Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 116.

116. rész: Ra Döntése:

- Pusztíts el, vagy téged pusztítalak el testvérem! - mondta őrült tekintettel Ra. Ekkor megrázta a fejét Anubis, mert Dávidék bűntudatot keltettek benne. - Ostoba! - kiáltotta.
- Kör vége! - mondta Anubis, miközben lehajtotta a fejét. - Nem pusztíthatom el őt…
- Hm, szóval mégiscsak a napfény dicsőségében fogok úszni? - kérdezte nevetve Ra.
- Én következem! - mondta Ratchel, ekkor húzott egy lapot. Majd megpillantotta, hogy az egy csapda, de nem mutatott érzelmeket. - Lefordítok egy lapot. A körömnek vége! - mondta.
- Hm, milyen butus lány vagy! Támadnod kellett volna nem gondolod? - kérdezte Ra nevetve, Ratchel akkor elfordult. - Hát rendben van! - mondta, és húzott egy lapot. - Aktiválom a Kapzsi Heliost! Ezzel a lappal, kivehetek két lapot a paklimból! Ez a kettő lesz az, majd lefordította mindkettőt. - Most pedig, aktiválom a Napfény Szórót! Hogyha felszerelem vele Ra Szárnyas Sárkányát, akkor támadhatok vele közvetlenül! Gyerünk! Ra Szárnyas Sárkánya!
- Csapda lap… - kezdte volna Ratchel, ám ekkor történt valami, Anubis sokkal gyorsabb volt.
- Csapda lap aktiválás: Vonzó Gyűrű! Ezzel a lappal, rám fog hárulni a támadásod, Ratchel így megmenekül, de ekkor Anubisnak minden élete lement. (Anubis: 1→0) - Gyerünk kislány! Muszáj megtenned, ami nekem nem ment! Különben nekem, neked és mindennek…
- Anubi! - mondta hangosan Ratchel, majd ekkor elkezdett nevetni Ra. - Nem lehet! Csak nevet… - gondolta Ratchel rémülten. - De… nem végezhetek vele! Hiszen, ő is ember.
- Tévedsz! - mondta Ra, Ratchel ekkor meglepődött. - Én isten vagyok! - mondta nevetve.
- Hmph, honnan tudod mit gondolok? - kérdezte Ratchel mérgesen, miközben húzott. - Nem támadhatok. - mondta halkan, de Ra meghallotta. Ekkor Ra előtt felemelkedett egy csapda.
- Csata Mánia! Emiatt a lap miatt muszáj a szörnyednek támadnia! - mondta nevetve Ra.
- Az nem lehet… - mondta Ratchel. - Miért akar veszíteni? - kérdezte Ratchel magában, amikor rájött. - A csapda lap, amit lefordított. - Akkor, támadj Obelisk Kínzómester! Pusztítsd el a Kínzó Ökleiddel! - kiáltotta, Anubis ekkor ránézett Rara, Ra meglátta Anubis szemében:
- Anubis te… - gondolta. Majd ekkor eszébe jutott amit Ratchel mondott. - A napot… hogyha nyerek nem látom. - gondolta, majd Anubis szemeibe nézett, és eszébe jutott, amikor kiskorában mindig a napot nézte. Osirisszel és Anubisszal. - Hogyha most aktiválom a csapda lapot, megduplázódik a Szárnyas Sárkány ereje, ám akkor… a napot sosem látom. - Olyan sokáig hezitált, hogy végül becsapódott a támadás, és elpusztult Ra Szárnyas Sárkánya.
- Mi? - kérdezte döbbenten Ratchel, majd elkezdett remegni. - Neeeee! Az nem lehet hogy…
- Mi a baj kislány? - kérdezte Ra, miközben térdre rogyott, ekkor eltűnt az arany páncélja, csak a sima egyiptomi ruhája maradt rajta. - Sajnálom Anubis, amiket tettem illetve mondtam.
- Ra… ugye nem? - kérdezte Anubis aggodalmasan, ám ekkor kezdett eltűnni Ra. - Neee!
- Hm, mit sajnálsz testvérem? Végre békére találtam. - mondta, miközben a kardja visszaalakult. - Azonban még meg kell tennem valamit! - ekkor eldobta a kardját Anubis felé.
- Mi? - kérdezte Ratchel döbbenten, megijedt, hogy Dávid testének valami baja fog esni.
- Mi a fene? - kérdezte Dávid, ám ekkor a kardot elkapta Anubis. - Mi történt most Anubis?
- Ra, biztos vagy benne, hogy ideadod? - kérdezte, ügyet sem vetett Dávidra és Ratchelre.
- Hogy lásd Osirist, talán szükséges lesz! - mondta Ra, majd elmosolyodott, és pici fénygömbökké vált, elindult a nap felé. - Eggyé válok a nappal… azt hiszem! - mondta.
- Ra! - kiáltotta Anubis szomorúan. - Kár h nincsenek könnyeim! - mondta Anubis, majd ekkor éreztek valamit. Ekkor egy nagy sötét oszlop tört fel onnan, ahol Osiris volt.
- Ra! Neeeem! Ez nem lehet! - mondta Osiris őrülten. - Megbosszullak téged! - a sötét oszlop ekkor elült, majd meglátta Anubisékat, amint elindultak. - Rendben, megváltoztatom a dimenzió részecskéit, így a rezonáció képtelenség lesz, és nem akadályozhatnak meg, háhá!
Elkezdett a kezéből villámokat szórni, majd Dávid és Anubis rezonációjának vége lett.
- Elkezdődik a vég! - kiáltotta Osiris, ekkor megérkezett Bálint, és megpillantotta az örjöngő Osirist. Orisison rézpáncél volt. A haja fehér volt, az arca sötét, és elég kifejezéstelen. - Hehe!
- Te vagy Osiris, igaz? - kérdezte Bálint, Osiris kinevette egyszerűen. - Hát jó, akkor ne vá…
- Érdekes! - mondta Osiris, Bálint azt kérdezte, hogy „Mi?”. - Hogy mi? Emlékeztetsz magamra. - visszaemlékezett Osiris, arra amikor Anubist és Rat megvédte. - De most nem ment! - mondta, Bálint nem értett belőle semmit. - Ugye nem érted miről beszélek? - kérdezte.
- Hát nem igazán, de én nem beszélgetni jöttem ide, hanem azért hogy elintézzelek örökre!
- Örökre? - kérdezte Osiris, majd elmosolyodott. - Te egy fölöttébb bosszantó egyéniség vagy. - elég művelt volt Osiris, ahhoz képest amilyen Ra és Anubis. - Nos… akkor kezdhetjük is!
Megjelent Slifer körülötte, miközben vörösen izzott az egész szeme. - Elpusztítalak mooost!
Megjelent a karján egy nagy vörös csík, majd pikkelyes lett a bőre, és átalakult párbaj koronggá. - Rendben van… Hogyha annyira akarsz harcolni, hát akkor legyen! Kezdhetjük!
- Mi történt Anubis? - kérdezte Dávid, miközben futottak lefelé egy lépcsősoron, és a rezonációból kiestek. Anubis sem értette hogy mi történt. - Akkor ő volt igaz? Ő tette…
- Igen, valószínűleg hogy Osiris volt. - mondta Anubis, majd ekkor leértek, és meglátták a harmadik kaput. Megpróbáltak átmenni, de nem ment nekik. - Francba! Megváltoztatta a dimenzió részecskéit! - mondta mérgesen. - Ez így nem fog menni. - mondta aggodalmasan.
- Megváltoztatta a dimenzió részecskéit? Nem úgy volt, hogy te irányítod ezt a helyet, mi?
- Osiris képességei közül ez az egyik. A másik pedig… kissé durvább. Ugyanis ő, amikor megkapta Osiris erejét, átalakult egy szörnnyé… de most mindegy ez, valahogy be kell…
- Mit kezdjek ezzel a lappal? - kérdezte Ratchel, miközben Ra Szárnyas Sárkányát fogta. - Én… ezt a lapot nem használhatom, hiszen ez egy túl erős lap. - mondta szomorúan. - És én… nem használhatok ilyen erős lapot. Meg sem érdemlem, hiszen nélkületek nem ment volna…
- Dehogynem! Tudjuk hogy ment volna, ugye Anubis? - kérdezte Dávid. - Anubis? Anubis!
- Jahh, hogy most hazudnom kell? - kérdezte Anubis, ekkor a Kiber Lárvák letámadták. - Jó!
- Ehh… Megint veszekedtek? - kérdezte Dávid, majd megfordultak a Lárvák, és sötéten nézett rájuk, ekkor odamentek hozzá és ráültek a vállára. - Anubis… Hogy jussunk most oda be?
- Mi a franc ez a fickó? - kérdezte Bálint döbbenten, majd ekkor, megmozdult a terem, elkezdett lefele indulni, de ők ott maradtak egy föld részen. Alattuk pedig láva volt.
- Azt hiszed, hogy van esélyed? Akkor így fogunk párbajozni! Hogyha vesztesz, akkor véged van, ezt ne feledd soha! - majd aktiválta Bálint a korongját. - Tetszel nekem! - mondta mosolyogva, majd húzott hat lapot. - Én kezdek, és punktum! - mondta, majd ekkor el kezdett nevetni. - Aktiválom a Pokol Sárkány Ítélete lapot, és kihúzok egy Pokol Sárkány lapot a paklimból! Legyen az a Pokol Sárkány I - A Fény Sárkánya. Most pedig, megidézem őt, jöjj fel a pokolból fény ura! Pokol Sárkány I! (ATK: 0) Amikor a pályán van, nem támadhat az ellenfél! Lefordítok két lapot, a körömnek pedig vége van! - A Pokol Sárkány II itt van!
- Húzok egy lapot akkor! - mondta Bálint, majd elkezdett nevetni Osiris. - Most meg mi…
- Aktiválom a Pokol Sárkány I képességét, eltávolítom a játékból, és így speciálisan megidézem a kezemből, Pokol Sárkány II - Reiyalkzish-t! - mondta, és megjelent a szörny. Egy nagy sötét sárkány volt, a lávából emelkedett fel. (ATK: 2000; Lv: 4) - Mit teszel?
- Fenébe, ez nem lehet! - gondolta magában mérgesen Bálint, majd megpillantotta a Tükör Pajzsot. - Áhh rendben! - majd lefordította. - Megidézem a Neo-Spacian Lég Kolibrit! Most pedig, aktiválom az effektjét, amivel kapok 1500 LP-t! (Bálint: 4000→5500) - Kör vége!
- Csapda lap aktiválás! Pokoltűz Lobbanás! Ezzel a lappal 1000 LP kárt okozok neked minden, a pályán lévő szörny után, szerencsétlenséged, hogy amikor aktiválódik egy csapda lap, idézhetek egy másik Reiyalkzish-t a paklimból! - majd megtörtént. - Az 3000 kár! Háh!
- Micsoda? - kérdezte Bálint döbbenten. - Áááh! - kiáltotta. (Bálint: 5500→2500) - Franc!
- És ez még semmi, már meg is nyertem a párbajt! Támadás Pokol Sárkányok, pusztítsatok!
- Csapda lap aktiválás! - kiáltotta Bálint, és megjelent előtte a Tükör Pajzs. - Vége a sárkányaidnak! - mondta komoly tekintettel. - Mi? - kérdezte döbbenten, elkerülték. - De…
- Csapda lap: Pokol Sárkány Lap - Képesség Változtató! Ezzel a lappal, két Pokol Sárkányt feláldozva, ez csapda lapod elpusztul, továbbá idézhetek egy Pokol Sárkányt a paklimból!
- Micsoda? - kérdezte Bálint mérgesen. - Nem támadhat elvileg, tehát akkor megúsztam!
- Jöjj! Pokol Sárkány III - Geryxis! (ATK: 2400) - megjelent egy óriási tűzsárkány, majd Osiris mögé repült. - Sajnos ebben a körben már nem támadhat, de hát ami késik, nem múlik!
- Én jövök! - mondta Bálint, miközben kicsit remegett a keze. Izgult hogy mi lesz. - Ezaz! - mondta boldogan. - Aktiválom a Neos Segítséget, és megidézem speciálisan Neost! Aktiválom Lég Kolibri képességét, így kapok újra életpontokat, de most 2000-et! (Bálint: 2500→4500) Aktiválom az Áldozat Húzást. Feláldozok 500 életpontot, és húzhatok két lapot! - majd megpillantotta a Neo Űrt. - Óh igen! Neo Űr gyerünk! - kiáltotta, és aktiválta. - Most pedig, érintkező fúzió, jelenj meg Elemi-Hős Légi Neos! (ATK: 2500→3000) Most pedig…
- Támadsz mi? - kérdezte röhögve Osiris, majd felemelkedett a csapda lapja. - Csapda lap: Fagyasztó Igazság! Ezzel a lappal megfagyaszthatom az ellenfél támadó szörnyét, és az én szörnyem támadhat a támadó fázisában! Mi több… lecsökkenti a Légi Neosod erejét 1000-rel! Semmisítsd meg azt a harcos balféket Geryxis! - kikelt magából kissé. - Pokoltűűűz!
- Hogyha az ellenfél az én támadó fázisomban támad a szörnyével, aktiválhatom a kezemből az Élő Pajzsot! Minden ellenfél csapda deaktiválódik, és közvetlenül ér a támadás! - majd telibe kapta. - Áááh! - kiáltott amikor megtörtént. (Bálint: 4000→1600) - Hehe! - nevetett.
- Mi olyan nevetséges? - kérdezte Osiris mérgesen, majd ekkor 5600 lett Neos ereje. - Mi a franc történt? Ez lehetetlen! - mondta döbbenten. - Ó már értem, az effekt tehet mindenről! De most én következem! Mielőtt húzok, aktiválódik Geryxis képessége. És megidézem a paklimból speciálisan a feláldozásával Pokol Sárkány IV - Matryxlash-t! (ATK: 2000) Aktiválom a képességét, eltávolítok három szörnyet a temetőmből, és elpusztul a Neoskád!
- Na ne! - kiáltotta Bálint mérgesen, majd elpusztult a szörnye. - Neos ne! Akkor én vesz…
- Óhh, sajna még nem! - mondta Osiris, ekkor védelembe állt Matryxlash. - Három körig nem támadhatunk sajnos, de aktiválom a másodlagos képességét! Visszahozhatom az eltávolított Pokol Sárkányokat, négyet, a temetőbe! És annyiszor 100 kárt okoz, ahány szörnyet visszahozott!
- Micsoda? - kérdezte Bálint döbbenten. - Az nem lehet! Ááááh! (Bálint: 1600→1200) Francba! - alig bírt lélegezni, olyan meleg volt már.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg