Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 33.I

Bakugan: A Kristályok Legendája: 33. rész: Titkok:

- Szóval most 4000-4000G az erőnk! - mondta Harley mérgesen. - Azonban… ezen könnyen változtathatunk, de másik képességet nem használhatunk. - gondolta magában. - Hmm… Lynn! Készülj fel, most ti fogtok egy együttes támadást végrehajtani! - mondta Harley nekik.
- Lássuk csak a titkaidat, Andrew barátom. - mondta Diamondoid mosolyogva, megpillantotta az adatokat. - Hogy micsoda? Halott? Hmm… Szóval amikor ebbe a testbe került, meghalt. Hehe… Ostoba alak… Meg akarta hódítani a világomat, de én nem engedhetem ezt soha! - majd a családra ráment. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Óh… Ez nagyon érdekes információ. - mondta nevetve, aztán kikapcsolta a gépet. - Valakinek, meg kell tudnia valamit, de előbb lássuk mit produkál számomra Ametist.
- Gyerünk Mechtrix és Elisa! - kiáltotta Ametist, majd ekkor előremutatott két képességet. - Dupla képességlap aktiválás: Elisa Romboló Liliom és Mechtrix Kísértet! - kiáltotta. - Kivédtem Andreoid képességét igaz, de elég erőteljes volt. - Diamondoid nagyúr azt mondta, hogy gyenge, de én valahogy nem úgy tapasztaltam. - gondolta magában mérgesen Ametist.
- Képességlap aktiválás: Auróra Sugárzás! - kiáltotta Hangosan Lynn, majd megnőtt Turquoise ereje 600G erővel. - Semmisítsd meg Turquoise! - kiáltotta Lynn Turquoisenak.
- Rubanoid, harcoljunk tovább! - kiáltotta Craigh, majd megindult volna, ám ekkor megjelent mögötte és Diamondoid mögött Ametist. - Ezt kapd ki! - meglepődött Ametist amikor telibe kapta a Mélyebb Drágakő. - Ez remek volt Rubanoid, nagyon jók vagyunk mi így…
- Igen! - mondta Rubanoid, és eszébe jutott valami. - Mi vagyunk a legjobbak!
Ekkor Turquoiset és Diamondoidot kiütötte Ametist, és elkapta őket egy olyan gömbbel mint Adaméket is. Így már csak Craigh és Rubanoid maradt egymaguk, azaz együtt. Ametist mosolygott, végül előre mutatott, és megindultak a mechanikus szolgái. Rubanoidot támadták.
- Támadás Mechtrix és Elisa! Rubanoid ereje megmaradt a 4000, és a mienk is az jelenleg, de mi lenne ha? - kérdezte magában. - Képesség aktiválás: Tisztítóföld! - kiáltotta, s lenullázta Rubanoid és Mechtrixék képességét. Így 900G volt az 1800G ellen. - Most pedig, megsemmisíteni! - kiáltotta Ametist. - Képességlap aktiválás: Fajírtó Ágyú! - kiáltotta.
- Nem! - mondta Craigh, a Csoda Pályát aktiválta. - Ezzel a lappal deaktiválom az ellenfél képességeit, illetve megakadályozom hogy továbbiakat aktiválhasson. - Most pedig, Rubanoid! Tripla képességlap aktiválás: Skarlát Tábla, Rubin Penge és Korund Agyar! Így 600G erőt ellopunk tőletek, és átjön Rubanoidhoz! Ami azt jelenti hogy a mi erőnk 1500G a tiétek csak 1200G! Semmisítsd meg őket Rubanoid! - elkezdett nevetni Rubanoid.
- Ezer örömmel! - mondta nevetve, majd ekkor megindított a támadást, mindkét ellenfele egy nagyot robbant, Andreoid eléggé mérges lett. - Most pedig, te jössz Ametist! - mondta Rubanoid, én nekiment, ám az egyszerűen kikerülte a képességet a Földdé Válással. - Ez… Nem lehet! - mondta mérgesen, ám megjelent mögötte Ametist.
- Az erőd, túl kevés hozzám! - mondta Ametist, aztán becsukta a szemét. - Képesség aktiválás: Dühöngő Magma! - elkezdett remegni a föld, majd megrepedezett, és magma kezdett ömleni a felszínre. Ekkor elkezdte irányítani a magmát, végül rászabadította Rubanoidra, de azzal nem számolt hogy arra nem hat a magma. - Micsoda? Óh hogy az a… Karmazsin Védelem mi? - kérdezte mérgesen. - Képességlap aktiválás: Földsugár, Gyilkos Szélroham! 1000G>1500G - elkezdett pusztítani újra, mint az előbb Mechtrixék ellen, sőt most még jobban. DarkLord és Andreoid is mosolyogva nézték a csatát. Hiszen így két legyet ütnek egy csapásra. De nem tudták, hogy ugyanarra gondolnak. - Most pedig…
- Gyerünk Rubanoid! - kiáltotta Craigh, felállt Rubanoid fejére. - Képességlap aktiválás: Korund Agyar! 1500G>1800G Rubanoid, intézd el, ameddig nem támad vissza!
- Nem támadok vissza? - kérdezte Ametist, elmosolyodott. - Hát rendben, képességlap aktiválás: Kiber Pajzs! - ezzel visszacsökkent Rubanoid ereje az alapszintre. - Most pedig, képességlap aktiválás: Lila Mező! 1500G>1900G Megsemmisítelek, összezúzlak egy…
- Rubanoid, kérlek kelj fel! - kiáltotta Craigh, majd ekkor, a BakuCrystalja felragyogott. - Egy kristály képesség? - kérdezte döbbenten. - Hát rendben, kristály képességlap aktiválás: Rubin Függöny! - meglepődött Ametist nagyon. - Ez a képesség, deaktiválja az ellenfél minden képességét, illetve lecsökkenti annak alapszintjét még a felére! - majd elkezdett Rubanoid szeme feketülni, és ekkor nekirohant Ametistnek. - Semmisítsd meg Rubanoid!
- Mi a franc ez? - kérdezte Ametist döbbenten. - Ezt az erőt én hoztam ki belőle? Nem… a kölyök volt! - gondolta mérgesen,elég nehezen, de ellökte magától Rubanoidot. - Igaz a G-erőm alacsony, de a fizikai erőm nagyon magas! Még ha ez… nem is látszik. - mondta, s elkezdett nevetni. - Képesség aktiválás: Vaslábak! - ezzel eltalálta Rubanoidot. - Most pedig, képesség aktiválás: Szilánk Föld! - kiáltotta, végül a föld átváltozott kristállyá Rubanoid alatt, és megemelkedtek. - Véged van Rubanoid! Az erőm magasan a tied felett van, miután használom ezt! Képesség: Földcsuszamlás, Robbanó Indák! - a kristályföld összetört, és indák kezdtek nőni belőle, ami körbefogta Rubanoidot és felrobbant.
- Áááh! - kiáltotta Craigh, épp hogy megúszta, de ekkor Rubanoid a földre esett. - Alig maradt életerőm, már csak 300 van! - mondta Craigh szomorúan, felállt nagy nehezen.
- Craigh, vigyázz magadra, fuss innen! - kiáltozták Adamék, de Ametist a gömböket hang szigeteléssel látta el, így nem hallhatott Craigh semmit, még a szurkolást sem, talán ezért…
- Portállap kész! Gyerünk Pyrus Rubanoid! - kiáltotta Craigh, megfogta Rubanoid és feltette a fejére. - Rendben van Rubanoid, akkor kezdhetjük! - mondta elszánt arccal a fiú.
- Meg akarsz halni? - kérdezte Ametist, elmosolyodott. - Akkor hát… teljesítsem amit kérsz? Hiszen… az előbb már majdnem összejött. Most mennyivel lenne nehezebb beteljesíteni? - kérdezte őrülten. - Gyerünk, gyertek csak! Hadd lássam az igazi erőtöket!
- Ch! Ostoba alak! - mondta mérgesen Rubanoid. - Régen én is azt hittem, hogy Craigh csak egy gyenge kölyök, de nem! Az ő szíve a legerősebb! Megváltoztatott, amikor még a gonoszság oldalán álltam, ő tett engem igazán erőssé! - ordította Rubanoid. - Ezért nyerünk!
- Igen! - mondta Craigh, majd bólintott és ekkor elmosolyodott. - Most pedig Rubanoid, gyerünk! Intézzük el! Képességlap aktiválás: Skarlát Tábla! - rögtön támadott Rubanoid.
- Mi ez az erő? - kérdezte döbbenten Ametist, amikor elsuhant mellette a rengeteg támadás. - Tanulj meg célozni Rubanoid! - ám mikor odanézett, sehol sem látta Rubanoidot. - Mi a fene? - kérdezte mérgesen. - Hova a francba tűnt el? - kérdezte mérgesen. - Mi a… - ekkor érezte, hogy valami húzza lefelé. Meglátta ekkor, hogy Rubanoid a föld alatt van. - Na, ne! - kiáltotta, amikor lerántotta Rubanoid, és ellenfele felugrott. - M-mi a fene ez a taktika? - kérdezte mérgesen, amikor a földből éppen figyelte a felszálló Rubanoidot. - Megsemmisítelek, amiért ily módon megaláztál! - ordította mérgesen Ametist, nagy nehezen felkelt, ám ekkor telibe kapta a Mélyebb Vörös. - Áááh! - ordította, majd felrobbant körülötte a föld. - T-te… szeméééét! - őrült, sötét aura vette körbe. - Ezért most megfizetsz! - kiáltotta, s eltűnt a földben. Rubanoidék néztek össze-vissza de nem látták sehol.
- Biztosan elmenekült. - mondta Craigh mosolyogva, de Rubanoid megrázta a fejét, ekkor Craigh megkérdezte, hogy Biztos-e, és Rubanoid bólintott. - Mi ez a zaj? - ekkor elkezdett remegni a föld, és láva emelkedett a felszínre, és még magasabbra. - A francba, ez meg…
- Ez az én Lávatest képességem! - mondta nevetve Ametist, benne volt a lávában, kiformálódott a lávából egy test. - Most pedig, pusztuljatok! Képességlap aktiválás: Meteor Zápor! - ekkor fellőtt rengeteg lávadarabot, és elkezdtek visszafelé zuhanni. - Pusztuljatok, pusztuljatok, pusztuljatok el mindannyian! - nevetett, ekkor elindult Adamék felé. - Most pedig, ti következtek! - mondta nevetve, próbált odanyúlni, de ekkor megjelent Rubanoid és aktiválta a Karmazsin Védelmet. - Micsoda? Te még élsz? Akkor takarodj! - ekkor elütötte Rubanoidot onnan, tovább ment Adamék felé. - Nagyon szívós egy jószág vagy te! - mondta nevetve Rubanoidnak, megfogta, és elkezdte szorongatni.
- Azt már nem! - mondta Craigh, majd ekkor aktiválódott a portállapja. És leláncolta vele Ametistet. Ametist nagyot nézett ekkor. Meglepődött hogy egy portállap megbénítja.
- A testem! - kiáltotta mérgesen, amikor nem tudott mozdulni. - Ááárgh! A láva testem, nem tudom mozgatni! - kiáltotta, elkezdett kövülni a lávateste, és ekkor szétrepedt. - Az erőm… odaveszett! - ordította amikor kiugrott a törmelékek közül. DarkLord meglepődött, hogy Ametist rosszul áll. - Nem győzhetsz le egy magad! - kiáltotta mérgesen Ametist, elkezdett nevetni. - Végső képességlap aktiválás: Pusztítás, Romboló…
- Nem vagyok egyedül, te tévedsz nagyon! - mondta Craigh, majd ekkor elkezdett egy lap ragyogni a kezében. - Itt vannak a barátaim, velem, még hogyha nem is hallom őket, tudom hogy mit kiabálnak, hogy hajrá! - mondta Craigh. - A szívemmel hallom őket, Adamet, aki igaz néha ostoba de mintha a testvérem lenne, Glennt, aki sokszor bunkó, de alapvetően rendes fiú, a testvére Lynn, egy elég bezárkózott lány, de jóban van mindnyájunkkal, Harley, és Faith, akik mindig bíznak a barátaikban, és aggódnak értük! - mondta elszántan Craigh. - Ők az én barátaim, és most, Rubanoid készülj! Megsemmisítjük ezt a szemetet! - mondta mérgesen, ekkor Ametist megijedt hirtelen, DarkLord is meglepődött felállt hirtelen a székéből. - Ventus szív, darkus lélek, haos barátság, subterra törődés, aquos kedvesség és a pyrus, a bizalom! Mi vagyunk ezek! - kiáltotta Craigh, majd ekkor Adamék kiszabadultak. Rajtuk megjelentek az elemük jele, majd Craighen is, és mindegyik jel megjelent a kártyán ami Craigh kezében ragyogott. - Végső képességlap aktiválás: Hat Elem Együttállás! - ekkor megjelent Rubanoid szájában egy szivárvány-szerű gömb, abból rengeteg sugár indult meg ellenfelük felé. - Itt a vége Ametist, most megsemmisülsz! - végül eltalálták a sugarak.
- Áááh, DarkLord nagyúr, kérlek segíts! - kiáltotta, megjelent előtte egy képernyő, azon pedig DarkLord. - DarkLord nagyúr! - mondta mosolyogva Ametist, elugrott onnan gyorsan. - DarkLord nagyúr képessége eszméletlen! Egy időt elhatároló képesség…
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Rubanoid, majd ekkor visszaalakult golyó alakba. Craigh odaszaladt Adamékhez. - Majdnem legyőztem… de mi történt? - majd ekkor a füstfelhőben meglátták DarkLordot a képernyőn, amint mosolyog elégedetten. - Jó voltam amúgy, nem?
- Nagyon! - mondta Adam, de ő eközben máshol járt, ezért nem valami boldogan mondta. - Miért rám mosolyog ilyen elégedetten DarkLord. - kérdezte magában mérgesen. - Mi a…
- Amúgy én nem is vagyok bunkó! - mondta Glenn mérgesen, adott Craigh fejére egy barackot. Ám ekkor megszólalt DarkLord, miközben ők ünnepelték Craighet, hogy milyen erős. - Mit akarsz DarkLord? - kérdezte mérgesen Glenn. - Takarodj innen inkább most!
- Valamit meg kell osztanom Adammel! - mondta mosolyogva, s odafordult Andreoidhoz. - Vagy inkább neked kellene megosztanod vele Andreoid? - kérdezte nevetve.
- Nem tudom miről beszélsz! - mondta mérgesen Andreoid, eközben elfordult mérgesen.
- Óh… Adam mi volt apád neve, hogyha megkérdezhetem? - kérdezte Diamondoid. - Nos?
- Andrew… de… miért? - kérdezte Adam, ekkor a pupillája összeszűkült. - Micsoda? Az…
- Fogd be, hazug disznó! - mondta mérgesen Andreoid, majd felrobbantotta a képernyőt, amin keresztül beszélt DarkLord. - Ez nem igaz! - mondta Andreoid, de elég furcsán viselkedett.
Adam csak állt, és nézett maga elé, közben gondolkozott, hogy lehetséges-e, amit DarkLord mondott. Nem értette, hogyan lehet lehetséges, végül eszébe jutott amit a szüleiről…
- Azt mondták… hogy a szüleim épen kísérleteztek, amikor eltűntek. Valószínűleg felrobbantak. - gondolta magában Adam. - És hogyha nem így történt? Azon a napon volt…
„- Apa, ma nem akarsz velem játszani Vestroiásdit? - kérdezte mosolyogva Adam kiskorában.
- Sajnálom kisfiam, de most az álmaimért… álmainkért kell dolgoznom. - mondta neki az apja. - De holnap majd bepótoljuk! Hamarosan talán valóra válhat az álmunk is! - elmosolyodott, majd megsimogatta Adam fejét. - Azonban most tényleg mennem kell.
- Szia apa! - ám meglátta, amint az anyja is megy vele. - Anyu, hova mész te is?
- Apádnak megyek segíteni! - mondta az édesanyja, bár nem emlékezett már rendesen Adam az arcára, így csak egy sötét arcot tudott elképzelni. - Hogy nehogy ostobaságot műveljen.”
- Ez… nem lehet! - ordította Adam, felemelte a fejét. - Ez igaz? Tényleg te vagy az? - kérdezte mérgesen. - Apám Andrew volt, és mikor játszottunk, ő volt mindig Andreoid!
- Micsoda? - kérdezte Glenn döbbenten. - Ez ostobaság, egy ember egy bakuganban? - kérdezte döbbenten. - Ne hidd el amit összehord az a szemét DarkLord, eközben Ametist végig mosolygott, majd elment onnan és visszaállította a pajzsot. - Mi az Adam… ne…
- Ne szólj bele kérlek Glenn! Ezt nem értheted! Azt hittem hogy a szüleim meghaltak… közben itt volt mindvégig… én egyedül voltam mindig! Igaz a nagyszüleim törődtek velem, de az apám nélkül olyan elveszettnek éreztem magam. Faith és Harley akkor jöttek. - mondta, majd ekkor elkezdett könnyezni. - Miért? Hogyha te vagy az, miért nem mondtad el már…
- Én vagyok az igen! - mondta Andreoid, elkezdett nevetni. - Sajnos, rájöttél!
- Te szemét! - kiáltotta mérgesen Adam, de érdekelte még valami. - Hol van anya? - kérdezte, azonban Andreoid nem válaszolt. Mérgében megfogta Sapphireoidot. - Hát jó! - kiáltotta mérgesen. - Akkor hát, indulj Sapphireoid, semmisítsd meg ezt a szemetet! - de Craigh megfogta a kezét. - Craigh? - kérdezte döbbenten.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!