Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF121.

121. rész: Elrettentő Hatalom:

- Nos, sokan azt írták hogy a Crown Királyságban a király Vylonokkal játszik, de senki sem hiszi el, hiszen sokan nem tudnak bemenni Crown Királyságba. - mondta Dávid, miközben a laptopját figyelte. - Mi lehet annak az oka hogy nem lehet bejutni a Crown Királyságba? - kérdezte döbbenten, majd ekkor odaértek. - Mi a franc ez? - kérdezte döbbenten, majd meglátta: Egy erőtér védi a királyságot. - Francba! Ezen valószínűleg nem jutunk át. - majd ekkor leszálltak a királyság előtt, és kiszálltak a repülőből. Odament a kapuhoz, amely előtt egy őr állt. - Elnézést ide hogyan lehet bejutni? - kérdezte Dávid, ám ekkor egy dárdát tartott az a nyakához. - Csak nyugalom… kérdeztem valamit, igazán válaszolhatna, és nem így…
- A Crown Királyságba belépni tilos! - mondta az őr, majd lehúzta a dárdáját. - Tűnj innen!
- Hm! - gondolta magában Dávid. - Hogyha odabent a király tényleg Vylonokkal játszik, akkor meg kell szereznem tőle! - gondolta, majd megpróbálta ekkor letámadni az őrt.
- Mit csinálsz? - kérdezte az őr mérgesen, majd a dárdájával lefogta. - Ha nem tűnsz innen rögtön, akkor radikálisabb módszerekhez kell nyúlnom, azt hiszem! - mondta az mérgesen.
- Rendben, rendben! - mondta Dávid, miközben átgondolta az esélyeit. - Ez az őr itt jóval keményebb mint gondoltam. - gondolta magában. - Hmm, így nem juthatunk át, valakinek a segítségét kell kérnem. - majd ekkor bevillant neki. - Áh hát persze… Akiza Izinski. Ő egy pszihikai párbajozó! - majd ekkor elkezdett tárcsázni, de valamiért nem vette fel a telefont.
Neo Dominoban eközben egy párbaj volt, Akiza és Sherry között, egy csapatverseny volt.
- Én jövök! - mondta Akiza, majd húzott egy lapot. Elmosolyodott ekkor. (Akiza: 1200; Sherry 1000) - A lefordított lapját elintézzük egyszerűen! - gondolta. - Csapda lap aktiválás! Bűnös Újjászületés! Így visszahívom a Fekete Rózsa Sárkányt! (ATK: 2400) Most, aktiválom a Sebesség Varázs - Szörny Élesztőt, lecsökken a sebesség számlálóm tízzel, és visszajön a Másolat Növényem, aktiválom a Fekete Rózsa Sárkány képességét, és felfordul a szörnyed!
- Micsoda? - kérdezte Sherry döbbenten. - A szörnyem ereje lecsökkent 0-ra. Az azt jelenti…
- Támadj Fekete Rózsa Sárkány! Fekete Rózsa Folyam! - kiáltotta Akiza, és támadott a Fekete Rózsa Sárkány, ekkor Sherry szörnye elpusztul, és nullára csökkent az életpontja.
- És a győztes a Team 5D’s! - kiáltotta az MC, amikor Akiza nyert. Mindenki ünnepelte.
Akiza ekkor odament a többiekhez, és Yusei mondta neki hogy Dávid kereste, meglepődött.
- Micsoda?! - kérdezte Akiza döbbenten. - Hogy a Crown Királyság? - kérdezte Akiza. - Hmm… talán segíthetek. - mondta Akiza, majd ekkor megérkezett a Syler Corp gépe.
- Akiza, amúgy jó voltál! - mondta Yusei, majd Akiza bólintott. - Nem kell segítség?
- Kösz Yusei, de nem hinném hogy szükség lesz rá! - majd beszállt. - Majd jövök fiúk!
- Yusei, biztos vagy benne hogy Akizáék egyedül is el tudják intézni ezt a dolgot? - kérdezte Jack, miközben Elsworthék jöttek gratulálni, Crow pedig szívélyesen fogadta őket.
Akizaék ekkor odaértek, majd leszálltak Dáviddal bementek az erdőbe, majd leültek egy kőre.
- Miért olyan fontos neked oda bejutnod? - kérdezte kíváncsian Akiza, ekkor Dávid elmagyarázta neki. - A Vylonok? - kérdezte Akiza döbbenten. - A Vylonok léteznek?
- Talán már hallottál róluk? - kérdezte Dávid döbbenten, majd Akiza bólintott, ám ekkor valami robbanást hallottak. - Mi a franc volt ez? - kérdezte, majd ekkor megláttak egy nagy szörnyet a levegőben. Majd Dávid ekkor újra eljutott arra a helyre ahol a furcsa női hang beszélt neki a Vylonokról. - Micsoda? Megint te? Ki a fene vagy te? - kérdezte mérgesen.
- Az még nem fontos… Crown királya azonban Vylonokat birtokol, le kell győznöd, mert rossz célokra használja a Vylonokat. Megrontotta a Vylonok óriási hatalma, állítsd meg!
- Dávid! - kiáltotta Akiza, majd ekkor észhez tért. - Olyan volt mintha máshol lettél volna!
- Mert… - kezdte Dávid. - Az a szörny egy Vylon volt! - mondta Dávid, majd Akiza felé fordult. - Meg kell idézned a Fekete Rózsa Sárkányt pszihikai képességeiddel, aztán…
- Áttörni a pajzsot ugye? - kérdezte Akiza, majd ekkor elmosolyodott. - De a Crown Királyságnak van egy különleges védelmi vonala, amit kétlem hogy át fogunk törni!
- Mi ez? - kérdezte egy furcsa figura, aki a trón mellett üldögélt. Meglepődött a Fekete Rózsa Sárkányon. - Mi a fene? Egy pszihikai párbajozó? - kérdezte, majd leesett az álla. - Mire…
- Át akarják törni a pajzsot? - kérdezte egy nő döbbenten. - Na ne! - ő is olyan lovagi ruhában volt mint az előző. Ekkor a trónon ülő férfi elmosolyodott. - Mit parancsol nagyurunk?
- Hehehe! Készüljetek Kastély Lovagok, ugyanis most megsemmisítitek a betörő ellenfeleket!
- Igenis nagyurunk! - mondta négy lovagi páncélba öltözött személy. Majd ekkor elmosolyodtak. - Nagyurunk, nem fogunk csalódást okozni, ígérem! - mondta az egyik fickó.
- Gyerünk Fekete Rózsa Sárkány! Fekete Rózsa Folyam! - kiáltotta Akiza, majd ekkor elpusztította a pajzsot, felszálltak rá, és elkezdtek repülni a palota felé, ám ekkor elfogyott Akiza energiája. - Sajnálom, de innentől gyalog kell mennünk! - mondta Akiza, és leszálltak.
Elkezdtek futni feléjük az őrség tagjai, próbálták körbefogni őket, de nem igazán ment nekik.
- Aria, mit gondolsz, erősek lesznek az ellenfelek? - kérdezte az egyik Kastély Lovag. - Hm?
- Ne ostobáskodj! - mondta az Aria nevű vörös hajú lány Kastély Lovag. - Siege, légy kicsit komolyabb! Hiszen nem sokára ellenfelekkel kell szembenéznünk! - mondta Aria komolyan.
- Jó jó, Aria te olyan komoly vagy mindig! - mondta a Siege nevű fiú, majd ekkor meglátták, hogy a régiójukban vannak Akizáék. - A palota felé közelednek. - mondta Siege komolyan.
- Meg kell őket állítanunk! - mondta Aria mérgesen, majd felállt, elindultak ekkor Siegedzsel.
- Biztos vagy benne hogy ez megéri nekünk? - kérdezte Akiza. - Egy legenda miatt jöttünk ide csak, még az sem biztos hogy tényleg a királynak vannak Vylonjai, nem gondolod Dávid?
- Ezek az emberek… - mondta döbbenten Dávid, szinte oda sem figyelt mit mond Akiza, majd ekkor megjelent Aria és Siege mosolyogva, ekkor minden ember befutott a házába. - Miért ijedtek meg ezektől a személyektől azok az emberek? - kérdezte Dávid döbbenten.
- Mi vagyunk a Kastély Lovagok, ennek a királyságnak a védelmezői! - mondták bárgyú mosollyal Ariaék, majd ekkor oldalra rántották a karjukat. - Mielőtt továbbmennétek, le kell minket győznötök! Garantáljuk, hogy nem lesz sétagalopp! - majd ekkor aktiválódott a párbaj korongjuk, amely a páncéljukból jött elő. Dávidék meglepődtek, hogy ők is párbajoznak.
- Szóval egy páros csata mi? - kérdezte Dávid, majd Akizára nézett. - Gyerünk hát Akiza!
- Párbaj korong aktiválás! - mondták mind a négyen, és egyszerre aktiválódott a párbajkorongjuk. - Én kezdek! - mondta Akiza, majd húzott egy lapot. - Megidézek egy szörnyet lefordított védelembe, lefordítok két lapot, a körömnek pedig vége van!
- Tüzes kislánynak tűnsz! - mondta Aria, majd húzott egy lapot, megpillantotta, és mosolyogni kezdett. - Aktiválom a Dobvirág Alakzatot! Ezzel megidézhetek egy növény szörnyet a paklimból speciálisan! Legyen a Virág Fellegvár! (ATK: 0) Amikor őt megidézem, megidézhetek egy másik növény szörnyet speciálisan a kezemből. Legyen az a Végzetes Tüske! (ATK: 0) Most pedig, szinkronidézés! (Lv: 1+7=8) Jöjj a sötét földből, Zodiákus Harcos - Pisces! - kiáltotta, majd megjelent egy harcos egy rózsával a kezében. (ATK: 2000) Hát nem csodálatos Pisces? - kérdezte mosolyogva a lány. - Most vége a körömnek! - mondta.
- Nahát Aria, mindig elcsodálkozom a Piscesed macsóságán! - mondta Siege, Aria fejbevágta.
- Egy növény típusú pakli? - kérdezte döbbenten Akiza. - Ezzel még akár gondunk is lehet.
- Egy növény típusú pakli mi? - kérdezte Dávid, majd összehúzta a szemöldökét. - Ez akár kihívás is lehet. - gondolta, majd húzott egy lapot. - Megidézem a Kiber Lárvát támadó állásba, és a körömnek vége! - mondta Dávid, majd elmosolyodott, Akizára nézett ekkor.
- Szóval azt akarja hogy idézzem majd meg a Fekete Rózsa Sárkányt. - gondolta Akiza.
- Én következem! - mondta Siege, majd húzott egy lapot. De most más milyennek tűnt, komolyabbnak. - Megidézem a Koponya Lovagot támadó állásba! (ATK: 0) Mikor megidézem, aktiválódik a speciális képessége, hogy idézhetek egy másik Koponya szörnyet, mégpedig legyen az az Idézett Koponya! (ATK: 2500) Most, szinkronidézés! Emelkedj ki a villámokból! (Lv: 2+6) Zodiákus Harcos - Saggitarius! - kiáltotta hangosan Siege, majd megjelent egy fess férfi szörny előtte. (ATK: 2000) - A körömnek pedig vége van! - mondta.
- Zodiákus harcosok mi? - kérdezte Dávid döbbenten. - Még sosem hallottam ilyesmiről…
- Én következem! - mondta Akiza hangosan, és húzott egy lapot. - Felfordítom a Sötét Serestyént! Most pedig aktiválom a lefordított lapjaimat, a Megtévesztés Magjait! Speciálisan megidézek két Gonosz Tövist a kezemből! Most pedig megidézem a Másolat Növényt támadó állásba! Aktiválom a Szinkron Erősítést! Ezzel kap egy szintet a Másolat Növény, most pedig, szinkronidézés! (Lv: 2+2+1+1+1) Jöjj hát! - ekkor felvillant a jel a kezén, a Karmazsin Sárkány jele. - Fekete Rózsa Sárkány, mutasd meg magad! - kiáltotta, és ekkor megjelent a sárkánya. - Most pedig, támadj Fekete Rózsa Sárkány! Fekete Rózsa Folyammal semmisítsd meg a Zodiákus Harcos - Piscest! - megindult ekkor a támadást Pisces felé, egyre közeledett.
- Buta lány! - mondta Aria, majd ekkor megmutatott egy lapot a kezében. - Aktiválom a Tüske Herceg képességét, kidobom a temetőbe, így megállít egy támadást! Most pedig, aktiválom a Tüske Király effektjét, eldobom a temetőbe, akkor aktiválható az effektje, hogyha egy ellenfél támadást megakadályoztam, minden Zodiákus Harcos után 500-500 kárt okoz!
- Micsoda? - kérdezték Dávidék, majd ekkor elkezdett csökkenni az életpontjuk. - Áááh! (Dávid és Akiza: 8000→7000) - Ezek az effektek idegesítőek. - gondolta mérgesen Dávid.
- Nagyon okos dolog volt ezekre az emberekre bízni a Vylonok sorsát. - mondta Oclisa, miközben ott volt Crown Királyság körüli erdőben. - Talán a legjobb döntése volt Magnának.
- Tudom jól hogy jó döntés volt. - mondta Magna, majd elmosolyodott. - Azt hiszem, a Fény Harcosának vége! - mondta mosolyogva Magna. - Még fülem botját sem kell mozdítanom…
- És te ezzel elégedett vagy? - kérdezte Oclisa. - A Vylonok igaz a sötétség alkotása, de amint a kölyök hozzáért valami történt vele. A Vylon megtisztult, fényes lett! - mondta mérgesen.
- Most akkor én következem! - mondta Dávid, és húzott egy lapot. - Lefordítok két lapot. - mondta Dávid, majd úgy döntött nem idéz semmilyen lapot. - Körömnek vége van! - mondta.
- Akkor most én jövök! - mondta Siege, majd elmosolyodott. - Aktiválom a szörnyem képességét, eltávolítom erre a körre a játékból a szörnyed, hogyha van egy másik Zodiákus Harcos a pályán! Használd Saggitarius a zodiákus nyiladat! - ekkor eltűnt a Fekete Rózsa Sárkány. - Most pedig, aktiválom a másodlagos képességet! Eltávolítok két koponyát a temetőmből, így megnő az ereje 800-al, támadj Saggitarius, zodiákus nyílzáport nekik!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Dávid, amikor két támadás indult meg. - Minden ellenfélt támadhat?
- Mwhaha! - nevetett a király, miközben figyelte a párbajt. - Vicces lesz, a kimenetel azt hiszem. Hiszen a Zodiákus Harcos lapok sosem veszíthetnek!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?