Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 109.

109. rész: Egy Furcsa Találkozás:

- Én a Fenséges Sárkány vagyok! - mondta Majest, miközben Bálint körül körözött. - Boldog vagyok, hogy rád találtam, és örülök, hogy ilyen birtoklóm lesz! - ekkor a fenséges Sárkány felragyogott, majd átalakult egy kártyává, amelyet Bálint elkapott. Mikor hozzáért, azon megjelent a Fenséges Sárkány név, ám ekkor felragyogtak, majd eltűntek hírtelen azok.
- Mi volt ez? - kérdezte Bálint döbbenten. - Hova tűnhettek? - kérdezte, de aztán úgy döntött ezen nem agyal, így is elég furcsa volt ez a dolog, inkább visszament Dávidékhoz. - Mi az? Azóta nem volt hiperventillációd ugye? - kérdezte aggodalmasan Dávidtól. - Mi a baj?
- Nem tudom! - mondta Dávid, majd elfordult, ekkor a gépét vette elő. - Lássuk, hogy valamelyik fórumon van-e szó a Vylon lapokról. - gondolta, majd talált egyet, ahol rengetegen írtak arról hogy találtak Vylon lapokat. - Ezek mind, csak ostoba szórakozok. - majd ekkor meglátott egy bejegyzést, amely komolynak tűnt. - Mi a fene? Ez igaznak…
- Vylonok? - kérdezte Bálint. - De… miért érdekel ilyesmi? - kérdezte nagyon kíváncsian.
- Lényegtelen! - mondta Dávid, majd felállt, ám ekkor válaszolt neki a fickó. - Micsoda? Ausztráliában él, és lány? - kérdezte magában döbbenten, majd visszaírt neki, de nem tudta elfelejteni, amikor rohama lett. - Apával történt valamit, azóta Ratchel is olyan szótlan lett.
- Ratchellel amúgy mi van? - kérdezte Bálint, de Dávid nem is figyelt oda, ő csak chatelt. - Amúgy… azt a három sárkány lapot azt hiszem soha az életben nem találjuk már meg…
- Igen, valószínűleg. - mondta Dávid, de nagyon furcsa volt neki, hogy Bálint ilyen biztos benne. - De ezt miből gondolod? Valószínűleg, még van esély rá, nem hiszed ezt? Hmm?
- Mindegy! - mondta Bálint, majd elfordult. - Hogyha megtaláljuk, akkor megtaláljuk. - mondta Bálint, miközben elég furcsán viselkedett, de Dávid annyira nem figyelt rá. - Hé, figyelj már! Elég furán viselkedtem nem? Akkor meg miért nem szólsz, az olyan fontos?
- Bocsi… - mondta Dávid mosolyogva, majd félrevonult. - Na szóval… - miután visszajött. - Bálint, valamiért azt hiszem, hogy te már megtaláltad azokat a lapokat, miért van ez így?
- Nem tudom! - mondta Bálint, és most nem fordult el. - Várjunk, te meg hova készülsz?
- Sehova! - mondta Dávid mogorván, majd ekkor elindult. Bálint próbálta követni, de végül lerázta. - Sajnálom Bálint… de a Vylonok létezéséről még nem szólok egy ideig. - gondolta.
Ekkor egy Syler Corp gépből ledobtak neki egy nagy aktatáskát, akartak vele beszélni, azonban ő neki nem volt kedve, pedig fontos lett volna tényleg… Ezután elindult a lányhoz.
- Ez a lány váltig állította, hogy nála van három Vylon lap, szóval meg kell szereznem, azt mondta az a furcsa valami, ami beszélt hozzám. - gondolta Dávid, ekkor meglátott a megbeszélt helyen egy elég sötét lányt. - Elnézést, te vagy az a Julie Banxlow? - kérdezte.
- Ahh, csak nem te vagy Dávid Syler? - kérdezte mosolyogva a lány, ki nem néznéd belőle, hogy tud mosolyogni. - Szóval akkor… üljünk le oda a kávézóba kicsit beszélgetni. - mondta.
- Rendben! - mondta Dávid, majd leült vele teázni. - Ez a tea nagyon finom. - ízlett neki.
- Örülök hogy ízlik… bár Nagy-Britanniában finomabbat is ittam már. - nevetett a lány. - De… térjünk a lényegre, miért akartál találkozni a Vylon Hapt miatt? - kérdezte kíváncsian.
- Tessék, ezt ajánlom érte! - mondta, és az aktatáska tele volt pénzzel. Julie meglepődött.
- Te nem tűnsz annak az újgazdag kölyöknek… én… nem fogadom el az ajánlatodat, pont ezért. Inkább szeretném elveszteni egy jogok párbajban, remélem megérted! - mondta Julie.
- Egy párbajban? - kérdezte Dávid döbbenten. - Hm, hát akkor rendben! - mondta Julienak.
- Rendben… a pénzt pedig… tűntesd el a szemem elől is. Mert csak felhúzom magam rajta. - majd ekkor Julie elővette a táskájából, amiben volt egy doboz, a Vylon Haptot. - Ez a Vylon Hapt! - mondta Julie mosolyogva, majd felálltak a kávézó elé egymással szemben. - Rendben!
- Akkor kezdjük! - mondta Dávid, majd 5-5 lapot húztak, aztán kő-papír-ollóval döntöttek. - Én kezdek elsőnek! - mondta Dávid, és kihúzta a hatodik lapját. - Most csak úgy a hecc kedvéért használom a másik paklim. - mondta Dávid. - Aktiválom a Korruptálódott Elemeket! Kidobom a korruptálódott elemeket, aztán pedig, megidézem Agunit a Tűzharcost támadóba!
- Hallottam már erről a pakliról! - mondta Julie, majd elmosolyodott. - És hallottam, hogy gyengébb mint a másik paklid. Azt hiszed akkor van esélyed az én Cloudian paklim ellen?
- Majd kiderül! - mondta Dávid. - Ugyanis a körnek itt még nincsen vége! Aktiválom a Tűz Bestia lapot, amellyel feláldozom Agunit, és így itt jön Vritra a Tűzbestia! (ATK: 2100)
- A körödnek vége gondolom! - majd Dávid lefordított egy lapot. - Akkor én következem! - mondta a lány. - Lefordítok öt lapot, a körömnek pedig vége! - mondta a lány elégedetten.
- Védekezéssel nem nyerhetsz! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Aktiválom az Elemi Egységet, így itt jön Kaze és Kuma, majd feláldozom Vritrát, kidobom a pakliból, és még megidézem a többi elemi szörnyet! Jöjjetek, Blitz, és Dusk gyerünk most! - kiáltotta nekik. - Aktiválom az Elemi Egységességet, ezzel a lappal, igaz támadni már nem tudnak majd, de annyiszor 200 kárt okoznak, mint ahány lap van a kezedben! Tehát az 800! Gyerünk hát!
- Ááh! - kiáltotta a lány, majd térdre rogyott. (Julie: 4000→3200) Majd ekkor elkezdett nevetni. - Csapda lap aktiválás: Cloudian Fuvola! Ezzel a lappal megidézhetek egy 1-es szintű Cloudiant a paklimból! - majd megtette. - Jöjj hát, Cloudian - Bárány Felhő! (ATK: 0) Én következem! - majd húzott egy lapot, s ekkor elmosolyodott. - Aktiválom a kezemben lévő  Felhőválasztót! Hogyha csak egy lap van a kezemben, akkor kettőt csinál egy lapomból, majd húzhatok három lapot! Most pedig, feláldozom a két lapom, és itt jön Cloudian - A Tájfun Szeme! (ATK: 3000) Most pedig, megtámadom vele Kazét, gyerünk, támadd meg azt!
- Nem! - kiáltotta Dávid, majd aktiválta Kaze képességét, amivel elpusztul ő és még két társa, Blitzre és Kumára esett a választás. - Most pedig, aktiválom Dusk képességét, feláldozom, és itt jön érte Velgr illetve elpusztul az egyik szörnyed, meg lehívhatom a paklimból Loewet!
- Nagyon szép! - mondta Julie. - Azonban egy Banxlow nem veszti el a szörnyét! Aktiválom a csapda lapomat amely az Effekt Felhő! Ezzel a lappal megvédem az effekt elpusztításoktól a Tájfun Szemét! - mondta, majd elmosolyodott. - Hát nem csodálatos lap? Te jössz, most…
- Még vannak lefordított lapjai. - gondolta Dávid, majd ekkor kihúzta az egyik legerősebb lapját. - Aktiválom ezt a lapot, az Elemek Visszatérését! Minden lap, ami a temetőbe került, vagy ki lett vonva a játékból, vissza kerül a paklimba. És a térfelemről is! És mi ennek az értelme? Hát az, hogy ennek fejében idézhetek egy 8-as, vagy annál erősebb szörnyet! Jöjj Tízfejű Elemi Sárkány! - kiáltotta Dávid, majd megjelent egy lila testű sárkány, a teste hasonlított a Végső Kiberhez, de sokkal több feje volt. A fejeinek a színe mind az elemüket jelezte. (ATK: 3000) - Most, aktiválom a képességét, kivonom a játékból Agunit, és akkor a tűzfeje elpusztítja a szörnyedet! - mondta Julienak, de az elmosolyodott ekkor. - Mi az?
- Aktiválom a csapda lap: Felhő Bilincset! A szörnyed három körre megbénul, így… nem ér semmit! - mondta Julie. - Mi több, ezzel a körödnek vége! Én következem! - Dávid mérges lett ekkor. - Ne mérgelődj, nincs erősebb lapom a Tájfun Szeménél. - nyugtatta meg Dávidot. De Dávid inkább a csapdáitól félt még. - Azonban… másom nagyon is van! - mondta Julie.
- Francba, egy felszerelés csapda, vagy felszerelés varázs lesz! - gondolta Dávid mérgesen.
- Itt van az Elasztikus Felhőkarmok! - kiáltotta Julie, majd megjelent a Cloudianon. - Ez a lap, hogyha egyenlő erejű szörnyet támad meg a szörnyem, akkor duplájára emeli az erejét. Háh!
- Micsoda? - kérdezte Dávid döbbenten. - Ez a lány nagyon ügyes. - gondolta magában.
- Gyerünk hát Tájfun Szeme, rajtad a világ szeme! Támadj a viharszem csapással most!
- Azt már nem! - kiáltotta Dávid. - Aktiválom a csapdalap: Elemi Szívót! Így nem emelkedik igaz duplájára a szörnyed ereje, de elszívja a támadást az életpontomba! (Dávid: 4000→7000)
- Nagyon okos húzás, azonban… Csapda lap aktiválás! Négyezer Cirrus! Ez a lap, akkor aktiválható, hogyha az ellenfél életpontja nagyobb mint 4000! Hogyha így van, akkor az ellenfél életpontja annyival csökken, mint amennyi az én életpontom, azaz 3200-al! Nos?
- Ez tetszik! - mondta Dávid. (Dávid: 7000→3800) - Azonban, az ambíciómat nem zúzhatod össze! - majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Vihar Pályatörlőt! Ezzel a lappal, eltávolítom a Szelet, a Vizet, a Jeget a paklimból, és aztán elpusztul az össze pályán levő csapda és varázslap! Most pedig, aktiválom a Tízfejű képességét, mégpedig a víz fejét, hogyha…
- Hogyha el van távolítva már a víz szörny, akkor elpusztítja az ellenfél szörnyét, ismerem!
- Micsoda? Tanulmányoztad a paklim? - kérdezte döbbenten Dávid. - De… miért tettél ilyet?
- Tudtam, hogy a Vylont szeretnéd valamiért… de nem igazán értem, hogy miért is akarod!
- Ezért! - majd Julie amikor meglátta az Omegát meglepődött. - Ezeket a lapokat, amikor „találtam”, azt mondták, hogy találjam meg mindet. Neked talán mondtak ilyet hm? Vagy…
- Beszélő lapok? Milyen ostobaság! - mondta Julie ellenszenvesen. - Na támadj csak… de…
- De? - kérdezte Dávid. - Csak blöfföl, tudom. - gondolta Dávid. - Aktiválom a sötét fej képességét, amely az, hogyha feláldozom az életpontom felét, akkor ő külön is tud támadni!
- Micsoda?! - kérdezte a lány ijedten. - Az nem lehet… - mondta döbbenten. - Akkor az azt jelenti, hogy 6000-et sebez, míg nekem csak 3200 életem van! - telibe talált mindkét csapás.
- Szóval akkor ez az enyém! - mondta Dávid, majd elvette az asztalról. Ekkor az elkezdett ragyogni, majd átalakult a lap kissé. - Ez egy hamis lap volt eredetileg? - kérdezte döbbenten.
- Nos igen… én készítettem. - mondta Julie. - Hogy a fenében lett ez igazi? Milyen képessége van ennek a kölyöknek? Magna mesélt róla, hogy nagy reményeket fűz hozzá… de hogy ennyire kemény legyen. - gondolta Julie. - Bocs, most mennem kell innen! - mondta mérgesen. Majd ekkor elment egy sikátorba, onnan pedig felszívódott. A kastélyban pedig átalakult a ruhája. - Francba azzal a fickóval! - gondolta, majd ekkor elkezdett tombolni.
- Oclisa, ha megkérhetnélek, viselkedj az én kastélyomban! - mondta Magna, amikor elkapta a lány kezét. - Szóval vesztettél, Julie Banxlow? - kérdezte gúnyosan, majd eleresztette.
- Fordulj fel! - mondta Oclisa mérgesen. - Azonban… amit a kölyökről mondtál, az igaz!
- Hm Oclisa… még szerencséd hogy Julie Banxlowként vesztettél, különben már vége lenne!
- Velem nem beszélhetsz így Magna! Egyenrangúak vagyunk, ezért nem beszélhetsz így…
- Milyen ostoba gondolat, még hogy mi egyenrangúak? Inkább fogd be a butuska szádat, mielőtt még én teszem ezt meg… egyik sötétség lapommal. - mondta őrült vigyorral.
- Grr! - felidegesítette Oclisát nagyon. - Mindegy! Míg itt van nálam ez a pakli… addig még megvan az esélyem, hogy én legyek a legjobb! - mondta mosolyogva.
Vajon ki ez az Oclisa, és milyen kapcsolat fűzi Magnához? Beosztottja? Vagy társa? Majd kiderül!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg