Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 25.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 25. rész: A Hamis Legenda:

- Megsemmisítelek te ostoba teknős! - mondta Cairngorm, ekkor nekiment a szablyájával. Ám az eltűnt hírtelen. - Mi a franc? - ekkor megjelentek Sapphireoidék bakugan alakban. - El akartok minél előbb pusztulni? - kérdezte, majd elmosolyodott. - Hát akkor legyen! Nekem 1000G az erőm, nektek összesen 5000G, lássuk még mit tudnak öreg csontjaim! Itt van Haos Cairngorm, a fény kristályok ura! - kiáltott fel, ekkor felugrott. - Képesség: Lovageszköz aktiválás! - megjelent a kezében egy dárda ekkor, majd egy pajzs is. - Az erőm 2000G így!
- Nem sokáig! - mondta Rubanoid, ám ekkor érzett valamit. - Az erőszintem… ne! - kiáltott.
- Az én erőm is csökken! - kiáltotta Diamondoid, majd ekkor mindannyian letérdeltek hírtelen. - Turquoise, te vagy az egyetlen esélyünk! - kiáltotta Diamondoid, ekkor megijedt.
- Ijedjetek csak! Hiszen most jön Daedalus Lándzsája! - kiáltotta, majd eldobta a fegyverét.
- Ááh! - ordítottak fel a bakuganok, majd ekkor felborultak és visszaalakultak golyó alakba.
- Az erőm csak 500G így, míg neki már 2500G. - gondolta Turquoise, majd ekkor megjelent előtte Cairngorm. - Engem miért hagytál ki? - kérdezte mérgesen, majd rájött. - Velem akarsz harcolni mi? - kérdezte mérgesen, ekkor felállt, majd nekiment fejjel Cairngormnak. - Akkor… Kezdhetjük! Képesség aktiválás: Eloszlató Eső, ez a képességeidet deaktiválja!
- Nagyon okos vagy! De ez nem elég ellenem! - kiáltotta Cairngorm. - Hiszen az alap erőm 1000G míg a tied csak 800G, egyszerűen megsemmisítelek! - mondta nevetve. - Képesség…
- Nem! Képességlap aktiválás: Hurrikán Ciklon, gyerünk Turquoise! 800G>1200G - ám ekkor egyszerűen felugrott Cairngorm és kikerülte. - A fene! Akkor képességlap aktiválás:
- Türkiz Eső! - kiáltotta Turquoise, majd ekkor Cairngormot lehúzta a földre, de egyszerűen megállt a lábán. - Hogyan lehet, hogy téged a Türkiz Eső nem nyom le a földig? Hogyan?
- Az erőm jóval magasabb mint azoknak az árnyék bakuganoknak! - mondta nevetve, majd ekkor belerúgott egy óvatlan pillanatban Turquoise fejébe. - Most pedig, képesség aktiválás: Füstkvarc Romboló! - megjelent a kezei között egy fényes gömb, majd nekidobta a teknősnek. - Na hogyan tetszett drága ellenfelem? - kérdezte nevetve, majd visszaálltak az erőszintek. - Minden bakugannak, aki részt vesz a harcban, visszaáll az erőszintje, nyerek!
- Nem! - kiáltotta Lynn, majd ekkor a köd összegyűlt egy gömbbe, meglepődött Cairngorm, Turquoise, és mindenki más is. - Ez meg micsoda? - kérdezte Lynn, ekkor az felragyogott.
- Mi a fene? - kérdezte Diamondoid. - Lehetetlen hogy előhívja a Mist Geart! Ez… lehetetlen!
- Ez a battle gearem! - mondta döbbenten Turquoise, majd ekkor felállt. - Gyerünk Lynn! Használd azt! Azzal legyőzhetjük egyszerűen ezt a fickó! - kiáltotta Turquoise, bólintott.
- Rendben van! - mondta Lynn, majd ekkor előhívta. - Mist Gear erősítés! - kiáltotta, majd ekkor megjelent Turquoise hátán egy nagy ágyú. Mellette pedig két kicsi. - Wow, ez…
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Cairngorm, majd ekkor elkezdett hátrálni. - Tudtam… hogy ez a legerősebb battle gear… - gondolta döbbenten. - De hogy ilyen csodálatos, azt nem…
- Wow, Lynn, sikerült megszerezned a battle geared! - mondta Harley majd elkezdett nevetni.
- Igen, megszerezte a gearét! - mondták a többiek, de Glenn nem igazán örült ennek. - Mi a baj Glenn? Nem is örülsz hogy a nővéred elpusztítja az egyik legfőbb ellenfelünk? - kérdezte Adam, majd ekkor elfordult Glenn, és odament hozzá Emerald Dragon is. - Glenn, nekem…
- Neked is van battle geared? - kérdezte Glenn, majd ekkor Emerald Dragon megrázta magát.
- Még sosem használtam battle geart! - mondta Emerald Dragon szomorúan. - Sajnálom…
- Nem baj… társak vagyunk, egy ilyen ostobaság nem jelenthet gondot! - mondta Glenn.
- Akkor hát, lássuk mit tud a legerősebb battle gear! - kiáltotta Cairngorm, majd maga elé tartotta a karját. - Képesség aktiválás: Füstkvarc Fal! - ekkor megjelent előtte egy védőfal.
- Turquoise kérlek, győzd le! - mondta Lynn, majd ekkor felmutatott egy battle gear képességet. - Battle gear képességlap aktiválás: Mist Gear Tripla Ágyú! - kiáltotta hangosan.
Ekkor Turquoise hátán az ágyúk elkezdtek ragyogni, majd ekkor lőtt egy nagyot velük.
- Ááh! Ez az erő meglepő! - mondta döbbenten Cairngorm, majd ekkor elteleportált onnan.
- Győztél! - mondta Adam boldogan, majd ekkor odafutottak Lynnhez, Turquoise pedig visszaalakult. Ám ekkor Lynn összeesett. - Óh ne! - kiáltotta Glenn, majd odafutott hozzá.
- Arra felé víz található, érzem! - mondta Turquoise, majd elindultak egy hely felé, körülbelül egy fél órát mentek, amíg oda nem értek egy tengarparthoz, letették oda Lynnt, majd levette Harley a pulcsiját, amúgy is melege volt benne, és felajánlotta, hogy vizesborogatáshoz használják fel. - Mi… a? - kérdezte döbbenten Turquoise, ekkor ő is legyengült eléggé.
Majd ekkor Harley, Faith, Glenn és Craigh is összeesett bakuganjaikkal, Adamnek semmi baja sem volt. Szóval egész nap ő vitte a vizes borogatást nekik. Remélte, hogy nem támadnak rájuk, hiszen akkor ő egyedül van csak. Elfáradt rendesen a többiek miatt.
- Ez nem igaz… mindenki egyszerre betegedik le? Ez a mi szerencsénk. - mondta Sapphireoidnak, miközben Diamondoid nézte őket, majd egy gonosz ötlete támadt.
- Ametist, vizsgáld át a mechanikus bakuganokat, és készíts nekem egyet. Mondjuk… - ekkor átnézte az összes ősi bakugant. - Titanium Dragonoid képére! - mondta mosolyogva DarkLord. - Titanium Dragonoid erőteljes bakugan, egy csótányt el tudok vele intézni!
- Rendben nagyuram! - mondta Ametist, majd ekkor belemászott a gépbe, és elkezdte kivizsgálni a mechanikus bakuganokat. - Meg van! - mondta, majd ekkor kiengedte az adatokat a kezéből, és elkezdődött elkészülni a hamis Dragonoid. - Hamarosan kész lesz!
- Az árnyék bakuganok… semmit sem érnek! - mondta mérgesen, miközben Ametist készítette Diamondoid új bakuganját. - És még igaz van egy kristály szolgánk, de… ő meg azt hiszem túl kevés lesz! - mondta mérgesen, ekkor össze szorította az öklét, majd üvöltött egyet. - De most… a műveddel talán legyőzhetem azt az alakot, már unom ezt a macska-egér játékot, ezért lépek be a csatába, engem nem győzhetnek le! - Bár elég aggasztó hogy Titanium Dragonoid ereje magasabb volt mint az enyém valaha is. - gondolta mérgesen.
- DarkLord nagyúr, hamarosan vége! - mondta Ametist, majd ekkor befejeződött a hamis Titanium Dragonoid elkészítése, és átalakult golyó alakba. - Nos, itt van a bakuganja, uram!
- Köszönöm! - mondta DarkLord, majd átvette, és ekkor elkezdett mosolyogni. - Ez a bakugan, egy fémből épített tákolmány. De talán, tényleg elég erős lesz hozzá… biztosan!
Ekkor eltűnt, majd megjelent a tengerparton, ahol Adamék voltak, Adam aludt eközben.
- Bakugan szörny, bakugan fel! Emelkedj, Pyrus Legend Dragonoid! - kiáltotta Diamondoid, majd ekkor felemelkedett a mechanikus Dragonoid, és felüvöltött. Adam hírtelen felugrott. - Na mi az Adam fiú? - kérdezte Diamondoid nevetve. - Azt akarod hogy ez a szörny elpusztítsa a barátaidat? - kérdezte, Adam pupillája ekkor összehúzódott, sokkot kapott szinte.
Legend Dragonoid a kezében tartotta a barátait. Ekkor megfogta Sapphireoidot és bedobta.
- Bakugan fel, szállj fel Ventus Sapphireoid! - kiáltotta, majd kikapta Legend Drago kezeiből a barátjaikat. - Te vagy Darkus DarkLord Diamondoid ugye? - kérdezte Adam mérgesen.
- Igen, ez itt pedig a barátom, Pyrus Legend Dragonoid! - mondta mosolyogva. - Nem hallottál még a Dragonoid legendájáról, aki megmentette réges-régen Vestroiát? - kérdezte, majd Adam bólintott, de DarkLordot nem érdekelte. - Dragonoid, egyszer régen, elkerült egy emberkölyökhöz, amely elég ostoba fiúcska volt, csak úgy mint ti, mindannyian! Aztán az csak harcolt vele és harcolt, végül szembe találta magát Nagaval, az egykori leggonoszabb bakugannal, de őt csak nem értették meg! Végül győzött, és ő lett Vestroia magja, ám ekkor jöttek a Vestalról szemetek, akiket azóta sem tudtunk legyőzni, ekkor a végén Helix Dragonoid lett, majd jöttek a Gundalianek és akkor lett Titanium Dragonoid. - ekkor Adam ásított. - Utálom hogyha Vestroia történetén ásítanak! - mondta mérgesen, és mutogatott.
- Ez egy uncsi történet volt. - mondta Agardite, miközben Amtisttel a képernyőt figyelték.
- Ezt muszáj csinálni? - kérdezte Ametist kissé felháborodva. - DarkLord nagyúr Vestroia történelmét szentként tiszteli, épen ezért akar benne ő is nyomot hagyni! A jövőt megírni!
- Ostobaság, ő csak hatalomhajhász! - gondolta magában Agardite, majd ekkor eltűnt hírtelen.
- Agardite… olyan furcsán viselkedik, amióta azzal a kölyökkel harcolt. - gondolta Ametist. - Talán megrendült az „erő és hatalom”ban a hite? - kérdezte magában. - DarkLord… vigyázz!
- Akkor hát, kezdődhet a harc? - kérdezte nevetve DarkLord, majd ekkor felrepült Legend Dragonoid. - Gyerünk te legenda szárnyalj! Képességlap aktiválás: Sárkány Erő aktiválás! 1200G>1500G Ez a képesség szétrobbant mindent, amit szétlehet! - mondta Adaméknek.
- Sapphireoid, repülj fel! - kiáltotta Adam, majd ekkor bólintott. - Képességlap aktiválás: Kiváló Ítélet, most pedig, fúziós képességlap: Ítélet Végtelen! - felmutatta ekkor. - Így az ellenfél képessége deaktiválódik, és 400G erőt átad az ellenféltől Sapphireoidnak! Vesztessz!
- Azt már nem! - kiáltotta DarkLord, majd ekkor feljebb repült Legend Dragonoid, így nem tudta eltalálni Sapphireoid. - Most pedig, Titán Dörgés! Ez az ellenféltől elvesz 200G erőt! 800G>1000G Semmisítsd meg Legend Dragonoid! - ekkor az felordított, majd nekiment az elelnfelének. - Így az ő erejük csak 900G, enyém a győzelem! - gondolta magában őrülten.
- Gyerünk Sapphireoid, kerüld ki! - kiáltotta Adam, majd ekkor Sapphireoid úgy tett, és nekiütközött Legend Dragonoidnak. - Dupla képességlap: Kék Tornádó és Zafír Farok!
- Remek! - kiáltotta Sapphireoid, majd ellökte a hamis sárkány bakugant. 900G>1100G>1300G>1600G - Elpusztítalak te áruló bakugan! - kiáltotta, és nekiment újra!
- Micsoda? Legend Dragonoid ereje 600G? - kérdezte döbbenten DarkLord. - Ez nem lesz így sokáig! - mondta mosolyogva DarkLord. - Képességlap aktiválás: Titán Hummer! Deaktiválja az előbb aktiváld képességeiteket, így visszaáll az erőszint az előző állásra, üsd hát ki most!
- Nee! - kiáltotta Adam, majd ekkor kiütötte Sapphireoidot, és lement 100 élete. - Francba!
- Legend Dragonoiddal, legyőzhetetlenek vagyunk! - mondta ördögi vigyorral, majd ekkor bedobta újra a Legend Dragonoidot. 1200G - Nos mit szólsz, hát nem remek bakugan ez?
- Nem! Ez nem is lehet igazi bakugan! - mondta Adam, majd ekkor bedobta Sapphireoidot. - Ez a bakugan, maximum egy hamisítvány lehet! - mondta Adam, majd ekkor elfordult.
- Hm, honnan gondolod? - kérdezte DarkLord, majd ekkor ideges lett. - Honnan a francból tudja ez a kölyök? - kérdezte magában, nekiment ekkor Sapphireoid Legend Dragonoidnak. - Képességlap aktiválás: Kemény Sárkány Csapás! - kiáltotta, majd ekkor támadott a Dragonoid. 1200G>1700G - Pusztítsd el a barátait! - kiáltotta hangosan DarkLord, nevetett.
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Adam, ekkor Sapphireoid a támadás elé ugrott. - Sapphireoid, áll bosszút! - kiáltotta Adam, majd aktiválta a Kék Tornádót. - Így 1200-1200 az erőszint! - mondta Adam, majd elmosolyodott. DarkLord meglepődött. - Most pedig, Sapphireoid, támadj! - kiáltotta, és felmutatott egy képességlapot. - Képességlap aktiválás: Zafír Karom, aztán fúziós képességlap: Karom Szablya! 1200G>1500G>1700G Gyerünk!
- Óh igen! Így egyszerűen legyőzhetem most már ezt az alakot, az ereje most 1150G, remek!
- Grr, semmisítsd meg őket! Legend Dragonoid, képességlap aktiválás: Erő Sárkány Csapás!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Sapphireoid, ekkor elkezdett zuhanni. - Ez… nem lehet… Az ereje 1450G-re nőtt, az enyémet meg lecsökkentette 1400G-re? - kérdezte döbbenten.
- Nee! - kiáltotta Adam döbbenten, amikor leesett elé Sapphireoid, lecsökkent még 50-el az életereje. - Grr… Battle gearre lenne szükségünk azt hiszem. - gondolta magában Adam. - Akkor bakugan fel! Ez az utolsó kör, de mi fogunk nyerni, érzem! - kiáltotta Adam, Sapphireoid pedig helyeselt, majd átalakult bakugan formába. - Gyere csak te legenda!
- Pyrus Legend Dragonoid, fel! 1200G Most pedig, semmisítsük meg! Képességlap aktiválás: Magrobbantó! 1200G>1600G Hehe… Ez ellen semmi esélyetek már! - kiáltotta DarkLord.
- Gondolod? - kérdezte Sapphrieoid, majd ekkor a Kék Tornádóval visszaküldte a címzőnek. - Most pedig, elpusztítalak te áruló! - kiáltotta, ám ekkor megsérült Legend Dragonoid, és kiderült, a bőre alatt fém van. - Micsoda? Hogy egy mechanikus bakugan? Lepaktáltál…
- Ugyan már! Ennyire ostobának nézel? - kérdezte mosolyogva DarkLord. - Sosem fogok lepaktálni olyan szánalmas lényekkel mint a mechanikusok! - mondta szúró tekintettel, majd ekkor előremutatott egy képességet. - Forradalmi-O! 1200G>1700G Pusztulj el ezáltal most!
- Micsoda? Az erőm! - kiáltotta döbbenten Sapphireoid. 1100G>600G Épphogy kikerülhette.
- Jajj ne! Hogyha így haladunk, akkor veszíteni fogunk! - DarkLord mosolygott, majd támadásra intette, ám ekkor elkezdett zölden ragyogni a föld. DarkLord szeme kikerekedett.
- Nem! A Sapphire Cannon, ez nem lehet! - kiáltotta mérgesen, majd ekkor megjelent Adam előtt egy battle gear. - Ez a battle gear képes legyőzni könnyedén bármilyen bakugant… nem!
- Óh igen! - kiáltotta Adam, majd ekkor megfogta a battle geart, és bedobta, megjelent Sapphireoid hátán egy fegyver, két ágyúja volt. - Gyerünk Sapphireoid, battle gear képességlap aktiválás: Sapphire Cannon Halálágyú! - ekkor elsült a Forradalmi-O is, és összecsapott a két sugár. DarkLord nevetni kezdett, majd ekkor Adam is elmosolyodott. - Áááh! Gyerünk Sapphireoid, intézd el azt a hamis legendát! - kiáltotta Adam hangosan.
- Gyerünk Legend Dragonoid, semmisítsd meg az ellenfelünket! - kiáltotta DarkLord. - Áááh!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!