Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 119.

119. rész: Az Utolsó Dicsőség:

Ultima Galaxis Draco, támadj! - kiáltotta Osiris, majd felüvöltött. - Galaxis csóvát neki!
- Azt már nem, csapda lap aktiválás! - kiáltotta Bálint, majd megjelentek a lelkek, akiket foglyul ejtettek. Osiris semmit sem értett, de azt pedig főleg nem, hogy a lelkek mit keresnek itt. - A lelkek a segítségemre siettek, mert tudják hogy van még remény! Te fogsz veszíteni!
- Hmph. Milyen vicces fiúcska vagy! - mondta Osiris nevetve. - De… sajnálhatod hogy idehívtad a lelkeket, ugyanis csak engem erősítesz vele! - majd ekkor kitátotta a szájait.
- Most meg mire készülsz? - kérdezte Bálint mérgesen, de valamiért úgy érti, tudja…
- Ez a szemét meg fogja enni a lelkeket! - kiáltotta Dávid mérgesen, majd Osiris egy nagyot szívott, és beszívta a szájába az összes lelket! - Ez nem lehet! - mondta döbbenten. - Ez…
- …felfalt mindenkit akit elfogtak az Akadémiáról! - mondta döbbenten Ratchel. - Neeee!
- Mwhaha! Most pedig, megtudod, milyen az igazi hatalom! - majd megjelent egy gömb Osiris testének közepén. A gömb lüktetett, mintha egy szív lett volna. - A gömb… erőt ad nekem, ez az erő csodálatos! - mondta Osiris, miközben becsukta a szemét. - Te köröd jön!
- Nekem annyi, hogyha nem tudom valahogy elintézni a ronda szörnyét! - mondta mérgesen. Majd megpillantotta a lapot amit húzott. - Ez az! - gondolta döbbenten. - Lefordítok egy lapot, és most aktiválom Neos képességét! De előbb még megidézem a Villám Agyart! Na most feláldozom Szivárvány képességéért, és a szörnyecskéd visszamegy szépen a paklidba!
- Csapda lap aktiválás! Írisz Sugár! Ez a lap, elpusztít egy olyan szörnyet, amely az ellenfelem oldalán áll, illetve aktiválódik egy effektje! Szóval búcsúzz el a Neoskádtól! - mondta nevetve. - Semmi esélyed nincs már nyerni! - mondta, majd ekkor valami történt. - Mi ez?
- Mi történik? - kérdezte Dávid döbbenten, amikor Anubis és Ra feje valahogy furán viselkedett. - Gyerünk Anubis, Ra! Álljatok ellen neki! - kiáltotta hangosan, de Osiris ellőtt mellette egy tűzgömböt. - Ratchel, vigyázz! - kiáltotta Dávid, Osiris újra támadott. - Huhh!
- Fogd be szánalmas ember! - mondta mérgesen Osiris, majd felordított újra. - Esélyetek sincs Anubis, és Ra! Én uralom ezt a testet! Mindig is így volt, hehe. - Bálintra nézett ekkor. - Nos?
- Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége! - mondta Bálint, lesütött szemekkel. - Egy csapdán áll vagy bukik az egész! - gondolta Bálint. - Slifert igazából nem tettem a pakliba, szóval az a szívás, hogy kihúzni sem tudom, viszont ha még kihúznám sem tudnám megidézni, egy ilyen behemót ellenfél ellen. - gondolta mérgesen. - Kör vége, Osiris te jössz!
- Már vártam erre a pillanatra! - mondta Osiris, majd megjelent egy lap a kezében. - Hmm, lássuk csak. Aktiválom a felszerelés lap: Hecxylz Aurórát! Ezzel a lappal, igaz most ebben a körben nem támadhat így a Halál Sárkányom, de megduplázódik a támadó ereje! Így 10000!
- Micsoda? - kérdezte Bálint döbbenten. - 10000 támadó erő? Az… lehetetlen! - gondolta.
- Lehetetlen? Akkor hogyhogy itt áll előtted mi? - kérdezte Osiris gúnyolódva. - No mindegy, a körömnek vége! A következő köröm lesz az utolsó kör. Háááháhá! - nevetett őrülte, közben egy-két tűzgömböt is megindított véletlenül. - Ó, bocsánat! Ugye senkit sem talált el? Hehe!
- Szerencsére nem! - mondta Bálint, amikor elhúzódott hírtelen. - Most pedig akkor én következem! Húzok egy lapot! - mondta, majd ekkor megpillantotta mit húzott. - Mi van? Hát Avian, aztán te is tudod mikor nem kell kijönni, és akkor jössz ki! - gondolta magában unottan. - Lefordítok védelembe egy lapot, és a körömnek vége! - Viszont ott a csapdám is…
- Akkor én következem! - mondta Osiris nevetve, ám újra történt valami, valamit látott. - Mi a francot kerestek ti itt, a fejekben a helyetek! - mondta, mintha megőrült volna, de nem ez volt.
- Állj meg testvér! - kiáltotta Anubis, mikor megjelent a szelleme Osiris feje előtt. - Gyerünk!
- Állítsd le ezt a szörnyűséget, most! - mondta Ra, mérges volt kissé, ám ekkor Osiris pár tűzgolyóval eloszlatta őket. - Ne feledd testvér, mi nem ítélünk el azért, ami most teszel, de…
- De…? - kérdezte mérgesen Osiris, majd megjelent egy kártya a kezében. - Most pedig, eljött a végső kör! - majd elkezdett nevetni. - Még a Felsőbbrendű Halálsárkány sem kellett, mily szánalmas! - mondta, majd ekkor támadásra intette a szörnyét. - Végezd ki az ellenfelünket!
- Bálint, vigyázz! - kiáltotta Dávid, ám ekkor meglátta a mosolyt Bálint arcán. - Mi ez? Ó…
- Csapda lap aktiválás! Villám Újratöltés! Ez a lap, így most 10001-re emeli a Villám-Szárny támadó erejét, így elpusztítja a te ronda szörnyed! - mondta Bálint Osirisnek. Az meglepődött.
- Hogyan? - kérdezte mérgesen. - Megsemmisítetted az egyik legerősebb szörnyem? És még egyetlen életpontot le is vettél? Hát ez… viccesen hangzik! - mondta, majd nevetni kezdett. - Azonban… hogyha azt hiszed itt a vége, akkor nagyon tévedsz! Csapda lap aktiválás: Fényírtó! A fény elemű ellenfél szörnyét elpusztítja, cserébe következő körben nem támadhatok! De kit érdekel, hiszen így nem tudsz elintézni, a védelmi szörnyed nem túl erős, hogyha védelemben idézted meg, szóval én fogok nyerni… mindenképp! - kiáltotta hangosan.
- Én következem! - mondta Bálint, és húzott egy lapot. - Egy varázslap? - kérdezte döbbenten. - Toll Lövés 2 aktiválás! Háromszor támadhat a segítségével Avian, és csak közvetlenül!
- Micsoda? Háromszor? Az azt jelenti, hogy csak 999 életpontom marad? Áááárgh! - üvöltött, majd ekkor letérdelt a lávába. - Erős egy kölyök vagy te! - mondta Osiris, miközben felállt. - De… eljött a vereséged ideje! - mondta, és megjelent egy lap a kezében. - Háh! Feláldozok 998 életpontot, hogy megidézzem speciálisan a Felsőbbrendű Halálsárkányt! Azaz az Osiris, Gyilkos Sárkányát! - majd ekkor felugrott a kártyára. - Én vagyok a felsőbbrendű Halálsárkány! - mondta Osiris, majd elkezdett nevetni. - Még egy köröd van hátra, aztán a végtelen erőmmel elpusztítalak téged! (ATK: ∞) Körömnek vége, de készüljetek a halálra!
- Bálint, ne add fel! - kiáltották Ratchelék, majd Bálint bólintott. Ekkor húzott. - Burstinarix? Roszabbkor nem is tudott volna jönni… - gondolta Bálint mérgesen magában. - Kör vége!
- Akkor én következem! - mondta őrülten Osiris, majd megjelent egy lap a kezében. - Most pedig, támadás Anubis és Ra feje! Halálos Zárótűz! - kiáltotta, és megjelent 1-1 gömb a szájaiban. Ám ekkor, azok a fejek már felé lőtték ki. - Mit tettetek Anubis? Most megsemmisíthetnénk végre valahára ezt a kölyköt! - mondta mérgesen Osiris. - Pusztuljatok!
- Nem, most te fogsz meghalni! - mondta Anubis, majd ekkor az ő és Ra feje szembe fordult Osiriséval. Osiris próbálta a kezeivel leszakítani a fejeket, ám ekkor átvették afelett az irányítást. - Sajnálom Osiris, de a karjaid már a miénk! Mindvégig ezen dolgoztunk, véged!
- Micsoda? A karjaim felett? Neem! - kiáltotta Osiris, ekkor megfogták a kezei a gömböt ami teste közepén volt. - Neem! Azt ne! - kiáltotta mérgesen Osiris, ám ekkor kiszakították belőle.
- Gyerünk Dávid, vág szét a gömböt, most! - kiáltotta Anubis, és ekkor eldobták felé. - Hajrá!
- Vágd szét a kardommal! - mondta Ra. - A dimenzió penge áttöri Osiris minden erejét! Most!
- Rendben! - mondta Dávid, majd fordult egyet miközben felemelte a kardot, és egy egyszerű mozdulattal kettéhasította azt. Széttört ripityára a gömb, majd a lelkek elkezdtek körkörösen kiáramolni belőle. Mind kijutottak a szigetre, és átalakultak az emberekké, akiket elraboltak.
- Neem! Még nincs vége, hogyha azt hiszitek! - mondta mérgesen Osiris, majd ekkor megjelent egy tűzgömb a szájában, és megpróbált rátámadni Avianra, ám ekkor a testvérei a fejüket elé tette x-alakzatban. - Nem érdekel hogyha elém álltok, elpusztítom őket akkor is!
- Kör vége! - mondták testvérei, majd ekkor a támadás leállt. - Sajnáljuk, de… nem nyerhetsz!
- Franc essen belétek! Kellett nekem titeket elszívnom a testembe! - mondta mérgesen Osiris.
- Akkor most, én következem! - mondta Bálint, és húzott egy lapot. - Remek! Aktiválom a Szörny Élesztőt! Visszahívom akkor Szivárvány Neost! És megidézem Burstinatrixet! Aktiválom Szivárvány Neos képességét, és így feláldozom Aviant, hogy a szörnyed visszamenjen a paklidba! - megrettent ekkor Osiris, hiszen nem volt semmilyen lapja sem.
- Micsoda?! Te nyertél? Hogyan? - kérdezte Osiris mérgesen, majd megpróbálta megsemmisíteni Bálintot a tűzgolyóival, ám testvérei megállították. - Neem! Neeeeeem!
- Burstinatrix és Szivárvány Neos, támadjatok! Szivárvány Tűzcsóva! - kiáltotta Bálint.
- Áááh! - ordított fel ekkor Osiris, majd elégett a teste, és megjelent a hármuk lelke. - Sajnálom, amit tettem. - mondta Osiris. - Az nem én voltam, hanem az ősi Osiris, én… sajnálom testvérem. - mondta szomorúan, ám ekkor kezdett az Istenek Paradicsoma összeomlani. - Gyerünk gyorsan meneküljetek, Raval megpróbáljuk tartani míg kijuttok!
- Rendben! - mondta Dávid, majd elindultak, azonban Anubis is úgy döntött ott marad. - Biztos vagy ebben? - kérdezte, majd bólintott barátja, így ott hagyták őt is. - Bízunk bennetek Anubis… tudom hogy megtudjátok tartani a helyet míg ki nem jutunk! - gondolta Dávid.
Amikor kijutottak, szétporladt a hely, majd látták amint Anubisék a nap felé vették az irányt.
- Mi a franc történt? - kérdezte mérgesen Magna. - Hogyan győzhette le az a kölyök Osirist?
- Ők a fény harcosai, mit vártál tőlük mi? - kérdezte Oclisa, miközben leült Magna mellé.
Egy héttel később már minden rendben volt. Visszatért mindenki a rendes kerékvágásba.
- Bonaparte, fogd be inkább! Tudom hogy csak az igazgatói székemre hajtasz, de nem fog menni! - mondta Crowler, miközben az előadó terembe siettek. Bonaparte gúnyosan nézte.
- Én most semmi ilyesmit nem mondtam, paranoiás vagy Joséphine! - mondta nevetve.
- Ne hívj így! - sikította Crowler mérgesen, majd odaértek az előadóterembe. - Üdv mindenkinek! Ugyebár a legutóbbi héten a vizsgák elmaradtak, mert elrabolták a lelkeinket. - úgy mondta, mintha már alapvető dolog lenne. - De jövőhéten elkezdődnek a vizsgák! Viszont meg kell köszönnünk Bálint Fudonak - fujj, miért pont ő? - hogy megmentette mindannyiunk lelkét! - ekkor mindenki felállt, majd tapsolt neki, majd aztán kimentek.
- Láttátok? Mindenki nekem tapsolt! - mondta boldogan Bálint, megérkezett Dávid is.
- Igen, láttam! - mondta Ratchel mosolyogva. - Azért Dávidnak is volt egy kis része…
- Jaja… mondtad hogy segített neked Ra ellen. - mondta Bálint, Dávid csak hallgatott.
- Még… el sem mondtad? - kérdezte Ratchel suttogva Dávidtól, de Bálint meghallotta.
- Miről van szó? Mit nem mondott el nekem Dávid? - kérdezte kíváncsian. - Hahó, váá!
- Az iskolai év hátralevő részét nem fogom itt tölteni! A vizsgát is majd utólag fogom megírni! Utazgatni fogok körbe. - Hogy megtaláljam a Vylonokat, mindet meg akarom…
- De… miért? - kérdezte szomorúan Bálint. Azonban Dávid csak elment mellette. - Ugye még fogunk találkozni? Vagy talán… már azt se akarod hogy találkozzunk? - kérdezte szomorúan.
- Ugyan már! - fordult meg és mosolygott Dávid. - Majd persze hogy találkozunk! - bólintottak mindketten, majd megérkezett a Syler Corp egyik gépe. - Üdv! - mondta a pilótának miközben beszállt, aztán elővette a laptopját. - Lássuk, mondtak-e valamit a Vylonokról. - mondta magában, majd meglátott egy érdekesnek tűnő bejegyzést. - Indulhatunk!
- Vigyázz magadra Dávid! - gondolta Ratchel és Bálint egyszerre, egyikük sem tudta miért megy el Dávid, de aggódtak érte, hiszen titkolózik előttük.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg