Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 120.

120. rész: A Szerelmi Hadművelet:

- Most hogy Dávid elment, mi a fenét csináljunk? - kérdezte Bálint, miközben ott ült Ratchel. Ám ekkor megjelent Blair, majd átölelte Bálintot. - Blair, te meg mit csinálsz? - kérdezte.
- Szeretleeek! - mondta Blair csillogó szemekkel. - Hallom te mentettél meg minket. Köszii!
- Ha rajtam múlt volna akkor már rég egy szétvágott lélek gömböcske lennél. - mondta Ratchel mérgesen, bár elég halkan, ezt meghallotta Blair, majd odanézett felé. - Semmi…
- Bálint ő… - kezdte, majd elkezdett mutogatni Ratchel felé. - Ő a csajod igaz? - sírni kezdett.
- Hogy mi? - kérdezték Bálinték, majd ekkor egymásra néztek, Ratchel mérgesen nézett rá.
- Óhh hát persze, ő itt a csajom! - mondta Bálint, majd átölelte Ratchelt. - Gyerünk, játszd el! - suttogta oda neki, de Ratchelnek nem igazán tetszett ez az ötlet. - Na, légyszí! A tesódért!
- Te most komolyan azt hiszed, hogy ez tetszene Dávidnak? - kérdezte Ratchel, majd átgondolta ezt a helyzetet jobban. - Igen, igazad van, neki ez túlságosan is tetszene. Azonban… hogyha megteszem akkor nem mondhatod el neki, különben örökre hallgathatom!
Majd elmentek szerelmeskedve Blair mellett, Blair ekkor felhívta a barátnőit, és összegyűltek.
- Blair, mi a baj? - kérdezték a barátnői, majd elkezdett a szeme vörösen izzani Blairnek. - Már megint az a Bálint kölyök ejtette a szívedet rabul? - kérdezték nevetve. - Nos, akkor…
- Készen is van a csapda, mwhaha! Elraboljuk az új csaját, és elintézzük. - ekkor elővett egy hosszú tekercset Blair. - Itt vannak a gonosz terveim leírva, hogyha a pasimat akárki el is lopná. - mondta ijesztően gonosz hangon, meglepődtek a barátnői. - Nos, akkor először is, el kell vezetnünk a csajt a veremig, amibe beleesik, aztán ott eljut a szentélyig, ahol én leszek, jobb esetben halálra fogom ijeszteni, rosszabb esetben meg le kell győznöm! - mondta Blair.
- Ahha… És ezzel mire fogsz menni? Erről még nem szerzed meg Bálintot. - mondták neki.
- De igen! - mondta Blair, majd hogyha nyerek, megzsarolom, hogy mondja azt neki, jöjjön össze velem, mert én igazán szeretem, mwhaha! Hát nem zseniális egy terv? - kérdezte.
- Hát nem is tudjuk… - mondták neki a barátnői, de rábeszélte őket. - Szóval, akkor én menjek neki, és öntsem rá a meggyszörpömet, hogy aztán elmenjen a mosodába, hogy ott meg várja… - Hogy ott én várjam, aztán lopjam el a ruháit, és alázza meg magát amint kifut utánam meztelenül hogy aztán… - Én meg fényképezzem le, hogy fusson utánam, és elvezesse, egy gödörig, ahová beesik és egy szentélybe vezető alagúton keresztül eljusson hozzád? - kérdezték a barátnői. - Ez nem fog bejönni! - mondták mindhárman egyszerre.
- Nem úgy van az! Biztosan fog menni! - mondta Blair, kissé elvakult volt, nem vette észre, hogy a tervében van egy bökkenő. Hiszen hogyha az egyik nem sikerül, akkor a többi sem!
- Bálint, gondolod hogy jó ötlet volt ez? Mármint én azt hiszem, hogyha megtudják a többiek véletlenül, annak a Blairnek a szájából, akkor mindenki fogja tudni, és még el is hiszik majd!
- Hmm… Majd kimagyarázzuk! - mondta Bálint mosolyogva, közben Blair barátnője ott figyelte a meggyszörppel a kezében egy fa mögött. - Mi volt az? - kérdezte Bálint, amikor meglátta Blair barátnőjét, az épphogy nem bukott le. - Mintha lett volna ott valami nemde?
- Nem tudom, de olyan furcsa itt a légkör! - mondta Ratchel, majd ő is hallott valamit. - Na jó, menjünk hát innen! - közben Blair barátnőjét felhívta Blair, hogy hogyan halad a terv, és nem figyelt, ekkor Crowler odament, majd Blair barátnője akcióba lendült. Leöntötte „Ratchelt”.
- Mit képzelsz magadról kislány? - kérdezte Crowler felháborodva. - Gyűlölöm hogyha hozzám szólnak, ha az igazgatói székem akarják, de azt a leginkább ha a ruhámat leöntik!
- S-sajnálom Mr. Crowler! - mondta Blair barátnője, majd elkezdett hátrálni. - M-mi a baj?
- A nevem nem MR. Crowler! - mondta Crowler idegesen, nagyot nézett szegény lány.
- S-sajnálom Mrs. Crowler! - majd ekkor elkezdett hátrálni és gyorsan eltűnt. - Huhh… Szóval akkor ez ki volt? Az igazgató úr felesége talán? De azt mondta hogy ő az igazgató…
Elfelejtkezett azonban arról, hogy fel kéne hívni a második barátnőt. Így hát, ott is gubanc volt. Ratchelnek egy kis dolga volt, így ő bement a mosodába, míg Bálint kint várta, eközben Crowler is, és úgy döntött hogy berakja mosásra a ruháit, a lány nem tudta, hogy az Crowler.
- Áááh! Ki lopta el a száradó ruháimat? - kérdezte sikoltozva Crowler, majd elindult a lány után. Amikor meglátták, hogy Crowler meztelen, mindenki elborzadt a látványtól. - Jajj hopp! - mondta döbbenten Crowler, amikor kiért a mosodából. - Jajj ne! - mondta Crowler, miközben elég kínosan érezte magát, ekkor Blair harmadik barátnője lefényképezte Crowlert.
Ekkor Bálinték odafutottak Crowlerhez, a lánnyal aki ellopta a ruháit. A lány nagyon sajnálta.
- Sajnálom… én másnak a ruháját akartam ellopni. - mondta a lány. - És amikor láttam, hogy ez az igazgató úr ruhája, én igazán… - majd elkezdett sírni. - Sajnááálom! - nyavalygott kissé.
- Valaki lefényképezett! - mondta Crowler mérgesen, amikor felöltözött. - Ratchel Crone és Bálint Fudo, kérlek keressétek meg azt aki lefényképezett. Kisasszony, te pedig velem jössz!
- Gyerünk Bálint, kapjuk el azt a lányt! - mondta Ratchel, miközben futottak, de Bálintnak ekkor eszébe jutott, hogy a ruhalopós lány Blair egyik barátnője. - Hogy micsoda? Blair?
- Azt hiszem összefogott ellenünk, és most megakar minket, vagy legalábbis téged semmisíteni! - mondta Bálint, Ratchel kicsit furán nézett rá. - Jóóó, csak azt akarja elérni gondolom hogy szakítsunk. - ekkor két ösvény volt ott. - Menj balra, és meg majd jobbra.
- Rendben! - mondta Ratchel majd továbbfutottak, ekkor megpillantotta a lányt Ratchel. - Hé várj, nézd meg előbb a képet! Nem arról készítetted azt hiszem akiről akartad! - mondta.
- Micsoda? - kérdezte Blair harmadik barátnője, majd mikor meglátta a képet, elborzadt. - Ez… nem lehet! - mondta döbbenten, majd egy nagyot ugrott, Ratchel nem értette miért, ám ekkor megnyílt egy csapóajtó, és beleesett Ratchel. Sikított egyet, de Bálint nem hallotta.
- Mi a franc? Nekem volt ez az egész csapda? - kérdezte Ratchel, amikor felállt, kicsit fogta a fejét, majd elindult a szentély felé. Mikor odaért, meglátott egy sötét ruhás lányt. Hírtelen a fáklyák meggyulladtak, Ratchel azt játszotta hogy megijedt. - Jajj, kis lehet ez az alak? - majd elkezdett mutogatni. - Áhá! Te perverz szemét! Te akartál fényképet Crowler igazgatóról?
- Micsoda? - kérdezte Blair döbbenten. - Mármint: Micsoda? - kérdezte mélyebb hangon, ekkor meglátta hogy Ratchel nem meztelen. - Hé várjunk, te miért nem vagy most… azaz…
- Blair vagy igaz? - kérdezte Ratchel, majd elmosolyodott. - Tudtam én hogy te vagy az!
- Hát jó, szóval lebuktattál! - mondta Blair, majd lerántotta magáról a sötét ruhát. - Akkor párbajozzunk, rendben? - kérdezte, majd Ratchel bólintott egyet. - Akkor hát párbaj!
- Én kezdek! - mondta Ratchel, majd húzott egy hatodik lapot. - Aktiválom a Jövő Fúziót, és itt jön a Kiber Harcosnő Anikit! (ATK: 2400) Sajnos mivel első kör, és amúgy sem támadhatna! Most megidézem lefordított védelembe egyik szörnyem, a körnek vége!
- Akkor az én húzásom jön! - mondta Blair, és húzott. - Velem nem jó ujjat húzni! - mondta Blair gonosz tekintettel. - Megidézem a Virág Lovagot támadó állásba! (ATK: 1000) Most pedig, megtámadom a lefordított védelemben levő szörnyedet! Virágdárda! - kiáltotta.
- Hm, belesétáltál a Kiber Szúnyogom csapdájába! - kiáltotta Ratchel, majd megjelent a védelmi szörny. - 2700 a védelme, amíg a Virág Lovagodé csak 1000, így hát, véged!
- Nem úgy van az! A támadási fázisomban akár minden lapomat eldobhatom. El dobok négy lapot, így a szörnyem négyszer 500 támadó erőt kap, ami azt jelenti hogy 3000! - elpusztult a Kiber Szúnyog. - Hogyha elpusztít egy védelemben levő szörnyet, a védelmi pontokat az ellenféltől le kell vonni! - mondta nevetve Blair. - Az azt jelenti hogy csak 1300 életed marad!
- Aktiválom a Kiber Harcosnő Aniki képességét, és egy körig minden effekt sebzést meg tud akadályozni, hogyha kivonom a játékból! A végfázisban visszajön természetesen! - mosolygott Ratchel. - Most pedig én következem! - mondta, és húzott egy lapot, közben előtte még visszajött Aniki. - Aztán, aktiválom a varázslap: Kiber Harcosnő Glória! Ezzel a lappal, az egyik Harcosnőm erejét megemelhetem a duplájára! Az 4800-at jelent! Most pedig támadás! Aniki hóviharhasítás! - kiáltotta Ratchel, és megindult Aniki Blair felé sebesen.
- Nee! - kiáltotta Blair, majd ekkor összeesett, de végül felkelt. (Blair: 4000→200) - Hogy lehetsz ilyen gonosz? Még párbajban is leversz, azok után, hogy elvetted a pasimat? Olyan gonosz vagy! Gonosz, gonosz! Egy ilyen cukker kislánnyal hogy tudsz ilyen gonosz lenni?
- Nem foglak sajnálni, szóval ne is próbálkozz! - mondta Ratchel, kíméletlenül. - Te jössz!
- Rendben! - mondta Blair komolyan, majd megidézett egy Kókuszpálma Harcost. (ATK: 0) - Hát nem édes? Lefordítok egy lapot, és te következel! - mondta, majd elkezdett magában a gonosz tervein gondolkodni. - Hogyha aktiválom a Csere Csapdát, akkor a csajnak vége!
- Hogyha a Kiber Harcosnő Glória elpusztul, akkor egy ellenfél csapda vagy varázslapot! Aktiválom az Ellen-Varázst, így elpusztul, és a te csapda lapod is, támadj Aniki, moost!
Pár perccel később, már Blairékkel együtt mentek felfele Crowler irodájába. Bálint ment elől, aztán Blair és barátnői, majd végül Ratchel. Amikor felértek, Blair bocsánatot kért tőlük.
- Hát tudod… igazából nem is járunk, csak hecceltünk! - mondta Ratchel mosolyogva neki.
- Mi?! - kérdezték Blairék. - De… de… akkor most a semmiért fogunk büntit kapni? Nee!
Bementek, és ott volt Bonaparte is. Bonaparte hallott mindenről, így tudta hogy az egyik lánynál van a kép. Majd ekkor Crowler felállt az asztaltól, és kiküldte az első lányt.
- A szörp rám öntése még nem volt olyan nagy bűn, de a többi igen. - Blair Flannigan és két barátnője, most még nem utasítom ki innen önöket, hanem csak menjenek, és takarítsanak!
- Mi? Az egész iskolát? - kérdezték, majd ekkor odament Bonaparte a fényképeshez, és súgott valamit a fülébe. - Rendben! - mondta a lány, majd titokban odaadta neki a fényképet.
- Miért engedted el azt a lányt? - kérdezte Crowler, majd összehúzta a szemöldökét. - Ugye… nem azt akarod mondani hogy ő volt aki a képet…? - majd megmutatta Bonaparte a képet.
- Hehe! Most én leszek az iskola igazgatója! - majd megjelent egy kivetítőn Seto Kaiba.
- Mit akarnak maguk ostobák? Nincs sok időm, hiszen kell mennem számolni a pénzemet. Tudják hogy nekem temérdek pénzem van, így mire megszámolom el is felejtem hogy mennyi! Szóval mit akarnak egy ilyen gazdag személytől mint az én szerény személyen?
- Tessék! Csak ezt akarom megmutatni! - mondta Bonaparte, majd megmutatta a képet.
- Már elnézést Bonaparte, de engem nem érdekel hogy hol csinál meztelen képeket az igazgató úrról, viszont, hogyha lehet, a házassági ügyeiket hagyják otthonra, és ne engem zavarjanak, amikor épp az egybilliomodik pénzérmécskémet számolom! - mondta mérgesen.
- Mi? - kérdezte döbbenten Bonaparte, leesett az álla. - De… de… Grrr! - mérges lett Crowlerre.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Elõre is köszönjük, hogy pár percet szánsz segítségre, adód 1%-a sokat jelent. Adj, azért hogy mi is segíthessünk.    *****    A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!