Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 30.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 30. rész: A Mechanikusok Földje:

- Hehe! Lássuk, mit tud DarkLord ereje! - kiáltotta DarkLord, majd ekkor a keze sötéten izzott és elpusztította a trónt. - És most, a kardot kihúzom! Kardot, mely tartalmazza az összes gonosz bakugan erejét. Naga, Razenoid, Dharak, DarkLord, hehehe! - nevetett őrülten, majd ekkor megérintette a sötét energiával telt kezével a kardot, és elkezdte húzni felfelé, ekkor ordítani kezdett. - Áááárgh! - kiáltott, majd ekkor elkezdett körülötte a sötét energia táncolni, és ekkor kirántotta a kardot, és elmosolyodott. Ekkor az ereje és DarkLord ereje egyesült, majd a kard kissé átváltozott, végül teljesen más lett, az egyik fele sötét volt, a másik pedig fényes, csakúgy, mint DarkLord lelke, majd mosolygott, ekkor eltűntek körülötte a társai. - Sajnálom, de ez a csata csak az enyém! - mondta a többieknek, majd ekkor visszaállt mindenki ereje. - 1100G az erőm, a tiétek 5000G, és mégis milyen egyszerűen legyőzlek benneteket! - kiáltotta, majd ekkor megjelent a kezében egy sötét szablya, és egyet hasított a levegőbe. - Micsoda? Sapphireoid és testvérem ti kivédtétek? - kérdezte döbbenten, majd ekkor összeestek Emerald Dragonék, és Glennék elájultak. - Ketten még maradtatok ellenem! - ekkor tágra nyílt a szeme. - Micsoda? Hogy a Kék Tornádóval visszaverted a képességem? - kérdezte döbbenten DarkLord. 1100G>100G - Te… tiszteld a legendákat! - kiáltotta mérgesen. - Képesség aktiválás: Végtelen Szurok! - ekkor egy nagy sötét labdát küldött rá.
- Áááh, mi ez? - kérdezte Sapphireoid, amikor elkapta a sötét labda. - Az erőm! 1600G>900G
- Elszívtad minden erejét? - kérdezte Diamondoid mérgesen, majd ekkor aktiválta a Primert!
- Hm, Diamondoid, takarodj az útból! - kiáltotta, majd ekkor megjelent mögötte, és felemelte a lábát. - Képesség aktiválás: Gyilkos Sarok! - majd lesújtott rá vele. 100G>1000G - Most pedig, képesség aktiválás: Karom Romboló! - hosszú karmai lettek, Sapphireoidot támadta.
- Nem! - kiáltotta Harley, majd megjelentek előtte. - Pajzs aktiválás! Lenullázza a képességed! És 500G erőt átvesz tőled! Így az erőnk 2100G míg a tied csak 600G! - nevetett.
- Képesség aktiválás: Sötét Királyi Pajzs! - mondta DarkLord, és ekkor 2100G-re növekedett az ereje. - Most pedig, Fekete Lyuk Ágyú! - ordította, majd ekkor megnövekedett az ereje 1000G-vel. - Pusztuljatok, mindannyian! - nevetett őrülten, majd ekkor lelőtte őket vele.
- Nem! - kiáltotta Diamondoid, majd felhúzta Sapphireoidot. - Most Sapphireoid gyerünk!
- Zafír Reflektor aktiválás! Így most a mienk az az 1000G előny! - mosolygott Adam. - És most, képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! - kiáltotta. 3100G>3600G - Nyerünk!
- Gondolod? - kérdezte gúnyosan DarkLord. - Most pedig, speciális fegyver képesség aktiválás! DarkLord Sötét Éjszaka Kard Gejzírcsapás! 1600G>3600G Pusztuljatok el!
- Micsoda? 2000G erőt ellopott tőlünk? - kérdezte döbbenten Adam, ekkor elsuhant mellettük a csapás. - Áááh, ez a hatalom… gigantikus! - kiáltotta őrült tekintettel. 3600G>1600G
- Hát végül, elérted a célod testvérem, te lettél az igazi DarkLord! - mondta mérgesen Diamondoid. - De ezt nem engedhetjük neked! - ekkor felragyogott Sapphireoid és Diamondoid, majd a kastély is, és az elkezdett elpusztulni, szétrobbant, majd megjelent két kard. Az egyik Sapphireoid kezébe ment, majd kék lett és két pengéje, a másik Diamondoidhoz, ugyanolyan lett az a kard mint a testvéréé, csak egészen fehérben és ragyogott. - Micsoda? - kérdezte döbbenten Diamondoid. Majd ekkor megjelent egy-egy lyuk a kardjaikban. DarkLord szeme tágra nyílt, meglepődött nagyon. - Szóval ez is egy speciál…
- …is fegyver! - mondta Sapphireoid, majd ekkor elmosolyodtak mindketten. - Gyerünk!
Nekimentek ekkor DarkLordnak, és elkezdtek vele harcolni, közelharcban. Ám az egyszerűen kivédte még Sapphireoid duplapengéjét is. Ekkor elrúgta messzire őket, és leakart csapni.
- Hm, vajon ki fog nyerni? - kérdezte Carnelian rosszindulatúan. - Bár DarkLord „nagyúr” erőteljesebb mint gondoltam. - ekkor Ametist mérges lett. - Mi a baj Ametist? A nagyúr kutyája! - Ametist ekkor elé ugrott, majd megpróbált aktiválni ellene egy képességet, de…
- Eltörlés! - kiáltotta Aquamaroid, és deaktiválta a képességet. - Befejezni! - mondta mérgesen, majd ekkor tovább figyelték a harcot, a speciális fegyvereket birtoklók között.
- Sapphireoid, intézzük el gyorsan! - kiáltotta Adam, majd ekkor megjelent a kezében egy furcsa képességlap. - Hm? Ez olyan mint amit az a Destroya használt. - gondolta döbbenten. - Speciális fegyver képességlap aktiválás: Zafír Dupla Vágó Kitörés! - majd ekkor elkezdett ragyogni Sapphireoid pengéje, és megtámadta vele DarkLordot, elkezdte pörgetni, és ekkor megjelent előtte egy nagy gömb. - Semmisítsd meg DarkLordot! - ordította Adam hangosan.
- Mi jövünk! - kiáltotta Harley, majd Sapphireoidék elé ugrottak. - Ez a penge, a fényből merít energiát. Így a sötétséget elpusztítja! - gondolta Harley. - Gyerünk! Speciális fegyver képességlap aktiválás: Gyémánt Fény Élet Penge! - majd ekkor elkezdte pörgetni Diamondoid, és elkezdett ragyogni. Aztán előre mutatott vele, és egy erőteljes sugarat küldött testvére ellen. Egyesült ekkor a Sapphireoid által küldött gömbbel, majd becsapódott, ám…
- Gyémánt Cella! - mondta mosolyogva DarkLord, így kivédte a támadást, sőt még vissza is verte. - És most, pusztuljatok! - ekkor megjelent előtte milliónyi kis sötét pont. - Képesség: Sötét Villám Bezáró! - kiáltotta, majd megindultak a villámok a kicsiny pontokból. - Hehe!
- Áááh! - ekkor lezuhantak Diamondoidék, és egy porfelhő keletkezett. Diamondoid ekkor elindult feléjük, ám ekkor megpillantotta Sapphireoidot, amint felszállt a porfelhőből gyorsan.
- Micsoda? - kérdezte DarkLord mérgesen. - Most elpusztítalak! - kiáltotta, majd újra megjelent előtte a sok kicsi fekete pont. - Képesség aktiválás, újra! - majd elérte végül Sapphireoidoit, kiütötte, ám ekkor az elkezdett zuhanni, s a pajzs mögé zuhant. - A Mechanikusok Földjére estek? - kérdezte mérgesen, majd ekkor elmosolyodott. - Akkor… hamar végük lesz. Hiszen azok az ostobák, megölik őket minden kérdés nélkül. - mosolygott.
- Biztos vagy benne nagyuram? - kérdezte Ametist, amikor megjelent mellette. - Hiszen… a vezetőjük értelmes lénnyé tette őket. Lehet felhasználják majd a kölykök erejét arra, hogy…
- Lehet… de lehet hogy nem! Már nem a mi dolgunk. Hogyha esetleg visszajönnek, akkor meg majd meglátjuk, nemde? - kérdezte sunyi mosollyal DarkLord, majd nyitott egy kaput a kastélyába, és átmentek azon. - Nos… nos… Kaptak speciális fegyvert… de már az enyémek! - ott volt a kezében Sapphireoid és Diamondoid speciális fegyvere is. - Semmi esélyetek, heh!
- H-hol vagyunk? - kérdezte Adam döbbenten, amikor felébredt, Sapphireoid a kezében tartotta őket, ám ekkor golyó formába visszaalakult. - Mi az? Sapphireoid! - kiáltotta, majd az kinyílt. - Hál istennek hogy jól vagy… - mondta boldogan, majd aztán a többiek is kezdtek felébredni. - Faith, Craigh, Harley, Glenn és Lynn, jól vagytok? - kérdezte aggodalmasan.
- Persze! - mondták mosolyogva, ám ekkor megpróbáltak felállni, de nem ment valami könnyen. - Ááh, valószínűleg a csatában kissé megsérültünk! - mondta Glenn. - De hol a fenében vagyunk? - Sapphireoid ekkor odarepült hozzá. - Mi a baj Sapphireoid? Aggódsz?
- Ez itt a mechanikus bakuganok földje! - mondta mérgesen Sapphireoid. - A mechanikus bakuganok nem olyanok mint az igaziak, ők csak a harcnak élnek, és minden céljuknak a vége az, hogy bevegyék DarkLordék birodalmát! Bár ez még nem sikerült nekik, azt hiszem fog…
- De… Az jó nem? - kérdezte Adam, de most is ostobaságot kérdezett. - Hiszen… akkor egy oldalon állunk nem? Ők is DarkLordék ellen, és mi is! - Sapphireoid ekkor ordított egy kusst.
- Fogd már be te ostoba! Nem érted, hogy ő nem olyan bakuganok mint mi? Ők nem élnek igazából, igaz lehet már van lelkük, mert a vezetőjük elintézte valahogyan, de igazából nem élnek, így nem is tudják megérteni az élő bakuganokat! - mondta mérgesen Sapphireoid.
- Én… Bocsánat. - mondta Adam, majd ekkor elszomorodott. - Sajnálom… Nem tudtam hogy ennyire érzékenyen érint. Igazad van, ostoba voltam. Hiszen hogyha a Földdel ez történne, akkor… én is ugyanígy vélekednék. - majd ekkor odarepült hozzá Sapphireoid. - Sajnálom!
- Nem… Lehet igazad van! Hiszen ők nagyon erősek, csak… tudod… mégsem élő bakuganok, így nem tudom, mennyire képesek átérezni egy igazi, élő bakugan érzéseit, érted?
- Hm, szóval itt robotok élnek? - kérdezte Rubanoidot Craigh, majd az bólintott. - De jó! Mindig is arra vágytam hogy robotokkal találkozzak! - mondta csillogó szemekkel Craigh.
- Craigh, ezek nem olyan robotok mint amikről te álmodozol! - mondta Rubanoid komolyan. - Ezek a robotok erőteljes képességekkel bírnak, így hát… Ők veszélyesek hidd el nekem…
- Glenn… Ez a zaj. - mondta Emerald Dragon döbbenten, majd ekkor megjelent két szürke bakugan előttük. Két lovag-szerű bakugan volt. Szinte ugyanolyanok voltak, csak mintha tükrözték volna őket. - Ezek a bakuganok mechanikusan! - mondta mérgesen Emerald Dragon. A két mechanikus bakugan csak hallgatott, talán vártak hogy mit lépnek most…
- Mi vagyunk Mechtania védelmezői! - mondták együtt teljes szinkronban. Majd megszólalt külön az egyik. - Én vagyok Darkus Mechtarux! - aztán a másik. - Én meg Haos Mechtarix!
- Milyen ötletes nevek, nahát! - mondta Adam gúnyosan, majd ekkor elé tartották a lándzsáikat. - Héhéhé! Minden bizonnyal ezt meg lehet beszélni is, nem? - kérdezte nevetve.
- Nem! Tűnjetek vissza Vestroiára! - mondta Mechtarux. - Ti biztosan DarkLord követei vagytok! - mondta Mechtarix. - Kotródjatok vagy mi küldünk vissza holtan! - egyszerre mondták, ám Adam ekkor elugrott, majd bedobta Ventus Sapphireoidot. - Micsoda?
- Gyerünk Sapphireoid, képességlap aktiválás: Zafír Tombolás! - ekkor elkezdett körülötte szél megjelenni. - Micsoda? Ellenállnak ennek? - kérdezték döbbenten, majd ekkor megjelent még négy ugyanolyan mechanikus bakugan. - Kitalálom! Te vagy Pyrus Mechtarox, te meg Ventus Mechtarax, ők pedig Subterra Mechtarex illetve Aquos Mechtar-X! - majd nevetett.
- Pontosan! - mondták! Ekkor Adam meglepődött. - Most pedig, pusztuljatok mindnyájan!
- Micsoda? De ezek a nevek… Én találtam ki régen mindet, az apámmal, amikor játszottunk.
- Képesség aktiválás: Mechtar Elemi! - kiáltották az őrök, majd a lándzsájukat összerakták.
- Gyerünk! - mondták Harleyék, majd mind bedobták a bakuganjaikat. Meglepődtek az őrök.
- Diamondoid, intézzük el most! Képességlap aktiválás: Barátság! - elkezdett támadni rögtön.
- Te következel Emerald Dragon! - mondta Glenn, majd ekkor Emerald Dragon szeme sötéten ragyogott. - Legsötétebb Stílus: Sötét Főnix Formáció! - kiáltotta, majd Emerald Dragon támadott. - Ezek a bakuganok, ne feledjük hogy nem éreznek fájdalmat, meg kell őket…
- Semmisíteni! - mondta Faith, majd ekkor felmutatott egy képességet. - Vörösfény Ragyogás! - kiáltotta, majd elkezdett futni Amber, és megtámadta őket erőteljesen.
- Rubanoid, gyerünk! Skarlát Tábla! - kiáltotta, majd ekkor támadott Rubanoid erőteljesen.
- Turquoise te is támadj! Türkiz Eső aktiválás! - elkezdett szikrázni mindegyik őr. - Hehe! A víz betett nekik kissé! - mondta mosolyogva, ekkor felrobbant mind a hat bakugan, nem bíták.
- Huhh, ezek elintézve! - mondta Adam nyugodtan, figyelte eközben őket DarkLord és még…
- Hm, ezek a fickók betörtek a birodalmamba! Vajon DarkLord küldte? - kérdezte, egy mechanikus bakugan volt. - Mechtrix és Elisa, küldjétek ki Agroxot és Lentrixet! - nevetett.
- Igenis, nagyurunk! - mondtál, majd ekkor elsétáltak valahová, és két bakugannak szóltak.
- Igenis, Mechtrix és Elisa! - mondták, majd ekkor elindultak. Igaz érző lények nem voltak, de a tisztelet mindvégig elv beléjük volt programozva. Elteleportálták magukat ekkor hozzájuk.
Eközben DarkLord figyelte a műholdjuk segítségével a történéseket. Mosolygott csak az egészen, hiszen láthatja, ahogy két legnagyobb ellensége elpusztítja egymást, örömmel nézte.
- Remek… jobb nem is történhetett volna. Tizedelni fogják a mechanikus bakuganokat, aztán végül elbuknak, Andreoid elintézi mindet, aztán lecsapunk rá gyorsan, és vége a játéknak! Enyém lesz a világ, és Pearloidot sem szabadítja ki semmi illetve senki! Apropó Ametist, majd kezdd el a kastély legfelsőbb szintjében az ETS-t! - mosolygott, Ametist meghajolt.
Eközben rátámadtak Adamékre Agrox és Lentrix. Előhúzták a kardjaikat a hüvelyből.
- Elpusztítunk titeket, mert behatoltatok Adreoid nagyúr birodalmába! - ekkor feltöltődött a kardjuk, majd felugrottak, épphogy kikerülték Sapphireoidék a támadásaikat. - Azt hiszitek hogy egyszerű gyorsaság elég lesz? - kérdezte, majd ekkor elkapta Adamet Sapphireoid hátáról Agrox. - Most pedig, lássuk mit csinálsz, hogyha megszorongatom kis barátodat!
- Emerald Dragon, képességlap aktiválás: Smaragd Lándzsa! - ekkor Emerald Dragon kezében megjelent a lándzsa és leszakította vele Agrox karját. Az meg sem rebbent. - Jól vagy Adam? - kérdezte Glenn aggodalmasan, majd bólintott Adam. - Gyerünk Sapphireoid, képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! - kiáltotta, majd ekkor Sapphireoid telibe kapta Agroxot, és szétzúzta. Ekkor nagyon mérges lett Lentrix, és kijött a kezeiből egy-egy ágyú.
- Most megsemmisítelek titeket! - mondta mérgesen, és felugrott. - Képesség aktiválás: Lentrix Neon Ágyú! - ordította, és ekkor mindkét ágyúból elkezdett lövöldözni. - Megsemmisítem mindnyájotokat! - kiáltotta, majd egy nagyobb lövést indított meg. - Fúziós képesség aktiválás: Lentrix Romboló Ágyú! - majd ekkor a sugarak erősebbek lettek.
- Áááh! - ordította Sapphireoid, és Emerald Dragon, majd a földre zuhantak. - Ez lehetetlen
!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!