Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 118.

118. rész: A Halálsárkány:

- Nyertem! - statuálta boldogan Bálint amikor a barátai felé fordult. Ám ekkor valami robaj volt. Osiris még ott állt, és elkezdett nevetni. - Mi olyan vicces? Hiszen vesztettél… - mondta.
- Még… nem! Mondta sötét hangon Osiris, majd ekkor az egész testét pikkely kezdte borítani, a páncélja leszakadt róla, egy sárkánnyá alakult át, hosszú nyaka volt, s feje pedig lapos volt.  - Ez az én igazi alakom, mwháhá! - nevetett őrülten, majd ekkor még kinőtt két fej, de azok olyanok voltak mint a sziklák. - Gyertek testvéreim! - üvöltötte, majd ekkor Anubis szeme kikerekedett és összeesett. - Háháhá! Most pedig te következel Ra, hallod-e? - kérdezte.
Anubis próbálta az erejét visszatartani, de nem ment, ám ekkor megjelent Ra is mellette.
- Mi a fenét keresek én itt? - kérdezte Ra mérgesen, majd ekkor elkezdett szivárogni az ereje.
- Fejezd be Osiris! - kiáltotta Anubis mérgesen. De az ekkor felüvöltött, majd Ra is összeesett.
- Mwháháhá! Jön az apokalipszis! - majd ekkor megjelent a két kőfejénél két szilánk, egy kék és egy sárga, ekkor életre keltek, majd az ő fejében egy vörös jelent meg. - Óh igen! Én vagyok mostantól, a Halálsárkány! - üvöltötte őrülten, majd ekkor tűzgömböket lőtt felfele.
- Bálint, gyere onnan most! - kiáltotta Ratchel, ám ekkor összetört Bálint alatt a szikla. - Ne!
- Ne féljetek, még nincs vége! MÉG! - mondta Osiris, majd elkezdett nevetni, ekkor eltűnt Anubis és Ra. - Most pedig, elkezdhetjük az igazi párbajt! A te paklid az én Halálsárkány paklim ellen! - kiáltotta Bálintnak, Bálint egy gömbben volt, ami a lávában úszott. - A pokolban fogsz megégni, hogyha vesztesz, viszont ha nyersz, akkor mind megmenekültök!
- Hát rendben! - mondta Bálint, miközben keverte a paklit. - Azonban, most ez is nálam van! - mondta, majd felmutatta Slifert, ekkor elkezdett Osiris nevetni. - Mégis mi a franc olyan…
- Lényegtelen! Már ismerem a lapjaidat, szánalmasak, és semmit sem érnek a Halálsárkányaim ellen! - mondta nevetve Osiris, és ekkor megjelent a szárnya, és lerepült Bálint elé, ráállt a pokoli lávára. - Lássuk mit tudsz hát! - a szárnya volt a párbaj korongja.
- Bálint, megyünk és segítünk! - mondta Dávid, majd ekkor megindultak Ratchellel együtt.
- Maradj ott, vagy véged! - mondta Osiris, épp hogy meg tudtak állni. - Ha beleugrassz a lávába, akkor kivel fogok jót szórakozni? - kérdezte Osiris, miközben szemei vörösen izzottak, majd egy tűzgolyót ellőtt Dávid mellett. - Egy tűzgolyótól is parázol, látod?
- Kezdjük már el, kezd kissé meleg lenni idelenn! - mondta Bálint, miközben elővett egy legyezőt. Majd Osiris felé fordult, és ekkor elkezdett nevetni megint. - Most én fogok kezdeni! Húzott egy hatodik lapot, közben megjelent öt lap Osiris kezében. - Akkor gyerünk! Lefordítok három lapot és a körömnek vége! - mondta Bálint halál nyugodtan, és Osiris jött.
- Milyen ostoba vagy! - mondta újra ugyanazt a szöveget Osiris. - De lényegtelen, én következem! - kiáltotta Osiris, és megjelent még egy lap a kezében. - Remek! Megidézem támadó állásba a Halálsárkány - Mortem! (ATK: 1500) Most pedig Mortem, támadd közvetlenül az életpontját! Radius Mortem! - majd egy nagy sugarat indított Mortem.
- Csapda lap aktiválás! Villám Rakció! Ez a lap, az ellenfél egyik szörnyére irányítja annak egyik szörnyének a támadását! Most pedig, folytasd a köröd, hogy végre az enyém jöjjön!
- Hm, aktiválom Mortem képességét a temetőből! Megidézhetek lefordított védelembe egy Halálsárkányt! - majd megtette. - Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége! - Nos, mit teszel?
- Húzok egy lapot! - mondta Bálint, majd megpillantotta a Villám Szinkront. Megidézem a Villám Szinkront támadó állásba! Most pedig, aktiválom a Villám Kópiát! Ezzel a lappal, lemásolhatok bármilyen varázs vagy csapdalapot! Legyen az a Neos Segítség! Most pedig, aktiválom a varázslapot, és itt jön, az Elemi-Hős Neos! Most Leszintező aktiválás! És jöjjön a szinkron idézés! Ragyogj ég sárkánya, a fény töltse be szívedet! Itt jön, a Villám-Szárny Sárkány! (ATK: 2800) Most pedig, aktiválom a csapda lap: Halottak Hívása! Ezzel a lappal visszahívhatok egy temetőbe került szörnyemet! Az legyen Neos! (ATK: 2500) Most pedig, támadj előbb te Villám-Szárny Sárkány! - kiáltotta Bálint, majd támadott egy nagyot. - Várjunk! Miért nem lepődött meg? Francba! A védelmi szörnye erősebb mint a szörnyeim!
- Hm, most mit mondjak? - kérdezte Osiris. Megjelent a védelmi szörny ekkor, egy 10-es szintű Halálsárkány volt. (DEF: 3000) - Halálsárkány - Auxilium! - mondta hangosan. - Auxilium effektje aktiválódik, hogyha megtámadják védelmi állásban! A támadásodnak vége, és speciálisan megidézhetek egy Halálsárkányt a paklimból! Legyen az, Halálsárkány - Immitis! (ATK: 3000) Hm, Auxilium és Immitis a két véglet a paklimban! Immitis a könyörtelen, és Auxilium a védelmező! Most pedig, jön az én köröm ugyebár! - nevetett. - Húzok egy lapot! - mondta, majd megpillantotta. - Hm, aktiválom Immitis és Auxilium képességét, hogyha egyszerre két Halálsárkány képessége aktiválódik, elpusztulnak, de amikor elpusztul kettő vagy esetleg több Halálsárkány, megidézhető a kezemből Halálsárkány - Malum! (ATK: 0) Most, minden temetőben lévő lap után kap 1500-1500 ATKot! Azaz azt jelenti, hogy 4500 az ATKa! És támadj, Malum! Morsu Iniqui! - egy nagyot harapott Neosba.
- Ááh! - kiáltott fel Bálint. (Bálint: 4000→2000) - Máris csak fele életem van? - kérdezte döbbenten. - Aktiválom a csapda lapot, amely a Kapzsi Hulla! Ha abban a körben, amiben ezt aktiválom, vesztettem 1500-nál több életpontot, akkor visszanő az életpontom 4000-re!
- Hm, késlelteted a végzeted! - mondta Osiris, miközben elkezdett hörögni. - De… Nem fogod elkerülni! Legalábbis ha rajtam múlik, akkor biztosan nem fogod tudni elkerülni!
- Akkor én következem! - mondta Bálint, majd húzott egy lapot. - kapzsi üst, aktiválás! Két lapot húzok! Hm, megidézem Elemi-Hős Prizmát! Aktiválom az effektjét, majd eldobom a paklimból a Szivárvány Sárkányt, így felveszi annak nevét! Most pedig, lefordítok két lapot, a körömnek pedig vége! - Szivárvány Neos a következő körben hogyha sikerül, akkor enyém a győzelem! - gondolta magában mosolyogva. Ám ekkor meglepődött, mert elrepült mellette egy tűgolyó. - Hé mit csinálsz? - kérdezte mérgesen, ám ekkor Osiris újat lőtt felé. - Mi a…
- Kicsit megzavarlak az ostobábbnál ostobább terveid kieszelésében! - mondta, majd újra nevetni kezdett. - No mindegy! Én következem ha jól vettem le! - húzott egy lapot. - Megidézem Halálsárkány - Infernot! (ATK: 2000) Most pedig, Inferno támadd Prizmát!
- Micsoda? Ne! - kiáltotta Bálint mérgesen. - Áááh! (Bálint: 4000→3700) - Mi történik?
- Hm, amennyi életpontot vesztesz, és ahogy aránylik a 4000-hez, úgy a gömb eltűnik körülötted! Most pedig jön Malum! Támadj Malum! Észveszejtő villámrobajt nekik!
- Nem! - kiáltotta Bálint. - Csapda lap aktiválás: Temető Fúzió! Szivárvány Sárkányt és Elemi-Hős Neost egyesítve megidézem, Elemi-Hős Szivárvány Neos! (ATK: 4500)
- Ez még nem elég! Hiszen nem őt céloztuk, hanem a nyomoronc sárkányodat! Háh!
- Mit… mondtál? - kérdezte mérgesen Bálint, amikor meghallotta. - Csapda lap aktiválás! Itt van a Szivárvány Homlokzat! Ezzel a lappal az ellenfél támadását elháríthatja Szivárvány Neos! Mi több, megnő az ereje 500-zal! Így kicsinálom a szörnyed majd vele, egyszerűen!
- Valóban úgy gondolod? - kérdezte nevetve Osiris, majd lefordított egy lapot. - Kör vége!
Eközben Magna mosolyogva nézte a párbajt, ám ekkor észrevette hogy Oclisa mit tesz.
- Mi a francokat művel ez az ostoba nőszemély? - kérdezte mérgesen. - Megmondta hogy…
- Ki vagy te? - kérdezte Mr. Syler, amikor meglátta Oclisát. - Válaszolj, hogy ki a fene va…
- Hát meg sem ismersz? Hiszen a feleséged vagyok! - mondta, Mrs. Sylernek álcázta magát.
- Nem… ő meghalt! - mondta szomorúan Syler, ki a franc vagy te? - kérdezte ellenségesen.
- Hát jó, hogyha nem akarsz finomkodni, akkor durvulhatunk is! - mondta Oclisa, majd felfedte az igazi alakját, aztán hátra ugrott. - Azt hiszed, hogy legyőzhetsz engem? Csak mert, akkor nagyon, de nagyon tévedsz! - mondta, miközben őrülten nézett Mr. Sylerre. - Nos…
- Hm, a Kiber-Hősök simán elverik a paklid! Akármi is legyen az! - mondta Mr. Syler komolyan, majd összehúzta a szemöldökét. - Akkor hogyha gondolod, kezdhetjük is!
- Naturia paklival játszom, csak hogy utána ne nyavalyogj hogy „nem szóltál milyen paklid van” és egyebek! - mondta Oclisa gúnyolódva, ám amikor elindult volna, egy hívást kapott.
- Ostoba! Mielőtt még beteljesülne az Ég kapuja terv, még nem bukhatunk le! Nem érted?
- Vagyis vonuljak vissza, és fejezzem be az ostoba magánakcióimat ugye? - kérdezte Oclisa.
- Hogyha tudod, akkor mi a fenének kell megszegned a szabályokat mi? - kérdezte mérgesen.
- Jójó, te ünneprontó törpe! - mondta Oclisa gúnyolódva, miközben felszívódott volna, megtámadta Tania. - Milyen egy rohadék oroszlán vagy te! - lerúgta magáról nagy nehezen.
- Én tigris vagyok te üresfejű liba! - mondta Tania, miközben átalakult emberi formájába.
- Most mennem kell, nincs időm ilyenekkel veszekednem! - majd ekkor felszívódott.
- Mit tegyünk most? Dávidék még ott vannak bent, a lelkekkel együtt! - mondták Alexisék.
- Támadj Szivárvány Neos! - kiáltotta Bálint, amikor eljött az ő köre. - Intézd el Malumot!
- Neem! Nem nyert! - mondta Osiris. - Csapda lap: Inferno Hostia! Infernot feláldozom, és a támadásodnak vége! - mondta Osiris, majd egy óriásit üvöltött. - Nos, még teszel valamit is?
- Lefordítok egy lapot, aztán a körömnek vége! - mondta Bálint, és ekkor Osiris következett.
- Aktiválom a kihúzott lapomat, a Pokoli Infernót! Így kihúzhatok a paklimból egy Halálsárkányt! És most, feláldozom Malumot, hogy megidézzem a Végső Halálsárkány - Ultima-t! - mondta Osiris, majd pár tűzgolyót fellőtt, és ekkor leszakadt a terem teteje.
Megjelent az égen ekkor Ultima, és lerombolta az egész Istenek paradicsomának a tetejét.
- Ultima Galaxis Draco! (ATK: 5000) Malum effektje az, hogy 500 ATKot ad, hogyha egy szörnyre felszerelem miután feláldoztam! Felszerelem akkor Ultima Galaxis Dracora!
- Affene! - gondolta magában Bálint ijedten. - Hogyha megtámadja így a Villám-Szárnyt…
- Neked véged! - mondta gonoszan Osiris. - Most elpusztulsz! Támadd UGD azt a sárkányt!
- Sárkány sárkány ellen mi? - kérdezte Bálint, tudta hogy a Villám-Szárny Sárkánynak esélye sincs az óriási Halálsárkány ellen. - De még mindig ott van a lap… a remény… a barátaim…
- Gyerünk Bálint! - kiáltotta Dávid, amikor látta hogy Bálint kezd feszült lenni. - Nem veszíthetsz egy ilyen gusztustalan, szemét alak ellen! - kiáltotta, majd Bálint felnézett.
- Hiszünk benned! - kiáltotta Ratchel. - Reménykedünk abban, hogy nyerni fogsz, hallod?
- Persze! - mondta Bálint, majd mosolygott, megindult Ultima Galaxis Draco. - Kártya aktiválás! Csapda lap: Gyűlő Remény! - Dávid reménye, Ratchel reménye, Taniaék reménye… Mr. Syler reménye… a lelkek reménye kiket foglyul ejtettek. - Segítsetek nekem!
- Mi a fene ez? - kérdezte Osiris és Magna egyszerre. - A remény ereje? Ostobaság! - ekkor megjelentek a lelkek Bálint körül, s mintha védelmezték volna, megállították a támadást. - Ez… hihetetlen! - mondta  döbbenten Osiris.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?