Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 43.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 43. rész: Az Utolsó Kastély Előtt:

- Végső képességlap aktiválás! - kiáltotta Adam, Sapphireoid felkelt. - Zafír Herkules Mozdulat! - nekiment Sapphireoid Agarditenak, de az elmosolyodott. - Micsoda? - Sapphireoid leesett a földre.
- Képesség aktiválás! - szétnyitotta a szárnyait. - Nyitott Ütközet! - Sapphireoidot kiütötte gyorsan. - A harc véget ért! - elindult kifelé a kastélyból, Adam nem értette, hogy miért nem akarja megölni őket.
- Miért? - kérdezte, miközben felvette Saphireoidot, Agardite megállt. - Miért nem pusztítasz el minket? - Sapphireoid megfordult, és szomorú volt.
- Mert nem követek el több hibát! - megfordult rendesen. - Hogyha nem járnék sikerrel, akkor tudd hogy DarkLord megpróbálja elpusztítani a Földet egy Mobile Assault nevű géppel. Úgy nevezi hogy ETS(azaz Föld Megsemmisítő Rendszer). Értetted?
- Micsoda? Milyen hibáról beszélsz? - kérdezte Adam, semmit sem értett, Agardite elindult. - Várj! Mit tervezel? - kérdezte aggodalmasan. - Csak nem meg akarod…
- Nem! Én el akarom pusztítani DarkLordot! - mondta Agardite, felrepült.
- Mi ez? - kérdezte Harley, még mindig a kastély előtt álltak, amikor meglátták Agarditeot. - Jajj ne… Adam vesztett? - bement a kastélyba amelyiket ő választott. - Gyorsan meg kell tudnom mi lett Adammel! - mikor belépett, meglátta hogy ez a kastély nagyon egyszerű, csak egyetlen folyosóból állt, megpillantotta Ametistet.
- Üdvözöllek! - mondta Ametist, elmosolyodott. - Szóval te leszel az akit kénytelen leszek leverni… DarkLord nagyúr testvére. - mondta Ametist, meghajolt. Diamondoid nem értette hogy miért hajol meg. - Te vagy a nagyúr testvére, így kifejezem a tiszteletem, de sajnos elpusztítalak! - felmutatott egy mechanikus bakugant. - Legend Dragonoid MK2! Az újjáépített verzió! - mondta Ametist. - Ezzel foglak megsemmisíteni titeket! - megjelent egy kőtábla a kezében. - Portállap kész! Bakugan fel, Pyrus Legend Dragonoid! - kiáltotta hangosan. 1200G - Gyerünk! Lássuk a nagyuram testvérének az erejét! - mondta Ametist miközben nevetett.
- Ezzel csak fel akarja mérni az erőnket. - gondolta Harley mérgesen. - Bakugan fel! Győzz Haos Diamondoid! - kiáltotta hangosan, felemelkedett elé. - Képességlap aktiválás! Erő! - kiáltotta, megnőtt Diamondoid ereje, és támadott. - Micsoda?
- Képességlap aktiválás! - mondta nevetve Ametist. - Titán Dörgés! - kiáltotta, majd átvették a vezetést. - Most pedig, képességlap aktiválás: Titán Hummer! - kiáltotta. - Pusztítsd el őket!
- Nem! - kiáltotta Harley. - Képességlap aktiválás: Pajzs! - egyszerűen kivédte az ellenfél támadásait. - Így most mi vezetünk! - mondta mosolyogva. - Most pedig, képességlap aktiválás: Nyíl! - kiáltotta, így egyszerűen lelökte a földre a Legend Dragonoidot Diamondoid. - Miért ilyen egyszerű ez a csata? - kérdezte aggodalmasan magában Harley.
- Nem tudom, de nekem is feltűnt. - gondolta Diamondoid, megjelent mögötte Legend Dragonoid. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Nem engedem hogy lecsapj rám!
- Azt nem te döntöd el te ostoba! - mondta nevetve Ametist, felmutatott egy képességlapot. - Képességlap aktiválás! - kiáltotta hangosan. - Forradalmi-O! Hehehe!
- Képességlap aktiválás! - kiáltotta Harley, döbbenten nézte Ametist, amikor kivédték a támadást. - Most pedig, képességlap aktiválás: Végzet! - kezdte elsöpörni Legend Dragonoidot, azt a falnak vágta, s a földre esett. - Ennyi volt, há!
- Kétlem! - mondta mosolyogva Ametist, felállt Legend Dragonoid. - Végső képességlap aktiválás: Csoda Felsőbbrendű! - megjelent Legend Dragonoid előtt milliónyi kör alakú vörös tábla, és megindított a támadást rögtön. - Hehe!
- Képességlap aktiválás! - kiáltotta Harley. - Bátorság gyerünk! - megindult Diamondoid Legend Dragonoid felé, miközben az újra kezdte betölteni a Csoda Felsőbbrendűjét. - Semmisítsd meg minél előbb! - kiáltotta hangosan, elmosolyodott.
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Ametist, amikor leesett mellé Legend Dragonoid. - A művem! - mondta döbbenten. - Te szemét! - kiáltotta, amikor felrobbant a mechanikus bakugan. - Most megsemmisítelek benneteket! - mondta mérgesen, előre ugrott. Eközben Diamondoid visszaalakult labda formába. - Akartok netalán valamit kérdezni?
- Miért? - kérdezte Diamondoid, Ametist ekkor nem értette a kérdést. - Miért szolgálod a testvéremet? - kérdezte Diamondoid, rögtön a tárgyra tért, Ametist elgondolkozott.
- A testvéred egyszer megmentett! - visszaemlékezett. - „Közelgett a háború, ő a társaival járta Vestroiát. Aquamaroiddal, és Carneliannel! Ekkor találkoztak velem! Éppen egy kísérletem ütött ki balul, és majdnem leestem egy szirten, akkor jött…
- Segíthetek? - kérdezte DarkLord, bár ekkor még Haos bakugan volt ő maga is. - Vagy talán fel tudod húzni magad? - kérdezte mosolyogva, lehajolt hozzá. - Nos mit mondasz? - kérdezte, nyújtotta a kezét, de Ametist nagyon elámult. - Mi az?
- Ne foglalkozz ilyen bolonddal! - mondta Carnelian. - Menjünk a dolgunkra és tervezzük tovább Pearloid megdöntését! - mondta mérgesen, DarkLord ellökte onnan.
- Ez a bakugan olyan erős. - mondta magában Ametist, elengedte véletlenül a sziklát. - Áááh! - becsukta a szemét. - Szóval itt a vége? - kérdezte, kinyitotta a szemét, hogy utoljára lássa még a világot, ám látta, amikor DarkLord leugrott. - Mit csinál? - kérdezte döbbenten, DarkLord elkapta. - Köszönöm!
- Ugyan! - mondta DarkLord, elmosolyodott, sötét lett a felsőteste, és megjelent egy szárny a hátán. - Ne ijedj meg, én vagyok az új DarkLord! - felvitte a szirtre, ahol Carnelian nézte őket mérgesen, Aquamaroid pedig nem törődött vele.
- Köszönöm! - mondta Ametist, lehajolt. - Kérlek DarkLord nagyuram, hadd csatlakozzak! - elmosolyodott DarkLord és beleegyezett ebbe. Carnelian próbált ellent mondani, de DarkLord megvédte valamiért Ametistet.” - Ennyi volna! - mondta Ametist, felugrott. - De most elpusztítalak titeket! - kiáltotta hangosan, támadott.
- Szóval ő egy subterra bakugan! - mondta Diamondoid, megértette. - A testvérem, tudta hogy ő képes a technikai vívmányokat kihasználni! - gondolta. - Tudta hogy a hasznára lesz… - A testvérem csak kihasznált téged! - mondta Diamondoid hangosan.
- Mit merészeltél mondani? - kérdezte mérgesen Ametist, megtámadta őket.
- Bakugan fel! - kiáltotta Harley, összecsaptak, és megindultak egymás ellen.
- Képesség aktiválás! - kiáltotta Ametist. - Lássuk mennyire is vagy te kihívás! - mondta.  - Szilánk Föld! - ordította, aztán támadott. - Igaz gyengébb vagyok mint Agardite, vagy a nagyúr, de például valószínűleg erősebb mint a többiek! - kiáltotta, miközben támadott.
- Ostoba vagy! - kiáltotta Diamondoid! Kivédte a támadást puszta kézzel. - Téged nem az erőd miatt tartott magánál, hanem mert kellett valaki, aki pajzsokat emelget neki!
- Te nagyon tévedsz! Az Cairngorm volt! - mondta mérgesen. - Képesség aktiválás: Dühöngő Magma! - kiáltotta, és megindított újabb támadását.
- Képességlap aktiválás: Pajzs! - kiáltotta Harley, és átvette a vezetést. - Most pedig, képességlap aktiválás! Erő! - kiáltott fel hangosan, ám meglepődtek, Ametist a támadás elé ugrott. - Miért tetted ezt? - kérdezte döbbenten mindkét fiú, meglátták, Ametist visszaverte egyszerűen a támadásokat. - Hogyan? - megdöbbentek. - Ez lehetetlen!
- Most pedig, képesség aktiválás! - kiáltotta hangosan. - Lila Mező! - így meglökte Diamondoidot, és az elesett. - Így nem igazán tudsz támadni ellenem! - felemelte a lábát. - Képesség aktiválás: Halálos Lendítés! - kiáltott, és egy nagyot rúgott Diamondoidba. - Micsoda? Még fel bírsz állni? - kérdezte döbbenten, ő került a földre. - Lehetetlen! - mondta döbbenten, megértette. - A portállapod, jajj nem!
- Semmisítsd meg! - kiáltotta Harley. - Képességlap aktiválás: Nyíl! - átlőtték, és elkezdett mozgolódni. Ekkor felrobbant, és darabokra tört Ametist. - Ez túl…
- …egyszerű volt! - mondta Diamondoid, elindultak a kapu felé, ám az vissza dobta őket. - Tudtam, hogy ez nem megy ilyen egyszerűen! - mondta mérgesen. - Grr…
- Itt vagyok! - mondta Ametist, elkezdett nevetni. - Képesség aktiválás: Földsugár, Gyilkos Szélroham! - kiáltott fel, nekiment rögtön Diamondoidnak. - Azt hitted hogy legyőztél mi? Az csak egy illúzió volt! - felébredtek Diamondoidék. - Nocsak, kiszabadultatok az illúzióból? - kérdezte nevetve Ametist. - Meglepő, azt hittem ott fogtok meghalni! - mondta mosolyogva, felállt a trónjáról. - Amikor beléptetek ide, rögtön abba a gépbe léptetek bele! - mondta nevetve. - Megtévesztettelek titeket, a mesém miatt észre sem vettétek a gépet! - mondta nevetve. - Nos, akkor kezdődhet az igazi harc! - mondta nevetve Ametist, előrelépett, hogy harcoljanak.
- Rendben, akkor kezdődjék az igazi harc! - mondta Diamondoid, Harley bólintott, és portállapot dobott. - Gyerünk Harley, győzzük le ezt a szemetet! - kiáltotta Diamondoid.
- Bakugan fel, emelkedj Haos Diamondoid! - kiáltotta Harley, a vállára tette Diamondoid. - Dupla képességlap aktiválás: Nyíl és Primer! - kiáltotta. - Pusztítsuk el!
- Képesség aktiválás! Lila Mező! - kiáltotta, ám az deaktiválta a Primerrel. - Mi? - kérdezte döbbenten, hátraesett Ametist. - Ez lehetetlen! - mondta mérgesen. - A gépben kiismerted a képességeim zömét?Hmm… Említette DarkLord nagyúr, hogy a testvérének a memóriája nagyon jó, és pillanatok alatt ki tud eszelni egy stratégiát. - Képesség aktiválás! - kiáltotta, majd ekkor a földbe beleugrott. - Földdé Válás!
- Mit szólnál ahhoz, ha megsemmisítenénk a földet? - kérdezte nevetve Diamondoid, majd bólintott, ekkor megjelent a kezében egy fénylabda. Ametist nem értette hogy mire készül.
- Képességlap aktiválás! - kiáltotta Harley. - Végzet! - ekkor eldobta a labdát Diamondoid, és a föld felszakadt, szétporladt homokká, Ametist épp hogy megúszta.  - Már nem rejtőzhetsz!
- Lehetetlen! - mondta Ametist mérgesen, eközben megjelent Vestroia felett megjelent a Perseus. Sarine valamit tervezett az ETS-el, éppen ezért is hívatta rögtön Destroyát a terméhez, majd amikor odaért, elmosolyodott, és egy ideig csend ült a teremben, de aztán:
- Mit akarsz anya? - kérdezte Destroya. - Talán azt akarod hogy segítsek a testvéremnek, hogy megállítsa az ETSt? - kérdezte Destroya, de Sarine egy ideig nem szólt. - Anya… szólal meg!
- Hm, igen mondhatjuk úgy is! Meg akarom szerezni azt a fegyvert! - Destroya bólintott. - Segíts a testvérednek, hogy eljusson DarkLordhoz, aztán semmisítsd meg Heliosszal, lopd el közben az ETSt! - mondta szigorúan, Destroya bólintott és már indult. - Adam… már nincs sok időd hogy a bakuganoddal játszogass, hát használd ki az időt!
Eközben Glennék is felébredtek, aztán felkeltek. Most már nem fájt annyira mindenük, így elindultak, hogy megkeressék Adaméket. Mikor meglátták a két kastélyt, úgy döntöttek a bal oldaliba mennek, tehát oda ahol Adam volt, meglátták Adamet, és odafutottak.
- Mi a baj Adam? Nem is örülsz hogy élünk? - kérdezte Faith, lassan elmosolyodott Adam. -  Adam… Jajj ne… Csak nem vesztettél? - kérdezte Faith aggodalmasan. - De…
- Agardite nem az ellenségünk, valamiért úgy hiszem hogy ő nem akar minket már bántani!
- Igen… Valamiért én is így hiszem! - mondta DarkLord mérgesen, miközben nézte őket, megjelent mögötte Agardite. - Mit tervezel te ostoba? - kérdezte nevetve.
- Semmit… nagyuram! - mondta gyűlölködő szemekkel Agardite. - Csak egy valamire! Hogy… - eközben Ametist és Harleyék harca tovább folytatódott, még mindig nem ért véget.
- Ez az ellenfél, nagyon erős! - gondolta Ametist, eltalálta egy támadás. Áááhrg! Nem engedem, hogy legyőzhess! - mondta mérgesen, eközben DarkLordra gondolt. - Nagyuram… érted elpusztítom a testvéred! - megjelent az ujján egy nagy gömb, elkezdett belőle sugarakat szórni Diamondoidra, és az hátraesett. - Most pedig, képesség aktiválás! Pusztulj! Gyémánt! - kiáltotta Diamondoidnak, majd megjelent a kezében egy nagy penge. - Megsemmisítő lesz ez a csapás, hehehe!
- Nem! - kiáltotta Harley, egy új képességet használt. - Végtelen, aktiválás! - megjelent egy nagy gömb Diamondoid előtt, és telibekapta vele Ametistet, ám:
- Azt hittétek, hogy ez használ ellenem? - kérdezte nevetve, visszalőtte a kardjával a támadást, kiütötte így Diamondoidot, még maradt életerőtök, de azt hiszem végetek!
- Induljunk Helios! - mondta Destroya eközben, elindultak a teleportáló felé gyorsan.
- Nos, akkor én is megyek! - mondta Harrison, amikor megjelent mögötte, Destroya mérgesen nézett rá. - Ott lesz az a Adam kölyök is, szóval nem engedem, hogy egyedül menj oda…
- Hmph! Most maradj itt Harrison! - mondta Destroya mérgesen, és otthagyta. - Most pedig lássuk hova érkeztünk! - meglátta mögötte ott van Ametist. - Egy kristály baku?
- Micsoda? Egy kristály pusztító? - kérdezte mérgesen Ametist, megfordult, de már ott volt mögötte Helios bakugan alakban. - Nem lehet! - kiáltotta, amikor átlőtte Helios egy tűzgolyóval. - DarkLord nagyúr, kérlek segíts!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!