Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 126.

126. rész: A Király és Szerelme:

- A Team Enforcers ma fog megérkezni! - suttogta Blair mosolyogva. - Jack Atlas olyan… cuki - mondta mosolyogva, majd a többi lány is. - Elképzeltem milyen lenne hogyha összeházasodnánk, és az tök jó lenne! - mondta Blair, Bálint ekkor véletlenül meghallotta.
- Hogy micsoda? - kérdezte teli szájjal. - Szóval akkor idejön a Team Enforcers? - kérdezte döbbenten. - D-de… Vááá de jóó! - mondta csillogó szemekkel. - Újra találkozhatok Yuseiel és most végre Kalinnel is. - Blairék rá sem hederítettek. Ekkor Bálint odafutott Ratchelhez.
- Hogy Team Enforcers? - kérdezte Ratchel, miközben evett. - Az meg mi a szösz? Még nem is hallottam róluk. - folytatta az evés, ám meglepődött Bálint heves reakcióján. - Héhéhé!
- De mi az hogy nem tudod mi az a Team Enforcers? - kérdezte Bálint, majd Ratchelhöz közelhajolt. - Egykor az unokatestvérem és három barátja egy csapatban voltak… - majd elmesélte Ratchelnek kik azok a Team Enforcers. - Yusei Fudo, az unokatestvérem, Jack Atlas a „Király”, illetve Crow Hogan és Kalin Kessler! - mondta elég komolyan Bálint.
- Hm… Biztosan bírod őket. - mondta Bálintnak mosolyogva Ratchel. - De… mit kere…
- Meghívta őket Crowler! - ekkor egy kiáltás hallatszott hogy „Dr. Crowler!”. - Ahh biztos csak képzeltem. - gondolta Bálint. - Majd megismerheted Kalint is, tök jófej, Yusei mondta!
- Kalin Kessler… Hm. - gondolta Ratchel. - Jól csengő neve van. - mondta Ratchel, aztán tovább evett. - Jack Atlas… Crow Hogan… őket már ismerem, Yusei Fudot meg persze hogy ismerem, de erről a Kalin Kesslerről sosem hallottam. - majd ekkor valamit hallotta kintről.
- Megjöttek azt hiszem! - mondta Bálint, majd ekkor kifutottak, és meglátták a repülőt, ami hozta Yuseiéket. Ekkor kinyílt az ajtaja, majd kiugrottak belőle a párbaj futóikkal. Yusei volt elől, aztán mögötte egymás mellett Crow és Jack, a háttérben maradt Kalin, majd megálltak, és leszálltak a párbaj futóikról. Ekkor elindultak az akadémia felé, ekkor a csajok ráugráltak Yuseire. De ő levakarta magáról őket nagy nehezen. Kalin volt az egyetlen akire nem ugráltak rá. Kalin ekkor szomorú lett, majd lehajtotta tekintetét, végig míg bement a földet bámulta, ám ekkor ránézett Ratchelre, majd meglátta, ahogy csillog Ratchel szeme. Nem értette mi ez.
- Mi ez? Mi ez az érzés? - kérdezte Ratchel, majd Bálint furcsán nézett rá. - Ja persze semmi. - mondta Ratchel kissé zavartan, majd be próbáltak menni, ám ekkor eltaposták őket az ostoba libák. - Aww… Ezek az ostoba libák… - mondta Ratchel mérgesen, miközben felállt nehezen.
- Miből gondolod hogy ostoba libák voltak? - kérdezte Bálint, majd meglátta Blairt. - Igaz…
Ezután bementek ők is, majd mindenki az igazgatói iroda előtt várta a Team Enforcerst.
- Üdvözlöm önöket a Központi Párbaj Akadémián! - mondta Crowler, mosolygott közben.
- Helló! - mondta Yusei. Crowler arra gondolt, le sem tagadhatnák Bálinttal a rokonságot.
- Igazgató! Hol van a pénz? - kérdezte Jack, rögtön a lényegre tért. - Ki kell fizetnem minél előbb a számlát, különben még elkobozzák az én drága Phoenix Whirlwindem, nélküle pedig… Na jó… Magam nélkül még rosszabb lenne… de azért nélküle sem lenne jobb…
- Miért ilyen sürgős Atlas-sama? - kérdezte Crowler mosolyogva, majd Jack konokul nézett rá. - Oké, oké! De miért ilyen sokat, annyira nehéz csak nem lehetett rávenni Kessler urat!
- Micsoda? - kérdezte Kalin, kicsit mérges lett. - Engem nehéz volt rávenned neked Jack?
- Hé Jack, ugye nem azt mondtad hogy te vetted rá?! - kérdezte Crow mérgesen Jacktől.
- Ugyan már, bármit mondhat a király, nemde? - kérdezte Jack, majd átvette a táskát. - Így jobban belegondolva kellett volna hozni Akizát, hogy valami ATM szörnyet megidézzen…
Ezután kimentek Jackék, Crowler és Bonaparte megvédte őket a rajongók tömkelegétől.
- Yusei, biztos vagy benne hogy jó ötlet volt nekem idejönnöm? - kérdezte Kalin szomorúan. - Senki sem kedvel úgy mint titeket… - majd ekkor újra meglátta Ratchelt és elhallgatott.
- Igen, biztos! - mondta Yusei. - Meg amúgy is, akkor már csődben lenne a Team 5D’s.
Ám ekkor Kalin eltűnt, Yuseiék gondolták tud magára vigyázni, aztán kimentek az udvarra.
- Nem… hagyj békén Blair! - mondta mérgesen Bálint, miközben a lány követte. - Hallod?
- Ch, ne légy már ilyen! A szerelmemért tedd meg légyszi! - mondta csillogó kutyaszemekkel.
- Jóóó, de mit akarsz? Hogy győzzem le Jack Atlast? Nem hiszem hogy menne most még…
- Mi az hogy most még? A leendő férjemet csak is és kizárólag most verheted le, értetted?
Bálint gúnyosan nézett, majd elkezdett futni Jackék után, végül utolérte őket, majd odaszólt.
- Huhh kösz hogy megálltatok! - mondta nekik Bálint, majd ekkor Crow egy barackot nyomott a fejére. - Nahh de Crow! Tudod hogy utálom amikor ezt csinálod nem? - kérdezte.
- Tudom, de olyan vicces amikor ilyen kis méregzsák vagy! - mondta Crow majd nevetett.
- Mit akarsz Bálint? - kérdezte Yusei, miközben a szeme sarkából ránézett. - Mondd csak…
- Jack, kihívlak egy párbajra! - mindenkiből kitört a „MI?!” kérdés. - Igen, én is pont ugyanezt kérdezem magamban. - gondolta Bálint, majd Jack ekkor megfordult. - Mi az?
- Úgyis leverlek kölyök! Akkor minek akarsz párbajozni? - kérdezte Jack, majd meglátta Bálint elszánt arcát. - Hát jó, hogyha nyersz, akkor kérhetsz bármit, de nem hinném…
Felálltak egymással szemben, köréjük pedig mindenki, akit érdekelt Jack Atlas párbaja.
- Akkor hát, kezdhetjük? - kérdezte Bálint, Yusei és Crow elvonultak félre, várták a Nova felbukkanását. - Rendben, én kezdek! - majd húzott hat lapot, Jack pedig csak ötöt. - Megidézem a Szikra Sárkány védelmi állásba, aztán egy lap lefordítva és a körnek vége!
- Én következem! - mondta Jack, majd húzott egy lapot. - Speciálisan megidézem a Bűn Sárkányt támadó állásba! (ATK: 2000→1000) Most pedig, Erő Rezonátor támadó állásba! És Szinkron idézés! Jöjj hát Káosz Király Arkdémon! (ATK: 2600) Pusztítsd el az ellenfélt!
- A Szikra Sárkányom! - kiáltotta Bálint, majd ekkor felemelkedett a csapdalapja. - Aktiválás! Tükör Pajzs! - kiáltotta, majd elpusztult Káosz Király Arkdémon. - Egy ide, és nekem!
- Mindegy! - mondta Jack, majd a fő fázis kettője jött. - Aktiválom az Arkdémon Reinkarnációt, jöjj vissza Káosz Király Arkdémon! (ATK: 2600) Vége a körömnek, te jössz!
- Rendben! - mondta Bálint, majd ekkor húzott egy lapot. - Aktiválom a Szörny Élesztőt, és vissza hívom a temetődből a Bűn Sárkányt, majd megidézem a Villám Tunert! Aktiválom a Leszintezőt és a Villám Kópiát, így két szinttel csökken a Bűn Sárkány szintje! Most pedig, szinkron idézés! Ragyogj ég sárkánya, a fény töltse be szívedet! Itt jön, a Villám-Szárny Sárkány! (ATK: 2800) Most pedig, támadj Villám-Szárny, semmisítsd meg az Arkdémont!
- Micsoda? - kérdezte mérgesen Jack. - Francba! - gondolta mérgesen. (Jack: 4000→3800) - Hát rendben, én következem! Húzok egy lapot, és most aktiválom a Sárkány Béklyót! Megidézhetem a temetőmből egyik sárkány szörnyemet, legyen az a Bűn Sárkány! Aztán itt a Rezonáció lap, ezzel megidézhetek egy Rezonátor típusú lapot. Legyen az a Sötét Rezonátor! Szinkron idézés! Karmazsin és sötét lélek, egyesülve démon születve, a sárkány a királynak engedelmeskedjék! Jelenj meg színem előtt, Vörös Démon Sárkány! - kiáltotta, majd felragyogott a Karmazsin Sárkány jele, és megjelent mögötte a Vörös Démon Sárkány is. - Most pedig, támadj Vörös Démon Sárkány, semmisítsd meg a fény szívét porlaszd szét!
- Áááhh ne! - kiáltotta Bálint, majd hátraesett a Vörös Démon Sárkány erejétől. - Ugyan úgy állunk, bár ez az én esetemben rosszat jelent, hiszen ott a jelölt sárkánya, a Vörös Démon…
Eközben Kalin és Ratchel találkoztak, majd elmentek egymás mellett, ám megálltak ekkor:
- Öhm… Kalin én… - kezdte volna Ratchel, majd ekkor megfordultak. - Meg szeretnélek ismerni. - mondta mosolyogva, majd leültek egy kőre. Látta hogy Kalin akar valamit kérdezni. - Ratchel! - ekkor ránézett Kalin, nem értette, hogy mit akar tőle Ratchel ezzel. - Ratchel a nevem. - mondta mosolyogva, ekkor Kalin is elmosolyodott. - Nahát… te…
- Köszönöm Ratchel… te olyan kedves vagy velem. Mások elítélnek azért amit tettem…
- Én nem vagyok ilyen elítélős típus! - mondta Ratchel mosolyogva. - Egyszer találkozhatnánk csak úgy, nem? - kérdezte Ratchel, Kalin pedig bólintott. - Az meg…
- A Vörös Démon Sárkány! - mondta Kalin döbbenten. - Jack valakivel párbajozik.
- Jack Atlas… - mondta Ratchel, Kalin ekkor elszomorodott. - Mi a baj? - észrevette.
- Hogyha akarod, akkor mehetsz nyugodtan nézni Jacket, biztos jobb mint velem…
- Ne butáskodj! - mondta mosolyogva Ratchel, és ott maradtak eléggé sokáig együtt.
- Lássuk mit tudsz kölyök! - mondta Jack, miközben vörös energia vette körbe. - Na?
- Hát rendben! - mondta Bálint, majd húzott egy lapot. - Micsoda? Ez a lap… Hm, ezzel elpusztíthatom majd a Vörös Démon Sárkányt. - gondolta Bálint, lefordította aztán. - Amint sikerült elpusztítanom, elintézem egy ellentámadással. - gondolta. - Lefordított védelembe megidézek egy szörnyet, majd a körömnek vége van! - Jack figyelmes lett a csapdára.
- Hm, a kezemben van a Vörös Démon Áldozata, így elpusztítani biztosan képtelen lesz. - majd húzott egy lapot. - Lefordítok egy lapot, aztán támadás Vörös Démon Sárkány!
- Csapda lap aktiválás! - kiáltotta Bálint, majd megjelent a Villám Reakció. - Sajnálom de…
- Sajnálom de… ez nem fog működni! Gyors-kijátszású varázslap: Vörös Dámon Áldozata! Feláldozom 500 életpontomat, így levon ez a lap 500 támadó erőt a szörnyemtől, azonban így az ellenfél csapdájának vége! A támadás igaz félbeszakad, de a Vörös Démon itt van, és lefordítok még egy a lapot, a körömnek pedig vége van! - mondta Jack, miközben mosolygott.
- Én következem! - mondta Bálint, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Villám Referenciát! Ez egy örökös varázslap, aztán, megidézem Villám Agyart támadó állásba! - majd megjelent.
- Bálint… Ugye azért akarsz feláldozni hogy megidézd speciálisan a Villám-Szárnyat?
- Igen! - mondta miközben bólintott. - Feláldozom a két szörnyemet, és most, speciális idézés a temetőből! Jöjj vissza Villám-Szárny! (ATK: 2800) Most pedig semmisítsd meg!
- Sajnálom, de itt a vége! Aktiválom a Vörös Nova Éjszakát, amellyel eltávolíthatok két Rezonátor lapot a temetőmből, így visszaáll a Vörös Démon ereje, majd még hozzáadódik 1000! De… Gyors-kijátszású varázslap! Ezzel a lappal megduplázhatom egy csapdával felszerelt szörnyemet! - Bálint meglepődött, ezen kombináció után. - Gyerünk Vörös-Démon!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Bálint. - Nee! - kiáltotta, majd lement az élete nullára.
Ekkor arrébb lökte Blair, majd odafutott Jackhez, majd megpróbált ráugrani, de elhúzódott.
- Jack Atlas-sama, leszel a férjem? - kérdezte Blair csillogó szemekkel, ekkor Crowék is felfigyeltek, majd meglátták Kalint amint Ratchellel mászkált ide-oda az Akadémia körül.
- Hé nézd csak Yusei! Kalinnek csaja van! - mondta Crow nevetve. - Csak összejött neki…
- Már megbocsáss, de… nekem csak egyetlen szerelmem van! - Yusei: Carly? Crow: A Phoenix Whirlwind? Mindenki más: A paklija. - Nem, nem! - mondta Jack. - Önmagam! - ekkor mindenki padlót fogott. - Az egyetlen személy és dolog akit szerethetek önmagam!
- Hapci! - prüszkölt Carly. - Biztos Jack éppen rólam beszélt, és arról hogy mennyire szeret! - mondta csillogó szemekkel.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg