Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 112.

113. rész: Ragyogó Omega:

- Nos, akkor hát végre megtaláltad önmagad, azonban… Még mindig a lelkedben ott hiba… Mi hiányzik hm? - kérdezte Anubis őrült tekintettel, majd ekkor massza jelent meg a karján. - A párbaj korongom kész, akkor kezdhetjük is a párbajt! - Az újraszervezett paklim pedig…
- Hm, akkor kezdjük a párbajt! - mondta Dávid elszántan. Ám ekkor csak 2000-re ment fel az életpontja. - Ez meg mi a fene? - kérdezte Dávid döbbenten, majd Anubis elkezdett nevetni.
- Mint mondtam, az Istenek Paradicsomának minden kis zugát én irányítom. - nevetett őrülten. - Most pedig, párbaj! - kiáltotta ő, és Dávid is. - Húzok egy lapot, én kezdek! Aktiválom a Kezdet Egyiptoma térvarázst! Ezzel a lappal, megidézhetek speciálisan egy Szfinx szörnyet, jöjj hát Eizan Szfinx! - kiáltotta Anubis, majd megjelent egy szfinx. (ATK: 1500) Most pedig, aktiválom a Szfinx Porbombát! - mondta Anubis. - Ezzel a lappal, annyiszor 100 kárt tud okozni az Eizan Szfinx, ahanyas szintű! Most pedig, 300 kárt neked!
- Ááh! - ordított Dávid fájdalmasan. - Szóval ilyen fájdalmas a te játékodban hogyha vesztek életpontot mi? - kérdezte Dávid, de alig bírt állni, majd ő következett. - Húzok! - majd megpillantotta a lapot. - Ez meg hogy kerül ide? - kérdezte döbbenten, amikor megpillantotta a Vylon Haptot. - Hmm, végülis erős lap, de akkor is… hogy került a paklimba? Megidézem akkor a Kiber Féreg Lv4-et! (ATK: 1800) Most, támadás! Pusztítsd el az ellenfélt! - kiáltott.
- Áááh! - kiáltott fel Anubis mérgesen. (Anubis: 4000→3700) - Ez hiba volt. Aktiválódik a Kezdet Temploma, visszajön a temetőből az Eizan Szfinx! - mondta mosolyogva Anubis. - Ja és mellé még röpke 500 ATK-ot is kap a kis drága! - majd elkezdett nevetni újra. - Mit lépsz?
- Ch! Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége. - mondta, miközben becsukta a szemét.
- Akkor én következem! - mondta Anubis, és húzott egy lapot gyorsan. - Áh, megidézem speciálisan, az Eizan eltávolításával Lustres Szfinxet! - mondta Anubis, majd megjelent egy óriási szfinx, amelynek nagy kígyó feje volt. - Hm… (ATK: 3000) Ezzel véged, pusztulj el!
- Azt már nem! Csapda lap aktiválás: Elszívó Pajzs! - majd ekkor Dávid élete elkezdett feltöltődni. (Dávid: 1700→4700) - Most pedig, mit szeretnél még tenni Anubis? Van…
- Van! - mondta Anubis mérgesen, majd lefordított két lapot. - Most pedig, te következel!
- Akkor húzok egy lapot! - mondta Dávid, majd megtette. - Aktiválom a Jövő Fúziót, itt jön a Szárnyas Kiber Sakál! - mondta, majd az megjelent. (ATK: 2000) - Most pedig, aktiválom a Kiber Lézert! (ATK: 2000→3000) Aztán pedig, támadd meg az ellenfél szörnyét! - kiáltotta.
- Francba! Hogyha a Lustres elpusztul, akkor őt kivonják a játékból, és így nem tudom bevédeni magam, már csak a csapdám van hátra! - gondolta magában Anubis. - Azt pedig…
- Ezaz! - mondta Dávid. - Most pedig, közvetlen támadást Anubisnak, rögtön! Kiber Féreg!
- Egy féreg legyőzzön? - kérdezte Anubis mérgesen. - SOHA! - ordította hangosan. - Aktiválom a csapda lap: Kereszteződő Végzet! Ezzel a lappal, bevédem magam egy körre!
- Akkor hát, a körömnek itt vége! - mondta Dávid, majd lefordított még azért egy lapot.
- Én következem, készüljetek drága szfinxeim! - mondta Anubis, és húzott. - Aktiválom a Hű Szfinx képességét, eltávolítom a játékból, aztán pedig jöjj, Magányos Szfinx! (ATK: 3000) Magányos Szfinx, most pedig támadás, pusztítsd el a Férget most! Magányos harapást!
- Ááh! - kiáltott fel Dávid, amikor megérezte a sebzést. (Dávid: 4700→3500) - Már megint megsebzett rendesen. - gondolta magában, majd a térdére borult. - Franc! - gondolta mérgesen. - Miért… miért pont én? Miért kell mindig nekem a leggyengébbnek lennem?
- Mi a baj Dávid? - kérdezte nevetve Anubis, miközben őrdögien nézett az ellenfelére.
- Mi a baj Ratchel? - kérdezte Bálint aggodalmasan, amikor Ratchel összeesett, majd elkezdett könnyezni. - Ratchel, Ratchel, mi a baj? - kérdezte Bálint, egyre jobban aggódott érte. - Hé!
- Dáviddal… Dáviddal… történt valami, érzem, a szívemben. - mondta Ratchel, mintha épp megszakadna a szíve, úgy mondta. Majd ekkor elkezdett sírni Bálintot átkarolva. - Nem akarom, hogy megsérüljön! - még egy ideig tovább sírt, aztán pedig Bálint lenuygtatta.
- Nyugodj meg, kérlek Ratchel! - mondta Bálint, majd ekkor felnézett, Bálint elpirult.
- Disznó! - mondta Ratchel mérgesen, miközben felpofozta. - Miket képzelsz te rólam?
- Komolyan… sosem értem meg a nőket. - gondolta magában Bálint gúnyosan. - Nos…
- Nos? - kérdezte Ratchel, ám ekkor meghallottak valamit. Taniék harca volt az. - Mi a…
- Gyerünk Tania-baba, mutasd mit tudsz, mindkettőnknek 100-100 életpontja van! - mondta Mantist. - Viszont, míg nekem itt van a Végső Sáska, addig neked, semmid sincs a pályán!
- Rendesen visszahoztad magad Bastion! - kiáltotta Tom, de az F.G.D. még nála volt. - De… semmit nem érsz ellenem! Nekem itt az F.G.D. míg neked semmid sincs! Nyertem, fogadd el!
- Hárman vagytok, egyikőtök sem ér semmit! - mondta Crowler, miközben 100-50-re álltak.
- Feladod? - kérdezte Anubis, miközben eltűnt minden lap a pályáról, a szörnye effektje miatt.
- Feladni? - kérdezte Dávid, mintha egy zombi lett volna, eltűnt a szeméből a fény. - Feladni.
„- Add fel az álmod! Nem lehetsz ostoba író! - mondta Mr. Syler, amikor még kicsi volt Dávid. - Még hogy ilyen ostobaságot, mint író… mi ez a baromság? - kérdezte mérgesen.
- Anya azt mondta még régebben, hogy szerinte nagyon jó lenne hogyha író lennék… akkor hát apa, miért nem engeded meg? Hiszen… nekem ehhez nagyon lenne fantáziám. Kérlek!
- Te csak ne kérlelj! - mondta az apja szigorú tekintettel. - Most mennem kell, majd beszélünk hogyha visszajöttem a nagyon fontos tárgyalásomról! - majd otthagyta Dávidot. - Ostoba!”
- Feladni… - ezt ismételgette Dávid. - Lefordítok egy lapot… és a körömnek vége. - teljesen olyan volt mint valami zombi beszélt volna. Anubist aggasztotta kicsit ez az állapota. - Gyerünk már te szánalom! - mondta Dávid, miközben a szeme sötéten izzott. - Gyerünk!
- Micsoda?! Ki a fene vagy te? Biztosan nem Dávid. - mondta Anubis, kezdett aggódni. - Talán Dávid elvesztette az eszét? - kérdezte tágra nyílt szemekkel. - Az lehetetlen! A lelke még ugyanúgy van nagyjából, ahogy eddig. Még nem zúzódott szét. Még nem őrült meg. - Én jövök! - kiáltotta, majd húzott, ekkor elmosolyodott. - Sajnálom Dávid, de hamarosan véged! Most aktiválom a csapda lap: Szfinx Egységet! Ezzel megidézhetek 5 Lv1-es Szfinx szörnyet! Jöjjetek hát, Szfinx Bak, Szfinx Bab, Szfinx Ló, Ötödik Szfinx és Kalapács Szfinx, egy lapot most lefordítok egy lapot, aztán pedig a körömnek vége! - majd Dávidra nézett aggodalmasan.
„- Apa, képzeld anya azt mondta, hogy tényleg író lehetek majd! - mondta mosolyogva Dávid, amikor hazaért azon a napon az apja, ám ekkor felpofozta az apja. - De… miért teszed ezt?
- Ne sírj, vagy kaphatsz még egyet! Az álmaid meg add fel, majd én eldöntöm, hogy milyen pályát választasz! - mondta mérgesen az apja, aztán ott hagyta, de aztán majdnem sírt.
- Miért nem akarod, hogy a fiunk azt tegye amit akar mi? - kérdezte Dávid anyja mérgesen.
- Te is rábeszélted erre az ostobaságra, ő az örökösöm, neki a párbajszörnyek a jövője, érted?
- Én ezzel nem értek egyet! - mondta Dávid anyja mérgesen. - És hogyha meg akarod akadályozni, azt csak a testemen keresztül! - mondta, majd ott hagyta Mr. Syler mérgesen.
- Anya… nem akarom hogy miattam veszekedjetek! - mondta Dávid sírva, majd ekkor az édesanyja megölelte. - Anya? - kérdezte Dávid, mindaddig gyengének érezte magát. De amikor az édesanyja megölelte, olyankor erő öntötte el. - Köszönöm anya! - mondta.
- Kisfiam, ne feledd, mindig veled leszek, még hogyha meg is halok egyszer, fentről figyellek! Ezt sose feledd! - mondta, majd magához szorította. - Dávid… jobb fiam nem lehetne! És amikor azt érzed, hogy gyenge vagy, csak gondolj erre a pillanatra. Kisfiam.”
- Mi ez a lap? - kérdezte zombi-stílusban Dávid, majd ekkor lefordította, Anubis már komolyan kezdett aggódni érte. - Lefordítok egy lapot még, és a körömnek vége van!
- Én következem! - mondta Anubis sötét hanggal, majd ekkor megcsillant a szeme sarka, mikor meglátta a szörnyet. - Igen! Itt vagyok én! Speciális idézéssel jöjj! Feláldozom az öt Szfinx szörnyemet, és jöjj hát, Anubis a Halál Világának Ura! - megjelent a szörny ekkor.
„- Sajnálom kisfiam… de el kell búcsúznunk! - ekkor felébredt hírtelen Dávid, azt hitte egy rémálom, ám amikor benyitott az édesapjához, miközben az sírt, és tudta, hogy többet már nem láthatja édesanyját. Ő is legszívesebben sírt volna, de úgy döntött nem teszi, az apjáért.
- Anya… miért hagytál itt? - kérdezte Dávid magában, ám mindig amikor ez jutott az eszébe, akkor emlékei közül mindig az a pillanat jutott az eszébe, amikor megölelte az édesanyját.”
- Aktiválom Anubis effektjét, így elpusztul a paklid, és minden lapod! - mondta Anubis.
- Nem… - mondta Dávid, miközben pár könnycsepp lehullott az arcán. Anubis meglepődött. „Mi?” ennyi volt a reakciója. - Aktiválom a Varázs Zavarót! - kiáltotta Dávid, majd ezzel deaktiválta Anubis effektjét. Ekkor elkezdett ragyogni a lap, amelyen semmi sem volt. - Csapda lap aktiválás! - majd felemelkedett a ragyogó lap, és megjelentek rajta szinkron körök. - Ezzel a lappal, megidézhetek két tunert a paklimból, és egy nem tunert a kezemből! Jöjjetek, Kiber Tuner, Vylon Kocka és Vylon Hapt! A nem tuner szörny kap egy szintet. Most pedig! - ekkor megjelent egy omega jel a jobb kezén. - Dupla tuning! - kiáltotta, majd felragyogott még jobban az omega jel. - Szinkron idézés! (Lv: 3+2+5=10) A vég sorsának fénye, az emlékek ragyogása, a jövő képe és ellenség ellen hangolása! Emelkedj a fényből ki, Vylon Omega!
Ekkor megjelent egy óriási omega jel Dávid mögött, majd megjelent egy vas omega, és abból kialakult Vylon Omega, megijedt Anubis, hiszen ekkor a szoba sötétből átváltott Dávid lelkének képévé, majd akkor az elkezdett ragyogni, és a hiba eltűnt belőle. Anubis félt.
- Ez… nem lehet! - mondta döbbenten Anubis. - Ez a fény… egy igazi Vylon fénye, igaz?
- Igen! - mondta Dávid, majd eltűnt a kezéről az omega jel. - Mi történt? - kérdezte döbbenten, majd ekkor megpillantotta az omegát. - A Vylon Omega. - gondolta döbbenten. - Köszönöm anya. - gondolta magában. - Most pedig, lássuk mit tud az ócska szörnyed!
- Ez meg mi? - kérdezte döbbenten Anubis, majd ekkor lenullázódott Anubis ereje. - Mi…
- Csapda lap: Fény Zéró! Ezzel a lappal, hogyha van egy fényszörnyem, neked meg egy sötét szörnyed, akkor annyival csökkenti a te szörnyed erejét, amennyi az enyém! Az 4000!
- Lehetetlen! - mondta döbbenten Anubis, amikor lecsökkent a szörnye ereje 0-ra. - Akkor…
- Akkor, a harcunknak vége! - mondta Dávid, majd Anubis szörnye elkezdett támadni. - Vylon Omega, vágj vissza! Remény Kereszt Hasító! - kiáltotta, majd elpusztult Anubis szörnye. - Apa! - kiáltotta Dávid, miközben eltűnt a szoba, és egy tök normális terem volt helyette. - Apa, jól vagy? - kérdezte, majd felébredt az apja. - Örülök ennek… - gondolta.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Elõre is köszönjük, hogy pár percet szánsz segítségre, adód 1%-a sokat jelent. Adj, azért hogy mi is segíthessünk.    *****    A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!