Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 124.

124. rész: A Király Bukása:

- Most mindenki lelke a mienk! - mondta Leo, majd ekkor ördögien mosolygott. - Leo és Libra képes megosztani egymás közt a lelkeket. Ezért jó hogy ők nem igazi társak, hehe!
- Micsoda? - kérdezte Dávid döbbenten. - Ahh értem. Szóval ők képességileg osztják meg egymással az erejüket. - Hmm… Ők ellenségek igazából, mégis megosztják egymással az erejüket! - gondolta döbbenten. - Hm, ez tetszik! - gondolta, majd elmosolyodott hírtelen.
- Miért mosolyogsz te ostoba? - kérdezte bestia arccal Leo. - Miért kell mindig így… ilyen… pimasz módon mosolyognod? - kérdezte mérgesen, majd üvöltött egyet. - Körnek vége van!
- Én jövök! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Remek! - mondta mosolyogva, majd felmutatta a lapot, az üres lap volt, majd ekkor az átalakult Varázslappá, de ugyanaz volt az effektje és képe mint csapdaként. - Megidézem a segítségével a Kiber Tunert és a Vylon Kockát, a nem-tuner szörnyem kaphat egy szintet, Vylon Hapt gyerünk! Most pedig… Szinkron Idézés! - megjelent ekkor a kezén az omega jel, meglepődött Akiza, de mindenki más is. Főleg a király, amikor megjelent Dávid mögött Vylon Omega. (Lv: 3+2+5=10) - Dupla tuning! A vég sorsának fénye, az emlékek ragyogása, a jövő képe és ellenség ellen hangolása! Emelkedj a fényből ki, Vylon Omega! (ATK: 3200) Most aktiválódik a varázs lap egyedi képessége, a negyed erejével megemeli a támadó erejét, az pedig 4000 támadó erő összesen! Ez bőven elég lesz, hogy legyőzzön titeket, ugyanis itt van a Limit Eltávolítás, aztán csapda lap: Főtípus Változtató! Kiber szörnnyé alakul így! Most felszerelem ezzel a két lappal: Tripla Kiber Csapás! Háromszor támadhat most így a Vylon Omega, intézd el őket!
- Micsoda? - kérdezték az emberek lepetten. Mindenki meglepődött, bár igaz már nem sokan voltak ott. Hiszen másoknak elszívták a lelküket. - Ez lehetetlen! - kiáltották Luniáék, majd elestek ekkor hírtelen. A király felállt ekkor, majd odaszaladt a testvéréhez, Lyonhoz gyorsan.
- Testvérem! - mondta a király szomorúan, ekkor odahajolt a testvéréhez, eközben a Hapt elkezdett észrevétlenül ragyogni. Dávid ekkor meglátta, amint a sötétség a királyba száll.
- Hehehe… gyerünk tesó! - mondta Lyon, majd becsukta a szemét. - Intézd el őket most…
- Rendben! - mondta a király, majd ledobta a palástját. Eközben Leoból és Librából elszabadult minden lélek, és visszatértek az emberek. Ekkor a király és Dávid felemelkedett a királyság fölé. Akiza ott maradt lenn. Dávid ránézett, majd bólintott Akiza és ő is egyszerre. - Most megbosszulom amit Lyonnal tettetek! - mondta mérgesen, majd megjelent a korongja.
- Párbaj korong aktiválás! - kiáltották mindketten. - Én kezdek! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Rendben, én kezdek! - mondta Dávid, majd húzott még egy lapot. - Nem Vylonnal hanem Kiberekkel fogom legyőzni. - gondolta, majd megpillantotta a Kiber Madarat. - Hm, ez jó kis elterelés lesz! - mondta, majd lefordította védelembe. - Kör vége!
- Rendben, akkor én következem! - mondta a király majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Vylon Sötétséget! - ez egy térvarázs volt, de igazából ez csak a sötétség műve volt végig.
- Hehe! Így könnyebb irányítani a bolond királyt! - mondta nevetve Oclisa a fán, miközben Magna a fa alatt volt. - Mi a baj Magna-koma mi? - kérdezte Oclisa, majd elkezdett nevetni.
- Koma? - kérdezte Magna mérgesen. - Ne idegesíts kicsi lány, vagy felemésztelek a sötétségemmel! - mondta mérgesen. - A Zodiákus Harcosokat legyőzték, mindet… Aquariust a vízöntőt, Cancert a rákot, Scorpiot a skórpiót, Leot az oroszlánt, Piscest a halakat, Geminit az ikreket, Librát a mérleget, Saggitariust a nyilast, Taurust a bikát, Virgot a szüzet is…
- Jó-jó! Ne sorolgasd mert a túl sok információtól majd szétrobban a fejem! - mondta a fejét fogva Oclisa. - Nohát nézd csak! A bolond király megidézte máris a Vylon Alphát, ostoba!
- Jöjj hát Vylon Alpha! - kiáltotta a király, majd megjelent a Vylon szinkronja. - Aktiválom a képességét, mivel a Vylon Sötétség effektjéhez használtam lapokat, ezért simán aktiválódik, jön az Egységesen Állunk! Ez megemeli minden szövetséges szörny után az Alpha erejét 800-zal! Az azt jelenti, hogy 3000 az ereje. Semmisítsd meg az ellenfelünk! - mondta a király.
- Ch! Milyen ostoba vagy! - mondta Dávid, amikor a Kiber Madár kivédte a támadást rögtön.
- Micsoda? Nincs védelmi ereje? Akkor hogy a francba… - kérdezte mérgesen a király, majd rájött a titokra. - Szóval ez a szörny erővel legyőzhetetlen mi? - kérdezte őrült tekintettel. - Lényegtelen! Elpusztítalak akkor is, így vagy úgy… de valahogyan meg fogom tenni, ígérem!
- Én következem! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot, és akkor megpillantotta a Zöldszemű Kibersárkányt. - Heh’… Remek. - gondolta. - Most lefordítok egy lapot, kör vége!
- Akkor hát én következem! - mondta mosolyogva a király, majd lenézett a gömbből. - Testvérem… érted megteszek mindent a győzelemért. - Húzok egy lapot! - kiáltotta, majd ekkor aktiválta a Vylon Szegmens, felszerelem vele az Alphát, és így minden ellenfél csapda és varázs lap ellen immunis lesz, hát nem tökéletes? - kérdezte a király mosolyogva. - Most pedig Vylon Ohm téged hívlak! (ATK: 1500) Aktiválom az effektjét, kivonom a temetőmben levő Nagy Bumm Csapást! A következő körben a kezembe vehetem, a körömnek pedig vége!
- Micsoda? A felszerelés varázsokkal játszik ez az ostoba alak? - kérdezte magában gúnyosan. - Húzok egy lapot! - majd ekkor megpillantotta a második Zöldszeműt. - Remek. Kör vége!
- Nem akarsz semmit sem tenni? - kérdezte mérgesen a király, majd húzott egy lapot, ekkor a kezébe vette a Nagy Bumm Csapást. - Aktiválom ezt a gyönyörűséget, így az ereje máris 4200! Most pedig lefordítok két lapot, a körömnek pedig vége. Add fel, megsemmisítem a szörnyed, aztán már esélyed sem lesz ellenem, a Nagy Bumm Csapás miatt, értetted hmm?
- Franc! Hogyha most nem jön ki a harmadik. - gondolta Dávid, majd húzott és ekkor megpillantotta a lapot, majd elmosolyodott. Az ördögi mosolya megijesztette a királyt nagyon. - Most készülj fel arra, ami a rémálmaidban sem volt még! - mondta neki gonosz vigyorral. A király azt hitte hírtelen hogy ő a sötétség. - Nem… nem én vagyok! - mondta Dávid, majd a király nagyon megijedt. - Aktiválom a Fúziót, így fúziós idézem az én Végső Zöldszemű ’sárkányomat! (ATK: 4500) Jöjj hát a zöldszemű kiber rém, ki elpusztít mindenkit! - kiáltotta, majd ekkor érzett valami sötétséget az extra paklijában, ahol az Árnyék Kiber Sárkány volt. - Micsoda? Mit keres itt? Hiszen ezt odaadtam még a Hiunganbaranak… - gondolta döbbenten. - Miért ragaszkodik hozzám ez a lap mi? - kérdezte magában döbbenten. - Mindegy! Pusztítsd el az ellenfélt! - kiáltotta a Zöldszeműnek. Zöld lézerharc!
- Micsoda? 4500-as erő? - kérdezte döbbenten a király, majd ekkor elpusztul az Alphája. - Ááárgh! - ideges lett ekkor. - Csapda lap aktiválás: Vylon Mag! Most a kezembe vehetek egy Vylon Mag szörnyet! Ez a Vylon Mag Egy! Megidézem! És így megidézhetem a Vylon Kéz Egy, Vylon Fegyver Egy, Vylon Ugró Egy és Vylon Láb Egy! Itt van Vylon Császár Egy - Vapor! (ATK: 2500) Most pedig, ellophatom vele egyik szörnyedet! Legyen az a Zöldszemű!
- Csapda lap aktiválás! Védő Csillag! Ez a lap az ellenfél egyik effektjétől megvédi a szörnyem, mi több! Még azt is megengedi, hogy csak egyetlen szörnyem támadhasd! Az pedig legyen a Kiber Madár, tehát vége a meccsnek, már nem nyerhetsz te király! - feláldozta az ohmját hogy megidézze ezt a rondaságot, de nem hinném hogy ez a lap valós lenne…
- Hé Magna, mi a fene ez a lap? Már mint erről a lapról eddig nem is tudtam… vagyis hát…
- Én találtam ki, a sötétségemből teremtettem! Mondjuk kicsit koppintás a Meklord Császárokról, de még így is elég eredeti nemde? - Oclisa kicsit húzta az orrát. - Mi az?
- Mindegy… Még sosem hallottam a Meklord Császárokról sem. - mondta gőgösen a lány.
- Én következem! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Kiber Kapszulát! Ezzel a lappal feláldozom a fele életpontomat, és aktiválódik ilyenkor a paklimból egy csapda lap, vagy varázs! Akkor hát aktiválódj Jövő Fúzió! Jöjj hát Végső Kiber Sárkány! (ATK: 4000) Ebben a körben még nem támadhat, de majd a köviben igen. Lefordítok egy lapot, és most, támadj Zöldszemű! Pusztítsd el a Vylon Császárt! - kiáltotta hangosan Dávid. - Hajrá!
- Nem! Aktiválódik az effektje a Vylon Mag Egynek! És így őt éri a támadás, igaz elpusztul de nem gond, hiszen hogyha elpusztítják ebben a körben már nem érhet sérülés! - ekkor összeomlott a Vylon Császár Egy. - Amikor elpusztul a Vylon Császár Egy, hívhatom a Vylon Mag Kettőt! És rögtön az én köröm következik, jön Vylon Császár Kettő - Skipper! (ATK: 2200) Most pedig, aktiválódik a képessége, és ellopom vele a Zöldszeműdet, hehe!
- Nem úgy van az! - mondta Dávid, de nem tett semmit, a király egy pillanatra megrettent.
- Nem tudsz megijeszteni! - mondta a király mérgesen, miközben elkezdett remegni. - Nem ijesztesz meg! - kiáltotta, majd ekkor támadásra intette a szörnyét. De Dávid elmosolyodott.
- Véged! - mondta Dávid. - Gyors varázs aktiválás! Limit Eltávolítás! Megduplázódik így a Végső Kiber Sárkány ereje! Az 8000 a 6700 ellen! Így 1300-al több a támadó ereje mint…
- Micsoda? - kérdezte döbbenten a király. - Jajj ne, hogyha támadáskor kap ki, akkor annyi életet von le, mint amennyi volt a támadó ereje! Áááh neee! - kiáltotta a király, majd összeesett. Ekkor elhagyta a sötétség, és elkezdett nevetni, majd egyesült a sötét térrel, Dávid odafutott a paklihoz, majd mikor megérintette, a sötétség eltűnt belőle, és csak az igazi Vylon lapok maradtak meg a pakliból. Ekkor meglátta a furcsa női hang forrását. De nem tudta ki az.
- Ki vagy? - kérdezte döbbenten, de ekkor eltűnt, majd a földön jelent meg, miközben Akiza aggódott érte, akkor a lány odafutott hozzá. Ám a sötétség átalakul pár nagy lénnyé. - Mi a…
- Micsoda? - kérdezte Akiza döbbenten. - Ez lehetetlen! Ezek az Alantas Halhatatlanok! De hogyan jelenhetnek meg itt? - kérdezte Akiza ijedten, majd kikerekedett a szeme. - Nem lehet! - ám ekkor felragyogott a Karmazsin Sárkány jele, majd megjelentek Yuseiék is.
- Akiza, érezte a Karmazsin Sárkány, hogy az Alantas Halhatatlanok itt vannak, idehozott minket! - majd ekkor kihúzott hat lapot.  - Szinkron idézés! Csillagpor Sárkány és Formula Szinkron! Most pedig, Tiszta elme! - mondta, majd becsukta a szemét, ekkor megjelent az üres lapján a Hulló Csillag Sárkány. - Gyorsított szinkron idézés! - ekkor felugrott a párbaj futójával, és a levegőben ment a sötétség felé.  A csoportosult kristály álmok megnyitják a kaput egy új evolúcióhoz! Légy az út, melynek fénye felragyog! Szüless meg, Hulló Csillag Sárkány! (ATK: 3300) - ekkor átrepült a sötétségen, majd megfordult. Jött Jack is ekkor.
- Megidézem a Vörös Dámon Sárkányt! Jöjjetek Sötét Rezonátor és Akadály Rezonátor! Most pedig, dupla tuning! Szinkron idézés! A király és az ördög itt és most eggyé vált. Dühöngő lélek! Emelekedjen fel a sírból, a teremtés maga! Szinkron idézés! Vörös Nova Sárkány! (ATK: 3500→4500) Készüljetek fel Alantas Halhatatlanok, a király most elpusztít titeket!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!