Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF122.

122. rész: A Zodiákus Harcosok Titka:

- Aktiválom a kezemből a Csapda Virág képességét, aktiválhatok én, vagy partnerem egy lapot, az akár csapda vagy varázs! - mondta Akiza, miközben közeledett feléjük a támadás.
- Oké! - mondta Dávid, majd ekkor felmutatta az Elszívó Pajzsot. Kikerekedett Siege szeme ekkor. - Tehát az életpontunk újra 8000 felett! - mondta Dávid nevetve, de Siege nevetett.
- Aktiválom a Kiegyenlítő Szöget! Ezzel a lappal, egy koponyát eltávolítva az életpontotokat visszacsökkentem 8000-re! - mondta Siege, miközben mosolygott. - Így hát a körömnek vége!
- Akkor én következem! - mondta Akiza, és húzott egy lapot, ekkor visszatért a Fekete Rózsa Sárkány, majd elmosolyodott. - Megidézem a Türkiz Rózsát, ezt a lapot hogyha feláldozom a Fekete Rózsa Sárkány képességének aktiválásához, akkor ad még pluszba 500 támadó erőt neki! Gyerünk, feláldozom a Türkiz Rózsát! Csökkentsd le az ellenfél erejét nullára! Piscesét!
- Micsoda? - kérdezte Aria mérgesen, amikor Pisces ereje lenullázódott. - Pisces nem veszít!
- Hm, akkor most eljött a te időd Fekete Rózsa! Gyerünk Fekete Rózsa Folyammal semmisítsd meg! - ekkor egy férfi kifutott ijedten, Aki már nem tudta megállítani a támadást.
- Kérem, álljanak le! Csak mi fogjuk meginni a levét ennek a párbajnak! - mondta az sírva.
- Már késő! - mondta bárgyú mosollyal Aria, és ekkor felragyogott Pisces. - Pisces képessége aktiválódott, vagyis segíthet neki a támadást kivédeni egy Zodiákus Harcos. - majd Siegere nézett, az pedig bólintott. - Gyerünk Saggitarius védd ki! - Akizáék meglepődtek ekkor.
- Micsoda? - kérdezte Dávid döbbenten. - Ennyire ostoba lenne? Beáldozza a társa szörnyét?
- Ez koránt sincs így! - mondta Siege, majd ekkor Saggitariusra mutatott. - Gyerünk Saggitarius használd fel az élő lelkek erejét, hogy kivédd a támadás pusztító hatásait most!
Saggitarius ekkor a férfi felé fordult, az nagyon megijedt, majd egy nyilat kilőtt feléje.
- Lehetetlen! - mondta Akiza, majd ekkor ellopta Saggitarius a férfinak a lelkét, és megfogta a kezében. - Mit tervezel annak a férfinak a lelkével? - majd ekkor az szétszorította a lelket.
- Így nem fog elpusztulni Siege Saggitariusa! - mondta Aria ördögi mosollyal. - Áááh! - azért a támadás becsapódott. (Aria és Siege: 8000→7100) - Megsebeztél minket, de most én következem! És hidd el nem lesz ebben köszönet! - mondta Aria fenyegetően, aztán húzott egy lapot. - Most pedig, gyerünk Pisces, emeld vissza az erődet az eredetire! - ekkor felragyogott Pisces szeme, majd a szájába vette a rózsáját, és feltartotta a karját. Megjelent milliónyi vérvörös rózsa, és ekkor megindította őket egy ház felé. Egy óriási ház felé.
- A lelkeket ellopják ezek a szemetek! - mondta Dávid döbbenten, majd megjelent vagy húsz lélek, amiket a rózsájába összegyűjtött Pisces, és felemelkedett az ereje az eredeti értékre.
- Most pedig, aktiválom a Zodiákus Kaput! - mondta Aria, és megjelent egy óriási kapu mögötte. - Ezzel a lappal speciálisan idézhetek egy lapot amely a paklimban van. Jöjj Hársfa Király! - majd megjelent a szörny. - Most aktiválom Pisces képességét, feláldozom a Hársfa Királyt, és így kap további támadó értéket, amennyi volt a Hársfa Király szintje, és annyiszor 100-at! Az 7, tehát 700 támadó pontot kap! Most akkor, pusztítsd el azt a Fekete Rózsááát!
- Francba, akkor a Fekete Rózsának annyi! - gondolta döbbenten Akiza, mikor elpusztult. - Ááh! Ne! A sárkányom! (Akiza és Dávid: 8000→7700) - Ez nem lehet… - gondolta mérgesen. - Kell egy olyan lapot húznom, amivel visszahívhatom a Fekete Rózsát majd…
- Most én következem! - mondta Dávid elszántan, majd húzott egy lapot. - A körömnek vége!
- Óh, nem is látunk tőled semmit? - kérdezte nevetve Siege, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Lovagi Eskü lapot, amellyel eltávolíthatok egy lapot a paklimból, aztán három kör múlva visszavehetem! - Saggitarius nyila pont a pakli alján volt… remek választás volt ezt tenni. - gondolta mosolyogva. - Most pedig, gyerünk Saggitarius, használd a kettős nyílt!
- Micsoda? - kérdezte Dávid mérgesen. - Újra ez a dupla-nyíl támadás? - Francba, a taktikám lehet csődöt fog mondani? Nem… Nem számítanak egy lapomra… semmiképp sem vesztek!
- Mi a francot csinálsz Dávid? - kérdezte magában mérgesen Akiza. - Áááh! (Dávid és Akiza: 7700→5700→3700) - Most én jövök! - majd megpillantotta a Bűnös Újjászületést kezében.
- Mi az kislány? Úgy felcsillant a szemed, csak nem egy csapda amivel visszahívhatod a Gyökér Sárkányod? - kérdezte Siege nevetve. Akiza mérgesen nézett rá ekkor. - B-bocsi!
- Lefordítok két lapot, és a körömnek vége! - mondta Akiza, miközben bízott a lapjaiban.
- Akkor én következem! - mondta Aria, majd ekkor elkezdett nevetni. - Aktiválom a Bűnös Virágkoszorút! Ezzel a lappal, Pisces ereje megduplázódik, így végetek van biztosan! Há!
- Azt már nem! - kiáltotta Akiza, majd felemelkedett a Bűnös Újjászületés. - Feláldozok 800 életpontot, hogy visszahívjam a Fekete Rózsa Sárkányt! Most pedig, csapda aktiválás! Fekete Rózsa Tombolás! Ezzel a lappal, megduplázhatom a Fekete Rózsa erejét, így az 4800 lett!
- Micsoda? - kérdezte Aria mérgesen. - gyerünk Pisces, használd a lélekrablást, a túlélésért!
- Azt nem… - gondolta Akiza magában. - Aktiválom a temetőből a Türkiz Rózsa képességét, és meg tudom állítani a fekete Rózsa támadását! - mondta Akiza, majd lehajtotta a fejét.
- Óh, akkor én jövök! - mondta mosolyogva Aria, majd húzott egy lapot. - Óh, semmi jó… akkor hát, a körömnek vége! - majd Siegere nézett, és furcsa volt a tekintete. - Még 2 kör…
- Akkor én következem! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot, megpillantotta a számára legmegfelelőbb lapot. - Lefordítok négy lapot! - mondta Dávid, majd elkezdett nevetni.
- Micsoda? Miért nevet ez? Megbolondult vagy mi? - kérdezte mérgesen magában Siege.
- Most a körömnek vége, de figyelmeztetlek titeket, a párbajunknak hamarosan vége szakad!
- Há! Lárifári! Semmi esélyetek már! - mondta Siege, és húzott egy lapot. - Lefordítok egy lapot, és most, a körömnek vége! - Már csak két körünk van a győzelmemig, hehehe! Háh!
- Akkor én jövök! - mondta Akiza, ő is kezdett ideges lenni ettől a semmittevéstől. - Na jó, lefordítok egy lapot, a körömnek vége! - mondta feszülten, Dávidot nézte eközben végig.
- Akkor én jövök! - mondta Aria, és húzott egy lapot, megpillantotta a Hal-Vég Rózsát. - Ez a lap semmire sem való. - gondolta Aria mérgesen, majd befejezte a körét. - Siege gyerünk!
- Én következem! - szakította meg a csendet Dávid. - A körömnek vége! - mondta komolyan. - A következő kör lesz az én köröm! - gondolta, de Akizát már idegesítette hogy semmit sem tesz. - Akiza, ne légy mérges, hamarosan mindennek vége! - mondta neki mosolyogva.
- Mindennek? - kérdezte Akiza. - Értem! Szóval mind ennek! - gondolta magában döbbenten.
- Mindennek? Nem! Csak nektek! - mondta nevetve Siege, és húzott egy lapot. - Kör vége!
- Miért nem tesznek semmit? - kérdezte Akiza, kicsit aggódott. - Mondjuk én sem teszek többet. - mondta magában unottan. - Körömnek vége! - mondta, majd Aria mosolyogni kezdett. - Ch! Bár letörölhetném azt a kaján vigyort a szájáról. - gondolta mérgesen Aki.
- Akkor a körömnek vége is! - mondta Aria, amikor kihúzta a lapot. - Siege, végezz velük!
- A körömnek vége! - mondta Dávid, Akiza ekkor meglepődött nagyon. Nem értette mit tesz.
- Most akkor, a kezembe vehetem Saggitarius Nyilát! - mondta őrült tekintettel Siege. - Aktiválom, és annyiszor támadhat, ahány szintű az ellenfél kiválasztott szörnye! Az azt jelenti, hogy hétszer támadhat! Továbbá Saggitarius Nyila, Saggitarius erejét megemeli!
- Lényegtelen! - mondta Dávid önelégülten. Siege annyit kérdezett, hogy „Mi?”. - Óh igen! Aktiválom a Kimaradsz Egy Körbőlt! Hogyha támadáskor aktiválom, én következem rögtön! - Akiza ekkor megértette, mindeddig erre várt. - Most pedig, húzok egy lapot! Aktiválom a Jövő Fúziót, ezzel megidézem speciális fúziós idézéssel a Végső Kiber Sárkányt! - kiáltotta. - Most pedig, aktiválom a Kiber Szórófejet! Ezt aktiválva, elpusztul a Végső Kiber! - mondta.
- Micsoda? - kérdezték Siegeék, de Akiza értette. - 4000 kár? - kérdezték döbbenten. - De ez még nem jelenti azt hogy győztetek! - mondta Aria, miközben betalált a kár. - Ez fájt! Franc!
- Tévedésben élsz drága Kastély Lovag! - mondta Dávid, majd ekkor felmutatta a Szörny Élesztőt, kikerekedett a szeme Arianak. - Jöjj vissza Végső Kiber Sárkány! (ATK: 4000) Most pedig, aktiválom a Limit Eltávolítást! - kiáltotta, és megduplázódott a Végső Kiber ereje. - Drága Végső Kiber Sárkány! Támadj! Pusztítsd el mindkét szemetet most rögtön!
- Neeem! - kiáltotta Aria és Siege mérgesen, majd ekkor hátraesett mindkettő, és lement minden életpontjuk, még hogyha el sem pusztult a szörnyük, így vesztettek. A király mérges lett, és ekkor megindult még pár Kastély Lovag. A király viszont tömbölt dühében.
- Lyon és Lunia hogy lehetséges ez? Hogy győzhették le őket mi? - kérdezte a király mérgesen. A két mellette álló Kastély Lovag nem tudott válaszolni. - Majd a többiek…
Eközben a Zodiákus Harcos lapokból kiszabadultak a lelkek, és visszamentek az emberekbe.
- Szóval ezek győzték le Ariat és Sieget? - kérdezte egy furcsa férfi hosszú befont hajjal.
Mellette egy másik röhögött, aki a kezeivel állandóan ollót képzett, majd leugrottak a házról.
- Én vagyok Rasmus, a skorpió, ő pedig Caylen a rák! - mondta a befont hajú fickó nevetve.
Megjelent újra két Kastély Lovag, az egyiknek nagy szarvak voltak a hajából képezve, a másiknak pedig a páncélján volt egy-egy szarv. Ők voltak Tristan a bika és Cassia a bak.
- Mi is itt vagyunk! - mondta egy másik szarvas fickó és egy hosszú hajú férfi. - Mi vagyunk Aien a kos és Virgin a szűz! - Dávidék meglepődtek, hogy még mindig jött két idegen fickó.
- És végül mi! - mondták az utolsók. - Gem és Ina az ikrek! Végül pedig én, Aquast a vízöntő!
- Hogyan nyolcan? - kérdezte mérgesen Dávid. - Hogy a francba győzünk le ennyi ellenfelet?
- Hehehe! Így ránk nem is lesz szükség! - mondta a Lyon nevű Kastély Lovag nevetve.
Ám észre sem vette ő és Lunia, hogy a király felment a bástyába, és elkezdett szónokolni.
- A királyotokért harcoljatok lovagjaim! - kiáltotta, majd meghallották a Kastély Lovagok. - Királyi harc jön most! - kiáltotta. - Persze igazából egy nyolc a kettő ellen párbaj elé nézünk!
- Micsoda? - kérdezte mindenki, majd amikor rájöttek hogy megmenekültek, meglepődtek.
Mindenki ekkor kiment a térre, majd elkezdték éljenezni Dávidékat, meglepődtek a lovagok.
- Nos, akkor egy királyi csata mi? - kérdezték Akizáék, majd mind aktiválták a párbaj korongjaikat. - Akkor hát… Dávid intézzük el mindet, rendben van? - kérdezte nevetve.
- Ooké! - kiáltotta Dávid, majd húzott egy lapot. - Én kezdek! Lefordítok egy lapot, kör vége!
- Hm, akkor én következem! - mondta Rasmus, és húzott egy lapot. - Aktiválom a Skorpió Üdvözlégyet! Ezzel megidézhetek két Skorpió szörnyet a kezemből, az egyik a Faragott Skorpió! (ATK: 0) A másik pedig a Skorpió Lovag! Most szinkron idézés, jöjj hát Zodiákus Harcos - Scorpio! (ATK: 2000) Most a körömnek vége, de nem sokára eljön minden vége!
- Nyolc a kettő ellen mi? - kérdezte Akiza mérgesen. - Hol van ebben a fairség? Hogy nyerhetnének ilyen szemetek? Segíts minket Karmazsin Sárkány! - ekkor megjelent a Karmazsin Sárkány, de egy sötét sugár megakadályozta a sárkányt, és visszalökődött onnan.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?