Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 128.

128. rész: Királyi Csata az Akadémián 2. Rész:

- Gyerünk, támadd Fekete-Szárnyú Sárkány a Vörös Démon Sárkányt! - kiáltotta Crow.
- Aktiválom a csapda lapot, amely a Fémhulladék Madárijesztő! - kiáltotta Jack. - Így kivédjük a támadást egyszerűen! - majd meglátta Crow mosolyát. - Micsoda? Miért…
- Aktiválom a Gyors-kijátszású varázslapot: Feketeszárny Írtó! Eldobok egy lapot, és elpusztul minden lap a mezőn, kivétel a szörny lapok! - mondta Crow. - A körömnek sajnos vége, ugyanis ezt a lapot csak a csata fázisomban lehet aktiválni, és hogyha megteszem, akkor annak vége szakad! Lefordítok még előtte egy lapot, és kör vége! - mondta Crow, mosolygott.
- Én következem! - mondta Yusei, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Végső Káosz lapot, ezzel a lappal megidézhetek két, összesen négyes szintnek megfelelő szörnyet a paklimból! Legyen az a Kesztyű Harcos illetve a Szonikus Csirke! Most jöjj Törmelék Sárkány! - kiáltotta Yusei, megidézte a kezéből, majd megjelent az is. - Most pedig, szinkron idézés! A csoportosult kívánságok egy új fénylő csillaggá válnak. Légy az út, melynek fénye felragyog! Repülj el, Csillagpor Sárkány! - majd megjelent mögötte a jelölt sárkánya. (ATK: 2500) - Aktiválom a Csillag Zuhanását! Ezzel a lappal, kiválaszthatok az extra paklimból egy szinkron lapot és annak a képességét és erejét fogja felvenni! Gyerünk Hulló Csillag Sárkányét vedd fel! - mindenki meglepődött ekkor. (Csillagpor Sárkány: 2500→3300) - Aktiválom a képességét, és megnézem a felső öt lapomat. - megtekintette, majd felmutatta.
- Micsoda? - kérdezték a többiek, négy  az ötből tuner volt. - Szóval akkor négyszer fog…
- Igen, négyszer támadhat a Csillagpor Sárkány! Gyerünk Csillagpor Sárkány! Kozmikus Láng! - ekkor eltalálta a Végzet Sárkányt, Páncél Mestert a Fekete-Szárnyú Sárkányt illetve Ragyogó Lángszárnyút! - Már csak a Vörös Démon Sárkány maradt, azt hiszem nem fog túl sok gondot jelenteni. - gondolta Yusei. (Kalin: 3500→3200) (Crow: 2700→2200→1400)
- Fenébe, a győzelmemet jelentő Ragyogó Lángszárnyúmnak annyi… (Bálint: 4000→3800)
- Én következem! - mondta Kalin, majd húzott egy lapot. - Aktiválom az Élet Feladása lapot, lecsökken az életpontom nullára, és megidézhetek a temetőből egy Infernity szinkron szörnyet! Hogyha ez a szörny elpusztul akkor elvesztem a párbajt! Jöjj vissza Infernity Végzet Sárkány! (ATK: 3000) Mivel nincs a kezemben lap, aktiválódik az effektje, és elpusztítom a Páncél Mesteredet Crow! Ezzel pedig 1250 kárt okozok neked! - mondta Kalin komolyan.
- Micsoda? - kérdezte Crow, majd ekkor lement az életpontja 150-re. - D-de… Ez… nem…
- Most én következem! - mondta Jack, majd ekkor elmosolyodott. - Aktiválom a Rezonátor Rezonációt! Feláldozom a Szomorú Arkdémonomat, hogy kijöjjön két Rezonátor lap! - ekkor meglepődött mindenki, tudták mi fog jönni. - El távolítom az összes egyéb tuner lapot a temetőmből, hogy elpusztuljon a Rezonátor Rezonáció effektje, így tudjak szinkron idézni velük! Most, dupla tuning! - kiáltott Jack. - A király és az ördög itt és most eggyé vált. Dühöngő lélek! Emelekedjen fel a sírból, a teremtés maga! Szinkron idézés! Vörös Nova Sárkány! (ATK: 3500→4500) És semmisítsd meg a Végzet Sárkányt most! - kiáltotta.
- Nem! - mondta Kalin, majd felemelkedett a csapda lapja. - Hogyha nincs lap a kezemben, eldobhatom egy első tíz lapot a temetőmből és kivédhetek az Infernity Pajzzsal egy támadást!
- Micsoda? - kérdezte Jack mérgesen. - Hát rendben. - gondolta mérgesen. - Akkor kör vége!
- Én következem! - mondta Bálint, majd húzott egy lapot. - Kapzsi Üst aktiválódj! Húzok két lapot, aztán aktiválom a Szörny Élesztőt, és lefordítok egy lapot! Jöjj vissza Elemi-Hős Ragyogó Lángszárnyú! - kiáltotta Bálint, majd megjelent a szörnye. - Most pedig, gyerünk ragyogó Lángszárnyú! Támadd Yusei Csillagpor Sárkányát! - kiáltotta Bálint hangosan.
- Micsoda? - kérdezte Yusei döbbenten, majd ekkor elpusztult a szörnye. - Ááh! A Csillagport! (Yusei: 4000→3400) A fenébe, a képessége is aktiválódik most… Ááh! 900 maradt. - gondolta Yusei ijedt tekintettel. - Most Crow jön, viszont nem hiszem hogy tudnak akármit is tenni. - gondolta, majd elmosolyodott. - De így is szorult helyzetben vagyok…
- Én jövök! - mondta Crow, aztán húzott egy lapot. - Fekete Szárny Jelölt! Aktiválom most!
- Micsoda? De akkor csak 100 életpontod marad! - mondta Yusei döbbenten. - Szóval… lassan vége lesz ennek a párbajnak nemde? - kérdezte magában. - Pedig annyira évezem…
- Kezembe vehetek két kijelölt lapot! - mondta Crow, majd felmutatta. - Megidézem Siroccot áldozás nélkül, most pedig speciálisan Borát! Aktiválom Sirocco képességét, és Sirocconak az ereje megnő! - mondta Crow. (ATK: 2000→3700) - Gyerünk! Semmisítsd meg a Végzet Sárkányt! - Kalin szeme ekkor kikerekedett, majd végül vesztett. - Sajnálom Kalin… de…
- Tudom, semmi személyes! - mondta Kalin, majd ekkor térdre rogyott. Ratchel odaszaladt hozzá és elvitte a nézőtérbe. - Köszönöm Ratchel. - mondta Kalin, majd elmosolyodott ekkor.
- Vajon ki fogja megnyerni? Mindenki esélyes. - mondta Ratchel, Kalin csak bámulta közben.
- Kalin jól van! - gondolta Yusei, majd húzott egy lapot. - Áhh, fenébe! Nem tudok semmit sem tenni már! - Lefordítok egy lapot, a körömnek pedig vége van! - mondta Yusei halkan.
- Akkor én következem! - mondta Jack, majd húzott egy lapot. - A következő akinek ki kell esnie az Crow, hiszen Siroccoval veszélyt jelent. - gondolta magában Jack. - Megidézem a Pusztuló Rezonátort támadó állásba! Hogyha ez a lap a mezőn van, és egy szinkron szörny is, feláldozható, és 500 ATKot ad a szinkron szörnynek a mezőn! (Vörös Nova Sárkány: 4500→5500) Most pedig, támadd meg Siroccot! - mondta, majd meglepődött Crow eléggé.
- Neem! - kiáltotta Crow. - Jack ennyire nem lehetsz szemét. - mondta mosolyogva, ám ekkor elpusztult Sirocco. - Vagy mégis. - mondta mérgesen Crow. (Crow: 100→0) - Vége akkor…
- Már csak hárman maradtunk. - gondolta döbbenten Bálint. - Akkor hát én jövök! - mondta, majd ekkor húzott egy lapot. - Aktiválom a Neos Segítséget! Megidézem így Neost! Most pedig, megidézem Prizmát támadó állásba, és kinevezem a Szivárvány Sárkánnyá! - meglepődtek Yuseiék. - Aktiválom a Fúziót, és itt jön a szivárvány harcosa, Szivárvány Neos! (ATK: 4500) Most pedig aktiválom az Áldozat Áldozatát, feláldozom a Ragyogó Lángszárnyút, hogy így megkapja az erejét! Ez azt jelenti 7600 a támadó ereje! Támadj!
- Aktiválom a kezemből a csapdát! Csak akkor aktiválható, hogyha a Nova ereje 5000 felett van, és az ellenfél támadó fázisa van! Igaz a kárt elszenvedem, de a Nova Sárkány nem fog elpusztulni! - mondta Jack, majd elérte a támadás a Nova Sárkányt. - Áááh! (Jack: 2200→100) - A Nova Sárkány még itt van, így enyém a győzelem, a Szivárvány Neos ereje… jóval kisebb így mint a Nova Sárkányé, így egyszerűen végzek vele, hehehe…
- Én jövök! - mondta Yusei, aztán húzott egy lapot. - Megidézem a Max Harcost, felfordítom a szörnyemet, amely a Szemét Szinkron! Szinkron idézés! - kiáltotta Yusei, majd megjelent a Szemét Íjász! - Most pedig, eltávolítom a játékból a Szivárvány Neosod a kör végéig, és támadj Szemét Íjász! Szemét íj szórás! - Bálintot telibe kapták a nyilak, s lecsökkent az élete.
- 1700 életem maradt. - gondolta Bálint. - És visszajön Szivárvány Neos, így még van esély…
- Én következem! - mondta Jack, miközben húzott egy lapot. - Megidézem az EGO Harcosát támadó állásba! (ATK: 0) A támadó ereje nulla, azonban lenullázza minden ellenfél effektet az elkövetkezendő három körben hogyha feláldozom! Így hát meg is teszem! - kiáltotta. - Hogyha az EGO Harcos a temetőben van, automatikusan megidézhetem az EGOland Királyt! Jöjj hát! (ATK: 1000) Most pedig, feláldozom őt is, és így a kezembe vehetem az EGOland nevű térvarázst! Aktiválom, most pedig, ez a lap megengedi hogy eldobhassak öt darab tunert a temetőbe a paklimból! - ekkor kijöttek azok a lapok. - Ég veletek, erősítsétek hát a Vörös Nova Sárkányt! - mindenki meglepődött amikor annak 8000 lett az ereje. - Most pedig, támadj Vörös Nova Sárkány! Abszolút démon erő! - kiáltotta hangosan Jack. - Yusei…
- Jack… - mondta Yusei, amikor megsemmisült a szörnye. (Yusei: 0) - Gratulálok Jack…
- Én következem! - mondta Bálint, bár már fel akarta adni, hiszen nem igazán látta hogy sok esélye lenne. Ekkor megcsillant a remény fénye előtte. - Remek… A lap amit még sosem használtam. - gondolta. - Aktiválom a Villám Cserélő lapot! Ezzel a lappal, feláldozok 1000 életpontot, aztán a Novádat elpusztíthatom! - ekkor elpusztul a Nova. - Most pedig… tá…
- Nem! - mondta Jack, majd elmosolyodott. - Ez nagy hiba volt! - mondta Jack, majd elkezdett nevetni. - Minden temetőben lévő tuner után 300 kárt okoz az EGOland lapom!
- Francba! - mondta Bálint, ekkor összedőlt EGOland, majd Bálint életpontja is lecsökkent.
- Yusei, én nyertem igaz, de ez nem számít, hiszen turbó párbajban is máshogyan kell játszani! - majd Yusei bólintott. - És amúgy sem volt ez egy hivatalos meccs, csak jót szórakoztunk! De azért az önimádatom most boldog lehet, hiszen ezen sok ember előtt…
- Tessék? Mit mondtál? - kérdezte Crow. - Azu imént hívtak hogy elkobozták a Phoenix Whirlwindet, bár erősködött az a Stephanie hogy ne de végül megtették. - nevetett ekkor.
- Micsoda? - kérdezte mérgesen Jack, majd ekkor kifutott gyorsan az akadémiáról. - Hé!
Eközben Dávid magában gondolkodott kicsit az iménti párbajról. Bálint párbaja tetszett neki.
- Bálint megváltozott most már ténylegesen úgy gondolom. Most már… nem az az ostoba aki régen volt. - gondolta magában, ám ekkor sötétséget látott Ratchel körül. - Mi a franc az ott? - kérdezte, majd ekkor megfájdult a feje, valamit hallott. Kiment az akadémia épületéből inkább, majd nagy nehezen elvonszolta testét a padra. - Áááh… Mi a fene ez az érzés?
- Hehehe! Szóval Magna sikerült a terv mi? - kérdezte egy magasabb férfi, amint leült egy hosszú asztal legvégére. Valószínűleg ő volt a csoport vezetője, amiben Magna is benne van.
Ott volt az a férfi is, akit az egyik szemére megvakított Magna, a Sötét Kiber Sárkányával.
- Magna, biztos vagy benne hogy készen áll az Ég Kapuja terv? - kérdezte egy férfi. - Hm?
- Teljességgel biztos vagyok benne! - mondta Magna, majd ekkor felnyílt a kastélyuk teteje. Az égen ott volt egy sötét kapu, amely majdnem teljes volt. - A szörnyek a Spirit Worldben az irányításom alatt állnak teljességgel, nagyuram! - mondta Magna, majd ekkor elmosolyodott.
- Magna gratulálok, te vagy az összes tag közül a leghasználhatóbb. - mondta a vezetőjük.
- Hé! Ez azért övön aluli volt, én nem vagyok talán fontos tag? - kérdezte Oclisa mérgesen.
Eközben a Nazca-vidéken a jelek még jobban elkezdtek vörösen izzani. A szentélyből ekkor egy vörös anyag tört fel, ez lehetett a Red Nova, visszatért talán újra? Valami sötétség emelkedett a vidék felé. Valami sötét, amely nem Magna sötétsége, de még csak nem is a társaié.
- Hogy micsoda? - kérdezte Yusei, majd kikerekedett a szeme. - Az lehetetlen! - gondolta. - Greiger, biztos vagy benne, hogy a Red Nova visszatért az összes Alantas Halhatatlannal?

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg