Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 22.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 22. rész: Üvölts Rubanoid:

- Mi a fene? Mit keresünk mi Vestroiában? - kérdezte mérgesen Rubanoid, elég feszült volt. - Miért vagyunk mi egyáltalán golyó formában akkor? - nem étetette az egész helyzetet. - Hé!
- Ilyen sötét helyen élnek a bakuganok? - kérdezte Craigh szomorúan. - De hát… Az nem lehet! Hiszen ez a hely olyan sötét… Itt nem lehet megélni. - majd megláttak egy magas kastélyt a távolban, valószínűleg az volt DarkLord kastélya, a többiek hallgattak. - Miért…
- Nyugodj le Craigh, hidd el mi sem értünk semmit. - mondta Adam. - Hé Glenn, ez a hely neked való, olyan sötét mint te! - majd ekkor elkezdett nevetni, ám Glenn kifakadt magából:
- Mi van?! Elkerültünk egy másik világba, erre te csak viccelődni tudsz? Te egy ostoba vagy! Most mondom először és utoljára, nőj fel, vagy különben mindnyájunkat veszélybe sodorsz!
- Egyet értek én is Glennel! - mondta Harley, amikor odalépett. - De nyugodj le te is Glenn, Adam azért viccelődik, hogy mások ne féljenek. Hidd el értünk akarja tenni, nem magáért…
- Nem, nincs igazad Harley, tényleg magamért tettem. Ez olyan… szánalmas! - mondta, majd ekkor elkezdett szaladni. Sapphireoid utána repült nagy nehezen golyó formában. - Mi az Sapphireoid, miért követsz egy ilyen lúzert? - kérdezte Adam, majd ekkor térdre rogyott. - Francba! - gondolta magában idegesen. - Hogy fogunk most hazajutni? Várjunk csak… te innen jöttél nem? - kérdezte Sapphireoidot. - Akkor meg… neked tudnod kell hogy hogyan…
- Sajnálom, de nem! - mondta Adamnek, ekkor Adam arrébb lökte. - Hé, hé! Hátrább az agarakkal! - mondta Sapphireoid, de Adam otthagyta. - Most meg mit akarsz tenni? Igaza volt Glennek, te tényleg nagyon gyerekes vagy! - majd otthagyta Sapphireoid, visszament a többiekhez. - Az az ostoba Adam… - gondolta magában mérgesen Sapphireoid. - Ááhrg!
- Hol hagytad Adamet? - kérdezte mindenki, kivétel Glenn, őt kicsit sem érdekelte, majd ekkor elmagyarázta Sapphireoid hogy mi történt. - Hogyan? - kérdezte döbbenten mindenki.
- Sajnálom, de én egy ilyen méltatlan személlyel nem fogok szövetkezni! - mondta mérgesen.
- Ne légy ilyen, csak attól fél hogy nem tud visszavinni minket, pedig ő elvileg a vezérünk. - mondta Faith, majd ekkor Glennre nézett. - Meg kell őt találnunk, mielőtt még bajba keveredik! - mondta, majd elkezdett futni, a többiek pedig utánamentek. Azonban minél beljebb jutottak, a köd egyre mélyebb volt és kezdett sötét is lenni. Adam is erre volt, de mélyen. A sötétségen belül mélyen. Talán a lelkének hangulatát mutatta ez a köd jelenleg.
- Hehehe! Milyen vicces! - mondta DarkLord nevetve. - Egyet átállítok, a többi össze fog omlani! Az emberek ostoba érzései… Azok a gyengeségeik! - majd tovább nevetett, miközben tovább figyelte Agardite. - Agardite, hozz nekem egy Árnyék Bakugant! - mondta, majd ekkor odavitt egy Ziperator-szerű bakugant neki, de kicsit másabb volt. Majd ekkor bedobta a képernyőbe DarkLord, és leesett Adam elé. Adam ekkor megpillantotta a bakugant, és felvette a földről. - Anyukád nem mondta, hogy szemetet nem szedsz föl? Hehehe! Ostoba!
- Ez meg mi? - kérdezte Adam döbbenten, amikor felvette. A BakuCrystal elkezdett jelezni valamit, vörösen villogott, amikor megérezte a bakugant, majd adatokat jelenített meg róla. - Darkus Shadow Ziperator? - kérdezte döbbenten. - 800G az ereje, és árnyék képességekkel bír! Ez egy BakuShadow bakugan. - mondta döbbenten, majd ekkor, az kinyílt, a BakuCrystala pedig átalakult BakuShadowvá! A sötétség ekkor elkezdte körbevenni. - Ez…
- Hehe. Ez az ajándékom számodra! - mondta a Shadow Ziperator. - Hogyha akarsz, hívhatsz Zipzamnek is! - mondta, majd ekkor elkezdett nevetni. - Mit gondolsz, jó társak lennénk hm?
- Lehet… - mondta Adam, majd ekkor elmosolyodott. - Zipzam, amúgy te hogyhogy itt vagy? Már nem csak kristály bakuganok élnek Vestroiában? - eléggé furcsállta Adam, hogy itt van.
- Hm, látom te még új vagy erre felé! - mondta nevetve Zipzam. - Hiszen… Nem tudod hogy megjelentek az árnyék bakuganok is. Három faj létezik jelenleg Vestroián, a kristály bakuganok, - akiket szolgálok, mwhaha - az árnyék bakuganok mint én és még van egy fajta!
- Egy harmadik fajta? És azok mik? - kérdezte Adam, de Zipzam csak úgy elfordult. - Hallod?
- Sajnálom, de ők kihaló-félben vannak, szóval lényegtelenek. De nem próbálsz ki? Ellene!
- Ki ellen? - kérdezte, majd ekkor megjelent Agardite emberi álcában, kezében egy bakugan.
- DarkLord miért engem küld ilyen felettébb kellemetlen küldetésre? - kérdezte magában mérgesen, majd ekkor sunyin kezdett mosolyogni. - Mi van Adam? Nem csatázol ellenem?
- Te vagy az! - mondta mérgesen Adam, amikor felismerte Agaraditeot, majd bedobta az új bakuganját. - Álljunk bosszút a városért, Darkus Shadow Zipzam fel! 800G Pusztítsd el hát!
- Hehe! Gyerünk Haos Shadow Scaboid! - mondta ördögien Agardite. 800G - Most pedig, árnyék képesség aktiválás: Sötéten Ragyogás! - kiáltotta, majd Scaboid támadott. - Most pedig, árnyék képesség újra: Árnyék Metáltűz! 800G>900G>1200G Na mit teszel ezellen?
- Gyerünk Adam, vágjunk vissza ennek a szemétnek! - mondta Zipzam gonosz mosollyal.
- Képességlap aktiválás: Árnyék Béklyó! - Agardite szeme kikerekedett. - Ez a lap az ellenfél képességeit deaktiválja! Most pedig, képességlap aktiválás: Zéró Sötétség! 800G>1300G
- Nem! - kiáltotta Agardite mérgesen, majd bedobott egy másik bakugant. - Fel! Pyrus Shadow Spidaro! 800G Képességlap aktiválás: Agy Becsapódás! - kiáltotta. - Így az erejük 1100G-ről megnő 1600G-re! Erősebbek mint az ostoba Zipzamed, enyém a győzelem!
- Nem!  Adam! Aktiváld a tiltott képességet! - mondta Zipzam őrülten, majd bólintott Adam.
- Tiltott képességlap aktiválás! - kiáltotta Adam. - Sötét Zipzam Őrület! - ekkor Zipzamből elkezdett kitörni az árnyék, amely hétszer nagyobb volt mint maga a bakugan. - Pusztítsd el!
- Igen! Épp azon dolgozom! - kiáltotta Zipzam, majd Agardite szemébe röhögött. - Pusztulj!
Kiütötte ekkor mindkét bakugant, és megindult Agardite felé, de az eltűnt, miközben nevetett.
- Mi az Agardite? Sikerült a terv? Shadow Ziperator hatása alatt van már Adam? - kérdezte.
- Természetesen. - mondta Agardite gonosz mosollyal. - Könnyű volt mint vajjal kést vágni!
- Nem inkább késsel vajat vágni? - kérdezte Carnelian nevetve, amikor megérkezett. - Nagyuram! Az Északi területeket megtisztítottuk az átszökött mechanikus szégyenektől…
- Rendben van Carnelian! - mondta DarkLord, majd elhessegette. - Mi a baj Agardite hmm?
- Semmi… nagyuram! - majd ekkor felszívódott, úgy döntött rátámad a 6 kristály csapatra.
- Mi a fene ez a sötétség? - kérdezte mérgesen Diamondoid. - Ez lenne a testvérem árnyéka?
- Meglehet könnyedén! - mondta Sapphireoid és Emerald Dragon. - Hiszen ő gonosz és romlott, nemde? - kérdezte Amber, majd aztán Turquoise is beszélt valamiről. Rubanoid azonban érzett valamit, és Craigh BakuCrystala is jelzett valami miatt, de nem szóltak.
- Helló! - mondta Adam, mintha a szeme sötétebb lett volna. Ekkor odament Sapphireoid hozzá. - Hm, már nincs rád szükségem, van egy új társam! - mondta Adam, majd megmutatta Darkus Shadow Ziperatort, senkinek sem tetszett ez az új társ dolog, főleg Sapphireoidnak…
- Miért játszol te most darkusszal? - kérdezte Faith mérgesen. - Amióta ismerlek ventust gyűjtöttél… Nem lehet hogy ilyen hamar meggondoltad magad, ugye? - kérdezte Faith.
- Hm, ne üsd bele az orrodat olyanba ami nem rád tartozik! - mondta Adam elég bunkón, majd ekkor odament Glennhez, és bemosott neki egyet. - Ezt megérdemelted te szemét!
- Micsoda? - kérdezte Glenn, majdnem nekiugrott, ám Lynn megállította ekkor. - Te… Ha még egyszer hozzám nyúlsz neked annyi! - mondta mérgesen, végül sikerült lenyugodniuk.
- Mi az Rubanoid, érzel valamit? - kérdezte döbbenten Craigh, majd Rubanoid bólintott. - Valamit jelez a BakuCrystal is! Nem értem miről lehet szó. - mondta Craigh, majd hallott valamit. Oddaszaladt Harleyhoz és Faithhez akik épen arról beszéltek, hogy mi lehet Adammel. - Harley, Faith, hallottam valamit! Arra hallottam valamit! - mondta nekik.
- Micsoda? - kérdezték döbbenten, majd ekkor odafutott Adamhez is Craigh. - Adam, nézd!
- Gyere Craigh, mondanom kell valamit! - majd ekkor elindultak a legmélyebb sötét köd felé. - Biztos vagy benne hogy ezt így kell tennem? - kérdezte Zipzamet magában Adam. - Hallod?
- Természetesen. - válaszolt Zipzam miközben nevetett önelégülten. - Ostoba fickó! - gondolta. - Az árnyék bakuganok igazi bakuganokból alakultak át DarkLord sztázis gömbjeinek hála. - gondolta Zipzam. - Régen gyenge voltam, de erőssé tett, így… sose vesztek többet! - gondolta magában, és eszébe jutott, amikor Rubanoiddal harcolt egyszer.
- Mit akarsz elmondani? - kérdezte Craigh, majd ekkor megfordult Adam őrült arccal. - Mi?
- Hehe! Megsemmisítelek téged te kis ostoba! - a szemei mintha kígyószemek lettek volna. - Az új bakuganommal megsemmisítelek te kis ostoba! - mondta Craighnek őrült mosollyal.
- Szóval az „új bakuganod” tehet mindenről mi? - ekkor elkezdett futni, ám egy falba ütközött. - Nem tudunk innen elmenni Rubanoid… - gondolta Craigh szomorúan. - Akkor…
- Le kell győznünk! - mondta Rubanoid, majd elkezdett nevetni. - Végre elégtételt vehetek rajta! - mondta Rubanoid, aztán bólintottak Craighgel. - Szóval egy árnyék bakugan ellen mi?
- Én kezdem! - mondta Adam, majd portállapot dobott. - Emelkedj a sötétségből, Darkus Shadow Zipzam! 800G Most pedig, képességlap aktiválás: Rejtett Méreg! - ekkor felrepült Zipzam, és megjelent egy gömb a kezében, és szétszórta a gömböt a földre. - Gyerünk hát!
- Mi ez? - kérdezte Craigh. - Rubanoid, olvaszd szét! 900G - Rubanoid belelépett egy olyan méregcsíkba, és ekkor megjelent a lábain a méreg. - Micsoda? Rubanoid, jajj ne, a méreg!
- Fenébe! Ez nem lehet! - ekkor térdre rogyott. 900G>100G - Ááh, ez fáj! - ordította hangosan. - Te szörnyeteg! - mondta mérgesen Zipzamnek, majd nekiugrott hírtelen.
- Gyerünk Rubanoid, képességlap aktiválás! Futótűz! Ezzel a lappal, megnő az erőd 700G-re! - ekkor felgyulladt a méreg, majd eltűnt, Adam ideges lett. - Most pedig, fúziós képességlap: Lángos Dárda! - egy nagy sugarat lőtt el Rubanoid ellenfele felé. 700G>900G - Gyerünk!
- Ostoba! - mondta Adam mosolyogva. - Portállap nyílj ki! Földi Nyomás! Ez a lap 200G erőt vesz el az ellenféltől, illetve megbénítja azt! - Rubanoidot elkezdte lefelé húzni a föld. - Most! Képesség aktiválás: Z Formáció: Első Csapás! 800G>1000G Semmisítsd meg Rubanoidot!
- Bosszúm most elér téged! - kiáltotta Zipzam, majd ekkor lecsapott Rubanoidra. - Micsoda?
- Dupla képesség: Bíbor Villám és Indigó Tűz! A Bíbor Villám megsemmisíti az ellenfél portállapját, illetve az ellenfél erejét 200G erővel lecsökkenti, az Indigó Tűz pedig, megemeli 100G-vel Rubanoid erejét! Az azt jelenti, hogy a ti erőtök 800G míg Rubanoidé 1000G söpörd el! - azonban Zipzam könnyedén kikerülte a támadásait. - Rubanoid, még bírod?
- Természetesen! - mondta Rubanoid lihegve. - Francba, ez a fickó erős. - gondolta magában.
Eközben Agardite megjelent a többiek előtt, ők megakarták várni Adaméket, de ekkor ő támadni készült, elkezdett nevetni, majd felmutatta az ujját, és megjelent rengetek bakugan.
- Ezek itt árnyék bakuganok, olyan bakuganok, amelyek egyszerű bakuganokból alakultak át, a segítségünkkel ilyen agyatlanokká! Ritka amelyiknek megmaradt az elméje! Bakugan pusztíts! Jöjjetek Pyrus Shadow Spidarok! - kiáltotta, majd megjelent rengeteg belőlük.
- Micsoda? Hogy merészelted? - kérdezte mérgesen Diamondoid, majd bólintott ekkor Harleynak. - Nem mehetünk ez ellen, ez Agardite! - mondta Diamondoid, Agardite meg csak nevetett. - Mi van? Csak nem tévedek esetleg? - majd Agardite elkezdett mosolyogni. - Na?
- Hm, valóban én vagyok Agardite! - mondta őrült tekintettel, és átalakult a bakugan alakjába, azon belül is a démoni alakjába. - Így talán jobban ismertek! - mondta, majd előre mutatott. - Képesség aktiválás! Végzetes Fényrobbanás! - ekkor elkezdtek lövöldözni a szájukból a Spidarok. - Nos, nem tesztek semmit? - kérdezte mosolyogva, majd Diamondoid átalakult.
- Kivédem én! - majd egy képességgel kivédte a támadásaikat. - Gyerünk, győzzük le őket!
Ekkor átalakultak a többiek is, majd a vállukra rakták társaikat, Turquoiseen kívül mindenki felrepült, majd elkezdtek támadni a Shadow Spidarokra. Elég eredményesek voltak együtt.
- Képességlap aktiválás! Borostány Klón! - kiáltotta Faith, ekkor kettévált Amber, és így kezdte legyőzni a Spidarokat, sokkal gyorsabbak voltak ketten, mintha egyedül lett volna.
- Aktiválás! Nyíl! - kiáltotta Harley, átlőtt egyszerre körülbelül 20 darabot Diamondoid.
- Turquoise, hajrá! Képességlap aktiválás: Türkiz Eső! - a körülötte lévő Spidarokat legyőzte.
- Gyerünk Emerald Dragon! Pusztítsd el őket! Smaragd Légkör Sugár! - kiütötte pár Spidarot.
- Mi a fene ez? Ennyire erősek lettek? - kérdezte Agardite döbbenten. - Ez lehetetlen! Ilyen…
- Ilyen hamar? - kérdezte DarkLord mérgesen. - Hogy lehetnek ilyen erősek? - nem értette ő sem, majd ekkor Ametist szólt neki. - Mi? Az a hely ahol a Destrakon Gear el van ásva? Ne!
- Hehehe! Nincs esélyetek! - nevetett Adam, majd ekkor a BakuShadowjából előhívott valamit. - Shadow Gear erősítés! Harpoon Gear! 800G>1000G - ekkor támadni készült vele.
- Micsoda? - kérdezte Rubanoid döbbenten, majd ekkor körbefogta a nyakát a Harpoon Gearrel Rubanoidot. - Mi a francot képzelsz te? - megpróbált kiszabadulni, de nem ment.
- Most elszívom minden erőd! - kiáltotta Zipzam, majd ekkor megszorította a láncot Rubanoid nyakán.
- Gyerünk Zipzam! - kiáltotta Adam. - Most pedig, shadow gear képesség aktiválás: Harpoon Gear Szívás! - elkezdte ekkor szívni Rubanoid erejét a Harpoon Gearrel Zipzam. - Hehehe!
- Ne! Ébredj fel Adam! - kiáltotta Craigh, de nem ment neki. - Rubanoid, állj fel kérlek! - ordította, Rubanoid azonban nem hallotta a hangját…

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg