Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 111.

111. rész: Anubis Csapdájában:

- Hát Blair, Ti? - kérdezte Bálint döbbenten, amikor meglátta, hogy ők azok. - Jól vagytok? - kérdezte mosolyogva, majd odaakart menni, ám ekkor Dávid megállította. - De hát hisz ők…
- A szemük… kifejezéstelen. Normális esetben nem ilyen lenne… ezek Anubisék szolgái!
- „Ezek”? - kérdezte Bálint felháborodva. - Hogy beszélhetsz Mrs. Crowlerékről így? - mérges lett, ám ekkor eléjük álltak Alexisék, majd bekészítették a párbaj korongot. - De…
- Ti menjetek tovább! - mondta Alexis, de ekkor Crowlerék elállták az utat. - Tania, gyerünk!
- Mióta te parancsolgatsz? - kérdezte mérgesen Tania, de ekkor Bastion bólintott, majd Tania átalakult tigrissé, és elkapta a fiúkat meg Ratchelt, Bastion meg ráült. - Ez most rázós lesz!
- Rázós? - kérdezte Dávid. - Az mi a francot jelent nálad? - majd ekkor átdobálta őket. - Ááh!
- Elkapni őket! - mondta Blair gonosz hangon, de Alexisék lefoglalták őket ekkor. - Ellenfelek! Nem győzhettek! A fény harcosait pedig, megsemmisítik a mestereink, mwháhá!
- Micsoda? Fény harcosai? Ratchel Crone, Dávid Syler és Bálint Fudo? - kérdezte döbbenten.
- Pontosan! - mondta Crowler, majd felvillant a szeme, és megjelent mindhárom „sötét fickón” 1-1 korong. - Pusztítsuk el őket! - mondta Bonaparte, majd aktiválták a korongokat.
Eközben Tanian lovagolva Dávidék az Istenek Paradicsomában egyre beljebb törtek. Ám ekkor, megjelent Tom, a focicsapatból, útjukat állta. Dávid nagyon meglepődött ekkor.
- Menjetek tovább! - mondta Bastion, majd Taniának bólintott. - Én pedig elintézem ezt a fickót! - mondta, aztán pedig Taniék továbbmentek, ő pedig felállt. - Gyerünk, elkezdhetjük!
- Milyen vicces, ahogy egyre kevesebben vannak. - mondta Magna, amint egy monitoron figyelt mindent. - A „fény harcosai” mi? Ki találta ki ezt? Sosem győzhetnek le engem… Akkor pedig ők nem lehetnek a fény! Hiszen a sötétséget a fény győzheti le csakis, és csakis!
- Osiris, azt hiszem a Nap pavilonban a helyem! - mondta Ra, majd Osiris bólintott. - Meg kell állítanom azt a tigrist, ráküldöm a fény tigriseim! - mondta Ra mosolyogva, majd ekkor becsukta a szemét, és összeszorította a kezeit. - Naptigris Kirobbanás! - kb. tíz fénytigris megindult. Aztán ő is felszívódott, a Nap pavilon csodálatos hely volt, bár elég sötétnek tűnt.
- Mi a franc ez a hang? - kérdezte Dávid, amikor a tigris üvöltéseket hallotta, és ekkor megjelentek a fény tigrisek. Tania megérezte a veszélyt, majd megfogta őket és átdobálta a másik oldalra őket. Kicsit huppantak, de ekkor leakarták teperni a fénytigrisek. - Tania!
- Menjetek gyorsan! - mondta, miközben visszaalakult emberi alakba, és egy helyre dobálta ellenfeleit. Majd ekkor azok egyesültek, egy óriási sáskává. - Mi a franc vagy te… Mantist?
- Igen, én vagyok az drágaságom! - mondta a sáska, majd ekkor átalakult emberi alakba. - Én vagyok az, Mantist! - elég gusztustalan volt emberi alakban. - Most pedig párbajozni fogunk!
- Hmm, háromfelé lehet itt menni! - mondta Dávid, majd ekkor meggondolatlanul az első ajtóba beugrott, a többiek próbáltak odamenni, de az akkor visszadobta őket. - Mi ez? - kérdezte döbbenten, majd ekkor elsötétült minden, és megjelent Anubis. - Te… itt vagy?
- Hm… Mit gondoltál? - kérdezte Anubis nevetve. - Üdvöz légy barátom. - mondta Anubis. - Ugye tudod, hogy miért vagyunk itt? - kérdezte Anubis, majd ekkor megpillantotta maga mögött Dávidot. - Ó nem is figyeltem, hogy kerültél a hátam mögé? - kérdezte nevetve.
- Fogd be! Inkább én nekem lennének kérdéseim! - mondta Dávid mérgesen, majd ekkor megjelent egy szép szoba. Minden tele volt csillogó ezüst dolgokkal. - Ez meg milyen…
- Ez a te lelked! - mondta Anubis. - A lelked, amely most egyensúlytalan, ezért ilyen szürke minden! Nézz csak oda! - majd ekkor valami barnát is látott Dávid. - Igen… az ott az egyensúlytalanságod okozója! Valami onnan hiányzik, meg kell találnod magad, most!
- Miért mondod el ezt nekem? - kérdezte Dávid, nem értette mit akar tőle Anubis. - Talán…
- Arra ne is gondolj! - mondta Anubis, majd ekkor csettintett, és eltűnt minden, majd megjelent az oszlop amihez ki volt kötözve az apja. - Hogyha most vesztesz, az életének vége! - majd elkezdett ördögien nevetni. - Nos, megakarod menteni, vagy sem? - kérdezte.
- Mit tettél vele? - kérdezte mérgesen Dávid, majd ekkor Anubis a képébe röhögött. - Te…
- Hm… mit akarsz tenni te ellenem hm? Talán azt hiszed hogy nyerhetsz ellenem olyan ingatag lélekkel? - kérdezte nevetve Anubis. - Előbb tudd meg, hogy milyen vagy, aztán pedig jöjj rá, hogy mi hiányzik, és csak akkor győzhetsz le, hogyha a lelkedben a gond, eltűnik!
- Micsoda? A lelkemben a baj szerinted? - kérdezte Dávid mérgesen. - Ez a sötétség mi?
- Hm, ez a szoba mindig az erősebb lelket mutatja, ez itt az én lelkem! - mondta Anubis nevetve. - A következő kérdésed gondolom az lenne, hogy hogyhogy nem vagyok szellem?
- Igen, épen erre gondoltam! - mondta döbbenten Dávid, majd ekkor Anubis eltűnt előle.
- Ez a hely… az én irányításom, és testvéreim irányítása alatt áll. Mindent tudok amit itt tesznek, és… mivel ez a mi paradicsomunk, itt halhatatlanok vagyunk elvileg, de gyakorlatilag nem! Csak én vagyok az. - mondta Anubis. - Ugyanis én rendelkezem ezzel…
- Jó, nem érdekel! De hogy értetted, hogy ismerjem meg előbb önmagam? - kérdezte Dávid.
- Hm… szóval lényegre törő vagy mint mindig. Nem félsz megismerni magad? Hiszen… Nem is ismered még magad, így nagyon… hogy is mondják… megrázó lesz ez nem hiszed?
- Fogd már be, és kezdjük el rendben? - Dávid nagyon mérges volt Anubisra. Az észrevette.
- Mi a baj kölyök? - kérdezte Anubis. - Óhh, már értem! Megbíztál bennem, aztán én IS elárultalak, csak mint az az „ostoba Chris”, nemde? - kérdezte, majd elkezdett nevetni újra.
- Te szemét, fogd már be a francba is! - kiáltotta mérgesen Dávid, majd ekkor megjelent egy sötét csuklyás alak, majd az lehúzta a csuklyát, és ekkor meglátta önmagát. - Micsoda? Ez…
- Ez? - kérdezte a sötét alak gúnyosan. - Nem, a helyedben „én”t mondanék! - mondta, majd elkezdett rikácsolva nevetni, őrülten. - Én te vagyok, te pedig én! - mondta őrült mosollyal.
- Hogy én te? - kérdezte döbbenten Dávid. - Az lehetetlen, hogy én meg te… ugyanazok…
- Mert szerinted akkor meg ki a franc vagyok mi? - kérdezte mérgesen a Gonosz Dávid. - Mit gondolsz, hogy én vagyok a te eltitkolt ikertestvéred, akit örökbe adtak a sötétségnek hm?
- De… Akkor… te vagy én? - kérdezte Dávid döbbenten, majd még egy ideig a másikra meredten nézett. - Az nem lehet! - mondta mérgesen, majd ekkor elővették mindketten a párbaj korongjukat, és betették a paklijaikat. - ekkor aktiválták a korongot egyszerre.
- Tanulj meg beszélni! - mondta a Gonosz Dávid, majd húzott még egy lapot. - Bocsi… nem tudtam arra várni, hogy eldöntsd, kezdeni akarsz-e! Aktiválom a Világi Gépüzemet, most pedig megidézem Anubist, a Sakálfejű Kiberharcost! (ATK: 1250) Mivel megidéztem, aktiválódik a képessége, egy varázslapot a kezembe vehetek! A Kapzsi Üst legyen az, tehát akkor húzhatok kettő lapot! - majd húzott két lapot. - Te jössz, azaz én… mármint te vagyis…
- Fogd be! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot, és ekkor aktivált egy varázst. - Itt az Óriás Húzás most! - húzott öt lapot. - Lefordítok három lapot, majd megidézem a Kiber Féreg Lv4-et! (ATK: 1800) Most pedig, aktiválom a Limit Eltávolítást, és támadás, 3600-as ATKal!
- A Világi Gépüzem 500 ATK-ot ad a védekező szörnyemnek, így csak 1900-at sebzel, há!
- Te nem vagy én! - kiáltotta Dávid. - Én sosem hagynám, hogy az ellenfél 1900 sebzést vigyen be! A lapjaid talán ugyanolyanok, mint az enyémek, de akkor sem vagy én! Soha!
- Hm, gondolod? - kérdezte nevetve a Gonosz Dávid, majd húzott egy lapot. - Lefordítok egy lapot, majd megidézem a Kiber Sakálharcos Lv4-et! (ATK: 1800) Mivel a Limit Eltávolítás elpusztítja a szörnyet, aminek megemelte az erejét, így most nincs olyan szörnyed ami megvédhetne! Gyerünk Kiber Sakálharcos, semmisítsd meg, a sötét karmaiddal moooost!
- Azt már nem! - mondta Dávid, majd ekkor felemelkedett egy csapda lap. - Elszívó Pajzs, ez a csapda lap, elszívja az ellenfél támadását, és az életpontomba tölti! - mondta mosolyogva.
- Nem-nem! - mondta Anubis, majd elmosolyodott. - Gyerünk Sötét-Dávid, mutasd meg neki!
- Csapda lap aktiválás! Kiber Fordító! - kiáltotta, majd ekkor Dávid élete nem kezdett el növekedni. - Köszönöm! - mondta gúnyos mosollyal. (Sötét-Dávid: 2100→3900) - Vége a körömnek! - mondta mosolyogva, ám ekkor Dávid is elmosolyodott. - Mosolygásra van időd?
- Miről beszélsz? - kérdezte Dávid mérgesen, majd meglátta ekkor, hogy apját rémálmok gyötörték. - Mi a francot csinálsz?! - kérdezte mérgesen Anubistól, amikor meglátta a sötétséget, amely az apja körül volt. Anubis csak nevetett rajta. - Én jövök akkor! Húzok!
- Anubis elég jól elszórakoztat! - mondta Osiris mosolyogva, ám ekkor megnézte mi van Taniaékkal. - Mantist… mit tudsz, bizonyíts! És még egy csodálatos szolgám is lehetsz!
- Tania, régen találkoztunk már, nemde? - kérdezte Mantist őrült tekintettel. - Azonban… most ez az utolsó találkozásunk! - majd ekkor átalakult az egyik karja egy kaszává. - Kezdjük a párbajt most! - mondta Mantist, majd a karjára helyezte a pakliját, az volt az ő korongja.
- Szóval még mindig egy undorító sáska vagy! - mondta Tania mérgesen. - Akkor párbajra fel! - mondta Tania, majd aktiválta a párbaj korongját. - Én kezdek, nőké az elsőbbség!
- Hm… Mantist… ha vesztesz, megsemmisítelek a kardommal! - mondta Ra őrült tekintettel.
- Gyerünk Ősi Felszerelés Gólem semmisítsd meg az ellenfelet! - kiáltotta Crowler a szörnynek. Ám nem tett semmit sem a gólem. - Mi a franc? - kérdezte mérgesen. - Mi…
- Csapda lap: Vörös-szem Árnyék! Ezzel a lappal, az ellenfél egy támadó szörnyének erejét lecsökkentjük a felére, és a paklimból megidézhetek egy Vörös-Szemű Sárkány lapot, az legyen a Vörös-Szemű Sötétség Sárkány! (ATK: 2800) Az ereje 2800, a temetőmben levő Vörös-Szemű Éj Sárkány miatt! Most pedig Sötétség Sárkány, használd az Égő Világvégét!
- Azt már nem! - mondta Blair mosolyogva. - Aktiválom a csapda lapomat: Szerető Szív! - ekkor megjelent előtte egy pajzs, ami megvédte őket. - És akkor most én jövök! - mondta.
Eközben Bastion is elég nehéz helyzetbe került, ugyanis szembe kellett néznie a szörnyével.
- Aktiválom a 11-es Csapdakötelet! És így megidézhetek az extra paklidból egy szörnyet, jöjj hát F.G.D.! - kiáltotta őrülten Tom. - Most pedig, misztikus sugárral vágj vissza annak!
- Micsoda? A saját szörnyemmel akarsz legyőzni? - kérdezte döbbenten Bastion. - Franc!
- Most pedig Mantist, mutasd meg mit tudsz, ugyanis úgy tűnik hogy jobban állok jóval!
- Jobban állsz igen! - mondta Mantist mérgesen. (Mantist: 1000 LP; Tania: 4000 LP) - De…
- Szóval most jön Mantist - Őrült Sáskaroham! Igaz? - kérdezte Tania mosolyogva, majd Mantist bólintott. - Azonban ez lehetetlen, ugyanis itt vannak a Bénító Tigriskarmok, há!
- Elpusztítalak! - mondta Dávid a sötét énjének. - Ragyogj lap, mivel elpusztítalak! Jövő Fúzió!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?