kéne köszönnöm tőled! - mondta, majd előhúzta az arany-színű kardját. - Nohát, nem félsz?
- Nem félek! - mondta elszántan Ratchel. Ranak nagyon tetszett ez az arckifejezést. - Mit…
- Mit akarok? - kérdezte Ra, majd elkezdett nevetni. - Téged! - mondta, majd megnyalta a karját. - Hidd el, a szép külső alatt, sötét, nagyon gonosz belső van! - mondta gonoszan, miközben a sötétség körbevette. - Osiris. Győzök! - gondolta, majd a kardja ekkor átalakult egy párbaj koronggá. - Ez itt a paklim! - mondta Ra, majd felmutatta, az alján ott volt Ra Szárnyas Sárkánya. - Az isten szörnyet akarod? Akkor nyerd el! - mondta mosolyogva.
- Rendben, menni fog! - mondta Ratchel, és aktiválták a korongjaikat mindketten. - Párbaj!
- Apa, örülök hogy jól vagy! - majd bólintott Mr. Syler, miközben felállt, megjelent ekkor Anubis. - Mi a francot akarsz te szemét? - kérdezte mérgesen, ám ekkor lecsitította az apja.
- Ez egy teszt volt! - mondta Anubis, majd elkezdett körbe-körbe menni. - Vagyis nem igazi teszt, hanem egy trükk, hogy megtaláld önmagad, mindvégig ezt terveztem. Nyugodj meg, Osiris azt hiszi, hogy meghaltunk mindketten. - mondta Anubis. - Átvertem őt sikeresen. Megtaláltad önmagad, önmagad fényét, és a jövőt. - mondta Anubis, majd ekkor felragyogott. - Azonban, hogyha a barátaid Ra és Osiris ellen mennek, vigyázniuk kell, ugyanis nem piskóták! - ám Dávid eközben nagyon ideges lett. - Most meg mi a baj? - kérdezte Anubis.
- Azt akarod mondani, hogy mindvégig csak szórakoztatok? - kérdezte mérgesen. - Tiii… ááh! - majd elfordult mérgesen, ekkor az apjához szólt. - Te menj ki innen, Anubis ugye tudsz innen egy utat nyitni a mi világunkba, hogy apám elmenjen innen. - Anubis bólintott. - Akkor… hát tedd meg! - mondta Dávid, majd Anubis becsukta a szemét és megtörtént.
- Vigyázz magadra fiam! - mondta Mr. Syler. - Ratchelt kérlek mentsd meg! - majd bólintott.
- Rendben! - mondta Dávid, majd Anubis felé fordult. - Most pedig te! Gyerünk, menjünk innen! - majd kijutottak a szobából. - Melyik lehet Ratchel oldala? - kérdezte. - Hmm, az lesz! Minden bizonnyal Bálint ment középen! - majd ekkor megpróbált bejutni, de nem ment neki.
- Micsoda? Ez a kölyök még él? - kérdezte mérgesen Osiris. - Anubis vele van? Mi a franc történt? - kérdezte mérgesen, miközben sötét szikrák jelentek meg körülötte. - A szolgáink feleslegesek innentől! - mondta, majd Ranak jelzett. - Intézd el mindet, most rögtön Ra!
- Rendben! - mondta becsukott szemmel, Ratchel nem értette mire céloz. - Pusztuljatok!
Ekkor elnyelte Mantistot, Crowleréket és Tomot a sötétség. Majd Ra körül gömbök jelentek meg. Ra elmosolyodott, Ratchel gondolta, hogy valami rossz történt, de hogy mi azt nem!
- Hm, ezek itt, Crowler, Bonaparte, Tom és Blair nevű emberlények lelke! - mondta Ra, miközben körülötte táncoltak. Majd megfogta Tomét. - Megmutassam hogy mi lesz ha…
- Inkább Blairén hogyha lehet! - mondta mosolyogva Ratchel, ekkor Ra hátast dobott. - De…
- Ez itt nem kívánságműsor! - mondta Ra, majd elkezdte szorongatni Tom lelkét. - Nos, akkor párbajozol a lelkükért, vagy pedig egyenként pusztítom el őket, aztán következhetsz te is!
- Muszáj Blair lelkéért is? - kérdezte. - Csak mert az a lány nagyon idegesítő mostanában!
- Már mondtam, hogy ez nem kívánságműsor! - mondta Ra mérgesen, de egyre mérgesebb lett. - Ahh, már értem! Fel akarsz idegesíteni, hogy aztán ne tudjak jól párbajozni mi? Hm?
- Hmm… Ez jó ötlet! - mondta Ratchel, ekkor Ra újra hátast dobott. - Szóval mindet meg kell mentenem! - mondtam majd Ra bólintotta. Ekkor megjelent Mantist lelke, és kettévágta Ra.
- Mantiston megmutatom mi van ha elpusztítom valakinek a lelkét. - majd megjelent Mantist.
- Miért uram?  - kérdezte Mantist, szomorúan. - Miért pusztítasz el, szeszélyes mesterem?
- Osiris kicsit ideges lett, és csöppet szenvedést akar látni! - mondta nevetve Ra. - Most…
- Te szemét… - gondolta Ratchel. - Igazat mondtál… szép külső romlott belső. - gondolta, majd kihúzták az öt lapukat. - Lányoké az elsőbbség! - majd húzott még egyet. - Megidézem a Kiber Sárkány Zweit! (ATK: 1500) Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége! - mondta.
- Rendben van. - mondta Ra, majd húzott egy lapot. - Megidézem Hórusz Sárkány Lv1-et! (ATK: 1000) Most pedig, lefordítok egy lapot a körömnek vége. - Ez a lány mit tud vajon?
- Mi történt Mantisttal? - kérdezte Tania döbbenten, amikor az eltűnt. - Mindegy, nem vesztek így legalább! - majd ekkor elkezdett futni, és meglátta Bastiont, amint az üldögélt. - Tee! - majd ekkor felpofozta Bastiont (tigris alakban). - Drágám, mi a fenét henyélsz itt mii?
- Na de Tania, egy kemény párbajon vagyok túl, majdnem vesztettem! - mondta Bastion.
- Aludtál is? - kérdezte mérgesen, majd lekevert egy pofont. Bastion elájult. - Kellj fel, teee!
- Hé, jól vagytok Tania? - kérdezték Alexisék, miközben feléjük futottak. - Eltűnt az ellenfél!
- Nálam is ez történt! - mondta döbbenten Tania. - Szóval valami történt akkor, nem? - kérdezte. - Lehet… hogy legyőzték a kölyköket máris? - kérdezte döbbenten Tania. - Az…
- Lehetetlen! - mondta Atticus. - Azoknak a kölyköknek a lelke olyan, amit nem lehet megsemmisíteni, még egy isten sem semmisítheti meg a lelküket! - mindannyian bólintottak.
- Hogyan jussunk be Ratchelhöz? - kérdezte Dávid, majd Anubis lehajtotta a fejét. - Talán van valami ötleted? - kérdezte Dávid, majd bólintott. - Akkor hát mondd el szépen! - mondta neki.
- Ahhoz teljes rezonáció kell! - mondta Anubis. - Tehát meg kell egy időre osztanod a tested az én lelkemmel! - mondta Anubis, Dávid ekkor összehúzta a szemöldökét. - Tudtam, hogy nem fogsz ennek örülni. De csak ez az egyetlen mód rá. Nyugodj meg, ez csak megosztás, nem olyan mint amit régen tettem. Ezen a helyen, képesek vagyunk a megosztásra. De máshol csak mások testének uralására! - majd Dávid elkezdett gondolkodni. - Megértem hogyha ú…
- Fogd be, csak csináljuk! - mondta Dávid, majd becsukták a szemüket, és ekkor Dávid hírtelen kinyitotta, és kígyó-szerű szeme volt. - Ne élvezd sokáig Anubis, hiszen… Hé…
- Milyen remek a megosztás! - mondta Anubis, miközben átment az akadályon egyszerűen. - Most pedig, elégtételt veszek Ran, amiért olyan ellenséges volt velem. - majd megjelent a karján a párbaj korongja, és ekkor kivette a pakliból Anubist. - Vissza a helyedre! - majd ekkor megjelent a kezében Obelisk. - Obelisk nélkül nyerni Ra ellen, nem lehetséges!
- Valóban úgy gondolod? - kérdezte Dávid, majd ekkor meglátták a fényt. Amit a Kiber Sárkány Zwei bocsátott ki pusztulásával. - Ratchel! - kiáltotta, de Anubis csak szépen lassan odament Ratchel mellé, nagyon meglepődött Ra és Ratchel is. - Ra nem ismert még fel téged?
- Ki a franc vagy te? - kérdezte Ra mérgesen, miközben a csapda lapja is a temetőbe került amivel elpusztította a Kiber Sárkány Zweit, majd amikor jobban megnézte Dávidot, rájött hogy ez Anubis. - Anubis? - kérdezte döbbenten Ra. - Szóval végül elárultál minket újra!
- Hm, milyen ostoba vagy te! - mondta Anubis, majd aktiválta a párbaj korongját. - Én…
- Mi az hogy Anubis? - kérdezte Ratchel döbbenten. - Dávid… mi történt veled… Anubis megszállta a tested? Tudtam hogy legyőzött. - mondta, majdnem sírt már. - Válaszolj már!
- Fogd be kislány! - mondta Anubis flegmán, majd Ratchel elhallgatott. - Ez az én köröm! - kiáltotta, majd felhúzta a lapjait. - Megidézem a Kardos Szfinxet! (ATK: 1200) Most pedig, támadd meg a Hórusz Sárkány Lv1-et gyorsan! - mondta a szörnyének és az támadott. - Ne!
- Aktiválom a Hórusz Sárkány különleges képességét, eltávolítok egy csapdát a temetőből, és így megnövelem a szintjét 1-el! 500 ATKot kap minden szintnövelés után! (ATK: 1500)
- Óh átkozott csapda lap! - gondolta magában Anubis. - Aktiválom a kezemben lévő Támadás Gátló Formulát! Feláldozok 300 életpontot, és megállítom a támadását a szörnyemnek! Lefordítok egy lapot, aztán a körömnek meg vége! - mondta Anubis. - Ez a test csodálatos.
- Ch, rezonáció, azaz megosztás mi? - kérdezte Ra gúnyosan. - Együtt működsz a kölyökkel, megint! Már elegem van belőled Anubis! - mondta Ra, majd ekkor megjelent felette egy nova. - Pusztuljatok, minek vacakoljak a párbajjal? - kérdezte röhögve. - Pusztuljatok hát el!
- Kétlem! - mondta Anubis, ekkor megjelent előttük egy sötét pajzs. - Ezzel megvédem az ostoba effekt sebzéseidtől magunkat! - mondta Anubis. - Egy körig nem támadhatnak a szörnyeid sem! Ez a Sötét Kard Fénye! - mondta amikor felemelkedett a lap. - Mit teszel?
- Hm, még egy csapda a temetőben. - mondta Ra. - Újra aktiválom a képességét Hórusz Sárkánynak! Így 3-as szintre lép, minden 3. szinten aktiválódik egy különleges képesség. A kezembe vehetek egy csapda lapot, a Felszintező Fényt! Lefordítok két lapot, a körnek vége!
- Én jövök! - mondta Ratchel, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Kapzsi Üstöt, majd húzok két lapot! Hmm, aktiválom a Szörny Élesztőt, itt jön a Kiber Sárkány Zwei, és most megidézek mégegyet, aztán felmutatom a Fúziót! Így mindkettő megkapja a Kiber Sárkány nevet! Most pedig, jöjjön a Fúzió, gyerünk egyesüljetek Kiber-Iker Sárkánnyá! - kiáltotta.
- Csapda lap aktiválás! - mondta Ra, majd megjelent a Felszintező Fény. - Ez a lap megemeli egy szörnyem szintjét, de automatikusan kivonódik a játékból! (ATK: 2000) Most pedig, csapda aktiválás! Védelmi Gyűrű! Ezzel a lappal a védelmét megemel 1000-el! Aktiválom az effektjét, és eltávolítom aztán a Védelmi Gyűrűt a temetőből! Így 5-ös szintre lép! 2500 ATK!
- Há! Még így is erősebb az Iker! - mondta Ratchel, majd elkezdett mosolyogni. - Támadás!
- Grr! - mérges volt Ra, amikor elpusztult a Hórusz Sárkány. (Ra: 4000→3700) - És most?
- Most újra támadhat az Iker! Gyerünk Iker, támadd azt a szemetet közvetlenül! - kiáltotta.
- Csapda lap aktiválás! Hórusz Felemelkedése! Ezzel a lappal, megidézhetem speciálisan Hórusz a Fekete Láng Sárkányt Lv6-ot, ha a temetőben van a Hórusz Sárkány Lv1! Jöjj! (ATK: 2300) Most gondolhatod, hogy de hát az ATKja kevesebb! De nem! Aktiválódik a csapda lap képessége, ahanyas szintű volt a Hórusz Sárkány, amely a temetőbe került, annyiszor 100 ATK-ot kap! És még ehhez jön, hogy a csapda pusztul el helyette! (ATK: 2800) Hehehe!
- Micsoda? - kérdezte Anubis és Ratchel egyszerre. - Akkor az Iker Sárkimnak annyi?
- Mi több… Mivel elpusztította Hórusz a szörnyed, ezért szintet lép! Jöjj, Hórusz a Fekete Láng Sárkány Lv8! (ATK: 3000) - Háháháhá! Nem tehettek ellenünk semmit! Semmit sem!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg