Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 24.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 24. rész: Agardite és Cairngorm:

- Agardite a nevem, és engem csak hatalommal győzhettek le, erővel soha sem! És nektek, most még legalábbis, csak erőtök van, nekem pedig hatalmam, értitek? - kérdezte nevetve.
- Nem, nem igaz! Ilyen nincs, legyőzünk téged a barátság… - kezdte Turquoise, ekkor elé ugrott Agardite. - Bolond vagy, ha azt hiszed hogy nem pusztít el az ágyúm! - mondta mogorván. Majd ekkor lőtt egyet, de Agardite meg sem érezte. - Ez meg hogyan lehet?
- A barátság mi? A barátság EREJE! - kiáltotta Agardite nevetve. - Milyen vicces… Hiszen nektek ahogy mondtad, elvileg nem erőtök van, akkor a barátság ereje szerinted hatalom? A hatalom az én erőm, amellyel lassacskán porrá zúzom az elszántságotokat! - nevetett közben.
- Nem! - kiáltotta Emerald Dragon, majd ekkor nekiütközött. - Micsoda? Meg sem moccant?
- A gyűlölet ereje… is erő! - kiáltotta, majd felugrott és elrúgta messzire Emerald Dragont. - Nos, még valakinek bizonyítsam, hogy csak erőtök van, és nem hatalmatok? - mosolygott.
- Ijesztő a mosolyod, de nekem menni fog! - kiáltotta Diamondoid, majd ekkor nekiment.
- Te eleve szavakból meríted az erődet. Főleg mint a remény, bátorság, barátság, ezek mind csak erők! A testvéred az, akinek hatalma van, neked csak erőd, mint ezeknek a szánalmas bakuganoknak itt! - ekkor megjelent Diamondoid háta mögött. - Pusztulj! - majd eldobta messzire. - A csatatér kezd elmozdulni innen. Így akit küldtek arra a kölyökre… dolgozhat.
Eközben Adamék Cairngormmal beszéltek, ám ekkor az felemelte a kezét, nem értették…
- Jöjjetek Árnyék Bakuganok! - mondta mosolyogva, majd ekkor elkezdett szikrázni a keze. - Darkus Shadow Ziperatorok! - kiáltotta, majd megjelent rengeteg Zipzamből. - Pusztítsatok!
- Micsoda? Abból a szemétből van több is? - kérdezte mérgesen Rubanoid. - Elpusztítjuk őket! - ám ekkor Cairngorm elkezdett nevetni. - Most meg mi a francot nevetsz Cairngorm?
- Ezek a bakuganok… régen mind normális bakuganok voltak. Csak azóta, egy kis sztázis gömb kezelésen vettek részt, és így átalakultak árnyék bakuganná! - ekkor mérgesek lettek.
- Megsemmisítünk téged! - mondta Adam mérgesen. - Bakugan fel! Emelkedj Sapphireoid!
- Bolond kölyök, ketten akadjátok leverni a Ziperator seregemet? Akkor bolondok vagytok!
- Gyerünk te is, Rubanoid! - kiáltotta Craigh, majd megjelent bakugan alakban. - Rendben akkor… - mondta Craigh elszánt arccal, Cairngorm csak mosolygott. - Pusztítsátok el őket!
- Óh, feladjátok? - kérdezte Agardite a másik harctéren nevetve. Emerald Dragonék a földön voltak, Turquoise se volt képes már felkelni. - Ennek itt vége, akkor elpusztítalak titeket, a puszta hatalmammal! - majd elindult feléjük szépen lassan. Az első Diamondoid volt. - Pusztulj hát! - ám ekkor Diamondoid felragyogott, és Haley BakuCrystala is. - Mi ez? Mi?
- DarkLord nagyúr… egy újabb Battle Gear tör a felszínre! - mondta Ametist döbbenten.
- Micsoda? - kérdezte DarkLord mérgesen. - Nem szerezhetik meg mindannyian a sajátjukat! Hogyha megszerzik, olyan hatalomhoz jutnak, amely bármelyikünket elpusztíthatja… Azt…
- Félsz pár kölyöktől DarkLord? Akkor hogy viselheted ezt a nevet? - kérdezte Carnelian.
- Mit mondtál? - kérdezte DarkLord, és támadni készült, de Ametist lenyugtatta. - Takarodj!
- Hát rendben! - mondta Carnelian, majd elgondolkodott. - Tulajdonképpen, igazi harcban még nem is láttuk Diamondoidot… Mi van hogyha ő gyengébb igazából mint bármelyikünk?
- Pusztuljatok! - sietni kezdett Agardite. - Pusztító Agardit! - majd ekkor megindította a támadást, ám a fénycsík feltört még magasabbra, és ekkor messzire megjelent a battle gear.
- Mi ez? - kérdezte Diamondoid és Harley, ekkor belement Harley BakuCrystalaba. - Mi a…
- Battle gear! - mondta Diamondoid döbbenten, majd ekkor felállt, és elkezdett ragyogni.
- Rendben, ekkor aktiváljuk! - kiáltotta Harley. - Battle gear, erősítés! - majd megjelent egy íj Diamondoid kezében. - Diamond Gear! - kiáltotta Harley. - Első szint: Pusztító Nyílroham!
- Micsoda? - kérdezte Agardite, és ezzel a pusztító agarditját kivédték egyszerűen. - Szóval lenullázza az ellenfél képességeit mi? - kérdezte nevetve, ám ekkor az eltalálta. - Grr, és lecsökkenti az ellenfél erejét. - gondolta, majd térdre borult. Ekkor odament Diamondoid.
- Megsemmisítelek, amiért bántottad a barátaimat! - mondta Diamondoid mérgese. - Pusz…
- Nem hinném! - mondta mosolyogva Agardite, majd felugrott hírtelen. - Te fogsz elpusztulni! Fúziós képességlap aktiválás: Letum Procella! 700G>1300G A te erőd pedig lecsökkent most 700G-re. - ekkor felrúgta Diamondoidot, és felugrott hírtelen. - Nos…
- Nem adom fel soha! - kiáltotta Diamondoid, majd elkezdte lőni a Diamond Gearrel. - Ááh!
- Hm, milyen ostoba, ez a képesség már nincs rám hatással. Hiszen… egyszer használta…
- Diamondoid, képességlap aktiválás: Nyíl! - majd ekkor keresztüllőtte Agarditeot, annak kikerekedett a szeme. 700G>1000G - Most egyenlő az erőtök, így elpusztíthatjuk ezzel…
- Egy második szintű battle gear képesség? - kérdezte nevetve Agardite. - Milyen szánalmas.
- Nem, nem az! - kiáltották egyszerre. - Battle gear képességlap: Diamond Gear Gyémántszórás! Ezzel a te erőszinted visszacsökken a normális szintre, és még 500G-vel csökken! - mondták elégedetten, ám ekkor Agardite kikerülte egyszerűen. - Micsoda?
- Egy Másik Dimenzió! - kiáltotta Agardite, ezzel deaktiválta a képességet. - Ez a lap, egy másik dimenzióra helyezi a testem, én tudok támadni, míg ez nem igaz rád! - mondta nevetve.
- Nincs esélyünk! - gondolta Diamondoid, majd kezdte feladni. Ám ekkor Agardite elindult a többiek felé. - Ne! Semmisíts meg engem, de őket hagyd békén, kérlek! - mondta Diamondoid. - Kérlek, hagyd őket… - mondta könyörögve, ekkor Agardite elindult felé.
- Most mi a fenét tegyünk? - kérdezte Diamondoid magában mérgesen, majd Harleyra nézett.
- Megfogjuk védeni egymást! - kiáltotta Harley. Majd ekkor megjelent egy hármas szintű battle gear képesség a kezében. - Hármas szintű? - kérdezte döbbenten. - Ezzel elpusztítjuk!
- Mi a fene? Miért kapta meg a harmadik szintjét? - kérdezte mérgesen. - Hát jó… meg kell állítanom minél előbb! - ekkor felemelte a kezét. - Jöjjetek, Pyrus Shadow Spidarok! - kiáltotta, majd ekkor megjelent rengeteg Spidaro újra. - Most pedig, shadow gear erősítés! - kiáltotta, és megjelentek a gearek Spidarokon. - Képesség aktiválás: Lansor Romboló!
- Mindegyik felénk céloz, hogyha ezek eltalálnak, nekünk annyi! - mondta ijedten Harley.
- Ne félj Harley, aktiváld a hármas szintű battle gear képességem! - mondta nmyugodtan.
- Rendben, akkor… Hármas szintű battle gear képességlap aktiválás: Diamond Gear Végtelen! - ekkor milliónyi nyilacskát kezdett lőni, és egytől-egyig kiütötte a Spidarokat.
- Mi ez az erő? - kérdezte Agardite döbbenten. - Ez lehetetlen! Ilyen hatalmas erő nem létezik! - megdöbbent. - Lehet hogy ez hatalom? - kérdezte döbbenten. - Az nem lehet…
- Most pedig, te következel! - mondta Agarditera mutatva Diamondoid, ekkor Agardite elmosolyodott. - Mi az? - elkezdett rálőni, de az egyszerűen elugrott a támadása elől.
- Még találkozunk, ezt sose feledjétek el! Egyszer még fogunk találkozni! - mondta, majd elmosolyodott és felszívódott. DarkLord kastélyának a tetején állt, és visszaalakult az egyszerű alakjába. - Az hatalom volt, biztos vagyok benne, talán… a rossz oldalon állok?
- Hé, fiúk lányok! - kiáltotta Harley, miközben visszaalakultak a bakuganjaik golyó alakba. - Ébredjetek! - majd nagy nehezen Glennt felébresztette. - Akkor most Lynnt felébresztem! - mondta, majd az jutott eszébe, mi lenne hogyha megcsókolná. - Akkor csücsöríts! - mondta.
- Hé, te perverz! - kiáltotta Lynn, majd ekkor fültövön vágta. - Mi a francot akartál te, mi?
- Csak fel akartalak ébreszteni! - mondta Harley, majd odanézett Glennhez, az is ugyanazt akarta tenni, amikor felébredt Faith, harmónia volt közöttük. - Faith miért tudja megérteni?
Ekkor elkezdték keresgélni Adaméket, de nem igazán láttak semmit sem a sötétségben.
- Amúgy legyőztétek azt a szemét Agarditeot? - kérdezte Lynn a többieket, Faithék nem tudták hogy mi történt. - És te Harley, vagy te is elvesztetted az eszméletedet miután…
- Nem, én végig fenn voltam! És majd nem legyőztük Diamondoiddal, csak elment…
- Hogyan? Majd nem legyőztétek? - kérdezte döbbenten Glenn. - Hazudsz igaz? Csak viccelsz, ugye? Azt a fickót még én sem tudtam Lynnel legyőzni, akkor te hogy tudtad volna?
- Battle gear! - mondta mosolyogva Harley. Mindegyikük csak nézett. - Egy fegyver a bakugannak! - a többiek nem igazán akartak hinni neki. - Majd meglátjátok legközelebb! De most keressük meg Adamet, mert ahogy ismerem, már megint bajba keveredett, és hogyha Craigh is vele van, ő is veszélyben van, azt meg nem hagyhatjuk, hiszen ő még túl kicsi…
- Fussunk gyerünk, arra felé hallok valamit! - kiáltotta Faith, majd elkezdtek futni. - Glenn, mi a baj? - kérdezte amikor a fiú megállt, majd az megrázta a fejét, hogy semmi. - Rendben…
Ekkor megpillantották, amint Rubanoid és Sapphireoid a Ziperatorok ellen harcoltak. Odafutottak ekkor, majd elmosolyodott Adam, ekkor Glenn bólintott, majd ekkor Adamhez odament Harley, és meglökte. És beolvasott neki kicsit, Adam pedig lehajtotta a fejét.
- Sajnálom, ostobán viselkedtem. - mondta szomorúan, majd ekkor Glenn bemosott neki. - Hé, ezt meg most mire véljem? - kérdezte mérgesen Adam. Majd segített neki felállni.
- Szóval visszatért a régi Adam igaz? - kérdezte, majd elkezdett mosolyogni Adam. - Okké!
Eközben Cairngorm elundorodott a barátságuktól. Ekkor intett a Ziperatoroknak, majd azokat elkezdtek támadni, ám ekkor Craigh felkiáltotta, és Rubanoid egy erős csapássa kiütötte őket.
- Mi is szálljunk be! - mondta Harley, majd ekkor bedobták a bakuganjaikat. - Rendezzük le!
- Elpusztítunk titeket, romlott bakuganok! - kiáltotta Diamondoid amikor átalakult bakugan alakba. - Gyerünk Harley használjuk a battle geart! - kiáltotta, Cairngorm ekkor meglepődött nagyon. - Mit csinálsz már Harley? - kérdezte mérgesen, ám ekkor nem jött elő a battle gear.
- Sajnálom Diamondoid, de valamiért nem jön elő a battle gear! - mondta döbbenten Harley.
- A BakuCrystal átka! - gondolta magában Cairngorm nevetve. - Shadow gear, erősítés! - kiáltotta hangosan ekkor, majd elkezdett szikrázni a keze, és megjelentek a Harpoon Gearek a Ziperatorökön, és elkezdtek támadni, majd végül kiütötték a bakuganokat, kivétel Turquoiset.
- Szóval te vagy a legellenállóbb? - kérdezte Cairngorm nevetve, miközben a többiek Turquoise mögé bújtak. - Látlak titeket, szóval ne oda bújjatok! - mondta, majd nevetett.
- Turquoise nekünk kell elintéznünk ezeket az árnyék bakuganokat! - mondta Lynn komolyan, ekkor felugrott Turquoise hátára. - Semmisítsük meg együtt! Képességlap aktiválás: Teknős Ágyú! - kiáltotta, majd ekkor Turquoise elkezdett lövöldözni vele.
- Ez elég lassan fog így menni! - mondta Turquoise, majd ekkor belőttek a páncélja alá, és körbefogták a Harpoon Gearrel az ágyúját, és elkezdték rángatni. - Ááh! Ez fáj! - ordította.
- Szóval hogyha nyitva van a páncélod, akkor a védelmed gyenge? - kérdezte mosolyogva Cairngorm. - Pusztítsátok el, előbb őt, aztán a többieket, az embereket viszont akarom!
- Nem! - kiáltotta Lynn, majd ekkor a többieket elküldte onnan, és felállt ekkor Turquoise. - Képesség aktiválás: Türkiz Eső! - kiáltotta, majd ekkor az összes Ziperatort lenyomta a földre a képességgel. Meglepődött nagyon Cairngorm. - Most pedig, végezzük ki őket. Teknős Űr!
Ekkor elkezdett ordítani Turquoise, és elkezdték a Ziperatorok fogni a fejüket, és felrobbantak. Cairngorm körül megjelent ekkor egy pajzs, így kivédte ezt a képességet.
- Érdekes ez a képesség. - mondta döbbenten Cairngorm, majd ekkor leugrott a szikláról. - Nos, akkor több árnyék bakuganra lesz szükségem! - majd elmosolyodott, undorító volt a mosolya. - Árnyék bakuganok, jöjjetek! - ekkor megjelent rengeteg Haos Scaboid. - Shadow gear, erősítés! - kiáltotta, majd ekkor előre mutatott egy képességet. - Twin Destructor Második Szint, aktiválás! - majd ekkor elkezdtek lőni őrülten Turquoise felé. - Hehehe!
- Ki ez a fickó egyáltalán? - kérdezte Glenn, aggódott Lynnért nagyon. - Adam, hallottad?
- Ez a fickó Haos Cairngorm, DarkLord egyik barátja. - mondta idegesen, Sapphireoidot a kezében szorongatta. - Bocs Sapphireoid, csak mérges vagyok, hogy nem tudjuk elintézni…
- Turquoise. Így nem tudsz támadni, ez a fickó sarokba szorított most minket. - mondta mérgesen, majd ekkor Turquoise elkezdett nevetni. - Mi az Turquoise? Talán van valami…
- Igen… El fogom intézni ezeket a szemét árnyék bakuganokat egyetlen csapással! - mondta, majd ekkor elkezdett ragyogni, ekkor Lynn BakuCrystala is ragyogott. - Aktiváld azt, most!
- Rendben! - mondta Lynn, ekkor Cairngorm szeme elkerekedett, Adam és Glenn is meglepődtek. - Kristály képességlap aktiválás: Türkiz Alpha Ágyú! - kiáltotta ekkor Lynn.
- Óh igen! - ekkor a BakuCrystal kijelezte a kristályokat belőle, majd azok átadták az erejüket Turqoisenak. - Most végetek! - ekkor azok lelassultak, majd Turqoise ágyúja előjött, aztán pedig az átalakult kicsit, és tüzelt. Végigszántott az összes Scaboidon, azok szétrobbantak.
- Hogyan? - kérdezte Adam, Glenn és mindenki, hiszen ők sem láttak semmit sem ebből.
- Ez a gyorsaság… - döbbent meg Cairngorm, majd ekkor nekiment Turqoisenak. - Akkor most én jövök! - kiáltotta, majd megjelent a kezében egy szablya. - Metál Szablya! 1000G>1500G Megsemmisítelek te ostoba teknős! - majd ekkor megpróbálta ledöfni azt.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!