Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 33.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 32. rész: Frontvonal:

- Micsoda? - kérdezte Glenn mérgesen, miközben az asztalra csapott. - Még hogy segíteni? Pár perce még megakart ölni, nem rémlik? - kérdezte mérgesen, majd ekkor Adam rászólt. - De… ez a szemét azt hiszem túl sokat vár tőlünk! - elég mérges volt. - Jó akkor leülök…
- Miért akarja hogy segítsünk? - kérdezte Adam, majd összehúzta a szemöldökét, ekkor elmosolyodott Andreoid. - Mi az? Mi olyan vicces? - kérdezte Adam mérgesen, majd ő is az asztalra csapott. - Utálom, hogyha a képembe röhögnek! - mondta mérgesen, most Glenn nyugtatta őt. - Jójó persze… de akkor is, mi olyan vicces, elmondaná nekünk? Hogy is…
- Andreoid! - mondta a király, majd ekkor meglepődött Adam. - Mi a probléma… ööö…
- Adam… Adam a nevem! - Az apámat Andrewnak hívták. - gondolta magában, majd ekkor visszaemlékezett a múltra. - Apával régen sokat álmodoztunk egy világról, ahol bakuganok…
„- Figyelj fiam, Mech lesz szinte minden bakugan nevében majd, és én lesz Andreoid! - mondta, majd elmosolyodott Adam. - Nos, tetszene ez a világ, amit neked építenék?
- Apa… te olyan jó vagy. De… Anya nélkül olyan szomorú lennék… Miért nem lehet…”
- Francba! Miért most törnek felszínre ezek az ostoba emlékek? - kérdezte magában Adam, majd ekkor elkezdett sírni, senki sem értette miért, vagyis de, talán Faith értette, ugyanis ő is elég szomorúan nézett. - Fejezd be, kontrolláld magad! - gondolta magában mérgesen.
- Nyugodj le kiskölyök! - mondta Andreoid, majd ekkor Mechtrix és Elisa mutattak 1-1 térképet mindnyájuknak, és elkezdték nézni. Egy virtuális térkép volt. - Nos, ahol a piros vonalak vannak, ott van a frontvonal! - mondta Andreoid. - Oda fogtok vezetni csapatokat, hogy legyőzzétek DarkLordék csapatait, megértettétek? - kérdezte, majd nem válaszoltak. - No mindegy, semmi probléma! Hiszen, biztos vagyok benne, hogy segítetek. Ugyanis, akkor megmenthetjük az összes elkapott bakugant, amit árnyék bakuganná alakítanak. Mi ezt meg tudjuk tenni együtt… Másik mód is létezik, de az már kissé komplikáltabb lenne, nos, válasz?
- Rendben! - mondták a bakuganok, ekkor elmosolyodott Andreoid. - De csak egy feltétellel! Hogyha csak mi harcolunk, a mechanikus bakuganokkal, illetve maximum te és Mechtrix és Elisa lehet ott! - bólintott ekkor Andreoid, majd megbeszélték a haditervüket. - Mehetünk, de mikor lesz a következő támadás? - kérdezte Rubanoid, majd egy órára mutatott Andreoid.
- Szóval egy órán belül? - kérdezte Adam, majd bólintottak Mechtrixék. Ekkor a BakuCrystaljukba táplálták a mechanikus bakuganokat, hogyha kell rögtön hívhatják őket.
- Akkor én leszek az A osztag! - mondta Adam, majd kiteleportálták a frontra. - Most pedig, mechanikus bakuganok hívás! - kiáltotta, majd megjelent rengeteg ventus mechanikus bakugan. - Ventus Mechanoidok előre! - kiáltotta, majd megindultak az akadály felé gyorsan.
- Mi is itt vagyunk, a B osztag! - kiáltotta Harley, amikor megjelent mellettük. - Mechanikus bakugan hívás! - majd megjelent rengeteg Haos Mechanoid. - Támadás, gyorsan! Gyerünk!
- C osztag megjött! Subterra Mechanoidok előre! - kiáltotta Faith, majd előhívta a bakuganokat. - Hm, fiúk, készüljünk fel! Hiszen nem sokára jönnek a DarkLord csapatai is!
A D osztag volt Lynn, Aquos Mechanoidokkal, az E Craighé Pyrus Mechanoidokkal illetve az F osztag volt Glenn és Darkus Mechanoidok. Vártak, vártak… de nem történ még semmi.
- Hm… Sapphireoid hall valamit! - mondta Adam, majd bólintott. - Bakugan fel! Gyerünk!
- Emerald Dragon előre! - kiáltotta Glenn majd felrepültek az osztaguk fölé. - Győzni fogunk!
A többiek is így tettek, de még mindig nem volt semmi. DarkLord nevetett csak. Őrülten nevetett. Úgy döntött hogy most nem igazán érdekli az ETS meg akarja szívatni ellenfeleit.
- Szóval összebarátkoztatok mi? - kérdezte magában DarkLord, majd elmosolyodott. - Ametist! - ordított, ekkor megjelent a bakugan. - Gyerünk, rohand le őket, és állítsd magad mellé a mechanikus bakuganokat! Hadd harcoljanak ellenük is kicsit. Kielégítő csatát akarunk majd ellenük nemde? Hogy nőjön a hatalmunk, egyre jobban és jobban! - erő mániás volt…
- Igeni uram! - mondta Ametist, majd elmosolyodott ekkor elteleportálta DarkLord a frontovonalra. Meglepődött mindenki, hogy csak egyedül jött, ekkor a pajzsot lehúzta.
- Micsoda? Egyedül jött ellenünk? - kérdezte Elisa nevetve. - Ametist megbolondult nemde?
- Mechtrix… hogyha épp azon gondolkozol miért tartom magam mellett a kölyköket, a válasz nagyon egyszerű, hogy kihasználjam őket. Hogyha eljön a megfelelő alkalom, akkor elpusztítjuk őket, de ameddig magukat áldozzák értünk, mi csak jól járunk! - nevetni kezdett.
- Hmph, akkor sem volt jó döntés őket belerángatni ebbe! - mondta mérgesen Mechtrix. - Oda megyek, és szemmel tartom őket! - mondta, majd ekkor követte Elisa és Andreoid is. - Chh!
- A király is megmutatta megát! - mondta Ametist gúnyosan, majd ekkor felemelte a kezét. - Árnyék bakuganok idézés! - kiáltotta, majd ekkor megjelentek ugyanúgy egységek. Ugyanúgy voltak az elemek is. - Semmisítsétek meg őket, most rögtön! - kiáltotta nevetve. - Ziperatorok, képességlap aktiválás: Zéró Sötétség! Gyerünk Scaboidok, képességlap aktiválás: Árnyék Metáltűz! Most pedig ti, Spidarok, képességlap: Agy Becsapódás aktiválás! Megarusok és Nastixek, egységes támadás! Mérges Buborékok és Tó Felemelkedés! Végül a Longflyok támadás! Hosszú Szárny támadás! - megindultak ekkor a mechanikusok felé.
- Azt nem! - kiáltotta Adam. - Képességlap aktiválás: Szél Metál! Támadás osztag, egységesen! - kiáltotta, majd összecsapott az ellenfél egységgel, elkezdték pusztítani egymást. - Ez így nem jó! - mondta mérgesen, miközben egyre több mechanikus bakugan pusztult. - Gyerünk, többiek! Ti is aktiváljatok képességet! - majd bólintottak és megtették, de még így sem voltak elég erősek. Mindhiába, az árnyék bakuganok mint élők még mindig erősebbek voltak, mint a hamis mechanikusok. - Képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! - beszállt ekkor ő is, és rögtön egyre kevesebben lettek a Longflyok. Meglepődött Ametist.
- Mi is Amber! - kiáltotta Faith, majd megindult Amber. - Képességlap aktiválás:Borostyán Klón, most pedig képesésglap: Vörösfény Ragyogás aktiválás! - elkezdte pusztítani az ellenfélt. - Ahh ez a csiganyál nagyon erős! - mondta Faith mérgesen, épp hogy megúszták.
- Akkor segítünk! - mondta Lynn, majd Turquoise már készült is. - Teknős Ágyú gyerünk!
Így legyőzték a Megarusokat és Nastixeket is könnyedén, de Glenn és Craigh bajban volt.
- Ez a csata, eléggé érdekesnek ígérkezik! - mondta Andreoid. - Mit csinál az az Ametist?
- Tegyünk valamit nagyuram? - kérdezte Elisa, majd megrázta a fejét. - Akkor még várunk!
- Craigh, fogjunk össze! - mondta Glenn, majd Harley is odament, körbevették őket az árnyék bakuganok. Fellövünk egy nagy csapást, aztán Rubanoid a Csoda Pályával szétküldi! - bólintottak. - Akkor hát, képességlap aktiválás: Smaragd Csapás! - majd fellőtték a magasba.
- Most akkor mi támadunk! - kiáltotta Harley, majd felmutatott egy képességet. - Barátság!
Mikor visszafelé kezdett jönni a gömb, Rubanoid felrepült, majd Craigh aktiválta a Csoda Pályát. Mikor megtette, körülöttük minden árnyék bakugan felrobbant. Ametist meglepődött.
- Ez… lehetetlen! - mondta Ametist, amikor meglátta, hogy mind a mechanikus, mind az árnyék bakuganok elpusztultak. - Akkor már csak én és ti maradtunk! - ám ekkor Adamék elé ugrottak Mechtrix és Elisa. - Micsoda? Ti akartok ellenem harcolni? - kérdezte nevetve.
- Igen, mi fogunk ellened harcolni, a kölykök még nem elég erősek hozzá! - mondta Elisa.
- Ezt biztos pont neked kell mondanod? - kérdezte Ametist, majd ekkor elmosolyodott. - Azonban… Hát legyen! Akkor harcoljunk mi így hármasban! - a király intett Adaméknek, és hátrahúzódtak. - Hm, nagyon bátrak vagytok, ha azt hiszitek ketten legyőzhettek! - mondta.
- Gyerünk Elisa, képességlap aktiválás! Elektró Labda! - majd megjelent Elisa kezében egy kis szikrázó gömb. - Mechtrix, Mechanikus Csapás! - megindultak egyszerre Ametist felé.
- Ez mélyen az én rangom alul van! - mondta Ametist, majd ekkor eltűnt a földben. - Képesség: Földdé Válás! Ez a képesség lehetővé teszi, hogy deaktiváljam az ellenfél képességeit, továbbá a köbvetkező támadások ellen sebezhetetlen vagyok De… ti nem! - kiáltott, majd megjelent mögöttük. - Semmisüljetek meg! Képesség aktiválás: Föld Daraboló!
Ekkor a fölből lándzsák kezdtek kiállni, és majdnem ledöfte az ellenfeleit. Ekkor elmosolyodott. Majd nekik ment, szuper gyorsasággal! És ekkor a földhöz vágta őket.
- Ostobák, most hogy föld került belétek, egyszerűen elintézlek titeket. - gondolta mosolyogva. - Na mi lesz már? Keljetek fel! - mondta mérgesen, majd belerúgott a földbe.
- Áááh! - ordították amikor felrepültek a magasba Mechtrixék. - Most megfizetsz azért amit…
- Na miért? - kérdezte Ametist.  Ametist eddig a legnyugodtabbnak tűnt az egész szervezetből, de most… Teljesen őrült. - Képesség aktiválás: Lecsapó Szikladarab! - ekkor Mechtrixék felé jutott, és megindított rengetek fekete szikladarabot ellenük. - Elég volt?
- Mi volt ez? - kérdezte Andrenoid gúnyosan. - Semmit sem értél! - mondta mosolyogva, majd felmutatott két képességlapot. - Elisa képessége: Zümmögő Villámok és Mechtrixé: Pusztító Fantazma! - ezzel lenullázták Ametist képességeit, majd az elkezdett zuhanni.
- Azt hiszitek, hogy ez elég lesz! - majd ekkor becsapódott a földbe, és egy nagy kráter keletkezett. - Képesség: Vaslábak! Ez a képesség megduplázza az erőmet, a lábaimat pedig olyan keménnyé teszi, mint a gyémánt! Most pedig, képesség aktiválás: Földsugár, Gyilkos Szélroham! - a földre elkezdett lőni barna sugarakkal, és a föld felcsapódott ellenfeleire.
- Áááh! - ordították, majd ekkor elkezdtek szikrázni. Andreoid ekkor elkezdett hátrálni. - Sajnáljuk Andreoid nagyúr! - majd a szemük átváltott más színűre, és odamentek Ametist mellé. - Ametist nagyúr, a parancsaidat hűségesen várjuk! - lehajoltak ekkor mindketten.
- Remek szolgák lesztek! Akik meghalnak értem, azaz az urukért, és parancsolójukért!
- Mit tegyünk Ametist nagyúr? - kérdezték egyszerre, majd Ametist felemelte a kezét, ekkor felemelkedtek. - Igenis! - majd megfordultak. - És most nagyuram? Mit tegyünk még?
- Óh, tegyetek boldoggá! - mondta Ametist, majd elkezdett nevetni. - Támadjátok meg a királyotok! - kiáltotta őrült tekintettel. - majd ekkor megjelent mögötte Spaphireoid. - Ó, bosszút akarsz állni az elesett mechanikus barátaitokért? - kérdezte nevetve, majd ekkor megfogta és eldobta messzire, visszaalakult Sapphireoid golyó alakba. - Most pedig…
- Amber, gyerünk, semmisítsük meg! - kiáltotta hangosan Faith, ám ekkor megjelent egy gömb Ametist előtt, majd eldobta Amber felé, de odaugrott ekkor Emerald Dragon, azonban még így is mindkettőjüket kiütötte Ametist. - Ez a fickó, nagyon erős! - majd ekkor megjelent körülöttük és Adam körül 1-1 lila gömb, és felemelkedett Ametist mögé. - Mi a francot…
- Hehehe! Barátaitok élete múlik azon, hogy nyertek, avagy veszítetek-e! Kezdődhet a csata?
- Kezdjük akkor! - mondta Harley mérgesen. - Képességlap aktiválás: Bátorság! 2500G>3000G Aztán pedig fúziós képességlap aktiválás: Szekunder! 3000G>3400G Támadj!
- Hm, ostoba gondolat! - mondta Ametist, majd ekkor felemelt két képességet. - Dupla képesség aktiválás Mechtrix, támadj a Lángoló Csóvával és Sötét Kvarterral! Így az erőszintjük megduplázódik, ami azt jelenti, hogy 3600G lett! Továbbá, nem aktiválhatsz többet képességet Harley barátom! - mondta nevetve Ametist. - Nem is rosszak ezek…
- A legjobb szolgáim! - mondta mérgesen Andreoid. Felnézett ekkor Craigh dühösen. - Hm, ezek a kölykök még elég jól jöhetnek, úgyhogy mutatok egy kis érzés irántuk. - nevetett magában. - Gyerünk kölykök, győzzétek le, és mentsétek meg a barátaitokat! - kiáltotta.
- Nahát, milyen érzékeny lett valami. - mondta nevetve DarkLord, majd aztán felállt. - Mi lenne, hogyha kicsit utánanéznénk hogy milyen ember is volt ez az Andreoid. Hiszen… a Föld rendszerét csak fel tudom törni, Ametist már mutatott ilyesmit. - odaült a géphez. - Mi is volt a neve Andrewnak? - kérdezte magában, majd ekkor eszébe jutott. - Akkor nézzük csak!
- Támadás Turquoise, képességlap aktiválás: Teknős Ágyú! - kiáltotta, majd 2800G-jük maradt az ellenfélnek. - És most pedig, képességlap aktiválás: Hurrikán Ciklon! 3400G erő!
- Rubanoid, készülj! - mondta Craigh mosolyogva, majd felrepült ekkor. - Most pedig, képességlap aktiválás: Futótűz! Így a G-erőnk most 4000G, üsd ki mindet rögtön! Há!
- Dupla képességlap aktiválás: Mechtrix, támadj a Bumm-Lézerrel, te Elisa pedig a Liliom Gerinc! - támadni kezdett a két mechanikus bakugan, és megfordította az ellenfeleik előnyét. - Most pedig, végezzétek ki mindhármat! - mondta Ametist mosolyogva. - Micsoda? A király?
- Nem hagyhatom, hogy a fiaim és lányaim meghaljanak! - ez már túl nyálas volt Faithnek is. - Így hát megvédem őket! Képesség aktiválás: Giga Robbantó! - megjelent a keze előtt ekkor egy nagy gömb. - Pusztuljatok! - Elisa és Mechtrix előtt felrobbantotta a földet, de Ametist megvédte őket. - Miért védted meg őket? Hiszen igazából az ellenfeleid! Gyenge vagy ugye?
- Hm, gondolj amit akarsz! Bolond király! - mondta Ametist majd elmosolyodott. - Kivégezni a kölyköket, aztán a királyt! Képességlap aktiválás: Elisa Romboló Isten és Mechtrix Kiber Szolga! - ekkor felugrottak együtt, majd átalakultak, egyetlen mechanikus bakuganná. - Ez a két lap, kombinálja mind a testüket és mind az erejüket! Továbbá mindkettőét megemeli kicsivel! Így az erejük most nekik is 4000G! Képességlap aktiválás: Pusztító Meteorit!
- Képességlap aktiválás: Pajzs! - kiáltotta hangosan Harley, kiegyenlítődött így az erejük.
- Mi is segítsünk! - kiáltotta Craigh. - Karmazsin Védelem! - kivédték ekkor együtt.
- Mi következünk! - mondta Lynn a fedezékből. - Semmisítsd meg Turquoise! - kiáltotta, majd ekkor lőtt egyet. De kitudja, hogy betalált-e, Ametist meg még tervez valamit… Hogyha most Turquoise elvétette, talán ez lesz a végük rögtön.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg