Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 31.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 31. rész: A Király:

- Egyedül kiütötte Adaméket? - kérdezte Harley döbbenten, amikor Adam és Glenn elvesztette az eszméletét. - Akkor hát… négyünknek kell legyőznünk egy a rozsdás tákolmányt! - ekkor megjelent előtte és Diamondoid előtt Lentrix, elég ideges volt.
Aquamaroid mosolygott Diamondoid kastélyában, miközben nézte ezt az „uncsi” csatát.
- Mi lenne, hogyha egyenlő esélyekkel indulnának? - kérdezte, majd ekkor aktivált egy képességet, és lenullázta Lentrix képességeit. - Lássunk egy kis műsort már ha segítek!
- Mi volt ez? - kérdezte Faith döbbenten, amikor megjelent Aquamaroid képessége. - Mi?
- Valaki lenullázta a képességeimet! - mondta idegesen Lentrix. - Aquamaroid! Te szemét! - kiáltotta, ám ekkor lenullázta Aquamaroid Harleyék képességét is. - Most akkor, egyenlő esélyekkel indulunk! - mondta Lentrix, aztán felugrott egy emelvény-szerűségre. - Képesség aktiválás: Mechta Romboló! - kiáltotta, majd ekkor egy nagy sugarat lőtt ki a testéből. - Mi?
- Képesség: Pajzs! - kiáltotta Diamondoid, majd ekkor megjelent előttük egy pajzs, és kivédte egyszerűen. - Továbbá az erőd lecsökkent egy 400G-re, ugyanis 500G-t átad nekem! Az azt jelenti, hogy a mi összerőnk jelenleg 3850G! Semmisítsük meg ezt a tákolmányt! - mondta.
- Nem! - kiáltotta Lentrix, és ekkor megpróbált felkelni, de elkezdett szikrázni. - Francba! Nem tudok mozdulni! - gondolta magában mérgesen. - Akkor hát innen védekezek és támadok! - kiáltotta, majd ekkor megjelent előtte egy pajzs. - Képesség aktiválás: Fedező Pajzs! Ez a pajzs, minden ellenféltől levon 500-500G-t! Azt jelenti, hogy 1850G erőtök maradt! Most pedig, képesség aktiválás: Foton Kard! - megjelent a kezében egy energia kard, majd ekkor eldobta. - Fúziós képesség aktiválás: Foton Bumeráng! Minden ellenféltől levon 200-200G-t, továbbá nekem ad 400G-t, a Foton Kard pedig megemeli az erőmet 500G-vel!
- Azt gondolod legyőzheted mindnyájunkat? - kérdezte Rubanoid mérgesen. - Ostoba vagy!
- Rubanoid gyerünk! Képességlap aktiválás: Korund Agyar! - agy már 50G-vel több erejük volt. - Rubanoid, semmisítsük meg! Fúziós képességlap aktiválás: Pusztító Korund, moost!
- Engem nem semmisítetek meg! - kiáltotta, majd nagy nehezen elugrott onnan. - Képesség aktiválás: Deaktiváló Ugrás! - ezzel deaktiválta az ellenfél képességét. - Most pedig, hogy a Korund Agyarnak és Pusztító Korundnak annyi, egyszerűen legyőzhetlek titeket! - majd ekkor lőtt egyet a testéből, és kiütötte Rubanoidot. Craigh is elvesztette az eszméletét. - Már csak hárman maradtatok! - ám ekkor valamit érzett a hátán. - Mi a fene ez az érzés, micsoda?
- Képességlap aktiválás: Teknős Ágyú! - kiáltotta Lynn, majd ekkor egyet a hátába lőtt Turquoise Lentrixnek, épp hogy megúszta. - Hogyan élhette túl ezt a csapást? - kérdezte mérgesen. - Harley, és Faith, együtt kell támadnunk, hogy legyőzhessük, okké? - bólintottak.
- Gyerünk Amber! Menjünk Turquoise mellé! - kiáltotta Faith, majd odaugrottak ekkor.
- Mi is Diamondoid, egy egységes támadással elintézhetjük! - kiáltotta, majd odamentek.
- Azt hiszitek, hogy hárman legyőzhettek? Hatan sem tudtatok, akkor hogy tudnátok ti?
- Majd meglátod! - kiáltotta Lynn, majd ekkor felmutatott egy képességet. - gyerünk Turquoise, képességlap aktiválás: Hurrikán Ciklon! - ekkor feltöltötte a támadást Turquoise.
- Amber, gyerünk! Képességlap aktiválás: Végtelen Homokvihar! - majd elkezdte feltölteni ő is a támadást, arra vártak, hogy Harley is aktiváljon egy képességet, de ő még várt. - Hé…
- Tudom! - mondta Harley, majd ekkor elmosolyodott. - Gyerünk Diamondoid! - kiáltotta, majd ekkor aktivált egy képességet. - Bátorság! - majd ekkor megindult mindhárom támadás, közben egyesültek, egy ragyogó sugár jött létre, ami ekkor becsapódott Lentrixbe, az nem tudta megállítani, egyik képességével sem, így végül felrobbant. - Ez sikerült! - mondta mosolyogva, majd ekkor visszaalakultak Diamondoidék golyó formába. - Adam! - kiáltotta, aggódott érte, Lynn Glennhez futott természetesen, Faith pedig Craighhez minél előbb.
- Jól vagyunk! - mondták mindhárman, miközben felkeltek elég nehezen. - Ez a fickó… erős volt nagyon! - mondta mérgesen Adam, miközben felkelt, majd aztán elindultak a magas fémkastély felé, ahonnan Lentrixék jöttek ki. DarkLord meglepődött, hogy megmenekültek.
- Micsoda? Túlélték annak a Lentrixnek a támadását? - kérdezte DarkLord döbbenten. - Érdekes… nagyon érdekes. - mondta mosolyogva. - De az a kölyök miért viselkedett úgy, amikor megtudta a nevüket a mechanikus bakuganoknak? - DarkLord kíváncsi természetű volt nagyon. - Ametist, hogyan halad az ETS terv? - kérdezte, mikor megjelent egy képernyő.
- Még sehol sem tart, előbb a számítógépbe bele kell táplálnom a pontos koordinátákat, hogy egy centit sem tévedjek! - mondta Ametist, majd tovább folytatta az építést. DarkLord mosolygott. Azután pedig megjelent Agardite, majd elkomorult az arca. Végül nem szóltak.
- Mi a fene ez a kastély? - kérdezte Adam, amikor bementek. - Ez a kastély, ismerős nekem, de miért, és honnan? - majd ekkor visszaemlékezett újra arra, amikor az apjával „ostobaságokat” találtak ki, ahhogy az édesanyja mondta. - Apa… és a király, milyen kapcsolat lehet közöttük vagy, közöttem és a király között? De az hogyan lehetne? Nem… nem lehet! - kiáltotta magában, Craigh ekkor elé állt és neki ment véletlenül. - Sajnálom!
- Nagyon elkalandozhattál hogyha ennyire figyelmetlen vagy! - mondta Craigh, de Adam csak elhaladt mellette. - Félek, hogy csapdába sétálunk. - mondta Glennek, de az nem figyelt.
- Mi a baj a csapattal? - ekkor mindenki felfigyelt Harleyra. - Mindenkinek van valami problémája, de egy csapatban a tagoknak ezt meg kell osztanunk egymással nem? - kérdezte.
Majd ekkor bólintottak, de Adam elfordult, és sötéten nézett. „Nincs semmi gond” mondta.
- Biztos? - kérdezte Glenn, majd odament Adamhez. - Ne titkolózz te ostoba! - mondta mérgesen, de Lynn ekkor fejen vágta. - Hé Lynn, most miért vagy ilyen? - kérdezte mérgesen.
- Figyelj, nekünk is vannak titkaink, és neki is! - mondta Lynn, majd elmosolyodott. - Glenn most azért aggódik, hogy apa jól van-e, biztos vagyok benne, hogy ki akar békülni vele, nem?
- Talán! - mondta Glenn, majd elpirult és elfordult, ekkor Faith megölelte. - Faith, te… öö…
- Glenn, majd megyünk együtt, és segítek neked lélekben! - mondta Faith mosolyogva neki.
- De nekem ki segít? - kérdezte mérgesen magában Adam, majd odamentek hozzá Harley és Craigh. - Craigh… megígérem hogy nem fog bajod esni, és anyukáddal újra találkozhatsz!
- Adam… nem minden a te feladatod! - mondta Sapphireoid, majd ekkor elmosolyodott és bólintott. - De… hogy legyőzzük azt a fickót a sötétségben, igen! - majd ekkor nevetést hallottak. Megjelent Andreoid két parancsnoka: Mechtrix és Elisa, majd mögöttük maga a király, Andreoid, ekkor az kinyitotta a száját, majd nevetett. Meglepődtek mindannyian, hiszen hogyha nevet, akkor vannak érzései, és akkor nem lehet egyszerű robot, valami…
- Mi a baj kiskölykök? - kérdezte nevetve, majd ekkor előrébb ment. Mechtrix és Elisa nem akarták, hogy előrébb menjen, de leintette őket. - Nyugodjatok meg, nem ti harcoltok, hanem ez! - majd felmutatott egy szürke mechanikus bakugant. - Portállap készen áll! Gyerünk Darkus MechtaRex fel! - megjelent ekkor egy mechanikus démon-szerű bakugan. - Semmisítsd meg őket most! - ekkor megjelent egy ketrec a többiek körül, csak Adam maradt kinn. - Veled fogok harcolni, a te erőd érdekel! - mondta nevetve Andreoid. - Nos? Benne…
- Megvédem a barátaimat! - mondta Adam. - Mert mi nem csak csapat vagyunk, hanem barátok is! - ekkor mind bólintottak. - Bakugan fel! Ventus Sapphireoid készülj az ellenfél megsemmisítésére! - elmosolyodás-félét mutatott amikor ezt mondta Adam. - 700G mindkettőnk bakuganjának az ereje, ez nem lesz nehéz csata! - majd bólintott Sapphireoid. - Képességlap aktiválás: Zafír Farok! 700G>1000G Semmisítsd meg azt a gépet! Most!
- Hehehe! Azt hitted hogy megsemmisíthetsz ennyivel? - kérdezte MechtaRex. - Meghalsz!
- Micsoda? - kérdezte Sapphireoid döbbenten, ekkor elkapta a farkát, majd eldobta a terem másik oldalába. - Ez lehetetlen! - majd megpillantotta Andreoid kezében a képességlapot.
- Ilyen gyorsan? - kérdezte döbbenten Adam. - Óh már értem… Nem figyeltünk eléggé, és észre sem vettük, hogy az ellenfél máris ellentámadást csinál. - No mindegy, semmisítsük meg! Képességlap aktiválás: Zafír Tombolás! 700G>1200G 500G előnyben vagyunk így!
- Óh hogy előny? - kérdezte nevetve Andreoid. - Kétlem! - majd felmutatott egy képességet. - Képességlap: Irtó Lézer! Ez 300G erőt ellop tőletek, és odaadja MechtaRexnek! - nevetett.
- Lássuk csak, hogy az irtó lézer mennyi lesz ellened! - kiáltotta MechtaRex, majd támadott.
- Áááh! - ordított fel döbbenten Sapphireoid, majd ekkor valami berezonált vele, és egy nagy robbanás keletkezett. - Ez fáááj! - ordította, majd leesett Adam elé golyó formában. - Én…
- Nem baj! - mondta Adam, miközben összehúzta a szemöldökét. - Lehet… hogy ez a fickó nem is olyan rossz? - kérdezte magában. - Talán… le tudnánk győzni a segítségével DarkLordot és annak minden szolgáját? Nem! Hogyha úgy lenne már ment volna nekik… biztos nem menne nekünk sem velük! - majd ekkor közbeszólt Andreoid, hogy mi lesz már? - Portállap kész! Bakugan fel, Ventus Sapphireoid indulj! - kiáltotta, majd ekkor megjelent előtte, aztán Andreoid is bedobta a bakuganját. - Gyerünk Sapphireoid, portállap nyílj ki! Ventus Motor! - kiáltotta, majd ekkor megnőtt az ereje 100G-vel. - Most pedig, képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! - majd ekkor megnőtt az ereje 500G-vel és az ellenfélé csökkent 100G-vel. - Gyerünk Sapphireoid, képességlap: Zafír Tombolás, aktiválás most!
- Képesség aktiválás: Mechanikus Zéró Pajzs! - ekkor lenullázta minden képességét, és a portállapját is Sapphireoidnak. - Most pedig, semmisítsd meg! Fém Kaszaboló! - megjelent MechtaRex kezében egy kasza, majd rátámadott Sapphireoidra. - Most pedig, fúziós képességlap aktiválás: Fémes Sugár! - elkezdett ragyogni a fémes kasza, majd támadott.
- Ez az alak, túl gyors nekem! - mondta MechtaRex mérgesen, majd ekkor odaugrott a ketrechez, ahol Glennék voltak. - Megsemmisítem őket, hogyha nem engeded magad legyőzni! - nevetni kezdett. Adamék nem értették hogyan lehet ilyen élő-szerű. - Mi az?
- Hogy lehetnek ezek a mechanikus bakuganok, ilyen… élő-szerűek? - kérdezte Adam.
- Mert ezek élnek! Lelket varázsoltam beléjük! - mondta Andreoid. - A lelkem egy részét, amikor ebbe a testbe került, szétválasztottam, és aztán átalakítottam adattá! Majd beleültettem a robot bakuganok egy részébe! - mondta mosolyogva. - Viszont… most sajnos végetek van! A barátaid meghalnak, vagy te veszítesz! Bár a barátaid így is-úgyis meghalnak! - röhögött.
Ám arra nem számított, hogy kitörnek Glennék ebben a pillanatban. Meglepődött ekkor nagyon. - Micsoda? Hogy a francba törtetek ti ki? - kérdezte mérgesen. - Elpusztítalak titeket!
- Nem hinnénk! - mondta Glenn, miközben mosolygott. - Most pedig, Emerald Dragon gyerünk! Képességlap aktiválás: Smaragd Lándzsa! - kiáltotta, majd megjelent a lándzsa Emerald Dragon kezében, majd eldobta, és átszúrta vele MechtaRexet. Andreoid meglepődött. - Hm, Adam kösz hogy megpróbáltad, de most segítünk neked, a biztonság…
- Rendben! - mondta komolyan Adam, ám ekkor elmosolyodott. - Sapphireoid, gyerünk!
- Képesség aktiválás: Vörösfény Lobogás! - kiáltotta Faith, majd megsemmisítették MechtaRexet. - Most pedig, jöjjön a király, illetve azok szolgája! - kiáltotta Faith hangosan.
- Óh, lehet elvéreznek máris a Mechtania királyság egységei? - kérdezte nevetve DarkLord.
- Kétlem! - mondta Aquamaroid és Cairngorm egyszerre, Agardite még mindig hallgatott. - Mi a baj Agardite? - kérdezte Cairngorm. - Megingott az „erő és hatalom”-ban a hited?
- Hm? - kérdezte Agardite, majd ekkor elkezdett nevetni. - Nem, dehogy! Csak elgondolkodtam… - mondta, majd ekkor átalakult démoni alakjába. - Elrepülök most, gondolkodnom kell valamin! - kiáltotta, majd felrepült a legmagasabb szintre. - Mi a fenét tervez az az ostoba DarkLord? - kérdezte magában, majd ekkor belépett a legfelsőbb terembe, majd meglátott egy nagy ágyút. - Mobile Assault? - kérdezte döbbenten, majd ekkor odament. - ETS? - ez volt rá írva. - Egy Mobile Assaultot akar felhasználni hogy megsemmisítse a Földet? Milyen szánalmas! - ám ekkor meghallotta hogy mögötte van Ametist. - Mi a francot… - kérdezte volna, ám ekkor Ametist ellökte onnan a képességével. - Értem már…
- DarkLord kért meg hogy építsem meg, én nem okozok csalódást, takarodj innen most Agardite! - kiáltotta, majd elkezdett mozgolódni a föld. - Különben meghalsz most rögtön!
- Hm, még hogy te legyőznél? Viccnek is rossz! - majd ekkor elrepült messzire Agardite.
Eközben Mechtrix és Elisa kivédték a támadásokat, és a király egy nagyot csapott a földbe.
- ÁLLJ! - kiáltotta, majd ekkor minden bakugan visszaalakult golyó formába. - Átmentetek a teszten, most már beszélek veletek, lenne egy kérésem hozzátok, egy közös ellenfelünk ellen!
- Honnan tudod, hogy minket nem DarkLordék küldtek? - kérdezte Diamondoid. - Válaszolj!
- Mert egy az, hallottam rólatok, hogy ti oda érkeztetek, és hogy DarkLord utál titeket, azt hiszik hogy nem tudunk a kém műholdjukról! Ametist enyhén félreismert minket! - nevetett.
- Akkor nem is akartatok elpusztítani minket? - kérdezte Craigh, mind eközben mosolygott.
- Ehh… Az az igazság hogy de igen! - ekkor mindannyian padlót fogtak. - Jó de most már nem! - ekkor bevezette őket egy asztalhoz, majd leültek mind. - Kérnék valamit… - ekkor furcsán néztek Adamék. - Kérlek, segítsetek DarkLordék elleni való háborúban nekünk!
- Micsoda? - kérdezte Glenn mérgesen. - Ha nem tűnt volna fel, az imént akartál megölni!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg