Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 125.

125. rész: Team Enforcers:

- Mi a franc volt az az Alantas Halhatatlanokkal? - kérdezte Oclisa mérgesen Magnát. - Hahó!
- Az… azt jelenti hogy most már az irányításunk alatt áll a Spirit World. - mondta mosolyogva. - Hehehe! Nem sokára a terv kiteljesedik, akkor… mi leszünk a világ urai, hehe!
- Azok az Alantas Halhatatlanok… - gondolta Dávid, a repülőn. - Elnézést pilóta, igaz eddig úgy volt, hogy az Akadémiára megyünk, de el kell mennünk előbb a Nazca-vidékre! Körül kell ott néznem! - eközben az Akadémián készülődtek az évvégi meccsre, a vizsgának vége.
- Huhh ez a vizsga azt hiszem kicsit jobban ment mint a tavalyi. - gondolta Bálint, majd odaszaladt az eredményeket megnézni, Ratchel mosolygott, hiszen ő lett az első. - Nahát, te is egy zseni vagy. - mondta Bálint, majd elkezdte az első tízben keresni a nevét, de nem találta valamiért. - MI?! - kérdezte mérgesen, amikor meglátta hogy az utolsók között van. - De… Ezt meg kell beszélnem valakivel! - mondta mérgesen, majd elindult az igazgatói irodába.
- D-de… Várj már! - mondta volna Ratchel, de nem tudta megállítani. - Ehh… Olyan meggondolatlan. - gondolta magában, miközben kicsit kényelmetlenül érezte magát kicsit.
- Hé! Mi az hogy én az utolsó vagyok majdnem a vizsgán? - kérdezte Bálint mérgesen. - Gr…
- Kopogásról nem hallottál Fudo? - kérdezte gúnyosan Crowler, ekkor ökölbe szorította a kezét Bálint. - Látom nem neveltek meg a szüleid eléggé. - mondta Crowler, majd Bonaparte felé fordult. - Mi a baj kölyök? Szerinted volt akár esélyed is hogy te legyél az első helyen?
- Hát… Benne volt a pakliban. - mondta Bálint, majd átgondolta inkább. - Vagyis… hát…
- De… te fogsz párbajozni! - mondta Crowler, Bálint szeme felcsillant. Bár nem értette miért. - Nyugodj meg, én sem igazán értem miért is te fogod megvívni az évzáró párbaját. - mondta Crowler, majd visszaemlékezett: - Syler lett az első természetesen még vizsga nélkül is…
„- Syler… Még így is te leszel az első. Hiszen a vizsgapárbajaid a tökéletesnél is jobbak…
- Természetesen. - mondta Dávid, majd becsukta a szemét. - De… Hogyha nem jövök vissza, akkor Bálint fog párbajozni, remélem érti mire gondolok. - mondta Dávid, majd Crowler bólintott. - Jahh és hogyha ajánlhatok valamit, a Team Enforcerst hívja meg. Biztos jó…”
- Hát az biztos hogy jó drága volt hogy idejöjjenek. - gondolta Crowler. - Jack Atlas vette fel a telefont, amikor megakartam kérni őket hogy jöjjenek el, és azt mondta, hogy Kalin Kessler felkérése lesz a legnehezebb. Bár valamiért azt hiszem nem is azért kért olyan sok pénzt…
- Jack, biztos vagy benne hogy a kávézói tartozásodat abból a pénzből kellene kifizetnünk? - kérdezte Crow, miközben Satisfaction Town felé haladtak a sivatagban. - Jack, amúgy is…
- Most miért? Én szereztem azt a pénzt nem? - kérdezte Jack. - És mi amúgy is? Jóó okké… legközelebb nem iszok meg harminckét kávét. - mondta Jack, majd odaértek Kalinhöz.
- Itt vagyunk a Satisfaction Townnál! - mondta Yusei, majd levette a sisakját, és bementek a városba. Most békésnek tűnt, nem úgy mint korábban, mikor még Crash Town volt a neve.
- Yusei? - kérdezte Kalin döbbenten, amikor meglátta. - Mit kerestek itt? - kérdezte, majd odament. Ekkor elmondták neki hogy miért jöttek pontosan. Majd Kalin ekkor elfordult. - Én nem fogom itt hagyni a várost. - mondta Kalin, majd feléjük fordult. - Sajnálom fiúk, de nem!
- És hogyha legyőznélek egy párbajban? - kérdezte Yusei, majd elmosolyodott. - Nos Kalin?
- Talán benne lennék! - mondta, majd ekkor felálltak szembe egymással. Megjöttek Nicoék is.
- Yusei? - kérdezték döbbenten. - Gyerünk Kalin! - kiáltották mosolyogva. Kalin rájuk nézett.
- Rendben! - mondta, majd bólintott. - Gyerünk Yusei, mutasd meg mit tudsz! - majd húztak mindketten öt lapot. - Én kezdek hogyha nincs ellenedre! - majd húzott egy hatodik lapot. - Megidézem az Infernity Arkdémont! (ATK: 1800) Lefordítok két lapot, majd kör vége!
- Akkor én húzok! - mondta Yusei, és húzott egy lapot. - Megidézem a Gyorshúzó Szinkront a kezemből, eldobom a Csavar Sünt a kezemből, majd megidézem onnan speciálisan! Most pedig megidézem az Unicyculart! Kinevezem a Gyorshúzót Út Szinkronná, most pedig, szinkron idézés! Út Harcos jöjj! - kiáltotta Yusei, majd megjelent a szörnye. (ATK: 3000)
- Nahát Yusei, egy kör alatt egy 3000-es erejű szörny. - mondta döbbenten Crow. - Gyerünk!
- Micsoda? Rögtön egy ilyen erős lap? - kérdezte Kalin, bár nem aggódott igazán. - Hm…
- Gyerünk Út Harcos! Támadd meg az Infernity Arkdémont! - majd megindult az Út Harcos.
- Sajnálom Yusei, de most nagy hibát követtél el! - mondta Kalin, majd felemelkedett a csapdája. - Aktiválódj Infernity Cserélő! Hogyha van a kezemben három Infernity különböző névvel! - megmutatta ekkor. - Akkor aktiválódhat! Eldobom a lapokat, majd feláldozom az Infernity Arkdémont, hogy aztán speciálisan szinkron idézzem az Infernity Végzet Sárkányt!
- Micsoda? - kérdezte Yusei, meglepődött kissé. - Lefordítok egy lapot, körömnek vége van!
- Én következem! - mondta Kalin, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a ZERO-MAX lapomat, ezzel, hogyha nincs a kezemben lap visszahívhatok egy szörnyet a temetőmből, legyen az az Infernity Arkdémon! - mondta, majd megjelent. - Most pedig, mivel nincs a kezemben egy lap sem, aktiválódik az Infernity Végzet Sárkány képessége, ég vele…
- Az Út Harcosom! - kiáltotta Yusei, amikor az elpusztult. - Áááh! (Yusei: 4000→2500)
- Gyerünk Infernity Arkdémon! Támadj a sötét Arkdémon csóvával most! - kiáltotta Kalin.
- Nem! Csapda lap aktiválás! - mondta Yusei, majd megjelent a Fémhulladék Madárijesztő.
- Most a körömnek vége! - mondta Kalin, elégedett volt a körével. - Yusei… nem nyerhetsz!
- Hm… Sokan mondták már ezt, Yusei mégis mindig nyert. - gondolta Jack magában. - Ch…
- Én következem! - mondta Yusei, majd húzott egy lapot. - Remek! Aktiválom a Dupla Idézést! Aztán a Csillag Ajándéka, húzhatok öt lapot! - majd megtette. - Megidézem a Max Harcost és a Törmelék Sárkányt támadó állásba! Most! Szinkron idézés! A csoportosult kívánságok egy új fénylő csillaggá válnak. Légy az út, melynek fénye felragyog! Repülj el, Csillagpor Sárkány! - majd felragyogott a karmazsin sárkány jele a kezén és megjelent a Csillagpor Sárkány. - Most pedig, aktiválom a Holttér Csapást! Ezzel megkapja az egyik szörnyem a Végzet Sárkányod védelmi erejét a támadópontjába! (Csillagpor Sárkány: 2500->4900) - Kalin meglepődött ezen a lépésen. - Most pedig tisztítsd meg a pályát Csillagpor!
- Ááárgh! A Végzet Sárkányt nem pusztíthatod el! - mondta Kalin. - Csapda lap: Infernity Pajzs. Akkor aktiválható hogyha nincs lap a kezemben, így nem a Végzet Sárkányt pusztítod el, hanem egy másik Infernityt, amelyet a paklimból idézhetek védelembe! Jöjj akkor, Infernity Bogár! - amikor elérte a támadás. - Hm, Yusei. Szép hárítás volt nemde? - kérdezte.
- Hm… A Végzet Sárkánya veszélyt jelent még számomra… - gondolta Yusei. - Bár… ott…
- Húzok egy lapot! - mondta Kalin, majd ekkor megpillantotta. - Infernity Bestia, támadó állásba! (ATK: 1600) Most pedig, aktiválom a Végzet Sárkány képességét, megsemmisíti a Csillagpor Sárkányodat, aztán pedig nyerni fogok! - mondta Kalin, majd mosolygott kicsit.
- Aktiválom a Csillagpor Sárkány képességét, és ezzel meggátolja a te szörnyedét, igen a játékból kénytelen vagyok kivonni! - De… a bestia effektje miatt tuti nyerni fog. - gondolta.
- Támadj Arkdémon! - Yusei és Jackék is meglepődtek amikor Kalin vele támadott előbb.
- Micsoda? De hogyha a Bestiával támadtál volna előbb akkor legyőztél volna. - gondolta Yusei, majd Kalin elkezdett mosolyogni. - Értem… Szóval élvezed a párbajt igaz? Rendben! - Csapda lap aktiválás! Fémhulladék Madárijesztő! - kiáltotta, majd kivédte a csapást.
- Most akkor te támadj Infernity Bestia! - mondta Kalin, én betalált a Bestia támadása.
- Ááh! (Yusei: 2500->900) A következő körön múlik minden. - gondolta Yusei, majd húzott egy lapot. - Remek! - Aktiválom a Temető Szinkront! Ezzel a lappal szinkron idézhetek a temetőből szörnyekkel, és azok képessége is aktiválható! Aktiválom a Gyorshúzó képességét, így az felveszi a Szemét Szinkron nevét! Most pedig, megidézem a Biculart! Szinkron idézés! Kivonom a játékból a Gyorshúzót, és Biculart és itt jön a Szemét Íjász! (ATK: 2300) Most aktiválom a varázslap: Szemét Zárótüzet, felszerelem a Szemét Íjászra! Aktiválódik a Szemét Íjász képessége, és a vég fázisig a Végzet Sárkányodat kivonom a játékból! - mondta Yusei.
- Yusei… Szóval nyertél. - gondolta Kalin, majd becsukta a szemét, és újra elmosolyodott.
- Gyerünk Szemét Íjász! Semmisítsd meg! - majd ekkor felragyogott egy lap a kezében. - Aktiválom még a Szemét Túltöltést! Megtriplázódik a sebzés, amit az Íjász okozhat!
- Micsoda? - kérdezte Kalin. - Akkor hát ez tényleg az utolsó kör. - gondolta magában.
- Gyerünk Szemét Íjász, támadd az Infernity Arkdémont! - kiáltotta Yusei. (Kalin: 4000→2500→700) - Most pedig, Csillagpor Sárkány, támadd az Infernity Bestiát!
- Szóval vesztettem valóban. - mondta Kalin nyugodtan. (Kalin: 0) - Gratulálok Yusei!
- Nos, akkor velünk jössz, a Központi Párbaj Akadémiára? - kérdezte Yusei, elég komolyan.
- Megígértem, így tartom is a szavam! - majd ekkor Kalin egy kis időt kért. Egy házba bement, és egy idősebb férfival és valószínűleg az unokáival jött ki. - Megkértem Klaust hogy adja ide nekem az unokáinak a párbaj futóját. - mondta Kalin, majd ekkor kitolták Klausék.
- Vigyázz magadra Kalin! - mondta az öregember, majd odamentek Kalinhöz Nico és West is.
- Rendben, nyugodtak lehettek, vigyázni fogok magamra, nem sokára hazatérek, rendben van?
Mindenki bólintott, majd Jackék már készen álltak az indulásra, aztán Kalin is felült a Klauséktól kölcsönkért párbaj futóra, aztán elindultak így négyen, a team Enforcers újra együtt van! És indulnak az akadémiára. De Yuseit és Dávidot ugyanaz a dolog foglalkoztatta.
- Itt vagyunk a Nazca-vidéken! - mondta Dávidnak a pilóta, majd ekkor lenéztek mindketten. - M-mi a fene ez? - kérdezte a pilóta ijedten. - Mi a franc folyik itt? Mr. Syler mondja el!
- Vörösen izzik mindegyik jel? - kérdezte magában döbbenten. - Lehetetlen… Feltörte a sötétség a pecsétet? - kérdezte ijedten. - Szóval az Alantas Halhatatlanok újra szabadok… De vajon mit akar majd kezdeni velük a sötétség? Talán a Jelölteket akarja lefoglalni ezekkel?
- Hogy mi? Az Alantas Halhatatlanok? - kérdezte döbbenten Leo, amikor elmesélte Akiza.
- Az lehetetlen… Szóval újra elszabadultak? - kérdezte Luna, kicsit félt tőlük. - Az nem jó!
- Én is meglepődtem nagyon… Gondolhatjátok. - mondta Akiza, aggódott ő is elég rendesen.
Magna elégedett mosollyal lépkedett a kastélyában, miközben a sötétség körbevette. Bár annyira önelégült mégsem lehetett, hiszen Oclisa is ott volt a nyomában. Aki fárasztotta…
- Magna… miért olyan jó neked az hogy irányítod azokat a Randa Hallássértüket? Mii?
- Alantas Halhatatlan te ostoba! - mondta Magna mérgesen, majdnem eldobta a sötétségével a másik oldalra. - De most ne fárassz, épp örülök, hogy nem sokára felfedhetjük a titkunkat!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg