Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 21.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 21. rész: Üdv Vestroiában:

- Aktiválom a képességet, a Kristály Szatellitet! Ez a képesség, hogyha aktív, az ellenfél támadását visszaveri rájuk, az én erőm az övékre nő, az övéké pedig lecsökken az alapszintre!
- Micsoda? - kérdezte Adam döbbenten. - Akkor a bakuganjaink összereje csak 5000, az övé meg, 6250 így, kiütheti a bakuganjainkat! - így is történt lement kevesebb mint a fele életük, ám ekkor megfordult Crystal Admiryl, majd elkezdett lőni a városra a képességeivel. - Hé!
- Adam, ez a fickó erős! - mondta Glenn mérgesen, amikor Adam mellé futottak egyszerre.
- Hogy győzhetnénk le ezt az erős bakugant, Amber? - kérdezte Faith, elég szomorú volt.
- Diamondoid, a testvéred ugye ennél a fickónál jóval erősebb? - kérdezte Harley, majd bólintott. - Akkor ezt le kell győznünk, most! - mondta Harley mérgesen. - Gyerünk hát!
- Előbb, meg kell beszélnünk valami stratégiát! - mondta Lynn, megállítva a többieket.
- Nekem lenne egy ötletem! Rubanoiddal lehet eltudnánk intézni, de nektek is kell segítenetek! Próbáljuk meg a Csoda Pályát, hátha sikerül vele nyerni! - mondta Craigh.
- Igazad lehet! - mondta Adam, majd ekkor bólintottak. - Gyerünk! Portállap kész! Bakugan szörny, emelkedj Ventus Sapphireoid! - kiáltotta Adam hangosan. - Többiek? 700G
- Én következem! - mondta Craigh, majd előre dobta a bakuganját. - Emelkedj Rubanoid! 900G Rubanoid, ne feledd, el kell intéznünk ezt a szörnyet, szóval mindent tegyél meg!
- Oké! - mondta Rubanoid majd Sapphireoid mellé állt. - Aztán ne hibázz, mert még…
- Megsemmisülhetek nemde? - kérdezte Sapphireoid, majd elkezdett nevetni Rubanoid.
- Amber készülj fel a csatéra! - kiáltotta Faith és bedobta. - Emelkedj Amber! 750G
- Fiúk, nem fogok csalódást okozni! - mondta mosolyogva Amber, melléjük állt ekkor.
- Hát persze! - mondta Rubanoid és Sapphireoid, majd ekkor Rubanoid felrepült Crystal Admiral felé. - Most egyenlőre mi hárman leszünk az ellenfeled! - Együttes erő: 2350G
- Ugyan már! Mit képzeltek magatokról? Hogy hárman legyőzhettek engemet? Akkor… ostobábbak vagytok, mint bárki más! - ekkor előretartotta a kezét. - Képesség aktiválás: Kristály Admirális Sziklazápor! 1000G>1600G - eltalálta Rubanoidékat egyszerre. - Ne!
- Ó dehogynem! - mondta Amber, amikor a csapás elé állt. - Gyerünk Faith, aktiváljuk azt!
- Vörösfény Aura aktiválás! Ez a lap, megduplázza Amber erejét, majd aztán lenullázza az ellenfél képességeit! Az azt jelenti, hogy az erőnk most a te 1000-es erőszintedhez képest 3100! - mondta Faith mosolyogva. - Most pedig, támadj Amber, semmisítsd meg gyorsan!
- Nem! - kiáltotta Crystal Admiral mérgesen. - Aktiválom az Admirális Rohamot! Ez a lap, deaktiválja az ellenfél képességeit, aztán az én erőszintemet megemeli 1000G erővel, hehe!
Ekkor Crystal Admiral nekik rohant. És elkezdte verni őket erőteljesen. Végül beléjük rúgott.
- Portállap nyílj ki! - kiáltotta Adam, majd ekkor megjelent a Kristály Dipólus. - Ez minden az oldalunkon álló kristály bakugannak ad 300G erőt! Azt jelenti, hogy az erőnk jelenleg 3250G!
- Könnyen változtathatunk rajta, nemde? - kérdezte Crystal Admira majd nevetett őrülten. - Aktiválás, Kristály Hullám! - ekkor Amberék ereje elkezdett csökkenni, 400-400G erőkkel.
- Az ő ereje meg megnőtt 400G erővel? - kérdezte döbbenten Sapphireoid, lecsapott ekkor rá.
- Ne! - kiáltotta Adam, majd ekkor megtámadta Ambert is, és Rubanoidot, kiütötte őket ekkor. - Ahh el sem jutottunk addig, hogy aktiváljuk a Csoda Pályát! - gondolta magában.
- Hm, ez nem jött be! - mondta Glenn, majd ekkor arrébb lökte Adamet, aztán megpróbálta bedobni a bakuganját, de megállította Adam. - Mit akarsz Adam? - kérdezte mérgesen.
- Mit tervezel? - kérdezte Adam mérgesen. - Úgy értem miért akarod bedobni őt? Neki…
- Ő egy támadásra legalkalmasabb bakugan! - mondta Glenn. - Hogyha védelemmel nem ment, akkor hátha sikerül majd támadással nyernünk! - mondta, elég elszánt volt, így Adam nem akarta megállítani. - Portállap kész! Most pedig, Darkus Emerald Dragon emelkedj! 950G Meg kell semmisítenünk, mindenáron! - kiáltotta mosolyogva Glenn hangosan.
- Rendben van, akkor majd megsemmisítem az erőmmel! - kiáltotta Emerald Dragon őrülten.
- Én következem! - mondta Lynn, majd bedobta Turquoise. - Most pedig semmisítsd meg!
- Rendben van Lynn, számomra minden szavad parancs! - mondta a teknős, majd felkészült.
- Végül én! - kiáltotta Harley. - Indulj hát Haos Diamondoid. - mondta, majd megjelent a bakugan. - Diamondoid, figyelj oda, így igaz 2650G az erőtök, de ez a fickó nagyon erős…
- Igen tudom, a testvérem küldte, DarkLord biztosan! - mondta Diamondoid mérgesen. - Grr!
DarkLord eközben figyelte őket a monitorján Ametisttel. Mosolygott miközben nézte harcot.
- Most pedig, semmisítsd meg a testvéremet Crystal Admiral! - kiáltotta DarkLord mérgesen.
Agardite eközben a sötétben figyelte, figyelmes lett erre Diamondoid, majd rátámadott ekkor.
- Mit csinálsz DarkLord nagyúr? - kérdezte Agardite, amikor DarkLord kezei között volt.
- Meg akartál talán támadni? - kérdezte DarkLord mérgesen, aztán elengedte végül. - Takarodj innen! - mondta mérgesen neki. - Mi a fenét keresett itt ez az ostoba? - kérdezte.
- Gyerünk Emerald Dragon! - kiáltotta Glenn, majd ez lelökte az égből Crystal Admiralt. - Most pedig, képességlap aktiválás: Taroló Darkus! Többiek, gyerünk, egyszerre támadjunk!
- Turquoise hajrá! Támadj a Hurrikán Ciklonnal! 2650G>3450G - Egyesített erővel vajon…
- Most pedig mi Diamondoid! - kiáltotta Harley, majd felmutatott egy képességet. - Képességlap aktiválás! Barátság! - majd Diamondoid is elkezdett támadni, 3850G volt az erejük így. - Remélem elég erős lesz! - gondolta Harley magában mérgesen. Ám ekkor…
- Mit képzeltek, ez az egyesített támadás ér valamit ellenem? - kérdezte Crystal Admiral. - Képesség aktiválás! Kristály zúzódás! - ekkor elkezdett repedezni, majd szétrepedt apró pici szilánkokra. Nem értették hogy most mi történik. - Ez a képesség deaktiválja az ellenfél képességeit, továbbá 500G erővel még lecsökkenti! Hehehe! Azt jelenti 1150G a ti erőtök, az enyémet pedig megemeli 200G-vel, az 1200G így letudlak győzni benneteket, háháhá!
- Azt már nem! - mondta Craigh, majd ekkor bedobta Rubanoidot. - Aktiválás! Csoda Pálya, ez a lap, most szépen vissza fogja rád verni a képességedet! - mondta mosolyogva Craigh.
- Micsoda? - kérdezte Crystal Admiral döbbenten, majd ekkor lepattant a rubinról, és elkezdett összevissza pattogni, végül nagy nehezen összeállt. - Francba! - kiáltotta mérgesen. - Most megsemmisítelek titeket! - ekkor megjelent a kezében egy nagy kristály, majd megindult ellenfelei felé. Ekkor Adam bedobta Sapphireoidot és Faith Ambert. - Nem állíthattok meg, én vagyok az admirális, az egyik legerősebb kristály bakugan! - kiáltotta. - Képesség: Végtelen Kaszaboló! Ez a lap, minden ellenféltől 800G erőt vesz el! Ami azt jelenti, hogy az 5000 erőtökből nem maradt, csak 200G erő, pusztuljatok el, mindörökre!
- Azt már nem! - kiáltották a bakuganok, majd ekkor a társaik előre mutattak egy-egy képességet. - Gyerünk akkor, csapjunk 9ssze, ez lesz a végső összecsapás, nemde?
- Igen, a végső, amitől elpusztultok mindannyian! - kiáltotta hangosan Crystal Admiral.
- Gyerünk Emerald Dragon, képességlap aktiválás: Legvégső Stílus: Sötét Főnix Forma!
- Sapphireoid, támadj! Kiváló Ítélettel intézd el azt a szemetet! - ekkor támadott Sapphireoid.
- Most pedig Amber, semmisítsétek meg! Földi Erőt neki! - kiáltotta hangosan Faith. - Most!
- Turquoise hajrá! Semmisítsd meg az ágyúddal, képesség: Teknős Ágyú aktiválás, gyerünk!
- Aztán mi! - mondta Harley, majd felmutatott egy képességet. - Diamondoid, meg kell tenned, még hogyha nem is akarod! Képesség aktiválás: Bátorság! - megindított egy csapást.
- Végül mi! - mondta elszántan Craigh. - Rubanoid gyerünk! Semmisítsd meg a Futótűzzel!
- Képesség, aktiválás! - kiáltotta őrülten Crystal Admiral. - Admirális Novacsóva! - kiáltotta, majd ekkor megjelent egy nagy tűzgömb a kezei között. - Pusztuljatok már el, mindannyian!
Ekkor megindult az egyesített sugár és a Crystal Admiralé, majd összecsapott a két sugár. Nem tudták melyikük fog vajon nyerni, hanem csak találgatni lehetett, ám ekkor Crystal Admiral sugara elkezdett közeledni, de erőt vettek magukon Sapphireoidék, és sikerült nekik!
- Crystal Admiral a vesztes! - mondták Sapphireoidék boldogan, ekkor az a földre esett, és nembírt felkelni. Ők meg visszaalakultak golyó formába. Odamentek Cyrstal Admiralhoz.
- Sajnálom, amit tettem. - mondta Crystal Admiral, majd ekkor felkelt nagy nehezen. - Igazán sajnálom amit tettem. De… engem irányítottak. DarkLord Diamondoid volt… egy sztázis gömbbe zárt még réges-régen, most pedig átalakított gonosszá. Sajnálom! - mondta sírva.
- Lényegtelen! Megbocsátunk neked! - mondta Sapphireoid, majd a többiek is. - De… miért?
- Hogy mit akar DarkLord? - kérdezte Crystal Admiral. - Bezárta Pealoid nagyurat, és arra kell neki a kristály, hogy mindörökre bezárva maradjon. És ez a bolygó, megfelelő arra, hogy kristályokat szerezzünk! - mondta Crystal Admiral, ám ekkor valamilyen erő nyomását érezte.
- Mi a baj? - kérdezte Adam, ám ekkor ők is éreztek valami-féle erő nyomását. - Mi a fene ez?
DarkLord összehívta a társait ekkor, majd úgy döntöttek, hogy Crystal Admiral még sokat fecseghet, inkább megsemmisítik akkor a saját kezük által. Megnyitottak egy kaput a Földre.
- Indulhatunk! - mondta DarkLord, miközben őrülten mosolygott, aztán átléptek a kapun.
Mikor megérkeztek, elkerekedett mindenkinek a szeme, lebegtek az égen, körbevették Adaméket és Crystal Admiralt. Crystal Admiral nagyon félt, amikor megjelentek. Remegett.
- DarkLord Diamondoid! - kiáltotta ekkor mérgesen, majd DarkLord elmosolyodott. - Grr…
- Testvérem! Fejezd be ezt az ostobaságot! - mondta Diamondoid, majd ekkor átalakult bakugan alakba. Mindenki meglepődött. Főleg Ametisték. - Jól látjátok, nem tisztelem őt!
- Ne feszítsd túl a húrt, értetted? - kérdezte DarkLord mérgesen, majd ökölbe szorította a kezét. - Vagy talán, te akarsz elsőnek meghalni? - majd ekkor megjelent a kezében egy sötét gömb. - Képesség aktiválás! Fekete Lyuk Ágyú! - megjelent előtte egy fekete lyuk, elkezdett ekkor lőni a testvére felé, ám ekkor elé ugrott Crystal Admiral. - Tudtam hogy megteszed!
- De azt hiszed meg is semmisíthetsz? - kérdezte mérgesen, majd ekkor aktiválta az egyik képességét. - Fény Képesség aktiválás! - megjelent előtte egy pajzs. - A Fény Képesség minden darkus erőt hatástalanít! - mondta mosolyogva, ám ekkor meglepődött. - Micsoda?
- Azt hitted hogy nekem csak darkus erőm van? Persze hogy még van egy aprónyi haos erőm is! - mondta nevetve DarkLord, majd ekkor áttörte a pajzsot és belerúgott egyet a vállába. - Most semmisítsük meg, nem akarok több időt fecsérelni erre a szerencsétlenségre! - mondta mély gyűlölettel a hangjában, majd visszaugrott a helyére. - Képesség aktiválás: Sötét mező!
- Én következem! - mondta Agardite nevetve. - Képesség aktiválás: Zöld Mező! - kiáltotta.
- Képesség aktiválás! - kiáltotta Ametist. - Lila Mező aktiválva! - kiáltotta, és megindult.
- Most én! - mondta nevetve Aquamaroid. - Kék mező, aktiválás! - támadott rögtön ő is.
- Én következem! - mondta Cairngorm a mély hangján. - Barna mező, aktiválódj gyerünk!
- Végül pedig én! - mondta Carnelian, majd megjelent egy vörös gömb a kezében. - Karmazsin Láng, Támadó Típus B! - kiáltotta, ekkor a hat sugár eltalálta telibe Crystal Admiralt, majd Adamék bedobták a bakuganjaikat gyorsan hogy segítsenek neki! Ám ekkor… Létrejött Admiral körül egy nagy gömb, és ekkor felrobbant, majd egy átjáró nyílt.
- Mi a fene ez? - kérdezte DarkLord döbbenten, majd ekkor Adaméket beszívta az átjáró.
- Átjutottak Vestroiába! - mondta Ametist mérgesen, meglepődött ekkor DarkLord. - Valóban… ez történt. - mondta Ametist, majd mutatott egy képet Vestroiáról. - Nem értem…
- Carnelian! Te tetted ezt, igaz? - kérdezte Agardite mérgesen, majd odafordult felé. - Na?
- Valóban Carnelian, te miért nem a Vörös Mezővel támadtál? - kérdezte Cairngorm. - Hm?
- Sajnálom… nem tudtam hogy ilyen dimenzionális képességeim is vannak. - mondta, miközben sunyin Agardite szemébe röhögött. - Agardite, nem neked vannak ilyen képességeid? Én úgy emlékszem hogy volt Másik Dimenzió kezdetű képességed is, nemde?
- Fogd be te ostoba! - mondta Agardite, majd elmosolyodott. - Nagyon rám akarod kenni!
- Fogjátok be mind! - kiáltotta mérgesen DarkLord, majd ekkor megnyílt egy kapu nekik. - Meg kell őket semmisítenünk, minél előbb! De hogy ezt megtegyük, figyelnünk kell a mechanikusokra is, hiszen a vezérük nagyon tervezget manapság ellenünk! - ekkor eltűntek.
- Mi ez? Hol vagyunk? - kérdezte döbbenten Adam, amikor felkelt, meglátta a többieket amint eszméletlenül feküdtek. Megijedt hírtelen. - Ne, ne! Ébredjetek, gyerünk már! Keljetek fel, kérlek! - mondta szomorúan. Ekkor felkeltek, majd felálltak fájó fejjel. - Már megijedt…
- Csak nem azt hitte hogy meghaltunk, te ostoba?! - kérdezte Glenn az eléggé bunkó stílusában. - Azonban… Hol a francban vagyunk mi? - ekkor kinyíltak a bakuganjaik.
- Ez… - kezdték mondani. - Vestroia! De… miért vagyunk mi golyó alakban? Nem értjük!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!