Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 115.

115. rész: Ra Utolsó Ítélete:

- Hehe. Ra megidézte a Hórusz 8-as szintjét! - gondolta Osiris mosolyogva. - Remek! - gondolta. - Azonban így belegondolva, hogy az a kölyök és Anubis rezonációban van… nem értem hogy lehetséges. Hiszen a kölyök lelke még nem volt tökéletes. Várjunk, Anubis te…
- Hmm, Osiris mérgesnek tűnik. - mondta Ra, amikor meghallotta a robbanást. - Anubis, ez is csakis a te hibád. - mondta, majd szomorú tekintettel nézett Ratchelékre. - Adjátok fel, lécci!
- Ennyire ostobának nézel minket, most komolyan? - kérdezte Anubis gúnyosan, majd ekkor:
- Jajj szegény… a testvére most mérges és menne hozzá, ez olyan szomorú. - mondta Ratchel.
- Te most komolyan beveszed ezt a maszlagot? - kérdezte Anubis gúnyosan. - Ostobább vagy mint hittem. Az oké, hogy az édesapád illúzióját bevetted, de hogy ezt a nyilvánvaló hazugságot… - eközben Ra húzott egy lapot. - Mire készülhet Ra? - kérdezte magában. - Óh!
- Mi a baj? - kérdezte Anubist, majd aztán lefordította a lapot. - Támadd meg a szfinxet, most!
- Áááh! - ordította Anubis, amikor majdnem elsodorta a csapás. - Ez fájt! - gondolta magában.
- Hm, maradt még sajnos 2200 életpontod. - mondta Ra szomorúan. - Kör vége, te jössz tesó!
- Rendben! - mondta Anubis, majd húzott egy gyors mozdulattal egy lapot. - Megidézem 500 életpont fejébe speciálisan Andro Szfinxet! (ATK: 3000) A körömnek vége van! Ratchel!
- Oké Anubi! - mondta Ratchel, Anubis elég mérges lett ekkor. - Én jövöök! - kiáltotta. Húzott egy lapot gyorsan. - Aktiválom a Felkelő Nap Kardjait, amely megvéd minket három körig mindenféle ellenfél támadástól! Megidézem a Kiber Pegazust védelmi állásba! (DEF: 0) Most pedig, aktiválom a kezemből a Kiber Ampullát, egy kiber szörnyet kiválaszthatok, és a következő körömben kihúzhatom azt a lapot, viszont cserébe nem lesz húzási fázisom!
- Remek, végre én következem! - mondta Ra, és húzott egy lapot, majd ekkor vagy a páncélja csillant fel, vagy a szeme, de nagyon elmosolyodott. - Most pedig, aktiválom a térvarázst: Nap Erkélye! - ekkor elkezdett mozogni a szoba, majd felfelé kezdett mozogni, végül megakadt, és felnyílt a tető. Az Istenek Paradicsoma fent volt az atmoszférában, sötét és hideg volt itt, de egy gömb körbevette őket, így nem fagytak meg. Ra pedig a nap fényében csillogott. - Hát nem gyönyörű? A nap… amit én irányítok! - mondta Ra mosolyogva.
- Nem gondolod, hogyha a világban a sötétség uralkodik, nem látsz többet napfényt, mi?
- M-mit merészeltél mondani? - kérdezte Ra, majd elkezdett sötéten izzani a szeme. - Méghogy többet nem látni a napfényt? Nekem ne pofázz kisanyám! - mondta mérgesen, majd megjelent egy izzó nova a kezében. - Látod? Én mindig fogom látni a napot, én mindig!
- Vagy nem! - mondta nevetve Anubis, majd ekkor egy sötét sugárral feloszlatta könnyedén.
- A te sötétséged, mindig is kihozott a sodromból! - mondta Ra mérgesen. - Most pedig, hogy a Nap Erkélye aktív, minden szörnyem fény elemű lesz, a tieitek pedig sötét, és a fény elemű szörnyek képesek a szintjüknek megfelelően sebezni 100 LP-t amikor aktiválom, Hórusz!
- Áááh! - kiáltotta Ratchel, majd térdre rogyott, Dávid odaakart futni, de Anubis leállította. - Nem! Nem kell! - mondta Ratchel is. - Felkelek én magam! - mondta Ratchel, és felállt.
- Rendben vagy, lány? - kérdezte Anubis, majd Ratchel bólintott. - 2700 LP-je maradt már csak, nekem pedig csak 1700, francba! - gondolta Anubis. - Meg kell idéznem Obelisket!
- Nagyon érdekes műsor elé nézünk még! - gondolta Magna, ám ekkor hallott valamit. - Mit keresel itt? Te… - de inkább nem mondta ki. - Oclisa, a besurranás a te műfajod, idegesítő!
- Naa, Magnaa, olyan kis durci vagy! - mondta Oclisa mosolyogva. - Pedig cuki lennél! Hm?
- Ch, ostoba nőszemély! - gondolta mérgesen Magna. - Mit képzelsz magadról? Hordd el innen magad most rögtön! - ám Oclisa nem így gondolta a helyzetet. - Mit akarsz még itt Oclisa?
- Magna, lenne egy ötletem, hogyan kínozhatnánk érzelmileg azt a Dávid kölyköt! - mondta Oclisa ravasz mosollyal. Magna ekkor figyelmes lett. - Érdekel? Akkor adj nekem valamit!
- Öhm… mit? - kérdezte Magna. - Mondjuk egy kutyatáp jó lesz? Hidd el nagyon finom, gazdaságos, és amúgy is állatokkal foglalkozol nem? Már mint a Naturia pakli tele van…
- Bunkó! - félbeszakította Magnát, majd elkezdett kimenni a szobából. - A családja…
- A családjával érzelmileg bántani? - kérdezte Magna, majd ekkor összetört egy poharat. - Oclisa, ez csak a gyengék fegyvere nem? - kérdezte mérgesen, de azonban rá sem hederített.
- Magna… hogyha nem tűnt volna fel… akkor mi vagyunk a gyengék, akkor gyengékhez méltóan a gyengék fegyverét kell felhasználnunk! - gondolta, majd kiment a kastélyból.
- Most pedig, te következel Anubis, de úgysem tehetsz ellenem semmit! - mondta Ra.
- Nem-e? - kérdezte Anubis, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Mágikus Szfinx varázslapot, ezzel a lappal, megidézhetek egy ugyanolyan színtű szfinxet, mint Andro Szfinx, jöjjön hát Teleia Szfinx! Most pedig, feláldozom a két szfinxet, és itt jön Thalia az Utolsó Szfinx! (ATK: 3500) Most, hogy Thalia a mezőn van, az oldalunkon egyik szörny sem, támadhat, csak ő. Thalia, támadás! Titania Mezősugár! - kiáltotta, és támadott a szörnye.
- Átkozott légy! - mondta Ra mérgesen, majd lecsökkent 500-al az életpontja. - Aktiválom a Nap Erkélye különleges képességét, hogyha elpusztul egy fény szörny, annak a támadó erejét megkapom az életpontomba DUPLÁN! (Ra: 3200→9200) Hehehehe! Remek, nemde barátaim? - kérdezte, majd ekkor Ratchelre tekintett. - Feláldozom 1000 életpontom, és így visszahívhatom a Hórusz Sárkány LV-1et, és 3500 lesz a támadó ereje, ugyanis 7-es szintű!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Ratchel. - Így nem tudok támadni! - gondolta mérgesen.
- Nos, akkor te jössz kislány! - mondta nevetve Ra, Anubis ekkor mérges lett eléggé. - Mi a baj öcsém? Talán már nem is emlékszel arra, ami régen volt? Túl önelégült lettél hozzá mi?
„- Hé, hé! Nézd milyen szép a nap! - mondta még kiskorukban Ra. - Figyelsz te rám bátyus?
- Bocsi, mi az? - kérdezte mosolyogva Osiris. - Mi árvák vagyunk… - gondolta. - De… az éhhalál fenyegetése után… már nem érdekel semmi. - gondolta Osiris, eközben Ra ráugrott.
- Nyugodjatok már le! - mondta Anubis, miközben állt, és merengett. - Nem tudok gondolkodni. - ekkor Ra megdobta valamivel, majd elesett. - Aww, ez most mire volt jó?
- Nézegesd inkább a napot, hogy milyen szép, mint hogy merengsz az élet és halál dolgain!”
- Sosem felejtem el azokat  napokat, épp ezért követem Dávidot! - mondta Anubis, Dávid meglepődött ekkor. - Nem mondtam semmit! - mondta utána Anubis, mindenki nézte.
- Nos… én jövök! - mondta Ratchel, majd kihúzta a lapot amelyiket akarta. - Aktiválom a Rémálom Kibern-t! - mondta Ratchel, majd ekkor megjelent egy Kibern Zseton. - A körömnek vége, Ra, te jössz!
- Rendben van hát, én jövök! - mondta Ra, és húzott. - Még egy kör, és remélhetőleg kihúzom Rat. - gondolta. - Aktiválom a varázslap: Sólyom Zsetont! Két Sólyom Zsetont megidézhetek védelembe! Azonban, ők nem támadhatóak, amíg van más szörnyem is a pályán, így hát…
- A körödnek vége! - mondta Anubis, majd húzott egy lapot gyorsan. - Tudod régen, úgy tekintettem rád, mint az igazi testvéremre. Te voltál a fény, én a sötétség, viszont Osiris az élet maga. - mondta Anubis. - Hogyha nem volt reményünk, ő mindig pozitívan állt hozzá mindenhez, de… minden megváltozott, akkor… amikor Atem odaadta nekünk azokat…
„- Fáraó? - kérdezték, amikor már szellemek voltak. A Fáraó köztudott látta a szellemeket.
- Látlak benneteket, és van egy ajándékom számotokra! - majd ekkor elvezette őket az urnákhoz, amiben Anubis, Ra és Osiris ősi istenek ereje volt. Majd ekkor felnyitotta azokat.
- Én vagyok Anubis, a halál maga! - mondta Anubis, amikor feltámadt, majd ekkor felállt.
- A nap… mily fényesen ragyog ott fenn. Mintha csak én lennék az. - mondta Ra mosolyogva.
- Az élet… semmire sem való! - suttogta Osiris, ekkor meglepődtek. - Ostobák! - gondolta.”
- Osiris, megrontott a sötétségével téged. Majd szépen lassan a bábjává váltál. De én… amikor ellenszegültem neki, a sötétséggel megfertőztetett… és a báb lettem a sakktáblán, akit csak kihasználnak, hogy elpusztítsa „őket”. - mondta sötét tekintettel Anubis. - Mit mondasz?
- Ez… ostobaság! - mondta mérgesen Ra, de úgy érezte hogy kezd egyetérteni ezekkel.
- Mindegy… már nem számít hogyan gondolod, te fogsz veszteni! - mondta Anubis, majd lefordított egy lapot. - Most hogy három szörnyünk már megvan, csak egyetlen lap kell!
- Akkor én jövök! - mondta Ratchel, majd húzott egy lapot. Ekkor Anubisra nézett, és tudta, hogy mit szeretne az tenni. - Obeliskben bízik ugye? - kérdezte magában Ratchel, akkor hát… engedjük át neki a győzelmet. Azonban… Ők „testvérek” nem? Akkor hogy tudná elsöpörni?
- Most, én jövök! - mondta Ra nevetve, majd ekkor kár érte, lement az életpontja 4000-re. - Nocsak, mit is húztam én. - mondta Ra, majd elmosolyodott. - Jön az istenek madara! Ra Szárnyas Sárkánya! - kiáltotta, majd ekkor mindhárom szörnye arany színűen csillogott. És eltűntek, felemelkedett a három szörny helyéről 1-1 aranygömb, egyesültek, majd egy nagy tűzmadár jelent meg, aztán eltűnt körülötte a tűz, majd aztán megjelent Ra Szárnyas Sárkánya. - Hát nem csodálatos? - kérdezte Ra, miközben a Szárnyas Sárkányt tűz gömbök vették körbe. - Most pedig, aktiválom a különleges képességét! Ezzel a képességgel, az életpontom lecsökkenti 1-re, az ATK-ja pedig megnövekszik annyira, amennyivel az életem csökkent! (ATK: 0→3999) Csapda lap aktiválás: Quadrofolio! Ezzel a lappal, az életpontotok annyira fog csökkenni mint az enyém! Jelenesetben az 1 LP! Következő körben eldől, ki nyer!
Ekkor egymásra néztek Anubisék, Anubis aggódott kicsit, de Ratchel arca rezzenéstelen volt.
- Én jövök! - mondta Anubis, elég szomorú volt, majd ekkor kihúzta a szükséges lapot. - Aktiválom a varázs lapot, amit az imént húztam! Tetrafolio! Ezzel a lappal, a kezembe vehetek akármilyen lapot, amelyet kiválasztok. Az legyen, Obelisk Kinzómester! Most pedig, feláldozom három szörnyünket, így itt jön, Obelisk Kínzómester! (ATK: 4000) Sajnálom Ra.
- Micsoda? Hogy kerül hozzád Obelisk? - kérdezte idegesen Ra, majd ekkor elkezdett hátrálni. - Ez lehetetlen! Hiszen az a kölyöknél van… akkor hogyan használhatod mi?
- Most az nem számít, semmisítsd meg az ellenfelünket Obelisk, most rögtön, gyerüüünk!
- Igen, tedd csak meg, légy olyan érzéketlen mint Osiris! - kiáltotta Ra. - Gyerünk, mi lesz?
- Állj le! - kiáltotta Dávid Anubisnak. - Nem azt mondtad, hogy olyan neked mintha a testvéred lenne? Néha csipkelődnek a testvérek, de nem bántják egymást, érted? Anubis!
- Ááállj! - kiáltotta Ratchel, majd Obelisk megállt, Ra és Anubis is meglepődött ezen. - Kérlek titeket… hagyjátok abba! - mondta Ratchel, majd Anubisék egymásra néztek. - Kérlek…
- Nem! - mondta Ra magabiztosan! - Döntsétek el milyen az utolsó ítéletem, ebben a csatában! Vagy ti pusztítotok el engem, vagy én titeket, de a kettő egyszerre nem mehet!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg