Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 42.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 42. rész: A Legerősebb Ellenfél:

- Ez lehetetlen! - kiáltotta Cairngorm, amikor nekiütközött az óriási gömb, de megjelent előtte egy pajzs. - Vissza kell tudnom tartani! - kiáltotta, ám hirtelen ripityára tört a pajzsa, és eltalálta közvetlenül a gömb, így megsemmisült egyszerre az egész teste. - Ááh!
- Szóval három barátomnak vége! - mondta DarkLord, miközben mosolygott. - Hehehe… Mit számít… - mondta mosolyogva, s elkezdett ördögien röhögni. - Még hátra van a megtévesztés és a technika kastélya. Az egyik Agardite kastélya, a másik pedig Ametisté.
Végül Faith összeesett, Glenn éppen hogy el tudta kapni, elkezdett mosolyogni.
- Faith, kitettél magadért, szóval most pihenj! - mondta Glenn, miközben meglátta, amint ott vannak mögötte Lynn és Craigh. Odamentek hozzá, és térdre borultak. - Jól vagytok? - bólintottak, ám ők is odadőltek ahova Faith. - Remek. - gondolta magában mérgesen Glenn, érzett valami furcsát, és ő is kifeküdt.
- Hm, elég fárasztó harcok voltak ezek, nem is csodálkozom, hogy ennyire kifáradtak! - mondta Emerald Dragon, de Amberék már aludtak. - Hahh… A végén még a végső harcról le fogunk késni! - ő is elaludt. DarkLord mosolyogni kezdett.
- Remek… Akkor már csak két kölyök maradt. Nekik pedig esélyük sincs ellenem! - nevetett.
Eközben a Pearloidot fogva tartó kristályon megjelent még egy csík. - Hogyha a hat csík ott lesz, akkor kiszabadul Pearloid. - mondta magában DarkLord. - Azt nem engedhetem meg!
Eközben odaértek Adamék a két maradék kastélyhoz, és úgy döntöttek, hogy kettéválnak.
- Rendben van, akkor én megyek ebbe a zöldbe! - mondta mosolyogva Adam, és kezet rázott Harleyval. - Nos, nyernünk kell, és eljutnunk minél előbb DarkLordhoz, hogy legyőzzük!
- Igen, igazad van! - mondta Harley, bólintott, Diamondoid is bólintott, és Sapphireoid is. - Akkor induljunk! - Adam bement a zöld kastélyba, de ő maradt kint még egy ideig. - Mit tegyünk Diamondoid? Mi van hogyha elbukunk? A többiek mind győztek valószínűleg, de azt hiszem, hogy mi még nem vagyunk elég erősek ehhez…
- Ne légy ostoba! - mondta Diamondoid, elgondolkodott, és meg sem szólalt.
- Mi a fene ez a kastély? - kérdezte döbbenten Adam, amikor meglátta a fehér köveket. - Ez a kastély engem Neathiára emlékeztet, mint a sorozatban! - mondta döbbenten, Sapphireoid elgondolkodott. - Nos hát, ez a hely tényleg hasonlít Neathiára, de hogyan? Hiszen Neathia elpusztult, azt mondtad nem? Akkor miért akarja hogy a kastélya arra h…
- Nem tudom! - mondta Sapphireoid, de bevillant neki valami. - Nézd azt a freskót! - kiáltotta, majd odaszaladtak, Neathia királynője volt a freskón és egy démon-szerű bakugan. - Mi a fene ez? - kérdezte döbbenten. - A freskón az a bakugan tuti hogy Agardite, de ez hogyan lehetséges? - kérdezte magában. - Lehetetlen, hogy onnan származzon, ugye az?
Ekkor nevetést hallottak, megjelent rengeteg Longfly körülöttük, hogy elpusztítsák.
- Gyerünk Sapphireoid! - támadásba lendült. - Képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! - megsemmisített egy sor LongFlyt. - Ez lehetetlen, ezek egyre többen vannak… - gondolta, majd ekkor meglátott valami ragyogót a falon. - Az meg mi a franc? - rádöbbent. - Várj, ez csak egy illúzió!
Odaszaladt a ragyogó dologhoz, és meglátta, az egy képességlap, leszedte, aztán a Longflyok elpárologtak mind. Ám ekkor felkapcsolódott a villany, s megjelentek az igazi Longflyok, és ezek már támadtak, de Adam azt hitte, hogy ezek nem igaziak, így…
- Heh, ne szórakozz velünk! - felrúgott egy követ, az egyik Longflyt eltalálta, mind felé nézett. - Micsoda? Ezek igaziak? - kérdezte döbbenten, mind elkezdte támadni. - Jajj ne, segíts Sapphireoid! - Sapphireoid a Zafír Reflektor képességgel kivédte a támadásokat. - Sapphireoid, gyerünk! Képességlap aktiválás: Zafír Tombolás! - megindult Sapphireoid, és megsemmisítette mindegyiket. - Huhh!
- Legközelebb lehetőleg ne rugdoss meg kővel olyan bakuganokat amelyek meg akar ölni! - mondta Sapphireoid gúnyosan, kicsit összevesztek. - Inkább menjünk már tovább!
Megjelent előttük egy kislány, mikor meglátta Adamet odafutott hozzájuk. Adam nem értette, hogy mit kereshet itt egy kislány, de átölelte, és megsimogatta a fejét.
- Te ki vagy kislány? - kérdezte kedvesen, a kislány felnézett. Méregzöld szemei voltak. - Hú de szép szemeid vannak! - mondta Adam, de Sapphireoid nagyon gyanakodott a lányra.
- Ments ki innen kérlek! - mondta a kislány, elkezdett látszólag sírni. - A Földről származom, egy gonosz bakuganlény vagy mi lopott el onnan! Agorit, Aganit vagy mi a neve!
- Agardite! - mondta Sapphireoid elég utálatosan, Adam mögé bújt a kislány ijedten. Adam ekkor mérgesen nézett rá. - S-sajnálom! - de gyanakodott.
- E-ez volt az! - mutatott Sapphireoidra a kislány, nagyon meglepődött Adam amikor mutatta.
- Hol? Hol van Agardite? - kérdezte, ekkor Sapphireoid és a kislány is padlót fogott. - Most meg mi a baj? - kérdezte, rálépett a lábára a kislány. - Aww, várjunk! Sapphireoid, te…
- Nem, nem ismerem ezt a kislányt! - mondta Sapphireoid, a kislány elkezdett gonoszan mosolyogni. - Hé nézd csak! Az a kislány az előbb gonoszan mosolygott. - mutatott a lányra.
- Nem kell ráfogni! - mondta Adam, miután ránézett a kislányra és cuki volt a nézése. - Tereled a témát, tehát akkor tényleg te voltál, igaz? - kérdezte mérgesen, Sapphireoid mérges lett. - Rendben van te gyerektolvaj! - mondta mérgesen Adam, felmentek a kislánnyal a felső emeletre. - Sajnálom hogy veszekedtünk! - mondta a kislánynak Adam.
- Óh semmiség! - mondta aranyos hangon. - Pont így terveztem. - mondta gonosz hangon.
- Tessék? - kérdezte döbbenten Adam. - Mit mondtál kislány? - kérdezte, majd cukin nézett rá újra. - Rendben, szóval semmit! - felértek az emeletre, és Adamet beleültette a trónba, ami a terem végén volt. - Kislány, ez biztosan jó ötlet volt? - kérdezte aggodalmasan.
A kislány bólintott, eközben Sapphireoid lent mérgelődött a földszinten, és duzzogott magában. Ám meghallotta amint Adam ordít utána, és elindult felfele, aggódva.
- Dávid, itt vagyok! - mondta, ám elkapta egy háló, amibe áram volt vezetve. - Ááh!
- Hehehe! Milyen vicces játék! - mondta a kislány, zölden kezdett izzani a kislány teste, és átalakult Agarditeá. - Hehehe! Milyen becsapható ostobák vagytok! - mondta nevetve. - Most pedig, előbb elpusztítalak téged te bolond, aztán pedig a bakuganodat! - megindult Adam felé, ám az elmosolyodott, és megnyomott a trónon egy gombot.
- Micsoda? Neee! - kiáltotta Agardite, leesett a földszintre. - Hé te, megfizetsz!
- Jól vagy Sapphireoid? - kérdezte aggodalmasan Adam, miközben leszedte róla a hálót, és így kiszabadította. - Sajnálom a színjátékért! - mondta megbánóan Adam, Sapphireoid nevetni. - Szóval hát tudtál róla? - kérdezte mosolyogva Adam. - Örülök neki!
- Dehogy tudtam! Úgyhogy ezért még számolunk! - mondta mérgesen, ám megjelent Agardite az ajtóban, ezért hátraugrottak, és Sapphireoid visszaalakult golyó formába. - Nos?
- Kezdhetjük! - mondta őrült mosollyal Agardite, ám elkomorodott az arca. - Sajnálom, de ellenem esélyetek sincs! - újra mosolyogni kezdett.
- Portállap kész! - kiáltotta Adam, eldobta a portállapot. - Most pedig, bakugan fel! - megjelent előtte Sapphireoid. - Képességlap aktiválás: Zafír Farok!
- Most egyenlő az erőnk, de mit ér? - kérdezte Agardite, elmosolyodott. Jelenleg nem az eredeti alakjában volt. - Ha ezt akarod, akkor képességlap aktiválás: Penge Kard! - kiáltotta. 1000G>1400G Most pedig, sajnálom de véged! - egy nagyot hasított rajta. - Mi?
- Képességlap: Zafír Reflektor aktiválva! - kiáltotta Adam, visszaverte a támadást. - Hehehe! - meglepődött. - Micsoda? - kérdezte döbbenten, amikor Agardite még állt. - Ez… lehetetlen! Egy millimétert sem mozdult onnan! - mondta döbbenten. - Képességlap aktiválás: Zafír Tombolás! - kiáltott fel hangosan. 1400G>1900G
- Képességlap aktiválás: Kristály Apokalipszis! - kiáltott fel hangosan, Sapphireoidot a falnak vágta. 1000G>2000G Látod? Ennyit érsz! - nevetett őrülten. - Hehe!
- Jajj ne! Sapphireoid! - kiáltotta hangosan Adam, tágra nyílt a szeme. - Vigyázz kérlek! - mondta, de már késő volt, telibe kapta Agardite ökle. - Támadj vissza kérlek! - felmutatott egy képességet. - Kék Tornádó aktiválódj!
- Hogyan? - kérdezte Agardite döbbenten, végül elmosolyodott. - Képesség aktiválás! Démoni Ütközet! - megnőtt az ereje. - Most pedig képességlap aktiválás: Agardit Lélekfolyam! - megnőtt az ereje annyira mint Sapphireoidé. - Hehehe! - nevetett, s megfogta Sapphireoid nyakát. - Add fel, vagy meghalsz!
Eközben DarkLord mosolygott, de meglepődött. A kastélyon kezdett gondolkodni.
- Miért néz ki így a kastélya? Igaz a megtévesztés kastélya, de miért? - meglepődött. - Lehet, hogy… lehetetlen, már régóta ismerem! - mondta mosolyogva magában. - De akkor is aggaszt, hogy így néz ki a kastélya. - gondolta magában. - Mindegy!
- Most pedig, képességlap aktiválás: Agardit Felvonulás! - kiáltotta hangosan, megnőtt az ereje 200G erővel. - Sajnálom, de vége a körnek! - mondta, belerúgott Sapphireoidba, és visszaalakult golyó alakba. - Adjátok fel, és élve mehettek innen!
- Sapphireoid, rendben vagy? - kérdezte aggodalmasan Adam, felvette. - Én sajnálom! - kinyílt Sapphireoid. - Azonban, a következő körben keményebb leszek! - mondta mosolyogva Adam, Sapphireoid bólintott. - Ennek a fickónak erőlködnie sem kellett, hogy legyőzze Sapphireoidot, akkor vajon, milyen erős DarkLord? - Portállap kész! - kiáltotta, bedobta Sapphireoidot. - Képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! - Sapphireoid rögtön támadásba lendült. Elkezdett verekedni Agarditeal. - Agardite nagyon gyors, sokkal gyorsabb mint Sapphireoid. - gondolta.
- Milyen gyors vagy! - mondta mérgesen Sapphireoid, miközben lihegett. - Adam, nem a te hibád volt hogy elvesztettem a kört. - gondolta magában. - Gyerünk Adam, győzzük le! - ám ekkor átalakult a démoni alakjába Agardite. - Micsoda? Ez az a bakugan aki a freskón volt! - mondta döbbenten, Agardite akkor elkapta a lábát, levágta a földre. - Ááh! - kiáltott.
- Sapphireoid! - kiáltotta hangosan. - Kéepsséglap aktiválás: Hiper Sebesség! - nekiment Sapphireoid Agarditenak, az nem is látta hogy mit csinál Sapphireoid, hasítást érzett. - Ez az! Most azt hiszem hogy nyertünk! - mondta mosolyogva, ám meglepődött.
- Milyen szánalmas gondolat! - mondta konokul Agardite, megjelent körülötte rengeteg agardit. - Pusztító Agardit aktiválás! - kiáltotta, a falnak lökte vele Sapphireoidot és berobbant. - Heh! Fúziós képességlap aktiválás: Letum Procella! - újra telibe kapta Sapphireoidot. - Itt a vége Sapphireoid! A következő támadásom a végső lesz! - mondta, ám Sapphireoid felkelt. - Hogyan? - kérdezte Agardite mérgesen. - Hogyan állhatsz még? - felszálltak. - Mi ez? - kérdezte amikor elsuhantak mellette a lándzsája. - Értem, a Zafír Reflektor! - mondta mérgesen, elkezdett nevetni. - Szánalmas, hogy csak így tudsz harcolni ellenem! Mutasd meg nekem az igazi erődet! - kiáltotta hangosan, megjelent a keze között egy méregzöld gömb. - Képesség aktiválás: Méregzöld Hasítógömb! - kiáltotta, nekidobta Sapphrieoidnak.
- Képességlap aktiválás: Kék Tornádó! - kiáltotta, így visszaverte a támadást Sapphireoid. Mikor belecsapódott Agarditeba fellélegeztek Sapphireoidék, ám nem volt okok rá. - Micsoda? - kérdezte Adam döbbenten, hogy Agarditenak nem lett semmi baja sem.
- Nem jöttetek még rá, hogy semmit sem ér ellenem a védekező taktika? - elmosolyodott, ekkor a karja megnőtt, és szélesebb lett. - Képesség aktiválás: Gyilkos Agardit Karom. - karmai nőttek. - Képesség aktiválás: Sebesség Agardit! - kiáltotta.
Elkezdte karmolászni gyorsan Sapphireoidot, Sapphireoid felkiáltott fájdalmasan. - Szóval megsérültél! - mondta Agardite, lerúgta Sapphireoidot a földre. - Vége!
- Ááh! - kiáltotta fájdalmasan, amikor nagy nehezen felkelt a földről Adam, de fájt mindene. - Ez így nem lehet! - megjelent a kezében a ragyogó végső képességlap. - Óh igen… ez a képesség nagyon erős. - gondolta magában. - Sapphireoid, felbírsz kelni?
- Nem biztosan! - mondta Sapphireoid, miközben próbált felkelni. Ekkor előttük volt Agardite. - Te szemét, miért álltál át DarkLord oldalára? - kérdezte Sapphireoid mérgesen.
- Hogy az oldalára? - kérdezte Agardite, elmosolyodott. Fellőtt a tetőre egy nagy sugarat. - Én sosem álltam senkinek sem az oldalán! - támadni készült.
- Nem támadhat! Nem győzhet le minket! - felmutatta a képességlapot. - Képességlap aktiválás: Zafír Herkules Mozdulat! - kiáltott fel hangosan, Sapphireoid nagy nehezen felkelt, és megindult, hogy Agarditeot elpusztítsa.
- Bolond Agardite, most megsemmisítelek! - kiáltotta Sapphireoid, DarkLord mosolygott.
- Hát ennyi volt Agardite? - kérdezte, amikor visszajött a kép. - Ég veled, még hogy te erős?
- Azt hiszed hogy végem mi? - kérdezte Agardite, majd szétterítette a szárnyát és maga elé rakta. - Képesség aktiválás: Fraktális Védelem! - kiáltotta hangosan, s összecsaptak.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg