Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 123.

123. rész: A Kastély:

- Ez a párbaj kemény volt. - mondta Dávid, amikor mindegyik Kastély Lovag kidőlt, majd elszabadultak a lelkek. Majd megjelentek az emberekben a lelkek, de még voltak akikben nem. Ekkor az emberek ünnepelve odafutottak Dávidékhoz, nem értették hogy mi történik.
- Micsoda? Vesztettek mind?! - kérdezte a király mérgesen. Eközben visszament a tróntermébe. - Lyon! Lunia! Készüljetek fel a párbajra, hogyha eljutnának ide esetleg.
- Rendben uram! - mondta Lyon és Lunia egyszerre, majd meghajoltak a trón előtt.
Eközben az emberek ünnepelték Dávidékat, majd az egyik család behívta magukhoz.
- Miért… ünnepelnek minket? - kérdezte Dávid. - Hiszen… A királyukat akarjuk elintézni!
- Micsoda? - kérdezte a nő lepetten. - Sajnálom, de… nem győzhetitek le őt… A királyunk a legerősebb párbajozó a világon. Már sokan próbálták legyőzni, de a két fő Kastély Lovagot sem tudták legyőzni! - ekkor Akiza és Dávid felemelték tekintetük. - Azt hittétek ennyi volt?
- Zodiákus Harcos főtípussal játszanak, a zodiákus csillagjegyek alapján! Tehát tizenkettő Zodiákus Harcos létezik! - mondta a férfi, miközben szürcsölte a levest. Dávid felállt ekkor.
- Szóval még van kettő? - kérdezte mérgesen, majd az asztalra csapott, majdnem kiborult az étel. - B-bocsánat! - ekkor egy gyerek kifutott a konyhából sírva. Akiza utánament. - Bocsi…
- Hé kisfiú, ne félj, Dávid nem gonosz! - mondta Akiza mosolyogva, majd ekkor elmosolyodott a kisgyerek. - Most pedig gyere te is és egyél! - Akizát aggasztotta a gyerek apjának a tekintete, amikor az ránézett a gyerekre. - Mi ez a tekintetében? Olyan mintha…
- Észrevetted igaz? - kérdezte Dávid, majd lesütötte a szemeit. - A férfi van kijelölve holnapra hogy párbajozzon Lyonnal és Luniával! - mondta szomorúan. Akiza a szája elé kapta a kezét. - Akiza, nyugodj meg, nem tehetünk semmi ostobaságot! - mondta Dávid, majd kimentek a házból ekkor. - Akiza… Holnap fognak párbajozni, tehát bejuttathat a kastélyba könnyen!
- Értem… - mondta Akiza. - De nem használhatjuk ki hogy az áldozatával jussunk be oda!
- Igen ez igaz! Épen ezért fogunk segíteni neki majd legyőzni azt a két fickót, Lyont és Luniát! - mondta Dávid, majd bólintottak egyszerre. - Nos, akkor holnap kezdődik minden!
Másnap mint gondolták, a férfi előkészítette a pakliját titokban. A nő sem tudott róla, és a gyereke sem. Dávidék kifigyelték hogy mikor indul. Majd mikor elindult akartak menni ők is.
- Várjatok! - mondta az asszony, amikor meglátta hogy a férje után indulnak. - Ugye… ugye… nem Lyont és Luniát akarja kihívni, mondjátok hogy nem! Kérlek. - mondta sírva.
- Sajnálom… - mondta Dávid, miközben lehajtotta a fejét, majd elkezdtek futni Akizával.
Viszont az asszony követte őket, futott utánuk, ekkor megvárták szegény nőt. Majd együtt mentek tovább. Elértek a kastély előtti térre, mindenki ott volt körbe, a férfival szemben két Kastély Lovag állt. Ők ketten voltak a legerősebbek valószínűleg. De nem kedvelték őket.
- Hm, szóval te vagy a kihívónk mi? - kérdezte Lyon nevetve, a haja olyan volt mintha sörény lenne. - Én vagy Lyon az oroszlán! - mondta nevetve, bár inkább oroszlánbőségnek hangzott.
- Én vagyok Lunia a mérleg! - mondta, miközben a karját elkezdte össze-vissza tartogatni! Eközben pedig táncolgatni! - De akkor, kezdjük el a komoly párbajt! - mondta Lunia neki.
- Rendben van! De hogyha én fogok nyerni, elhagyhatom a családommal ezt a helyet ugye?
- Persze! - mondta Lyon, majd elmosolyodott. - De a párbaj elkezdődött! - kiáltotta, és aktiválták a korongjaikat. - Akkor én kezdek! - mondta hangosan, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Varázs Oroszlánt, ezzel a lappal megidézhetek speciálisan két négyes szörnyet a paklimból! Legyen az a Halálos Karmok és a Karmos Óriás! - kiáltotta, és megjelent két oroszlán szerű szörny. - Most… Aktiválódik a Karmos Óriás képessége, és idézhetek speciálisan egy tuner szörnyet! Az legyen a Lovag Lyon! Most pedig, szinkron idézés! (Lv: 2+4+4=10) Gyerünk, Zodiákus Harcos - Leo! (ATK: 3000) Most pedig, kör vége van!
- Én következem! - mondta Lunia, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Mérlegelt Ellenfél Erőt! Ezzel a lappal, speciálisan idézhetek egy szörnyet, ha egy ellenfelünk van csak! Jöjj Mérleg Nyelv! Most aktiválódik a speciális effektje, speciálisan idézhetek még egy ilyet!
- Micsoda? - kérdezte a férfi ijedten, majd ekkor megpillantotta a feleségét. - De Drágám…
- Most pedig, megidézem a Mérleg Szinkron lapot! - mondta Lunia mosolyogva. - És szinkronidézés! (Lv: 4+4+2) - Emelkedj, Zodiákus Harcos - Libra! (ATK: 3000) Most pedig, aktiválom a képességét, amellyel húzhatok még egy lapot. Hogyha szörny, okoz 500 sebzést!
- Jajj ne! - mondta a felesége, amikor 7500-ra csökkent a férfi élete. Felfigyelt rá mindenki.
- Hogyan? - kérdezte a király, amikor meglátta Dávidékat, amint ott álltak. A tömeg ekkor elhúzódott, az asszony odaszaladt a férjéhez. Majd leállt a párbaj. Ekkor őrök fogták körbe a nőt és a férjét. A férfi ekkor átkarolta a nőt, de Akiza megállította az őröket a pszichikai erejével. Elfutottak ekkor, majd odamentek a két Kastély Lovag elé, felkészülve a párbajra.
- Mit akartok itt? - kérdezte a király mérgesen. - Tíz kastély lovagot elintéztetek, mi a célotok? Talán a legendás Vylon lapjaimért jöttetek ide? Csak mert akkor üres kézzel fogtok elkullogni innen! - ám meglátott valami ragyogást Dávid szemében. - A Vylonok harcosa?
Ekkor Dávid újra hallotta azt a női hangot. Azt mondta neki, hogy a király sötét, nagyon…
- Hogy a királyt a sötétség veszi körbe? - kérdezte döbbenten Dávid magában. - Szóval akkor igazából nem is gonosz, hanem megfertőzte a sötétség. - Értem… értek mindent. - mondta.
- Mit? - kérdezte Akiza, majd ekkor nem válaszolt Dávid, de Luniáék készültek a párbajra.
- Dávid, ők a legkeményebbek, ezt ne feledd el! - mondta Akiza, miközben aggódott, majd Dávid bólintott. - Igen, tudom! De viszont… nekik nincs olyan kapcsolatuk mint Ariaéknak!
- Igazad lehet! Ők nem egy csapat, sokkal inkább versengenek, mint hogy együtt dolgozzanak! - gondolta Akiza, majd a király szemébe nézett. - Ez a szemét… elintézzük utána! - gondolta mérgesen, a király azonban nem vette le a szemét róla. - Miért bámul?
- Szóval ti voltatok akik a többieket megszégyenítették mi? - kérdezte Lyon mérgesen. - kezdjük hát a párbajt! De nem lesz benne köszönet, garantálom! - újra üvöltött egyet.
- Akkor hát hallgassatok Lyonra! - mondta Lunia, majd aktiválta a korongját, Dávidékkal és Lyonnal együtt. - Lányoké az elsőbbség, kezdj te kicsi lány! - mondta Akizának mosolyogva.
- Rendben! - mondta Akiza, majd húzott egy lapot. - Tövises Virágkert aktiválás! Ezzel a lappal kezembe vehetek egy növény szörnyet! Lefordítok védelembe egy szörnyet, kör vége!
- Én jövök! - mondta Lyon, majd húzott egy lapot gyorsan. - Aktiválom az Oroszlán Ketrecet, így most két körig nem támadhattok meg minket! Megidézem a Bébi Oroszlánt támadóba! (ATK: 0) Most pedig, lefordítok egy lapot, a körömnek pedig vége van! - mondta nevetve.
- Én köröm jön! - mondta Dávid, majd lefordított egy lapot a húzás után. - Most megidézem a Vylon Haptot! (ATK: 1800) - ekkor mindenki megijedt, a király pedig meglepődött, amikor ez történt. Mindenki elkezdett fújjolni Dávidra. Idegesek lettek. Majd hogy nem meglincselték. - Emberek! Ez a Vylon jó! - mondta Dávid, mind meglepődtek amikor ezt mondta. - Látják? Ez a Vylon fényes, míg amit láttam, hogy a király használt, sötét volt!
- Igen, igaza van! - sutyorogták az emberek. - Igen, ő jó ember! Megvéd mindannyiunkat!
- Micsoda? - kérdezte mérgesen a király. - Engem, Gringel királyt nem hagyhatnak el! - üvöltötte mérgesen, ekkor Lyon hátra nézett, szinte ölt a szemeivel. - Lyon… miért nézel…
- Király… Jobb lesz hogyha lenyugszik egy kicsit. - mondta Lyon halkan, majd lenyugodott. - Ostoba bátyám! - gondolta mérgesen. - Mindent elszúrsz, a nép bizalma miattad megrendült!
- A körömnek vége, de a párbajnak még minimum lesz három köre! - mondta Dávid, Luniának nem tetszett ez. - Lyon minden bizonnyal a király testvére, a tekintetük ugyanolyan!
- Én következem! - mondta a női Kastély Lovag, és húzott egy lapot. - Aktiválom a kezemben lévő Mérleg Rezonációt! - mondta, majd megjelent egy szörny. - Ez itt a Mérleg Patkány! Hogyha a Mérleg Patkányt speciálisan idézem meg, idézhetek még egyet! Aztán hogyha két ugyanolyan szörny van, akkor megidézhetek egy harmadik mérleg szörnyet, jöjj Mérleg Harcos! Most pedig, szinkronidézés! (Lv: 4+4+2) Jöjj hát, Zodiákus Harcos - Libra! (ATK: 3000) Most húzok egy lapot, hogyha az szörny, akkor 500 kárt okozunk nektek, lássuk!
- Hm, az a lap egy varázslap! - mondta Dávid, Lunia mérges lett, de őt ez kicsit sem zavarta.
- Akkor hát a körömnek vége, de a következő körben elintézünk titeket, ne feledjétek ezt!
- Rendben! - mondta Akiza, majd húzott mosolyogva. - Le van fordítva a Pokol Virág, aminek 3000 a védelme. - gondolta Akiza. - Ez a lap pont megfelelő lesz. - gondolta, majd lefordította. - Lefordítok még egy lapot, a körömnek most vége! - mondta Akiza boldogan.
- Akkor én következem! - mondta Lyon, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Gyilkos Érintést! Most eldobhatok két bestia szörnyet a kezemből! Legyenek azok az Oroszlán Harcos és Lovag! Most pedig, a Bestiakarnáció! - ekkor visszajött a temetőből az a két lap. - Most szinkronidézés! (Lv: 2+4+4=10) Jöjj hát, Zodiákus Harcos - Leo! Aktiválom a képességét, és eldobok egy lapot, hogy támadhasson közvetlenül! - kiáltotta Lyon. - Intézd el őket most!
- Nem! - mondta Akiza, majd felemelkedett egy csapdalap. - Jöjjön a Rózsás Világbéke! - kiáltotta Akiza. - Ez a lap, elpusztítja az ellenfél egy támadó szörnyét, továbbá kivonja azt a játékból! - Lyon ekkor elmosolyodott. Felragyogott Leo, majd elkezdte az emberek lelkét elszívni. - Micsoda? - kikerekedett Akiza szeme. - Nem! - kiáltotta hangosan. - Ez nem…
- De igen! - mondta Lyon ördögi vigyorral, szinte lángolt a szeme. - A támadásnak bár már vége… de legalább Leo köztünk maradt! - mondta Lyon, majd átpasszolta a kört rögtön.
- Én következem akkor! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - lefordítok egy lapot, védelembe állítom Vylon Haptet, aztán megidézem lefordított védelembe egyik szörnyem, a körömnek vége van! - mondta Dávid, miközben a király képébe nevetett, az mérges lett.
- Leszaggatom a fejed a Vylonjaimmal! - kiáltotta a király mérgesen amikor ezt tette.
- Szóval kibújt a szög a zsákból! Már biztos hogy Vylonokkal játszol! - mondta mosolyogva.
- Ostoba! - kiáltotta Lyon mérgesen a királynak. - Fogd be a szádat inkább és ülj a trónón!
- Micsoda? - kérdezte a király mérgesen, de ekkor felvillant Lyon szeme, és lenyugodott.
- Mi volt ez? - kérdezte magában Dávid, majd rájött, hogy Lyon a sötétség befolyása alatt van. - Óh szóval Lyon az akit ural a sötétség igazából mi? - kérdezte Dávid magában. - Aki!
- Mi az? - kérdezte Dávid, majd bólintott. - Micsoda? Mit akar? - majd rájött. - Óh… hogy az? - kérdezte. - Szóval akkor ő az akit megszállt igazából a sötétség és nem pedig a király?
- Nocsak… rájött a titkodra a kölyök! - mondta Oclisa nevetve. - Először én sem mondtam volna meg, hogy kit is fertőztünk meg a sötétséggel! - majd még tovább röhögött őrülten.
- Igen… Aggasztó hogy a Hapt ennyire engedelmeskedik. Az egyetlen Vylon ami képes megmutatni titokban a használójának, hogy ki is az igazi gonosz, épp ezért adtam neked, mert ránk nézve még veszélyes, de te elvesztetted!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?