Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 34.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 34. rész: Szülők 1. Rész:

- Óh igen, én vagyok az apád! - mondta ördögi hangon Andreoid, ekkor leugrott az emelvényről eléjük. - Miért olyan meglepő? Hiszen én azzal kísérleteztem, hogy mint juthatok el Vestroiába, alakíthatom magam bakuganná, és uralhatom! Az ostoba álmodozásaidból már elegem volt! Tudtam, hogy létezik ez a világ, így meg kellett találnom, hogy aztán meghódítsam! - nevetett őrülten. - És most itt vagyunk, gyere… állj az oldalamra, és mi leszünk Vestroia királyai! - Adam felfigyelt majd elmosolyodott Andreoid. - Mi a baj kisfiam? - kérdezte döbbenten, amikor az újra lehajtotta a fejét. - Talán ennyire örülsz nekem? - kérdezte nevetve. - Mi a baj kisfiam? - kérdezte újra, közben meglátta a gyűlöletet fia szemeiben. - Micsoda? Valami probléma van? - kérdezte mosolyogva, nagyon meglepődött.
- Te szemétláda! Éveken keresztül itt voltál, engem magamra hagytatok! - mondta mérgesen, miközben sírt. - Most megsemmisítelek! - kiáltotta, és Sapphireoidot be akarta dobni. - Semmisítsd meg ezt a rohadékot, Sapphireoid! - kiáltotta mérgesen, de Craigh megállította. - Craigh? M-mi… a fenét csinálsz? - kérdezte Craighet mérgesen. - Ez a…
- Tudom, hallottam mindent. - mondta szomorúan Craigh. - Azonban, ne tégy olyat, amit megbánnál egy idő után. - Adam meglepődött. - Ő mégis csak az apád, akivel annyit játszottál régen… és… szeretted egykor. Nem semmisítheted meg csak úgy! - mondta. Eközben az édesanyjára gondolt, újra Adamra nézett. - Engem is vár otthon az édesanyám…
- Igen… igazad lehet. - mondta Adam, majd ekkor lehajtotta a fejét újra. - Miért? Miért hagytál egyedül? És anya miért? - kérdezte Adam mérgesen. - Miért hagytatok engem…
- Egyedül? - kérdezte nevetve az apja. - Ugyan már! Neked mindvégig ott voltak a nagyszüleid, nem voltál te egyedül! - mondta nevetve. - Azonban… szülők nélkül felnőni nem valami kellemes… főleg hogyha nincsenek is szüleid! Sajnálom hogy így alakult… hogy meg kellett tudnod… mi történt. - mondta mosolyogva, de magában mást gondolt. - Hehe… Megsemmisítelek… Te kis ostoba! - gondolta magában miközben sunyin nevetett.
- Érdekes műsor elébe nézhetünk! - mondta mosolyogva DarkLord, előre lépett. - Ametist, menj vissza és csináld az ETS-t! - mondta, Ametist meghajolt és elindult. - Hehe!
- Azon az estén történt, amikor… Mi az édesanyáddal elindultunk. Akkor… úgy döntöttem, hogy beindítom a projektet, megmutattam neki a robotot, rögtön elkezdett szörnyülködni, hogy mi a fenéért pazarlom ilyen ostobaságokra a pénzem. - visszaemlékezett.
„- Drágám, ez nem ostobaság! Kérlek, kérlek tedd meg értem! Próbáljuk meg a lélekátvitelt! Abba a testbe! Így át tudunk majd menni Vestroiába, nem csak a kiválasztottak, hanem mi is!
- Milyen ostobaságokat találsz ki, még hogy Vestroia! Hogy Adam ilyeneket mond azt még megértem, de te felnőtt férfi vagy, nőj fel! - mondta mérgesen Adam édesanyja, ám ekkor valami lökést érzett és a férje volt, a gépbe belelökte. - Mi a fenét művelsz? - kérdezte mérgesen, majd bezáródott a gép. - Engedj ki, engedj ki! - kiáltozta, ám ekkor elkezdett a gép működésbe állni. - Micsoda? Mit csinálsz? - kérdezte mérgesen, közben egy karkötőt fogdosott. - Engedj ki! Most! Most engedj ki! - kiáltozta, de Andrew elkezdett mosolyogni.
- Sajnálom drágám, de most egy bakuganná fogsz válni, aztán én is! És átalakítjuk a fiunkat is, végül hárman uraljuk a világot! - teljesen őrült volt, ám nagyot nézett, ugyanis a robot nem kelt életre, és eltűnt a felesége. - Mit… mit tettem? - kérdezte őrülten, elkezdett tombolni. - Vissza kell hoznom! - kiáltozott, eközben nyomogatott mindent, de nem ment. Majd pár nap múlva átalakította magát. - Ez a test remek! - elnyelte egy átjáró.”
- Micsoda? Megpróbáltad anyát is átalakítani? - kérdezte döbbenten Adam, felmerült benne egy kérdés. - Akkor hol van most? - kérdezte mérgesen. - Mondd el hogy…
- Ő? Fogalmam sincs! - mondta az apja, elmosolyodott. - Nézd csak, ezt a testet neked tartom fenn! - majd egy kisebb mechanikus bakugan testre mutatott. - És majd lesz mamapótlék is, ne félj! - most egy üres mechanikus bakuganra mutatott maga mellett.
- Mi a francot műveltél anyával? - kérdezte mérgesen Adam. - Mit tettél vele, mondd el most!
- Hm, sajnos a kísérlet, amikor őt akartam átalakítani balul sült el, így őt nem sikerült mechanikus bakuganná tennem! - elkomorult. - És te mit szólsz, akarsz…
- Fogja be a pofáját! - mondta Glenn mérgesen, Lynn vissza akarta tartani, de nem ment neki. - Maga ezek után még azt akarja, hogy a fia az oldalára álljon? Akkor maga ostobább mint hittem! - mondta mérgesen, elkezdett nevetni Andrew. - Most meg mi olyan…
- Nincs más választása! Vagy megölöm veletek együtt! - mondta nevetve Andrew. - Nos, hogyan döntöttél fiam? - kérdezte nevetve, elfordult Adam, majd a barátaira nézett.
- Adam, ne hezitálj, mi vagyunk a barátaid! Ő már nem az apád, hanem csak az árnyéka, sőt még annál kevesebb! - mondta Faith, és Harley egyszerre, Lynnre nézett. - Adam!
- Én, nem tudok mit mondani. - mondta Lynn, aztán elmosolyodott. - Azt hiszem hogy Faithnek, Glennek, és Harleynek van igaza. Hiszen… Ő már nem is élőlény, szóval döntsd el!
- Döntsem el? - kérdezte magában Adam, miközben csak nézett maga elé. - Apa… miért? Hiszen olyan tökéletes életünk volt régen! Miért kellett ezt tenned? Miért nem voltál elégedett a régi életünkkel? MIÉRT? - kérdezte hangosan, szinte ordítva. Az apja elmosolyodott. - Döntöttem igen… és sosem csatlakozok ilyen szánalmas személynek az oldalára! - mondta Adam, dühösen az apjára nézett. - Amit pedig anyával tettél… megbocsáthatatlan! Miért… kellett belerángatnod az ostobaságodba mi? - kérdezte mérgesen.
- Rossz kislány volt, hát meg kellett büntetni, aki nem engedelmeskedik nekem, azt megsemmisítem, ez az én gondolkodásmódom! - mondta gonosz vigyorral, elkezdett ragyogni kéken a szeme. - Mit akarsz most tenni? Talán megsemmisítenél? Engem? Aki mindig annyit volt veled? Mindig velem játszottál, és mindig velem voltál, anyád pedig…
- Ő dolgozott! - mondta mérgesen Adam. - Őt nem hibáztatom most már semmiért, hiszen ő nem hagyott ott… Hanem csak te miattad nem lehet most velem. - mondta mérgesen Adam. - Tönkre tetted az életem, anyát, a családunkat, és mindent! - kiáltotta Adam mérgesen, elküldött maga körül mindenkit. - Most meglátjuk, hogy melyikünk célja a tisztább, hiszen csatázni fogunk, és valószínűleg a pusztulásoddal fog véget érni! - megfogott egy portállapot. - Portállap kész! Bakugan fel, pusztítsd el Ventus Sapphireoid! - barátai meglepődtek, amikor ezt tette. - Neked véged van, te robot! - mondta neki mérgesen. - Véged!
- Mondja az, aki még DarkLord szolgáit sem tudja legyőzni, és a barátait megvédeni! - ez elég rosszul esett Adamnek. - Akkor hát, Andreoid itt van! - mondta. - Mind a hat elemmel rendelkezem, így hát ne lepődj meg, hogyha egykönnyen elintézlek! - nevetett őrülten. - Képesség aktiválás: Gyilkos Tekintet! - ekkor a szemeiből lézer jött elő, és elkezdett velük lőni. 900G>1200G Most pedig, képesség aktiválás: Özönvíz! - a kezéből víz ömlött kifele.
- Azt hiszed ez ellenünk elég? - kérdezte Adam hidegen. - Képességlap aktiválás: Ítélet Ökle! - kiáltotta, így nem hatott Sapphireoidra az özönvíz. - Most pedig, képességlap aktiválás: Kiváló Ítélet! 400G erőt ellop tőled, az azt jelenti, hogy 300G erővel mi vezetünk! - mondta.
- Micsoda? - kérdezte Andreoid mérgesen. - Lényegtelen, megsemmisítelek! - megjelent a kezében egy villámlabda. - Képesség aktiválás: Nap Villámlabda! - elkezdett lobogni. - Ez egy erőteljes pyrus képesség. 800>1800G Meghaltok, moost!
- Képességlap aktiválás: Kék Tornádó! - mondta Adam, egyszerűen visszaverték a támadást. - Ez azt jelenti mi nekünk 2100G, neked pedig 800G! - teljesen máshogyan játszott mint máskor, mindenkinek feltűnt. - Most pedig, semmisítsd meg Sapphireoid, képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! Így nekünk 2600G neked pedig 700G, véged van!
- Gondolod? - kérdezte az apja sunyi vigyorral. Átváltozott a keze. - Képesség aktiválás: Védő Pajzs Formáció! Lenullázza minden képességed, így az erőnk máris egyenlő! - mondta nevetve. - Micsoda? A portállapod? Földi Nyomás? Nee! - hátraesett. - Áááh! Lement 200 életem. - mondta mérgesen, miközben nagy nehezen felállt.
- Sapphireoid, remek voltál! - mondta mosolyogva Adam, bólintott Sapphireoid is.
- Adam most olyan más… máskor tele van a csatája élettel, de most csak a győzelemre és a pusztításra hajt. - aggódtak érte a barátai is. De neki szurkoltak természetesen. - Adam! Hajrá!
- Mindent megteszek! - mondta Adam, miközben az apja portállapot dobott. - Gyerünk Sapphireoid, tégy meg minden tőled telhetőt! - kiáltotta Adam, és megjelent előtte.
- Adam, nyerni fogunk, de ne hajts túl! - mondta Sapphireoid, Adam ekkor bólintott, elkezdett ezen nevetni az apja. - Mi olyan vicces Andreoid? - kérdezte mérgesen, nekiment.
- Közelharcban Sapphireoid, valószínűleg nem olyan jó. - gondolta Adam, elrepült mellette Sapphireoid. - Sapphireoid! - meglátta hogy az apja kezeit sötét energia veszi körbe. - Szóval egy képesség. - gondolta magában Adam. - Képességlap aktiválás: Zafír Reflektor! - mondta, majd Sapphireoid nekiment újra Andrewnak. - Most pedig, képességlap aktiválás: Zafír Karom! Semmisítsd meg most!
- Kivédem ezt a képességet egyszerűen! - mondta Andrew, felugrott, megjelent a kastélyból egy pár szárny. - Így már repülni is tudok! Most pedig, képesség aktiválás: Lobogó Kard! - kiáltotta, Sapphireoid nekiment a falnak véletlenül, ő pedig elkezdett felé zuhanni, a karddal le akarta döfni, ám ekkor odaszaladt Adam alá. - Mit csinálsz? - kérdezte nevetve. - Két legyet egy csapásra! - mondta röhögve, ám valamiért elmozdult, így nem sebezte meg egyiküket sem. - Miért? Miért nem tudtam megsemmisíteni? - kérdezte magában mérgesen.
- Sajnálom apa! - mondta Adam, felkapta Sapphireoid. - De most vége a játéknak!
- Micsoda? - kérdezte mérgesen az apja. - Te tévedsz, ez még csak most kezdődik! - mondta nevetve. - Képesség aktiválás: Pusztító Galaxis! - megjelent a kezében egy sötét golyóbis. - Elpusztítalak téged, és a szánalmas bakuganodat is ezzel a képességgel! - mondta nevetve.
- Sajnálom apa. - mondta Adam, aktiválta a Kék Tornádót. - Ég veled, apa! - a Pusztító Galaxis belecsapódott Andrewba, és lezuhant a kastélyba.
Leszálltak ekkor Adamék, Adam térdre rogyott, s a földet kezdte bámulni, a többiek odafutottak hozzá. Elkezdték vigasztalni, de egy szót sem szólt eközben. Az apja azonban nem halt, a kastélyban felkelt, megnyomott egy gombot, nevetést hallatott, ő volt az kétség sem fér hozzá. Megjelent a kastélyának a tetején rögtön.
- Hehehe! Azt hittétek ennyi végez velem? - kérdezte nevetve. - Ennyire bénának néztek engem, hogy ennyitől elpusztuljon a testem? - elkezdett röhögni újra. De szikrázott, szóval nem volt sok ideje. - Lássátok hát a végső alakomat! - mondta nevetve, és elkezdett beleolvadni a kastélyba. Elkezdett remegni a föld, ahonnan mechanikus bakuganok kezdtek feltörni, és egyesültek a kastéllyal. Az, e pillanatban elkezdett átalakulni, majd megjelent a helyén egy óriási mechanikus bakugan. - Ultimate Andreoid. - ordította.
- Mi a fene ez a gigantikus robot? - kérdezte Harley döbbenten. - Lynn, megvédelek, Lynn!
- Glenn, ezt a robotot nem intézheti el egyedül Adam… Sapphireoid nem eléggé erős…
- Lynn, majd meglátjuk! - mondta mosolyogva Glenn, majd Lynn bólintott, Faith nem szólt semmit, csak nézett, csakúgy, mint Craigh is. - Gyerünk Adam, intézd el ezt a szemetet!
- Glenn? Faith? Többiek? - kérdezte Adam, a könnyeit letörölte, és elmosolyodott. - Okké! Nyerni fogok értetek és magamért! - kiáltotta, egyúttal bedobta Sapphireoidot, akkor az felvette. - Megsemmisítő csapást fogunk mérni erre a szörnyetegre! - kiáltotta Adam. - Képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! - átlőtte Sapphireoid Andreoid karját. Az felordított, majd lecsapta a földre.
- Képesség aktiválás! - elkezdett a keze sötéten szikrázni. - Maximum Gravitáció! - megnövelte Sapphireoid gravitációját, az ekkor felordított. - Add nekem a tested! - kiáltotta Adamnek, majd elkezdte szorítani, Sapphireoid nem bírt felkelni. - Összezúzom a haverod, aztán téged! - majd megindult Sapphireoid felé, és a bal kezével le akart rá csapni, ám ekkor elrúgta onnan Diamondoid. - Ne szólj az ügyembe…
- Gyerünk Rubanoid! - kiáltotta Craigh, levágták Andreoid kezét, így megmentették Faithék Adamet a karmai közül - szószerint. - Gyerünk Rubanoid, támadj!
- Amber, rakjuk le Sapphireoidhoz Adamet, aztán Vörösfény Ragyogással semmisítsük meg azt a szemetet! - mondta Ambernek, az úgy is tett, és ő is támadott. - Adam… kelj fel!
- Emerald Dragon, képesség aktiválás! - kiáltotta Glenn, ők is támadtak. - Adam… a tiéd!
- Adamnek kell elpusztítania! - mondta Harley, ők is támadtak Diamondoiddal.
- Engem, nem győzhettek le! - kiáltotta Andrew, de nem bírt mozdulni csöppet sem. - Engem csak Adam tud legyőzni, de ő nem teszi meg soha… én tudom, ő nem olyan aki megtenné…
- Gyerünk Turquoise! - kiáltotta Lynn, majd a teknős ágyúval ők is támadtak. - Adam… Mi…
- Sapphireoid, felbírsz kelni? - kérdezte Adam, berobbant Andreoid. - Mi? - elkezdett szikrázni Andreoid. Eljöttek onnan a többiek. - Szóval én…
- Fiam, segíts, kérlek! - kiáltotta Andreoid. - Gyerünk, segítsd ki édesapádat! - mondta. - Ké…
- Nem fogom megbocsátani, amit tettél! - mondta Adam, a szavába vágva. - Sapphireoid, semmisítsd meg! - mondta csak úgy. Sapphireoid először nem akarta megtenni. - Gyerünk! Képességlap aktiválás: Hiper Sebesség! - végül elkezdett pörögni gyorsan és ellökte messzire Andreoidot.
- Neeeem! - becsapódott a városába, és elkezdett robbanni. - Ááááh!
- Ez elintézve! - mondta Adam, miközben megfordult. - Sapphireoid, remek voltál! - ekkor elkapta.
- Ég veled, én régi szerelmem. - mondta Sarine, miközben a képernyőt bámulta, amin felrobbant Andreoid.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!