Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 28.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 28. rész: Barátság vs. Testvériség

- Mi a fene ez? - kérdezte döbbenten Glenn, ekkor felébredt, majd meglátta hogy a többiek felette állnak. Majd hallott valamit. - Ez a zaj… egy csatának a zaja. - gondolta miközben fülelt. - Akkor haladjunk tovább! A kastély nincs már olyan messze! - mondta, miközben nagy nehezen felkelt. - Megégett kicsit a kezem. - gondolta magában. - Akkor ájultam el?
Emerald Dragon nagyon ideges volt, hogy Glennek valami baja lett, de hálistennek nem.
- Jól vagy! - mondta Faith, majd ekkor megölelte Glennt, nagyon aggódott érte. - Sajnálom, amiért miattam megsérültél! - mondta szomorúan, majd ekkor elkezdett pityeregni. Glenn megvigasztalta, hogy nem az ő hibája és rendben van. - Tényleg? - kérdezte kisírt szemmel.
- Persze! - mondta Glenn mosolyogva, ám ekkor újra hallotta a csatazajt. - Mi a fene volt ez?
Majd ekkor eszébe jutott, hogy Adam elment. Úgy gondolta hogy Adam harcol valahol, aggódott. Majd ekkor elindultak Harley, Lynn és Craigh után, akik mentek a kastély felé.
- Várjatok… Én aggódom Adamért. - mondta aggodalmasan Glenn, majd ekkor mindannyian megálltak. - Valamilyen csatának a zaját hallottam imént. És azt hiszem más nem lehetett…
- Micsoda? Adam bajban van? - kérdezte döbbenten Faith, látszott rajta, hogy ő is aggódik emiatt. - Oda kell akkor mennünk! - mondta elszánt arccal, majd ekkor elindult volna a másik irányba, ám Harley megállította. - Harley, te nem akarod megmenteni? - kérdezte mérgesen.
- Dehogynem… de hogyha harcol, akkor lehet hogy mi, csak útban lennénk, Glenn, neked kell odamenned! - mondta Harley átgondolva a helyzetet. - Rendben van? Mentsd meg őt!
Majd Glenn ekkor lehajtotta a fejét, nem akarta először megmenteni, ám ekkor átölelte Faith.
- Faith? - kérdezte Lynn döbbenten. - Hm… Glenn menj és mentsd meg azt az ostobát. - mondta neki a nővére. - Hiszen, mégis csak ő a vezetőnk nem? - kérdezte Lynn mosolyogva.
- Igen, hozd vissza, hiszen ő a barátunk! - mondta Craigh, majd mindenki kérte Glennt. - Na?
- Hát rendben! - mondta Glenn, majd elmosolyodott, aztán pedig feldobta Darkus Emerald Dragont. - Bakugan fel, Darkus Emerald Dragon! - ekkor Emerald Dragon elkapta Glennt - Induljunk hát, Emerald Dragon! - kiáltotta Glenn, és ekkor felszálltak, elindultak a szigetre.
- Mi a fene? - kérdezte mérgesen Adam, amikor Helios kezében megjelent a nagy kard.
- Hehehe, neked annyi te Sapphireoid! - mondta Helios, majd ekkor előre tartotta a kardot.
- Gyerünk Sapphireoid! Képességlap aktiválás: Zafír Farok! - kiáltotta. 1700G>2000G
- Hm, milyen gyenge vagy! - mondta nevetve, majd ekkor előre mutatott egy képességlapot. - Speciális fegyver képességlap aktiválás: A Nap Isten Kardjának Rombolása! - ordította, majd ekkor Sapphireoid ereje lecsökkent, Heliosé pedig megemelkedett rendesen. - Megsemmisíteni! - kiáltotta Destroya hangosan, majd ekkor hatalmas erővel támadta Sapphireoidot. - Hehehe! Búcsúzz el az élettől Adam kölyök! - mondta nevetve. - Hehehe!
- Neeem! - kiáltotta Adam, majd ekkor összeesett, mellé pedig leesett Sapphireoid is. - Ne!
- Hm, nem is! - mondta Destroya, majd ekkor visszaalakult Helios. - Túl gyenge és szánalmas vagy ahhoz, hogy jelenleg megsemmisítsünk! Majd hogyha kicsit felnőz a feladathoz, megteszem! Örömmel! - majd elmosolyodott, és elteleportált, Helios eközben gonoszan nevetett. - Anya, megérkeztem! - mondta Destroya, majd meghajolt. - Legyőztem, de…
- Nem pusztítottad el! - mondta Sarine mérgesen, ám ekkor elmosolyodott. - Miért nem tetted? Hiszen ő az ellenség, csak nem rájöttél, hogy közöttetek milyen kapcsolat van, hm?
- Nem, hanem csak még nem volt elég erős, hogy elpusztítsam, még egy kicsit erősödnie kell, de… hogyan értetted azt, hogy milyen kapcsolat van közöttünk? - kérdezte döbbenten. - Hm?
- Milyen ostoba lány vagy, még nem jöttél rá erre? - kérdezte nevetve Sarine bakuganja. - He!
- Te szemét! - mondta Helios, majd ekkor meglökte Sarine bakuganját golyó alakban. - Ne merd még egyszer ócsárolni az én mesteremet! - mondta mérgesen Helios, izzott a dühtől.
- Medusa, Helios, befejezni! - mondta mérgesen Sarine, majd ekkor ellökte őket egymástól. - Hm, akkor ideje, hogy elmondjam! - mondta Sarine, majd ekkor elhaladt Destroya mellett. - Ugye tudod, hogy én az édesapád után egy új életet kezdtem a Földön? - kérdezte hangosan.
- Igen… tudom! - mondta Destroya, majd meglepődött. - De miért olyan fontos ez? Mi köze a mondandódhoz anya? - majd ekkor az anyja megfordult. - Nem értem… hogy a francba jön…
- Semmiség… - mondta Destroyának, majd ekkor kiküldte onnan. - Destroya, ezt még nem kell tudnod, azt hiszem. - Medusa, te meg tanulj már meg viselkedni! - mondta mérgesen.
-  Mi a fenét akart anya? - kérdezte mérgesen Destroya. - Helios, te tudsz valamiről, amit…
- Nem, nem tudok semmit. - mondta Helios, majd ekkor bementek a szobájába. - Destroya, menj és fürödj le, addig megágyazok! - mondta, majd Destroya bólintott, levette a maszkját.
- Micsoda? Hogy az a kölyök valamilyen kapcsolatban áll Destroyával? - kérdezte mérgesen Harrison, hallgatózott. Black Knight nem igazán tartotta ezt helyesnek. - Megsemmisítem…
- Harrison, biztos vagy abban, hogy ez helyes lenne? - kérdezte Black Knight, de nem hallgatta meg, hanem csak ment a feje után. - Ostoba. - gondolta mérgesen Black Knight.
- Bakugan fel, Haos Black Knight! - kiáltotta Harrison, majd ekkor leugrottak Vestroiára, pont Adam és Sapphireoid mellé. - Mélyen megvetlek, amiért valamilyen kapcsolatod van Destroyával, az ÉN nővéremmel. - mondta mérgesen, majdnem sírt. Ekkor megértette Black Knight, hogy miért akarja megölni Adamet Harrison. - Gyerünk, semmisítsd meg ezt a sze…
Majd elfordult, és megjelent egy kard Black Knight kezében, majd felemelte, hogy ledöfje. Eközben Glenn a tenger felett haladt nagy sebességgel Emerald Dragonnel. Meglátták a szigetet, Emerald Dragon már örült, hogy végre odaértek, mert kifáradt kissé a repüléstől.
- Itt vagyunk végre! - mondta Emerald Dragon, de nagy csend volt. - Érdekes, én nem hallok csatazajt. - mondta Emerald Dragon majd Glennre nézett mérgesen. - Ugye nem rosszul hallottad? - ám ekkor megpillantotta Black Knightot. - Az a fickó, akit a múltkor Faith…
- A Kristály Pusztító alak! - mondta mérgesen Glenn, majd ekkor elindultak gyorsan, és Emerald Dragon kirúgta Black Knight kezéből a kardot. Meglepődött Harrison rendesen. - Mi a fenét terveztél te szemét? - kérdezte arrogánsan Glenn, majd ekkor leugrott Emerald Dragonről. - Emerald Dragon, intézd el ezt a fickót! Portállap kész! - kiáltott fel hangosan.
- Szóval te az ő barátja lennél? - kérdezte szigorú tekintettel Harrison. - Kérdeztem valamit!
- Hogy a barátja? - kérdezte Glenn, majd ekkor elgondolkodott egy időre. - Mi is vagyok én neki? - gondolta magában. - Maradjunk annyiban hogy a riválisa vagyok. - mondta Glenn.
- Értem… szóval a barátja vagy. - mondta Harrison, majd ekkor elmosolyodott. - Én Destroya testvére vagyok, aki elintézte őt. - majd ekkor intett Black Knightnak, hogy készüljön fel.
- Hogy micsoda? - kérdezte Glenn, majd ekkor jobban megnézte. - Adam elvesztette az eszméletét? Ki a fene lehet az a Destroya? - kérdezte magában, majd ekkor felébredt, belerúgott Emerald Dragonbe Black Knight. - Ezt még nagyon meg fogok bánni! - majd bólintott Emerald Dragon. - Képességlap aktiválás: Bumeráng Penge! - megindította a támadást Emerald Dragon, ám ekkor ellenfele kikerülte, ám mikor visszajött, eltalálta.
- Mi a fene? - kérdezte döbbenten Black Knight. 900G>700G - Ezért még megfizetsz!
- Képességlap aktiválás: Valkűr Íjbolt, az ellenféltől 400G-t vesz el, és ad Black Knightnak ugyanennyit! - mosolygott Harrison azt hitte ezzel nyert, de még közel sem volt ahhoz…
- Ugyan… Azt hiszed ezzel érsz akármit is? - kérdezte nevetve Glenn. - Portállap nyílj ki! Ezzel a lappal, kap 300G erőt Emerald Dragon intézd el, gyerünk! - kiáltotta hangosan.
- Hm, kétlem! - mondta Black Knight, majd ekkor felugrott. - Pusztulj portállap! Képesség aktiválás: Páncélos Penge, Portál Romboló Csapás! - kiáltotta, majd ekkor deaktiválódott Glenn portállapja, és kétszáz G erő átment Emerald Dragontől. 1100G>1300G - Véged van!
- Gondolod? - kérdezte Glenn, majd ekkor elmosolyodott. - Képességlap aktiválás: Sötét Smaragd Lobogás! - kiáltott fel Glenn. 500G>1100G - Most pedig, te fogsz elpusztulni!
- Vigyázz Black Knight! Képességlap aktiválás: Paladin Kard, aztán pedig fúziós képességlap aktiválás: Vöröslő Penge, Gyilkos Paladin Roham! - kiáltotta Harrison. 700G>1000G>1700G
- Ostoba! - mondta Glenn, majd ekkor Adamre nézett. - Hogy veszthettél te ostoba ilyenek ellen? - kérdezte mérgesen. - Képességlap aktiválás: Smaragd Lándzsa! Deaktiválja a képességeiteket, így az erőtök visszacsökken 700G-re, Emerald Dragon, végezz kérlek!
- Sajnálom Harrison! - kiáltotta Black Knight, majd ekkor hátraesett, és visszaalakult golyó formába. - Harrison, az Excaliburt is használnunk kell attól tartok, de menni fog, rendben?
- Persze hogy menni fog, tudom én azt! - mondta mosolyogva Harrison, majd portállapot dobott. - bakugan fel, emelkedj hát Haos Black Knight! 900G - kiáltotta hangosan, mosolygott. - Megsemmisítelek téged, és a barátodat is! - mondta mély gyűlölettel a hangjában. - Portállap nyílj ki! Csendes Lovag! Megnöveli a bakuganom erejét 500G-vel!
- Bakugan, gyerünk! - kiáltotta hangosan, majd megjelent előtte Emerald Dragon. - Képességlap aktiválás: Smaragd Bunker! - ekkor elpusztult a portállapja Harrison. - Most pedig, képességlap aktiválás: Smaragd Sötétség! 950G>1250G Aztán pedig jöjjön a…
- Ne olyan gyorsan! - mondta nevetve Black Knight, majd a támadás elől elugrott hírtelen.
- Képességlap aktiválás: Paladin Kard, illetve fúziós képességlap aktiválás: Kristály Pusztító, Égmetsző Penge! - mosolygott Harrison, majd lecsökkent ellenfelének ereje. - Pusztítsd el!
- Nem engedjük hogy megtegyétek! - kiáltotta mérgesen Glenn, majd előre mutatott egy képességet. - Smaragd Lándzsa aktiválás! - ezzel kivédte a támadást egyszerűen. - Most pedig, gyerünk! Tripla képességlap aktiválás! Smaragd Légkör Sugár, Gyilkos Érintés, és most, fúziós képességlap: Elsöprő Sötét Hullám! Megemeli 950G-vel a mi erőnket! - mosolygott. - Gyerünk, lássuk mit tud az a nyomorék lovag! - kiáltotta Emerald Dragonnek.
- Képességlap aktiválás: Kristály Pusztító, Kiegyenlítő! - majd ekkor alapszintre süllyedt mindkettejük bakuganjának az ereje. - És most, jöjjön a speciális fegyverem! - ekkor előhívta a BakuDestroyerből. - Excalibur, felszerelés! - kiáltotta, majd megjelent Black Knight kezében a kard. - Semmisítsd meg az ellenfelünk! Speciális fegyver képességlap aktiválás: Excalibur Végső Düh! - kiáltotta, majd ekkor elkezdett ragyogni a kard, majd ekkor lecsapott a földre. - Pusztuljatok mind a négyen! - ordította, majd elhaladt egy csapás mellettük.
- Képességlap aktiválás: Smaragd Csapás! - ekkor megnőtt 500G-vel az ereje. - Nem elég?
Ekkor felrobbant alattuk a föld, majd hátraesett előbb Emerald Dragon, így visszaalakult golyó alakba, megpróbálta megtartani magát Glenn, ám ekkor hátrarepült, majd beverte a fejét. Elkezdett kicsit vérezni a feje, majd ekkor elájult. Valamit hallott a fejében, egy zajt.
- Kelj fel Glenn! Győzd le azt a szemetet! - kiáltotta Adam, majd megjelent előtte. - Gyerünk!
- Mi az? Meghaltunk talán mindannyian? - kérdezte Glenn döbbenten, majd ekkor megjelent Sapphireoid és Emerald Dragon is. - Szóval… ez csak a fejemben játszódik le?  Nem hiszem! Hogyha úgy lenne, akkor képes lennék erre: - majd ekkor megjelent egy templom, és mellette Faith menyasszonyi ruhában. - Mi a? - kérdezte döbbenten, meglepődött nagyon. - Szóval…
- Hé, ezt ne merészeld! - mondta Adam mérgesen, majd belerondított az álmába. - Kelj fel!
Ekkor felébredt Glenn, majd zöld aura vette körbe, elkezdett nevetni. Kicsit még vérzett.
- Most pedig, fejezzük be ezt az ostobaságot! - mondta idegesen, majd elmosolyodott. - Emerald Dragon, gyerünk akkor! Portállap kész! Emerald Dragon fel! - kiáltotta, majd megjelent a bakuganja előtte. Az is nevetni kezdett. Nem értette ellenfelük miért teszik.
- Hm, örültök a vereségnek? Gratulálok! - mondta nevetve, majd ekkor megfogta Black Knightot, és bedobta gyorsan. - Képességlap aktiválás: Paladin Kard! 900G>1200G
- Emerald Dragon! - kiáltotta Glenn, majd ekkor aktiválta a Legsötétebb Stílus: Sötét Főnix Formációt. - Ez az ellenféltől 500G erőt átad Emerald Dragonnek. - Támadj hát, gyorsan!
- Hm, intézzük el ezt a szánalmas csatát minél előbb! - mondta Harrison, majd ekkor előhívta a speciális fegyverüket. - Speciális fegyver, erősítés! - kiáltotta, majd megjelent az Excalibur Black Knight kezében. - Most pedig, speciális fegyver képességlap: Excalibur Végső Düh!
Eközben Sarine észrevette a csatát, amelyet Harrison és Glenn vívott, és nagyon dühös lett.
- Hmph, akkor hát, Destroyának kénytelen leszek szólni. - mondta Sarine, majd egy képernyőn megjelent, Destroya szobájában, az már aludt, de Sarine megkérte Heliost, hogy ébressze fel. Destroya felébredt, aztán pedig átöltözött, majd letérdelt a képernyő elé.
- Igenis Sarine úrnő? Mit akarsz anya? - kérdezte, miközben még fáradt volt elég rendesen.
- Harrison kiszökött, és rátámadt a kölyökre, ám aztán megjelent egy másik és elkezdtek…
- Grr… Az az ostoba Harrison! - mondta mérgesen Destroya. - Rendben van, mindjárt indulok is, hogy leállítsam azt az ostoba fafejet! - majd ekkor eltűnt a képernyő. - Miért tetted te os…
- Destroya, valóban úgy gondolod hogy jó ötlet beleavatkozni másnak a csatájába? Még ha…
- Igen, igazad van, de akkor is fültövön vágom, mert idegesítő! - mondta mérgesen Destroya.
- Semmisítsd meg, Black Knight! - kiáltotta őrült vigyorral Harrison, majd elkezdte támadni sokszor Emerald Dragont Black Knight. - Még, még, még még! - ordította hangosan Harrison.
- Emerald Dragon! - ordította hangosan Glenn, majd aztán felragyogott a BakuCrystalja is.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!