Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 117.

117. rész: Bukás és Felemelkedés:

- Alig kapok levegőt. - gondolta mérgesen Bálint, alig bírt már állni, de ő következett. - Én jövök! - mondta, majd ekkor kihúzta a Kapzsi Üstöt. - Aktiválom, és húzok két lapot! Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége! - mondta, de nehezen lélegzett. Osiris mosolygott.
- Érzed, ahogy a parázs szétégeti a tüdődet? - kérdezte nevetve Osiris, miközben húzott.
 - Feláldozom a Pokol Sárkány IV-t, hogy megidézzem speciálisan a kezemből Pokol Sárkány V - Lyanxesyz! (DEF: 3000) Lyanxesyz speciális képessége az, hogyha van a temetőmben legalább öt Pokol sárkány, akkor a feláldozásával máris megidézhetem a paklimból Pokol Sárkány VI - Ryuushakuzy-t! (DEF: 3500) Hehehe! És most, aktiválom a Kapzsi Üstöt! Húzhatok két lapot. - majd ekkor megpillantott egy lapot. - Óh igen! Eltávolítom a temetőmből a Fény és Sötét elemű Pokol Sárkányt, és speciálisan megidézem, a Káosz Császár Sárkányt! - kiáltotta, és ekkor megjelent a tiltott szörny, az óriási erővel rendelkező Káosz Császár Sárkány! (DEF: 2500) Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége! - mondta.
- Egy tiltott lap? - kérdezte döbbenten Bálint. - Még messzebb vagyok a győzelemtől, ezek az ostoba sárkányok! - gondolta magában mérgesen, majd ekkor kihúzta a Szikra Sárkányt. Megjelent mellette, majd bólogatott. - Rendben van hát barátom. - mondta, majd lefordította védelembe. - Lefordítok még egy lapot, és a körnek vége! - Még hogyha Villám-Szárnyt idézek is… Ott van Ryuushakuzy 2900-as ereje! - gondolta magában mérgesen. - Fenébe!
- Mi a baj? - kérdezte Osiris, miközben mosolygott, közben húzott. - Miért van az, hogy a Kapzsi üst minden pakliban benne van? Talán… mert az enyémben is benne van nemde?
- Hogy jön ez most ide? - kérdezte Bálint. - Mindegy is, inkább játszd ki a lapjaid, és…
- Hm, milyen buta vagy! - mondta Osiris, majd elkezdett nevetni. - Ostoba kölyök. Tudd meg, hogyha vesztesz, nem csak a te életed lesz oda, hanem barátaidé is, és ezeké is! - majd körülötte megjelentek a gömbök, ami még anno Ra körül. - Nos, talán őket is kockára teszed?
- Várjunk! A lelkek eltűntek amikor felmentünk az erkélyre! - mondta Ratchel döbbenten. - De… akkor most hol vannak Crowler Igazgatóék lelkei? - kérdezte szomorúan. - Én hibám.
- Ugyan Ratchel, ne végy mindent ilyen komolyan! - mondta Dávid, majd megölelte. - Örülök hogy jól vagy! - mondta, majd megfogta a vállait, és rámosolygott. Ratchel ekkor elmosolyodott. - Látod, ezt már szeretem! - mondta, majd kacsintott egyet. - Azonban… még mindig nem tudjuk hogyan juthatnánk be! - mondta mérgesen. - Ez felettébb bosszantó.
- Hmm, talán Ra kardja még mindig fel van ruházva Ra erejével, talán bejuthatunk vele, nem?
- Igen, igazad lehet Anubis. - majd Dávid megfogta a kardot, és nekirohant az erőtérnek, ám ekkor az visszadobta. - Aww, ez nem igazán jött ösze, nem gondolod Anubis? - mérges volt.
- Óh, a barátaid akarnak segíteni! - mondta Osiris gyűlölettel és megvetéssel az arcán. - Milyen megvetendőek. Hiszen azt sem tudják hogyan törjék át a falat, de még ha menne sem segíthetnének! Reménytelen harcot űztök ellenem! Hiszen én legyőzhetetlen vagyok, hehe!
Ekkor megjelent egy kristálygömb Dávidék felett, és abban Osiris mutatta hogy mi történik.
- Most pedig, az én köröm jön? - kérdezte Osiris, és húzott. - Aktiválom a Pokol Sárkány Varázs - Védelem Stoppolót! Ezzel a lappal, három körön át nem védekezhetsz, hehehe!
- Micsoda? - kérdezte Bálint döbbenten. - De akkor… Tud majd az életpontomba is…
- Igen! - nevetett Osiris, mintha megőrült volna. A szeme újra vörösen izzott, és mintha a láva emelkedett volna. - Az alvilág hatalma az enyém! - ordította hangosan. - Te következel!
- Kérlek… Húzzak jót! - gondolta Bálint, majd megpillantotta a lapot. - Ezaz! Megidézem a Neo-Spacian Kísérőt! Hogyha van Neos a temetőmbe, megidézhetem és egy Neo-Spaciant mellé, persze ahhoz fel kell áldoznom egy másik szörnnyel, sajnálom Szikra Sárkány! - majd az bólintott. - Gyerünk Elemi-Hős Neos és Neo-Spacian Sötét Párduc! És aktiválom mellé a Neo-Spacian Gyülekezetet! Megidézem speciálisan Neo-Spacian Izzó Mohát! Most pedig, érintkező fúzió! Jöjj! Elemi-Hős Káosz Neos! (ATK: 3000) - Ekkor meglepődött Osiris. - Nos mi az? Nem számítottál egy ilyen kombinációra egy „ostoba kölyöktől”? - kérdezte nevetve.
- Káosz Neos mi? - kérdezte Osiris, miközben összehúzta a szemöldökét. - A képessége idegesítő! Érmedobálós… Minden a szerencsémen múlik! - mondta mosolyogva. - Ez tetszik!
- Most akkor aktiválom Káosz Neos képességét! - ekkor Káosz Neos feldobott három érmét. - Egy fej… ezaz! Második is! És a harmadik? - kérdezte, majd meglátta hogy az nem. - Fenébe! De nem baj, így is a szörnyeid képessége deaktiválódik! Úgyhogy, támadás Káosz Neos, mooost! Káosz sugarat annak a Káosz Császár Sárkánynak! - kiáltotta Bálint hangosan.
- Azt már nem! - mondta Osiris. - Aktiválom a Pokol Gyűszűt! Ezzel a lappal megbénítom a szörnyedet egy körre! - majd egy gyűszű megjelent Neos fején, és nem látott semmit sem.
- Ez istenkáromlás! Hogy tudtad így elrondítani Neost? - kérdezte mérgesen Bálint. - Akkor hát, a körömnek vége! - mondta, majd ellenfele húzott egy lapot. A gyűszű meg eltűnt.
- Nos, akkor én jövök! - mondta Osiris, majd elkezdett nevetni. - Hmph, milyen tökéletes húzás! - mondta mosolyogva. - Aktiválom a Galaxis Szentélyt! Ezzel a lappal kihúzhatok a paklimból a fő fázisomban még két lapot! - majd kihúzta őket. - Remek! Itt van, a Pokol Sárkány 0 - Zéró! - majd megjelent egy tojás előtte. (DEF: 0) Most pedig, támadó állásba állítom a Káosz Császár Sárkányt! És a körömnek vége! - Zéró képességével megidézhetem… őt… az ég leghamatalmasabb sárkányát, hehehe! - gondolta nevetve.
- Akkor én jövök! - mondta Bálint, majd húzott egy lapot. - Hm… Egy Szörny Élesztő, még jó lehet. - Aktiválom Neos képességét, újra feldob három érmét, és meglátjuk, hogy mi lesz!
Ekkor mindegyik írás lett, valamiért Osiris csalódottnak tűnt, érthetetlen hogy miért volt így.
- Osiris miért néz így? Mintha azt akarta volna hogy elpusztuljanak a szörnyei. Akkor most… nem támadok! - gondolta, majd ekkor lehajtotta a fejét. - Körömnek vége! - mondta hangosan.
- Miért nem támadott? - kérdezte Ratchel, miközben nézték a párbajt. - Most lett volna alkalom! Vagy talán tartogat szerintetek valamit is Osiris? - de Dávidék csak hallgattak.
- Ratchel… Bálint bizonyára tudja, hogy mit tesz, ne akarjunk beleszólni! - mondta Dávid.
- Igaz! - mondta Ratchel, de azért aggódott Bálintért. - Bálint… vigyázz magadra kérlek!
- Én jövök! - mondta gyűlölet teljes pillantással Osiris. - Miért nem sikerült neki? Miért nem pusztította el? Fenébe! - Azonban… most a körömnek vége! Zéró miatt eldobok három lapot!
- Eldobott három lapot? Egy 0 védelmi erejű szörnyért? Mit tervezhet? - kérdezte Bálint döbbenten, majd ekkor húzott. - Aktiválom újra Neos képességét, és lássuk mit hoz a sors! - majd ekkor végre mindhárom érme fej lett. - Ez az! Most elpusztul minden szörnyed!
- Hmph! - majd elmosolyodott Osiris. - Köszönöm hogy ennyit segítesz nekem, köszönöm!
- Most miért mosolyog? - kérdezte döbbenten Bálint. - Mindegy! Támadj Káosz Neos! Káosz sugarakkal semmisítsd meg az ellenfelünk! Mivel a Neo Űr itt van, amiatt 3500 az ereje!
- Tévedsz! Bónullázó! A bónusz támadó pontok nem számítanak, hogyha ez a csapda aktív!
- Még így is csak 1000 életpontod marad! - mondta Bálint, majd a támadás becsapódott.
- Hehehe! Milyen ostoba vagy valóban! - mondta Osiris, nevetett. - Köszönöm, hogy elpusztítottad Zérót, illetve levitted az életpontomat a tied alá! Hogyha Zéró a temetőben van és az életpontom alacsonyabb mint a tied, akkor megjelenik három Zéró Zseton! (ATK: 0)
- Ennyi? Ennyitől még nem nyersz! - mondta Bálint. - Várjunk csak… három szörny? Ne!
- Látom rájöttél hogy mit tervezek! - majd húzott, ekkor elkezdett vörösen ragyogni a lap amit húzott, ez volt a jele annak, hogy ez már Slifer lesz. - Emelkedj ki a lávából, fel az égbe, hogy beteljesítsd amit kérek! Pusztítsd el ellenfelem lángrakétáddal! Slifer az Égi Sárkány jöjj! Feláldozom három Zéró Zsetonom! - ekkor a lávából felemelkedett az úriás sárkány, és felfalta a három Zsetont. (ATK: ????) - Aktiválom a kezemben lévő Sötét Húzás lapot! Hogyha eldobok minden lapot, akkor húzhatok négyet! Így Slifer ereje pontosan 4000!
- Jajj ne! Akkor Káosz Neosnak annyi! - mondta Bálint aggodalmasan. - Az nem jó! - mondta.
- Bálint bajban van! - mondta Dávid, majd ekkor a kardra nézett. - Be kell jutnunk, most! - kiáltotta, majd ekkor a kard felvillant. Megfogta, ekkor megfogat Ratchel is a kezét, majd egymásra néztek. Odatette Anubis is a kezét, majd elindultak egyszerre az erőtér felé. Amikor odaértek, nagy nehezen, de áttörték az erőteret. - Ez sikerült! - mondta Dávid boldogan.
Aztán elkezdtek futni, eközben Osiris támadni készült. Dávidék is beleestek egy verembe.
- Most pedig Slifer, használd az Isteni Égi Lángrakétád! (ATK: 4000) Semmisítsd meg!
- Káosz Neos, neee! - kiáltotta Bálint, amikor az elpusztult. - Áááh! - kiáltott fel amikor megérezte a sebzést. - Francba, mindjárt elájulok! - gondolta mérgesen, de ekkor összecsuklott. - Nem! Nem tehetem ezt! Különben sosem leszek én a legjobb turbó párbajozó! És sosem próbálhatom ki a párbaj futóm! Nem adom feeeel! - gondolta, majd felállt. - Én jövök! - mondta mosolyogva, Osiris megrettent hírtelen. - Nem érted miért nevetek igaz?
- De igen! Mert egy ostoba vagy! Egy ember, aki a pillanatnak él! De nem is tudod milyen, amikor évszázadokig élsz! Sőt évezredekig! - mondta fájdalmas hangon. - Ti emberek, nem értitek, hogy miért is akarom megsemmisíteni a világot igaz? Azért, hogy ne lássam múlni az időt! Az időt, amely csak folyik, míg én sosem halhatok meg! - Kivétel ha legyőznek, de…
- Akkor majd én legyőzlek! - mondta Bálint mosolyogva, majd megpillantotta a lapot. - Óh igen! - gondolta magában mosolyogva. - Aktiválom a Szörny Élesztőt! És visszahívom vele a Szikra Sárkányt támadó állásba! (ATK: 700) Most pedig varázslap: Elemi Deflekció! Ezzel a lappal megváltoztathatom az ellenfél szörnyének az attribútumát fényre! Gyerünk hát! És lefordítok egy lapot, a körömnek pedig vége van! - Most minden ki fog derülni, hogy ki nyer!
- Hehehe! Egy ilyen szánalmas 700-as támadó erejű szörnnyel akarsz talán győzni Slifer ellen? - kérdezte nevetve Osiris, miközben húzott. - A sárkányom ellen semmi esélyed sincs! - ekkor felüvöltött Slifer. - Slifer, gyerünk! Add meg neki a kegyelemdöfést! (ATK: 5000) Támadás azt a szánalmas kis sárkányt! Isteni Égi Lángrakéta! - őrült volt a tekintete. - Én…
- Te vesztettél! - mondta Bálint, ekkor érkeztek meg Dávidék. - Csapda lap aktiválás:  Elmezavar! Ezzel a lappal, mindketten eldobjuk a kezünkben lévő lapjainkat, az azt jelenti…
- Mit tettél? - kérdezte őrülten Osiris. - Neeee! - üvöltötte, megzakkant kissé. - Fejezd be a támadást, most! - de már késő volt. - Mindegy, még marad így is 300 életpontom, hehehe.
- Valóban? - Osiris ekkor meglepődött, hogy a Szikra Sárkány ereje 1100 lett. - A pályán lévő össze fény elemű szörny után kap 400 támadó erőt! - Ekkor a Szikra Sárkány visszavágott, és megsemmisítette a villámaival Slifert.
- Neeeeeem! - kiáltott fel Osiris, a fejét fogva. (Osiris: 1000→0)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?