Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 40.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 40. rész: Lynn Legnagyobb Harca:

- Mi volt ez a robbanás? - kérdezték, amikor meghallotta Lynn. - Az előbb felizzottak a bakuganjaink is. Biztosan Craighel történt valami. - Hm, mindegy, menjünk tovább! Úgy érzem valamiért, hogy ő nyert! - a többiek bólintottak és ekkor elkezdtek futni, meglátták, hogy a következő kastély egy nagy kék kastély. - Ez akkor a miénk lesz! - mondta.
- Rendben, de ne segítsek? - kérdezte Glenn, amikor bementek. - Már mint majd vele szemben… - mondta Glenn, mosolygott, de Lynn megrázta a fejét. - Hát rendben…
Amikor beléptek, az ajtó bezárult, majd ekkor a padló átalakult vízzé, és belecsobbantak.
- Mi ez? - kérdezte döbbenten Adam, elkezdte valami lehúzni. - Mi a fene…
- Hehehe! Szóval benyitottatok a Csapdák Kastélyába? - kérdezte döbbenten mosolyogva. - Az előző kastély a Tűz Kastélya volt, Carnelian fennhatósága, ez pedig Aquamaroidé. - Carnelian igaz elbukott, de Aquamaroidban megbízok 100%-ban! - nevetett őrülten. - Ametist és Agardite, Cairngorm maradtak utána, meg persze én! De kétlem hogy Agarditeon átjutnak!
- Ezek az árnyék bakuganok! - mondta Lynn, amikor meglátta, hogy mi húzza lefelé őket. - Az Aquos Shadow Megarusok! - átalakult hirtelen Turquoise, amikor a vízbe belement. - Gyerünk Turquoise, intézd el az összest! - kiáltotta, Turquoise támadott.
Ekkor elpusztította az összes Megarust, és eltűnt a víz. Odafutottak az ajtóhoz, és megjelent azon egy írás: „Hogy továbbjussatok, s megtaláljatok, a víz erejét kell használnotok!” Eltűnődtek, hogy hogyan lehet értelmezni ezt az írás, megláttak egy csapot.
- Talán azt a csapot kell megnyitni… de… a víz ereje… A víz ereje a hullámzás! Ahhoz pedig kell valami, ami megindítja a hullámzást! A szél és víz, talán hullám is lehet nem csak jég! - mondta Lynn, majd ekkor kinyílt Sapphireoid és Turquoise a kapu előtt, és felragyogtak, kinyílt a kapu. - Ez az! Tudok valamit! - mosolygott, egy másik ajtó következett, körülöttük akváriumok voltak a földben. - Vajon ezen az ajtón mi lesz?
- Lynn, jó ötlet hogy bejöttünk ide? Lehet még meg kéne várnunk Craighet hátha idejön!
- Azt hiszem hogy Craigh most nagyon fáradt! - mondta Adam, bólintott Harley is.
- Igen, valószínűleg így van! - mondta Glenn, Lynn elolvasta az ajtón lévő írást.
- „Add össze a számok összegét, 1,2,3 a számok összegének összege mennyi? Ha hibázol, akkor véged van! Az akvárium egy-egy szörnyet rejt, ne feledd, ha véged, akkor hibáztál!”
- Óhh én akarom kiszámolni, én akarom! - mondta Adam, s elkezdett a kezén számolni.
- Annyira gyökér csak nem lehetsz, hogy nem tudod kiszámolni. - mondta Glenn gúnyosan.
- 1+2 az… aztán 3+2 azz öömm… és végül 1+3 az… hmmm… és 1+2+3 az… Vááá ez túl nehéz! Akkor tippeljünk! - a többiek padlót fogtak. - Akkor mondjuk az 15! - kiáltotta.
- Nem! - kiáltotta hangosan Faith, Harley, Lynn és Glenn is, majd ekkor az akváriumok összetörtek, és megjelentek Megarusok, de valahogy mások voltak. Lábaik voltak ezeknek.
- Hehe! Ametist speciális kis mutánsai! - mondta DarkLord nevetve, miközben nézte a harcot. - Ezeknek a bakuganoknak milliónyi apró kis foga van, amivel képes támadásokat indítani!
- Mi a fenék ezek? - kérdezte Faith, amikor rájuk támadtak, de gyorsan Lynn ordított.
- 18! - átalakult Turquoise, és felemelkedett rögtön a páncélja. - Képességlap aktiválás: Türkiz Ágyú! - kiáltotta, majd elkezdték lövöldözni a mutáns halakat. - Aztán képességlap aktiválás: Teknős Ágyú! - kirobbantotta így az ajtót, aztán elindultak oda, a követlező ajtót meglátták. Megpróbáltak mindannyian kifutni, de Lynnek nem ment. - Akkor nekem itt kell maradnom, de nektek mennetek kell! Glenn, sok szerencsét!
- Rendben, de aztán neked is! - lkezdtek futni a következő kastély felé.
Lynn és Turquoise pedig elindultak felfele a lépcsőn, egy vízesést láttak meg. Majd Turquoiset bedobta, és az átalakult bakugan formába, elindultak a vízesés felé. A vízesés mögül ám megindultak sugarak feléjük. Meglepődtek mindketten nagyon, épp hogy kitudták védeni. Elkezdték kerülgetni a támadásokat, végül nekimentek a vízesésnek. Ám a víz alól kezdte őket támadni egy seregnyi Megarus. Eltalálták őket.
- Áááh, Lynn sajnálom, de nem bírom ki! - kiáltotta Turquoise, majdnem legyőzték, de Lynn aktiválta egy képességet, és elkezdett pörögni, így feljutott a vízesés tetejére. - Gyerünk, csináljuk ki mindet, egyetlen csapással! - mondta Turquoise hangosan.
- Rendben! Képességlap aktiválás: Auróra Sugárzás! - kiáltotta Turquoisenak Lynn hangosan.
Egy nagy csapás indított meg, és elsöpörte az összes Megarust, amely ott volt, nevetést hallottak a felsőbb szintről, Turquoise visszaalakult golyó alakba, és elindultak fel.
- Már régóta vártalak titeket! - mondta Aquamaroid, amikor megérkezett Lynn és Turquoise az emeletre, ahol Aquamaroid volt. - Elpusztítalak titeket! - elmosolyodott. - Nos, akkor beszélgessünk kicsit! - megjelentek újabb Megarusok, mégpedig a mutáns fajták. - Mutáns Megarusok, beszélgessetek, képességlap aktiválás: Mutáns Romboló! - kiáltotta hangosan.
- Micsoda? - kérdezte mérgesen Lynn, hátraugrott, majdnem eltalálta a támadás. - Mi a fene? - kérdezte mérgesen, beküldte Turquoiset. - Támadás! - ordította hangosan. - Semmisítsd meg az összest! Képesésglap aktiválás: Türkiz Ágyú! - megsemmisítette mindet. - Most pedig, te következel Aquamaroid! - mutatott rá, Aquamaroid nevetett, majd visszaalakult labda formába Turquoise, és a kezébe esett. - Mégis mi olyan vicces, mi?
- Azt hiszed talán, hogy van ellenem egy csöppnyi esélyed is? - kérdezte nevetve. - Ez nagyon vicces feltevés. - mondta mosolyogva, megjelent Lynn mögött. - De tetszel nekem kislány, csatlakozz, és tied lesz a hatalmam! - el kezdett mosolyogni Lynn. - Nos, akkor csatlakozol kislány? - kérdezte, ám Lynn felszaladt a legfelsőbb emeletre. - Hát jó, ha így akarsz játszani, akkor így fogunk! - mondta mérgesen.
Felment ő is, és elkezdte keresni a sok kacat között Lynnt, egyre idegesebb lett.
- Turquoise, légy csendben, hogyha megtalál nekünk végünk! - mondta Lynn, majd meghallották, amint összetört valami. - Ez elpusztítja a saját értékeit? - megdöbbent ezen.
- Hol vagy? - végül meglátta. - Most véged! - egy nagy sugarat küldött oda, és leesett a másik emeletre Turquoiseal együtt Lynn. - Hm, túléltétek?
- Még szép, és most harcolni fogunk! - mondta mérgesen Lynn, egyre jobban tetszett Aquamaroidnak. Aquamaroid leugrott eléjük, és el is kezdődött a harc. - Képességlap aktiválás: Türkiz Eső! - felnyílt a tető, amikor csettintett Aquamaroid.
- Képesség aktiválás: Ellen-eső! - az égből elkezdett szakadni az eső. - Ez az eső eltörli az ellenfél képességét, most pedig, képesség aktiválás: Aquamarin Hullám! - megjelent előtte egy hullám, és megindította Turquoise ellen. 1000G>1800G Képesség aktiválás: Kék Mező! 1800G>2400G Végül…
- Nem! - behúzódott a teknőjébe Turquoise. - Képességlap aktiválás: Eloszlató Eső! - így deaktiválta ellenfelük képességeit. - Most következő képességlap, jöjjék a Hurrikán Ciklon! - megnőtt Turquoise ereje 400G-vel. - Fúziós képességlap aktiválás: Éktelen Ciklon! 1200G>1400G Semmisítsd meg!
- Áááh! - kiáltotta Aquamarod, amikor eltalálta Turquoise. - Te… most megsemmisülsz! - ordította, közben kék energia vette körbe. - Képesség aktiválás: Akvamarin Vészfolyamat! - megjelent körülötte rengeteg kicsiny gömböcske. - Pusztítsátok el! - a buborékokat megindította. - Fúziós képesség aktiválás! Mérgező Robbantó Savbomba! - elkezdtek felrobbanni a buborékok. - Hehehe! - nevetett őrülten, ám meglátta, amint Turquoisenak nincs baja.
- Hmph! Ez semmi sem volt! - mondta mosolyogva Lynn, felmutatta a Fedezék Ágyút. - Ez a lap lenullázza az ellenfél képességét, továbbá elvesz attól 1000G erőt, így egyenlő a G-erőnk! Gyerünk, képességlap aktiválás: Teknős Űr! - kiáltotta Lynn. - Ez a lap, az ellenfél erejét lecsökkenti 300G-erővel, aztán megemeli Turquoiseét ugyanannyival!
- Hogyan? - eltalálta Turquoise ágyúja, és nekiesett az egyik ablaknak. - Ezért… most valóban megfizettek! - megjelent körülötte rengeteg penge. - Megsemmisítelek, te gyalázatos! - kiáltotta hangosan.
- Mi ez a támadás? - kérdezte Turquoise döbbenten, elkezdett körülötte pörögni. - Ez a támadás… Jajj ne! Ez a titkos Akvamarin Fagy Alakzat! - felkapta a hurrikán, és elkezdték a pengék megsebezni.
- Áááháhháháháhá! - nevetett őrülten Aquamaroid, abbahagyta a képességet. - Úgy tűnik, hogy végeznem kell veletek most! - kiáltotta, s megjelent a kezében egy nagy villám-szerű penge. - Képesség aktiválás: Villám Szakító! - eldobta a pengét, és az Turquoiseba csapódott, azt villám kezdte körbevenni, végül felrobbant. - Hehe! Véged van! - mondta ördögien, tágra nyíltak a szemei. - Micsoda? Mi…
- Képességlap: Keményedett Páncélzat! - mondta Lynn, felállt Turquoise, a szája előtt megjelent egy óriási gömb. - Végső képességlap aktiválás: Typus Tutulus!
- Micsoda? - kérdezte, elkezdett felé milliónyi sugár közeledni a gömbből Turquoise szája előtt. - Lehetetlen! - mondta konokul Aquamaroid, újra ördögien nevetett. - Megsemmisítelek titeket, ezzel most már tényleg betartom! - kiáltotta, ám a sugarak a falhoz szegezték. - Grráááh! - üvöltött fel, elrepült onnan gyorsan. - Vízszárnyak aktiválva! Most pedig, Pusztító Akvamarin Marilla! - kiáltotta, megindult a csapás. - Ez a legerősebb képességem, igaz, hogy Turquoise magas G-erővel vezet, de ez ellen, számára nincs már remény! - mondta gonosz tekintettel, elmosolyodott.
- Vége! - mondta, de Lynn még mozgott, és Turquoise után nyúlt. - Maradt életerőd? Hm… Mindegy. - a kezében megjelent egy nagy jégcsákány. - Véged!
- Nem! - mondta Lynn, közben Glennre gondolt, és arra, amikor Glenn azt mondta hogy ne veszítsen… - Én… Nem akarok veszíteni! - mondta Lynn, de a szeme sötétségben volt.
- Mi ez az érzés? - kérdezte döbbenten Glenn, amikor érzett valamit, majd összeesett hírtelen. - Lynn… Lynnel valami baj van. - gondolta magában ijedten. - Lehetetlen… nem lehet semmilyen baja… Apa haragudni fog, hogyha hagyom hogy Lynn… - gondolta magában.
- Hm, véged! - kiáltotta Aquamaroid, megindította a jégcsákányt Lynnék felé. - Hehe!
- Portállap kész! - ekkor fennakadt Aquamaroid szeme. - Bakugan fel! -  megjelent előtte Turquoise, és kivédte a támadást. - Most pedig, leszámolok veled, azonnal, azaz leszámolunk! - felordított Turquoise, elkezdett mosolyogni Aquamaroid.
- Szóval még éltek! - mondta Aquamaroid, felugrott, még fentebb, és onnan megindított egy hullámot. - Védtelen Hullám képesség! - mondta Aquamaroid, kezdte elsodorni Turquoiseékat, de Turquoise nagy nehezen felugrott a magasba. - Egy teknős képes…
- Én nem vagyok akármilyen teknős! - mondta Turquoise, megjelent a szája előtt újra az a gömb. - Képesség aktiválás! Typus Tutulus! - kiáltotta, és megindította újra a támadást, de egyszerűen kivédte a kezével. - Lehetetlen! - kiáltotta Turquoise, megjelent közvetlen előtte Aquamaroid, elmosolyodott, és fejen rúgta erősen.
- Turquoise! - kiáltotta Lynn, Turquoise felkelt nagy nehezen. - Huhh jól vagy barátom! - ám ekkor Turquoise szeme megváltozott, sokkal inkább egy pitonéra emlékeztetett, mint egy teknősére. - Tu-Turquoise, mi a baj? - kérdezte Lynn, megjelent körülöttük egy szárny, és felrepült Turquoise. - De… ilyen képességed nincs is!
- Micsoda? Rezonációba került velem? - kérdezte döbbenten Aquamaroid, meglepődött rendesen. - Ez lehetetlen! - megjelent mögötte Turquoise. - Azokkal a gyenge szárnyakkal hogyan… hogyan tarthatja fent magát? - kérdezte mérgesen, eltűnt a szeme elől Turquoise. - Túl gyors, még nekem is! - megpillantotta. - Ahha! Szóval ott! - megjelent előtte milliónyi jégcsap, és egy irányba célzott.
- Turquoise, ébredj, ébredj fel! - kiáltotta Lynn, de majdnem lecsúszott Turquoiseról. - Ez nem lehet… nem lehet így vége! - mondta mérgesen, összezúzódott Turquoise páncélja, pedig még el sem találta Aquamaroid támadása. - Mi a fene is? Mi az a szörnyeteg?
- Áááárgh! - kiáltott fel Turquoise, milliónyi vízostor indult meg a páncélja alól ami összetört, és elkapta vele Aquamaroidot, aki egy mozdulni sem bírt. - Most pedig, megsemmisítelek! - ekkor egy óriási fej emelkedett a páncélja alól, és előtte egy nagy gömb.
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Aquamaroid, érezte hogy megmozdult a keze. - Pusztulj! - kiáltotta, és ekkor beletalált Turquoise páncélja alá, de az meg sem érezte mindezt.
- Hehehe! Véged, Aquamaroid! - kiáltotta a dolog ami Turquoiseból emelkedett ki, eltalálta egy óriási gömbbel Aquamaroidot, Turquoise elkezdett lefelé esni onnan, és végül visszaalakult golyó formába. - Mi történt? - kérdezte Turquoise, meglátta, hogy Aquamaroid teste lyukas, és elkezdett szétoszlani kicsi szilánkokra. - Mi…
- Turquoise, rendben vagy? - kérdezte aggodalmasan, miközben azon gondolkodott mi volt ez. - Nyertünk végül, de nem értem, hogy mi volt ez... - Aquamaroid felsikoltott fájdalmasan.
- Mi volt ez? Még én sem értem! - felrobbant Aquamaroid, és Lynnék elvesztették az eszméletüket. - Szóval egyik 2-0, és nekik! Ez nagyon aggasztó, hiszen gyengébbnek hittem őket!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!