Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 37.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 37. rész: Medusa a Kristálygyilkos:

- Szóval akkor… Én vagyok az édesanyád. És ez változtat akármin is? - kérdezte Sarine, elmosolyodott, és kihúzta a csatot a hajából. - Nos, kisfiam, sajnálom amit tettem, és Destroya, amit mondtál, igazad van, én nagyon gonosz voltam mindkettőtökkel! - De most már itt vagyok! Fiam, állj át a Kristály Pusztítókhoz, és együtt fogjuk uralni a világot…
- Ostoba vagy? - kérdezte Adam, ekkor meglepődött mindenki. - Vagy talán engem nézel madárnak? Ne nézz ostobának! Ezt csak azért mondod most, mert találkoztunk! Meg akartál öletni a féltestvéremmel! Komolyan nem értem, ezek után hogy mersz ilyen ajánlatot tenni! Amúgy is, arról volt szó azt hiszem, hogyha legyőzöm Destroyát, akkor elhoz hozzád és áttöröd nekünk a hajóddal a pajzsot, amit DarkLordék emeltek. - ekkor az anyja mosolyogni kezdett. - Vagy talán, van még egy feltétel? - kérdezte Adam mérgesen, bólintott. - Mi?
- Hmph… Elég egyszerű lesz számodra! - mondta nevetve. - Győzz le engem és Ventus Crystal Medusat! - mondta, amikor előremutatta a bakuganját. Meglepődött ekkor Destroya.
- Hogy micsoda? - kérdezte Destroya döbbenten. - De az lehetetlen! - az anyja elmosolyodott. - De… Adam nem tudja legyőzni Crystal Medusat. - mondta aggodalmasan.
- Fogadjunk? - kérdezte nevetve Adam, előremutatta Ventus Sapphireoidot. - Nos akkor… Hogyha győzök, áttöröd nekünk a pajzsot? - ám ekkor Faithék odaálltak elé. - Mi a…
- Adam, biztos vagy benne, hogy le tudod győzni az édesanyád? - kérdezte Harley, Adam bólintott. - Nem hiszek benne, hogy le tudnád! - mondta Harley, ekkor Glenn intett.
- Hát jó, mi bízunk benned, de akkor ne okozz nekünk csalódást! - mondta Glenn. - Felettébb kellemetlen lenne, hogyha most vesztenél! - mondta Glenn gúnyosan, Adamet kicsit felhúzva.
- Nyugi, te fogsz nyerni! - mondta mosolyogva Adam, és Faith, még Lynn is. Adam bólintott.
- Milyen aranyosak. - mondta Harrison undorral az arcán, Destroyával odasétáltak Sarine mellé. - Sarine úrnő, nem kell magad megerőltetni egy ilyen szánalmas alak miatt ha…
- Mit mondtál? - kérdezte Sarine mérgesen, ekkor elkezdett Harrison hátrálni. - Ő a fiam, ha még egyszer ilyet mondasz, akkor akár el is mehetsz! - mondta mérgesen, odafordult Adam felé. - Nos, akkor kezdhetjük? - kérdezte, Adam bólintott. Megfogta a fátyolt ami körbevette, és lehúzta. Feszülős ruha volt rajta eredetileg. - Ez a harci ruhám! - mondta mosolyogva, megfogott egy portállapot. - Portállap, kész! Bakugan fel! Jöjj hát, Ventus Crystal Medusa! - kiáltotta, majd megjelent egy óriási kristály. - Hm!
- Micsoda? Egy nagy kristály? - kérdezte döbbenten Adam. - De hogyha kristály pusztítók vagytok, miért kristály bakugannal játszotok? - kérdezte az anyját, kinyílt a kristály. - Micsoda? - kérdezte döbbenten, mikor meglátta a zöld rondaságot. - Mi a…
- Én vagyok Medusa! - mondta nevetve, egy nő bakugan volt. - Ez az igazi alakom, a kristályok pedig, az én trófeáim! - mondta nevetve. 1000G Egy nagy zöld ember-szerű bakugan volt, négy szárnyszerű kinövés volt a hátából, és azok végén voltak a nagy kristályok. - Na mi van, nem is lesz ellenfelem? - kérdezte nevetve. - Talán feladod máris?
- Soha! - mondta Sapphireoid, megfogta Adam, de kicsit hezitált. - Mi az?
- Rendben! - mondta Adam, bedobta. - Bakugan fel! Ventus Sapphireoid! 700G Képességlap aktiválás: Zafír Farok! 700G>1000G Most pedig, gyerünk támadd meg!
- Az erőm 1000G, mit is érsz? - kérdezte Medusa, miközben felugrott, majd elkezdett a szárnya forogni. - Képesség aktiválás: Gyilkos Csapás! - megindultak sugarak onnan.
- Medusa, ne! - kiáltotta hangosan Sarine, de már késő volt. - Portállap nyílj ki! Kimenetel! Ez a lap lenullázza mindkettőnk bakuganjának a képességeit, aztán pedig az ellenfél ereje lecsökken 500G erővel! Most pedig, képességlap aktiválás: Speciális Effekt, Gyilkos Szél!
- Remek! - mondta Medusa, elkezdett őrülten nevetni, ekkor megjelent a kezeiben 1-1 szélkard. - Megsemmisítelek titeket! - kiáltotta, végül lecsapott. - Micsoda? Mi ez?
- Képességlap: Ítélet Ökle! Most pedig, újabb képesség: Kék Tornádó! - kiáltotta Adam, így átvették a vezetést. - 1300G a 700G ellen, gyerünk! - kiáltotta. - Sapphireoid győzd le most!
- Ennyire ostobának nézel? - kérdezte nevetve Sarine. - Akkor ezt kapd ki! - előjött ekkor a BakuDestroyeréből egy speciális fegyver. - Speciális fegyver erősítés! Perszeusz Kardjai! - ekkor villámkardok jelentek meg Medusa kezeiben. - Most pedig, speciális fegyver képességlap aktiválás! Perszeusz Kardjainak Tombolása! - elkezdtek szikrázni, lecsapott velük. - Egy képességet aktivált? - kérdezte döbbenten. - Akkor sincs esélyük!
- Gyerünk Sapphrieoid, használjuk a Hiper Sebességet! - kiáltotta Adam, de még így is elvesztették a kört. - Micsoda? Hogyan lehetséges ez? - lement 200 élete és leesett elé Sapphireoid. - Sajnálom Sapphireoid, valahogy ki kellett volna védenünk! - mondta.
- Nem a te hibád volt. Az a kard nagyon erős volt! - mondta döbbenten Sapphireoid. - Ez…
- Képességlap: Perszeusz Kardjainak Tombolása, az ellenfél erejét 900G-vel csökkenti, míg Medusáét megnöveli ugyanannyival. Ez a biztos fegyver, ami kivégez mindenkit. Adam, most fejezd be, ameddig még van esélyed! - mondta Destroya, miközben remegett a keze. - Adam!
- Nem adom fel… soha! - kiáltotta Adam, a barátai elmosolyodtak. - Anya… le foglak győzni! - mondta mosolyogva, az anyjának komor lett az arckifejezése. - Portállap kész! Indulj Sapphireoid, söpörjük el őket a szeleddel! Hehehe! Mi nyerünk érted!
Eközben DarkLord meglepődött, amikor meglátta a Perseust. Sosem gondolta volna, hogy a múlt után, egyszer, még újra látja. Elmosolyodott, majd Ametistet indult ellenőrizni.
- Szóval a Kristály Pusztító csapat feltámadt. - mondta mosolyogva. - Remek, azt hiszem mégis csak fogunk szórakozni. Hehehe… Cairngorm az a vén bolond ragaszkodott a pajzshoz, de a Perseus nevű hajó simán áttöri, a Vestal technológia… egyszerűen csodálatos. Épen ezért is nem tudtam legyőzni sem 100 éve, sem korábban őket! Spectra Phantom volt a legnagyobb ellenfelem, de… Már nem él, mégis az utódai fenntartották Vestal békéjét…
- Gyerünk Crystal Medusa, fel! - kiáltotta Sarine, majd ekkor megindult rögtön Medusa. - Képességlap aktiválás: Rohanó Gyalog! - kiáltotta, ekkor felugrott Medusa, majd megjelent a lábain is egy-egy kristály. - Semmisítsd meg a gyémántlábaiddal! - Sapphireoidot eltalálta Medusa, de az meg sem rebbent. - Ez… nem lehet! - mondta mérgesen. - Azonban… akkor most jön a képességlap, Medúza Átok! - ekkor Medusa fején lévő kígyók elkezdtek sziszegni, és lefogták Sapphireoidot. - Miért nem csinál semmit?
- Portállap nyílj ki! - kiáltotta Adam, ekkor lecsökkent mindkettőjük bakuganjának az ereje 100G erőre. - Most pedig, képességlap aktiválás: Zafír Farok! - az anyja előhívta ekkor a Perszeusz Kardjait. - Már megint ez a fegyver. - gondolta mérgesen Adam. - De nem vesztünk! Most nem! - gondolta mérgesen. Destroya eléggé aggódott érte. - Nos akkor…
- Lássuk mit tudtok fiacskám! - mondta amikor megjelentek a villámkardok Medusa kezeiben. - Gyerünk, mutasd meg az igazi erőd! - kiáltotta, és nekirohant egyből.
- Képességlap aktiválás: Hiper Sebesség! - kiáltotta Adam, Sapphireoid megindult.
- Speciális fegyver képességlap aktiválás! Perszeusz Kardjainak Tombolása! - ordította.
Megindult ekkor a két csapás, Medusa ereje 1000G lett, míg Sapphireoidé csak 500G
- Azt már nem! - kiáltotta Adam, majd felmutatott még egy képességet. - Képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! - kiáltotta, megfordult az állás. - Ezt neked!
- Micsoda? - kérdezte Medusa döbbenten, amikor a csapások körül övé lett a gyengébb. - Ez nem lehet! - kiáltotta Medusa mérgesen. - Képesség aktiválás: Gyilkos Pajzs! Az erőnk kiegyelődik, mindkettőnké 1000-1000G! Most pedig, képesség aktiválás: Farkas Sikoly!
- Mi ez a zaj? - kérdezte Sapphireoid mérgesen, lezuhant, mint az ereje. Az ereje elkezdett lecsökkenni, erősen a nulla felé közeledett. - Adam, segíts, kérlek! - kiáltotta.
- Ez nem lehet! - mondta mérgesen Adam, majd Sapphireoid ereje 100G lett. - Micsoda?
- Végezz vele Medusa! - kiáltott Sarine, majd lassan elindult Medusa, Sapphireoid felé. - Most pedig élvezd, én is élvezem a halálod nyugodj meg! - felemelte a kardjait.
- Nem! Előbb engem kell ahhoz elintéznek! - mondta Adam, elmosolyodott az anyja.
- Gyerünk Medusa, végezz velük! - ekkor mindenkinek tágra nyílt a szeme. - Hallottad, nem?!
- Rendben, örömmel! - mondta nevetve Medusa, lecsapott, de megjelent valami:
- Kék Tonádó! - kiáltotta Adam, visszaverték így a képességet. - Most pedig Sapphireoid támadj! - kiáltotta Adam, az felkelt és megindult a legyengült Medusa ellen. - Chh!
- Képességlap aktiválás! - kiáltotta Sarine, megjelent egy pajzs Medusa körül.
- Mit csinálsz ostoba? - kérdezte Medusa mérgesen. - Ez csak 500G erőt, ad, így vesztek!
- Igen tudom. - mondta mérgesen Sarine, majd ekkor leesett elé Medusa. - Ez lehetetlen, már ilyen erősek? - kérdezte magában mérgesen. - Portállap kész! - kiáltotta elszántan. - Bakugan, fel! - kiáltotta. - Ventus Crystal Medusa pusztítsd el! Portállap nyílj ki! Domináns Príma! Ez a lap, minden lány bakugan képességeit duplán aktiválja! Tehát 300G erőt helyett 600G-t ad!
- Értettem volna instrukció nélkül is! - mondta Adam, majd ekkor bedobta Sapphireoidot. - Ugye tudod anya hogy ez az a kör, amikor a gonosz veszít, a jó nyer és Perseus utána áttöri a pajzsot? - kérdezte mosolyogva. - Képességlap aktiválás: Kiváló Ítélet! - támadott rögtön.
- Képességlap aktiválás: Medúza Sugár! - ekkor a kígyók elkezdtek sugarakat lövöldözni.
- Micsoda? Az erőm megcsappant 400G erővel? - kérdezte Sapphireoid mérgesen. - Képesség aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! Ezzel megnő az erőm 500G-vel és lecsökken a tied 100-al!
- Érdekes! - mondta Medusa, elkezdett nevetni. - De ez nagyon kevés! - kiáltotta. - Képesség aktiválás: Gyilkos Szárnyzúzó! Ezzel a lappal kapnék 400G-t, de most… így…
- 800G-t fog kapni! - mondta mérgesen Adam. - Így 500G a különbség, az nem jó! - mondta mérgesen. - Képességlap aktiválás: Zafír Tombolás! Így kap 500G erőt, most pedig még egy képességlap: Zafír Karom! Így 2000G az erőnk, míg a tiétek csak 1700G! Végezz velük most!
- Ostoba vagy! - mondta Sarine, elmosolyodott. - Szaturnusz Ágyú! - ekkor leváltak a szárnyáról a kristályok, majd a keze előtt megjelentek Medusának, és megjelent a kristályok között egy sötét gömb. - Ez a képesség az ellenféltől 950G erőt venne el, de most 1900G-t!
- Micsoda? Az lehetetlen! - mondta Adam, ekkor eltalálta Sapphireoidot a támadás, és lezuhant. - Neeem! - kiáltotta Adam, a többiek megijedtek ekkor, hogy veszteni fog. - Anya… erre sosem gondoltam volna, hogy egykor ellenségek leszünk. - gondolta magában mérgesen. - Hiszen régen olyan jó volt a családunk, még hogyha zsörtölődő, gonosz nőszemély is volt néha. - gondolta magában szomorúan. - De a múltnak vége. - mondta Adam, majd ekkor mindenki meglepődött, hogy felkelt Sapphireoid is, megjelent ekkor Adam kezében egy lap. - A múlt az én erőm igaz, de annak vége. Így hát már csak erőt meríthetek belőle! - felmutatta a lapot. - Végső képességlap aktiválás: Zafír Herkules Mozdulat! Ez a lap, 1600G erőt nyel el az ellenféltől, és megkétszerezve adja oda Sapphireoidnak! - kiáltotta hangosan.
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Sarine, majd gyorsan bedobta a Perszeusz Kardjait. - Speciális fegyver képességlap aktiválás! - Mivel a kardok nem nőneműek, így az 1400G különbség még így is ott van! - mondta mérgesen. - Képességlap aktiválás: Káosz Labda!
- Neeem! Mit teszel? - kérdezte Medusa mérgesen, majd 1000G-vel nőtt az ereje ekkor.
- Vége van a csatának! - kiáltotta Adam, majd ekkor összeütköztek Sapphireoid és Medusa. - Győzd le, most! - kiáltotta, és végül Medusát hátralökte Sapphireoid, így kiütötte. - Ez az!
- Lehetetlen! - kiáltotta mérgesen Sarine, amikor leesett elé Medusa, és közben füstölgött.
- Mi győztünk! - mondta Adam, amikor a kezébe esett Sapphireoid, a barátja pedig bólintott.
Eközben DarkLord érezte, hogy mi közeleg, ugyanis nevetett, de Ametist felé tartott végig.
- Közelegnek a Kristály Pusztítók! - mondta nevetve, egy gömbben ugyanis figyelte a csatát. - Az az ostoba Helios azóta sem jött rá hogy mindvégig figyeltem. - mondta nevetve. - Nos… akkor showtime! - egyet robbantott a kastély tetejébe, és felrepült. - Várjuk őket…
Agardite is hallotta a robbanást, megjelent előttük egy-egy gyémánt szilánk is. Nem értették hogy mi készülődik, hiszen még mindig állt a pajzs, majd elkezdett beszélni nekik.
- Nos kedves barátaim, elkövetkezett a végső harc a Hat Kristály Csapat ellen! - mosolygott.
- Micsoda? De még áll a pajzsunk! - mondta döbbenten Cairngorm. - Addig nem tudnak ide…
- Azok a kölykök hatalommal bírnak! - mondta Agardite, belevágva Cairngorm szavába. - DarkLord nem félsz a testvéredtől? - kérdezte mosolyogva, elkezdett nevetni őrülten.
- Attól a bolondtól soha! - Ametisthez szólt. - Készülj fel, harcolnod kell neked is!
- Micsoda? - kérdezte Ametist döbbenten. - Még nincs teljesen kész az ETS! - mondta hangosan. A többiek nem értették hogy milyen ETSről van szó. - DarkLord nagyúr de…
- Majd én felügyelem a további előkészületeket, hogyha szükséges! - mondta nevetve.
Eközben a Perseuson megjelent egy nagy penge. És megindultak a pajzs felé azzal együtt.
- Ez biztosan elég lesz ahhoz a pajzshoz? - kérdezték Adam és barátai. - Mármint mi nekünk sem sikerült, akkor nem hiszem hogy pontosan egy gép fogja tu… - ám ekkor az leomlott.
- Lehetetlen! - mondta Cairngorm mérgesen, amikor meghallották a pajzsot, amint omlik.
- Heh! Kezdődik, ez a végjáték! - mondta DarkLord, miközben mosolygott. - Vagy ők, vagy mi! De valamelyikünk nyer, míg a másik veszít! - mondta nevetve, és ekkor eltűntek a gyémántok.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg