Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 39.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 39. rész: A Tűz Kastély:

- Nos… akkor kezdődjék a játék! - mondta magában DarkLord, s elmosolyodott, ekkor megtámadta Wiseoidot, és elpusztította. - Utálom akik ellenszegülnek a hatalmamnak! - nevetett őrülten. - Most pedig, Hat Kristály csapat, kihívlak titeket! Egy játék lesz számomra, amelyben élet vagy halál a jutalmunk! Mit szóltok hozzá? Le akartok győzni minket? Akkor haladjatok sorba, hehehe! - nevetett őrülten DarkLord, neki akartak menni Rubanoidék, de megjelent előtte egy pajzs. - Sajnos ez nem fog menni, nem így működik!
- Micsoda? - kérdezte Adam, majd ekkor nyílt egy kapu az első kastély előtt. - Szóval mindnyájuk ellen kell harcolnunk. - gondolta mérgesen, és elmosolyodott. - Induljunk! - mondta hangosan, DarkLord szeme felcsillant, de Glenn megállt.
- Biztosak vagytok abban, hogy jól tesszük ha oda bemegyünk? - kérdezte Glenn aggodalmasan. - Nem akarom, hogy akármelyikünk is megsérüljön! - mondta mérgesen. - De… igazad van, be kell mennünk oda, és legyőznünk mindegyik szemétládát. - mosolygott eközben. A többiek is bólintottak, és elkezdtek futni a bejárat felé. Nagyon nagy volt az első kastély. Egy nagy vörös kastély volt. Valószínűleg ez volt Carnelian kastélya.
- Melyikünk győzze le Carneliant? - kérdezte Craigh, Rubanoid felugrott. - Hogy mi? - kérdezte döbbenten. - Biztos vagy benne, hogy nekünk menne? - kérdezte aggódva.
- Persze! - mondta Rubanoid, majd ekkor bementek, a többiek is utánuk mentek. - Mi a fene? - kérdezték döbbenten, megpillantották, hogy a kastélyban tele volt minden lávával. - Ez lehetetlen! - mondták döbbenten. - Hogy a fenében kell itt átjutnunk mi?
- Talán rajtunk! - mondta Sapphireoid, megpróbált átalakulni, de nem ment neki. - Fenébe, Carnelian nagyon jól eltervezte! - mondta mérgesen, majd ekkor valami fellőtt pár tűzgömböt. - Micsoda? Shadow Spidarok is? - kérdezte mérgesen. - Hogyan jussunk most át? Hiszen rajtunk biztos nem tudtok! - megjelent ekkor egy vékony rúd a láva felett. - Hogy…
- Ezen? - kérdezte Adam mérgesen. - De ezen hogy a francban juthatunk át? Én… nem igazán merek átmenni. - vallotta be, majd Glenn elkezdte a fejét fogni. - Most meg mi a bajod?
- Az hogy ostoba vagy! - mondta mérgesen Glenn, újra egymásnak fordultak. - Nyilván nem az az egyetlen út ott! - mondta, majd Adam elfordult. - Most meg mi…
- Hahh, ha olyan okos vagy, akkor mondd meg hogy mi az a másik út, mert én sehol sem látom! - mondta duzzogva, Glenn mérgesen felé fordult. - Jó, nem kell szívrohamot kapnod! De nem hiszem hogy lenne másik út át oda! - mondta, de ekkor Faith szólt nekik. - Mi van már Faith? Nem látod hogy éppen férfi-dolgokról beszélünk?
- Ehh, ostobák! - gondolta Harley magában, miközben kicsit szórakozottan nevetgélt. - Hé!
- Nézzetek oda! - mondta Faith, majd ekkor a fiúk meglátták, hogy Craigh elindult a rúdon.
- Craigh, hé! - kiáltották a fiúk, miközben Craigh elég jól haladt. - Craigh, várj meg minket! - mondták mérgesen, elkezdtek futni a rúdon ők is, és le akarták előzni egymást.
- Ostobák. - mondta Lynn mérgesen, miközben a fejét fogta. - Ha így haladnak a rúd leszakad! - elkezdett repedni a rúd, Craigh egyszerűen átért, ám ekkor az letört. - Mint mondottam, ostobák. - mondta mérgesen, Rubanoid megjelent, és elkapta a fiúkat. - Rubanoid már át tud alakulni? - kérdezte döbbenten, Harley sem értette. - Szóval…
- Hogyha átjutunk, akkor sikerül a bakuganjainknak átalakulni? - kérdezte Faith, ezzel Lynn szavába vágva, megjelent Rubanoid, és átvitte őket is a másik oldalra. - Craigh te…
- Nagyon ostoba vagy, meg is sérülhettél volna! - mondta Adam mérgesen, Faith leütötte.
- Bátort akartam mondani, nem ostobát, te ostoba! - mondta Adamnek mérgesen Faith. Ám ekkor megemelkedett a láva, és megjelentek a Spidarok, amint éppen elég vadul támadtak.
- Mi a franc? - kérdezték a többiek, elkezdtek futni előlük, Faithék ki tudtak menni, de Craigh nem. - Craigh… miért nem tud kijönni? - kérdezte Faith, majd rájött. - Szóval Carnelian őt választotta ki a harcra. Menjünk tovább, majd ő is jön ha végzett…
- Igen, menjetek! - mondta Rubanoid, majd bólintott Craighnek. - Szóval akkor harc!
- Rubanoid, intézzük el előbb ezeket a szörnyetegeket! - mondta Craigh, s felvette Rubanoid. - Képességlap aktiválás: Mélyebb Drágakő! - elkezdte robbantgatni a Spidarokat. - Menjünk fel a második szintre gyorsan! - kiáltotta, amikor felértek, ott is rengeteg Spidaro volt. - Mi a franc ez? Spidarok valami rajzása? - kérdezte Craigh, Rubanoid egyszerűen kiütötte őket. Megjelent egy nagy Spidaro, valószínűleg egyesülésből jött létre. - Nahát mekkora! - ámult el Craigh, de Rubanoid egyszerűen kiütötte. - Chh… akkor hát, képességlap aktiválás: Korund Agyar! - áttörte a falat, és egy szentély-szerű terembe értek. - Carnelian! - ordította Craigh mérgesen, és Carnelian elmosolyodott.
- Hát ideértél végre. - mondta mosolyogva Carnelian, a falból kinyúltak tűzkötelek, és elkapták Rubanoidot. - Az enyém vagy mostantól! Szolgálj engem, Rubanoid!
- Micsoda? - kérdezte Craigh döbbenten. - Ne! Rubanoid ne hallgass rá, ám ekkor Rubanoid vörös színe kezdett átfordulni feketébe, és a szeme maradt csak vörös. - Micsoda? Gonosz…
- Igen, pontosan! - mondta ördögien Carnelian. - Gonosz lett! - nevetett őrülten, aztán intett, és eltűntek a tűzkötelek. - Ez a terem, a fekete mágiák terme, amelyet én tudok művelni! Én egykoron egy sötét, mágus bakugan voltam. Épp ezért trükközök inkább!
- Ehh… Semmit sem érsz! - mondta Rubanoid, meglepődött Carnelian, visszaalakult rubin-színűvé Rubanoid, aztán golyó alakba és Craigh kezébe esett. - Sosem, győzhetsz!
- Igen, hiszen mi nem csak társak vagyunk, hanem barátok! - mondta Craigh, s mosolyogni kezdett. - Most pedig Carnelian, készülj a végzetedre! - kiáltotta hangosan.
- Ne légy tiszteletlen a pyrus jelenlegi urával kölyök! - mondta mérgesen Carnelian, elkezdett őrülten nevetni. - Ha jól értem, te Rubanoiddal akarsz legyőzni! - miközben a hasát fogta a röhögéstől. - Ő egykor a mi beosztottunk volt, szánalmas az ötlet, az ötlet hogy bármikor is legyőzhetnétek! - nevetett Carnelian, ám ekkor egy erőlökést érzett.
- Te most el fogsz pusztulni! - kiáltotta Rubanoid mérgesen, elkezdett nevetni.
- Mi olyan vicces? - kérdezte mérgesen Carnelian, tágra nyílt a szeme. - A végső képességed, már megvan? - kérdezte döbbenten. - Ez lehetetlen! - ordította nagyon mérgesen.
- Akkor kezdhetjük? - kérdezte Craigh, majd Rubanoid bólintott, és portállapot dobott. - Készen áll a portállap, bakugan fel, Pyrus Rubanoid! - kiáltotta, megjelent előtte Rubanoid. - Mindenképp nekünk kell győznünk Rubanoid, a többiek mélységesen megbíznak bennünk, értetted? - kérdezte mosolyogva, Carneliant idegesítette Craigh pozitív hozzáállása.
- Itt vagyok még, ne feledjétek! - mondta nevetve Carnelian, felugrott a csillárra, és ledobta Rubanoidék felé. - Még képesség sem kell a megsemmisítésetekhez! Hehe!
- Képességlap: Karmazsin Védelem! - mondta Craigh, majd Rubanoid kivédte a támadást. - Most pedig, képességlap aktiválás: Korund Agyar! 900G>1200G Sújts le rá, gyorsan!
- Ostobák! - mondta Carnelian, miközben ellökte a kezével magától az összes korund agyarat. - Képesség aktiválás: Kristály Menyegző! 1000G>1400G Máris én vezetek, semmi esélyetek!
- Képességlap aktiválás: Csoda Pálya! Deaktiválja az ellenfél képességeit, és megakadályozza annak következő képességét! Most pedig, képességlap aktiválás: Robbanó Rubin! Így 1700G az erőszintünk! - mondta mosolyogva Craigh, de Carnelian kikerülte a támadást. - Mi a…
- Hehehe! - nevetett őrülten Carnelian. - Képesség aktiválás: Karmazsin Láng, Támadó Típus A! Ez a lap, deaktiválja az ellenfél minden képességét, és megduplázza az erőmet! Most pedig, képességlap aktiválás: Karmazsin Láng, Támadó Típus C! 2000G>2300G Meghalsz!
- Ez túl erős! - kiáltotta Rubanoid, majd ekkor hátraesett, és az ereje 600G erőre csökkent. - Igaz nem állok valami fényesen, de nem adhatom fel! - mondta, majd ekkor felragyogott a BakuCrystal. - A kristály képesség! Óhh igen, használd azt! - mondta Craighnek. - Gyerünk!
- Mit érsz egyetlen képességgel? - kérdezte nevetve Carnelian, majd támadni készülődött.
- Kristály képességlap! - kiáltotta Craigh, amikor kijött a képesség a BakuCrystalból.  - Most pedig, aktiválódj! Rubin Függöny! Deaktiválja az ellenfél képességeit, és lefelezi az erejét!
- Hogyan? - kérdezte döbbenten Carnelian, amikor az ereje 500G lett. - Hogyan merted ezt tenni? Az erőd csak 900G, most meghalsz! - ordította, majd megjelent a kezében egy gömb.
- Jajj ne! Ez a támadás az egyik legerősebb! - mondta döbbenten Rubanoid, majd odaugrott Craighhez. - Kölyök, ne mozdulj, vagy megsérülhetsz! - mondta aggodalmas hangon Ruba.
- Semmisüljetek meg! Végtelen Tűzgolyóhalál! - kiáltotta, s megindította a támadást. - Hehehe! - ekkor megnőtt az ereje 800G-vel. - Pusztulj! - ordította, kiütötte egyszerűen Rubanoidot. - Már csak 100 életerőd maradt! - mondta Carnelian, aztán nevetett. - Semmi esélyetek, és ezt most meg is mutattam, bebizonyítottam! - mondta kárörvendően. - Nos?
- Nem… adjuk… fel! - mondta Craigh, miközben felállt nagy nehezen. - Áárgh! - mondta, amikor felállt teljesen. - Rubanoid rendben vagy? - kérdezte aggodalmasan, de az nem nyílt ki. - Rubanoid… kérlek válaszolj! - mondta, szinte már sírt, ekkor kinyílt Rubanoid. - Ruba…
- Ne aggódj értem Craigh, és főleg ne sírj! - bezárult. - Gyerünk, dobj portállapot, dobj be, és győzzünk együtt! - elmosolyodott Craigh. - Nos, kölykök mit szólsz ahhoz, hogy győzzük le ezt a gyenge-elméjű Carneliant?
- M-mit merészeltél mondani? - kérdezte mérgesen Carnelian, beugrott a pályára.
- Portállap kész! Pyrus Rubanoid emelkedj! - megjelent előtte. - Rubanoid, mi fogunk győzni! - mondta mérgesen Craigh, miközben Carnelian nevetett. - Képességlap aktiválás: Korund Agyar! - kiáltotta, és Rubanoid ellenfelének rohant.
- Mit merészelsz? - kérdezte Carnelian mosolyogva. - Pusztulj! - ekkor belerúgott Rubanoidba. - Most pedig, képesség aktiválás: Karneol Infernó! 1000G>1900G Pusztulj!
- Nem! - kiáltotta Craigh, közben visszaemlékezett, amikor a testvére elszedte a játékát.
„- Na mi van Craigh, nem akarod visszakapni? - kérdezte nevetve, elejtette véletlenül a játékot, és elégett a tűzben. Az édesanyjuk ekkor érkezett oda. - Mit csináltál?
- Mi? Én? - kérdezte Craigh, elkezdett sírni. - Anya, a tűzbe dobta a játékomat!
- Nem tudom miről beszélsz Craigh! - mondta a testvére, majd ekkor az anyja odament, és Craighet hibáztatta. - Craigh, legközelebb jobban vigyázz a drága játékaidra. Hehehe…”
- Talán… nem is ő hibázott. - mondta Craigh, elrepült mellette Rubanoid, és a földre zuhant. - Ááh! Rubanoid! - aktivált egy képességet. - Portállap nyílj ki! Ez a portállap mindkettőtök erőszintjét visszaállítja az alapszintre, most pedig, képességlap aktiválás: Futótűz! Így az erőnk 1500G! - kiáltotta, Rubanoid újra támadott.
- Nem értik meg! - mondta a fejét fogva mérgesen Carnelian, elsuhant mellette Rubanoid, és egy karcolást ejtett rajta. - Micsoda? - kérdezte döbbenten, összehúzta a szemöldökét. - Ez… nem lehet! - mondta mérgesen, majd ekkor őrült dühös lett, és belerúgott Rubanoidba. - Képesség aktiválás: Gyilkos Tűzroham! - kiáltotta, és elkezdett pörögni, egy nagy tűztornádó jelent meg körülötte, elkezdett Rubanoid ereje lecsökkenni.
- Ez nem lehet! - mondta Rubanoid, amikor a földre esett. Visszaalakult golyó formába.
- Még maradt 50 életünk! - mondta Craigh, ekkor portállapot dobott, de máris elpusztult. - Rubanoid, gyerünk! - újra elkezdett csökkenni Rubanoid ereje, majd végül leállt Carnelian. - Ez… nem lehet! - mondta Craigh, majd a testvérére gondolt. - Igaz ő gonosz volt sokszor velem, de lehet hogy igaza volt, hogy csak egy követelőző kisgyerek vagyok! - gondolta, s felállt. - Rubanoid, el kell intéznünk! - elkezdett Rubanoid nevetni. Carnelian gúnyosan nézett rájuk. - Mi fogunk nyerni! - mutatott Carnelian felé a mutató ujjával, miközben mosolygott. - Most pedig… megfogadom, hogy a testvéremtől bocsánatot kérek. - felmutatta a végső képességlapot. - Véged! - kiáltotta Craigh, aktiválta a végső képességlapot. - Gyerüünk!
- Igen! Most végzek veled Carnelian! - megjelent a szájában a szivárvány színű gömb, felragyogott a többiek BakuCrystala, és erőt adtak Rubanoidnak. - Készülj fel, itt jön! - kiáltotta Rubanoid, gyorsan megindított a sugarat. - Áááh!
- Lehetetlen! - mondta tágra nyílt szemekkel Carnelian, megjelent előtte egy nagy tűzgömb. - Képesség aktiválás: Infinitív Sugár! - összecsapott a két sugár, de nem bírtak egymással. - DarkLord… adj erőt kérlek! - sötéten elkezdett izzani a teste. - Hehehe! Végetek! - kezdett a képessége egyre erősebb és erősebb lenni. - Áááh!
- Lássuk melyiktök nyer! - mondta DarkLord, miközben a kastélya felett egy gömbben nézte.
- Ránk számítanak a barátaink Rubanoid! - kiáltotta Craigh, visszaemlékezett. - Emlékezel amikor találkoztunk? - Rubanoid ekkor vörösen izzott, aztán szivárvány színben. - Gyerünk, győzd le gyorsan! - kiáltotta Craigh, felrobbant a támadás.
- Micsoda? - kérdezte Carnelian, amikor átlőtte Rubanoid. - Lehetetlen! - mondta döbbenten, a szeme tágra nyílt, és szétporladt. DarkLord eléggé elégedett volt ezzel is, Craigh és Rubanoid elvesztették az eszméletüket, de még éltek, a kastély teteje meg kirobbant.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!