Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 35.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 35. rész: Ajánlat:

- Sajnálom apa! - mondta Adam, végül felrobbant az, és megfordult, a kezébe esett Sapphireoid. - Menjünk innen! - mondta, amikor a pajzs lebomlott és beléptek DarkLordék birodalmába, eltűnt a köd és sötétség, és meglátták DarkLordék igazi kastélyát, és meglátták, hogy előtte van még négy kastély. Gondolták, hogy a többi gonoszé. - Be kell jutnunk oda, és megsemmisíteni az összes ellenfelünket! - mérges volt.
- Adam… jól vagy? - kérdezte Faith aggodalmasan, odament Adamhez, és meg akarta érinteni a vállát, ám ekkor az elhúzódott tőle. - Adam… - mondta, miközben nyúlt volna utána. - De hát… Nem mi tehetünk minderről! - mondta Faith szomorúan. - Tudom, hogy ez, amit legutóbb megtudtál, nem kellemes, de akkor is ezt el kell most viselned és…
- Fogd be Faith, kussolj már el! - mondta mérgesen Adam, miközben haladtak a kastélyok felé. Faith meglepődött azon, amit mondott Adam. Ekkor Glenn Adam elé állt. - Mi a baj Glenn? - kérdezte mérgesen, miközben Harley és Lynn külön voltak, leghátul mentek.
- Ch! Nem beszélhetsz így Faithel, csak mert személyes problémáid vannak, érted? - majd ekkor ellökte Adamet. - Változz vissza olyanná mint régen! Ez nem könnyű, de nem a Földön, a mi világunkban vagyunk, így nincs jogod hisztizni, itt az egyetlen akinek van, az aki mindnyájunkban bízik! - Craighre mutatott ekkor. - Adam… Fejezd be ezt az ostoba…
- Adam, igaza van! - mondta Craigh, miközben Glenn mondandójába vágott, ekkor Adam felfigyelt. - Kérlek, fejezd be ezt a viselkedést most. - mondta, majd elkezdte összeszorítani az ajkát. - Adam, térj vissza! - kiáltotta hangosan, Adam felállt és elmosolyodott.
- Igazatok lehet… - mondta Adam, odarepült mellé Sapphireoid. - Sapphireoid, nem a te hibád tudom, Faith én… sajnálom… de… ami történt, számomra egy sokk volt, hiszen mindeddig abban a hitben voltam hogy meghaltak, kiskoromban mást mondtak a nagyszüleim, aztán végül elmondták az „igazságot” erre most ez történik, miért jutottam ide? Minden sokkal könnyebb lenne, hogyha nem lennék itt! De most már nem lehet ezen változtatni! - elmosolyodott. Harley és Lynn is elmosolyodott ekkor.
- Akkor induljunk, hogy megsemmisítsük DarkLordékat! - mondta Glenn és elindultak rögtön. - Nem értem, miért nincs ez a terület védve semmivel? Hiszen bárki bejuthatna!
- Micsoda? Hogy mit tettek a kölykök? - kérdezte Carnelian döbbenten. Nem igazán értette amit mondtak neki. - Mi a franc? Legyőzték a mechanikusok királyát? Ez nem lehet… - mondta. - Hogy a fenébe győzhették le azokat a fickókat? Hiszen még nekünk sem ment!
- Nos Carnelian, ez egy veszélyes beismerés volt. - mondta Agardite, majd elkezdett nevetni. - Hiszen… hogyha gyengébb vagy mint a mechanikusok, és a kölykök legyőzték őket, akkor téged is le fognak győzni könnyedén! - mondta nevetve Agardite, előlépett a sötétből.
- Miért, téged talán nem? - kérdezte Cairngorm, aztán elmosolyodott. - Én valószínűleg már vagyok annyira tapasztalt, hogy a kölyköket legyőzzem, viszont az erejük… nem is… a hatalmuk, hogyha megszerzik a két speciális fegyvert, akkor legyőzhetetlen lesz… DarkLord!
- Igen? - kérdezte DarkLord, miközben Aquamaroid csak hallgatta a beszélgetést. - Már mondtam, hogy nem fogom megsemmisíteni azokat a fegyvereket! - mondta DarkLord mérgesen, és hogyha még sokat fogsz ezen lovagolni, akkor téged viszont el foglak pusztí…
- Micsoda? - kérdezte Aquamaroid mérgesen. - DarkLord, miért véded azokat a kölyköket?
Eközben valamit hallottak, majd ekkor meglátták hogy már ott vannak a kastélyaik körül.
- Ezek meg mit keresnek itt? - kérdezte mérgesen Aquamaroid, odafordult DarkLordhoz. - Nos, DarkLord ez van, hogyha elpuhulsz, ezek a kölykök legyőznek előbb-utóbb, épp ezért kell, nekünk adnunk az első csapást, hogy ne tudjanak aztán felkelni!
- Lényegtelen! - mondta DarkLord, ekkor minden társa nagyot nézett. - Ametist a minap készítette egy áthatolhatatlan pajzsot, így nem tudnak bejutni, még hogyha akarnak sem…
- Mi a fene ez? - hallottak valamit Adamék, elkezdtek futni, és visszadobta őket a pajzs. - Egy pajzs? - kérdezte, rájöttek amikor az elkezdett szikrázni. - Ez… nem lehet…
- Akkor majd a bakuganjaink áttörik! - mondta Glenn, aztán megfogta Emerald Dragont. - Gyerünk, bakugan fel! Darkus Emerald Dragon fel! - kiáltotta, majd megjelent előtte. - Most pedig, képességlap aktiválás: Sötét Smaragd Lobogás! - ekkor megjelent egy sötét labda Emerald Dragon szájába. - Ti is! Valószínűleg, hogy DarkLordék nem valami piti pajzsot tettek ide, hogy megvédjék magukat az illetéktelenektől! - mondta Glenn, majd bólintottak.
- Gyerünk Sapphireoid, mi következünk! - előredobta, ekkor felemelkedett elé Sapphireoid. - Most pedig, képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár!
- Diamondoid, jöjj! - kiáltotta Harley, megjelent előtte. - Képességlap: Bátorság, aktivál!
- Vörösfény Ragyogás, gyerünk Amber! - kiáltotta Faith, miközben gyorsan bedobta Ambert.
- Most te jössz, Rubanoid! - kiáltott fel Craigh, megjelent előtte. - Semmisítsd meg a pajzsot, a Korund Agyarral! -  támadni készült társa. - Remélem sikerül áttörni…
- Bakugan fel, gyerünk Turquoise! Képességlap aktiválás: Türkiz Eső! - kiáltotta Lynn.
Megindították mind a hatan a támadást, majd ekkor becsapódtak, de a pajzs meg sem rebbent. Nem hogy áttörni nem tört át, még csak meg sem repedt. Nem tudtak áthatolni.
- Milyen erős pajzs! - mondta döbbenten Adam, a pajzs visszaküldte rájuk a támadásukat. - Áááh! - ordította Adam, de a többiek is, aztán a bakuganjaik golyó formában hullottak eléjük. - Valahonnan segítséget kell kérnünk, különben sosem fogunk bejutni oda…
Eközben Sarine figyelte őket, elmosolyodott. Destroyát hívatta épp e pillanatban.
- Adam… Most meglátjuk, hogy mennyit erősített rajtad Andrew. - gondolta, miközben a képernyőn őt bámulta. - Adam… Destroya… Meg kell tudnotok az igazságot minél előbb!
Ekkor megérkezett Destroya, de most nem volt olyan tisztelettudó mint egyéb alkalmakkor.
- Destroya, üdvözöllek! - mondta Sarine, s elmosolyodott. - Nos… van valami probléma? - kérdezte, amikor meglátta, hogy lánya kicsit furcsán viselkedik. - Mi a baj?
- Amit legutóbb akartál elmondani… mit akartál legutóbb nekem elmesélni, mi? Csak mert… azóta amióta megemlítetted az foglalkoztat hogy mire célozhattál… - mondta kíváncsian.
- Áhh a kíváncsiság az emberek egyik rossz szokása, de hogyha igazán érdekel, akkor elmondom. Ugyebár a te apád volt az első férjem, és aztán meghalt, és hozzámentem máshoz. Attól az embertől, született egy gyerekem, aki most kb. olyan idős mint Adam, és ugya…
- Micsoda? Arra akarsz kilyukadni, hogy… Ő a testvérem? - kérdezte Destroya mérgesen.
- Igazából a fél-testvéred… Andrewtól született egy gyerekem, aki pont ugyanolyan idős mint Adam, és a neve Adam. - mondta Sarine, elmosolyodott. - Nem is örülsz, hogy van testvéred? - kérdezte mosolyogva, bár ez inkább kissé sokként érte Destroyát. - Baj van?
- Baj? - kérdezte Destroya mérgesen. - Azzal bíztál meg hogy semmisítsem meg! A saját… a… saját testvéremet! - mondta Destroya mérgesen. - Miért anya… hogy lehetsz ilyen kegyetlen? Amúgy is… mikor hagytad ott? Hiszen még kicsi volt, amikor elkezdtünk…
- Nos… Az apja egy őrült tudós volt, és egy nap megpróbált átalakítani egy mechanikus bakuganná, de hát én fel teleportáltam magam ide, a Perseusra, amit apád hagyott meg nekem! - mondta Sarine, majd ekkor újra mosolyogni kezdett. - Apropó, amiért hívtalak, menj és győzd le Adamet, hogyha legyőzne esetleg téged, akkor hozd el ide, és segítek neki, áttörni DarkLord pajzsát! - mondta mosolyogva, de Destroya csak nézett maga elé. - Mi a baj?
- Semmi! - mondta Destroya, elfordult. - Szóval máris elértek DarkLordékhoz? - kérdezte magában döbbenten. - Az apám… egy kristály pusztító volt, mégsem jutott olyan közel. Testvérek vagyunk… hogy győzhetném le? - kérdezte magában mérgesen. - Anya…
- Tudom… Arra gondolsz, hogy testvérek vagytok. - mondta mosolyogva Sarine, de ekkor megrázta a fejét. - Az apádat meg kell bosszulni! - mondta hangosan. - Kristály bakugan ölte meg, hát minden kristály bakugan haljon meg miatta! - kiáltotta mérgesen. - Megértetted?
- De… miért kell mindet? - kérdezte magában, majd ekkor kiment, miután bólintott. Az ajtó előtt Harrison állt. - Harrison, te kihallgattál minket? - kérdezte mérgesen Destroya, majd Harrison csak nézett rá. - Mi a baj Harrison? - kérdezte Destroya, aztán elhaladt mellette.
- Szóval ő és az a kölyök… testvérek mi? - kérdezte Harrison, majd összehúzta szemöldökét.
- Nos… Destroya nagy döntés előtt állsz, a testvéred vagy az anyád! - mondta Helios, felugrott Destroya vállára. - Destroya, le fogod győzni azt a kölyköt? Valahogy nekem nem tűnsz valami túlságosan elhatározottnak. - mondta Helios, elkapta Destroya. - Hé várj, most meg miért a kezedben viszel? Áhh ez nem jó így, szédülök, szédülök! - kiáltott.
- Helios… Én még nem döntöttem. - mondta halkan Destroya, majd ekkor elnémult Helios. Hallotta ezt Harrison is, és aggódott hogy valami ostobaságot fog elkövetni Destroya most.
- Hm, utána kell mennem! - mondta Harrison, majd Black Knight elé repült. - Mi az már?
- Muszáj mindig beleszólnod Destroya dolgaiba? - kérdezte mérgesen Black Knight. - Nos… mindig beleszólsz a dolgaiba, aztán meg minket büntetnek meg együtt… nem téged, hanem minket! - mondta mérgesen, Harrison ekkor megfogta és elteleportálta magát Vestroiára.
- Nem érdekel, sajnálom! Nekem fontos Destroya, azért megyek utána, megértetted BK?
Ekkor megérkezett Destroya Adamékhez, meglepődtek Adamék nagyon. Majd ekkor Destroya elkomorult. Aztán pedig gonoszan kezdett vigyorogni, Adamék nem várták igazán.
- Mit keresel itt Destroya? - kérdezte mérgesen Adam, az elkezdett nevetni.
- Egyértelmű nem? - kérdezte Destroya, elkezdett mosolyogni újra. - Kezdjük a csatát!
- Segítsünk? - kérdezte Glenn, a többiek nevében is, ám ekkor megrázta a fejét Adam. - De…
- Egyszer már vesztettem ellene… most nem fogom elkövetni ezt a hibát, azonban… Gondolom van valami, amit akarsz! - mondta Destroyának. - Érdekelne hogy mit is akarsz…
- Hogyha nyersz, akkor el foglak vinni a Kristály Pusztítók vezéréhez, és hogyha legyőzitek, akkor segíthet megsemmisíteni a pajzsot, amelyet DarkLordék emeltek a kastélyuk köré.
- Ki vagy te Destroya? - kérdezte mérgesen Adam, Destroya elmosolyodott. - Akkor, Faith, menjetek hátra, el innen gyorsan! Ez egy kemény csata lesz! - mondta, komoly lett a tekintete. - Destroya, készülj a vereségedre! - mondta, s portállapot dobott. - Gyerünk Ventus Sapphireoid, emelkedj ki a szélből! - kiáltotta hangosan Adam.
- Felkészültél Helios? - kérdezte Destroya, elmosolyodott. - Pyrus Chaos Meteor Helios! - megjelent Sapphireoid előtt az óriási sárkány. - Pusztítsd el!
- Rendben van Destroya! - mondta nevetve Helios, nekiment Sapphireoidnak, a farkával kezdte ekkor ütni, végül leütötte a földre. - Most pedig, képességet Destroya!
- Portállap nyílj ki! Ventus Motor! Most pedig, itt következik egy képességlap: Zafír Tombolás! - kiáltotta Adam, majd így 1300G lett Sapphireoid ereje. Destroya meglepődött.
- Nahát, erősödtél te zafírcsirke! - mondta nevetve Helios, felvillant a szeme.
- Képességlap aktiválás: Lüktető Naprobbanás! - kiáltotta, így kiegyenlítette az erőket.
- Francba már! - mondta Adam, kicsit türelmetlen volt. - Gyerünk Sapphireoid, képességlap aktiválás: Szivárvány Zafírsugár! 1300G>1800G Így a ti erőtök pedig 1200G, hehehe…
- Grr! - ideges lett Destroya és Helios is. - Mi a franc ez az erő, amit birtokol? - kérdezte döbbenten Destroya. - Akkor hát, tiltott képességlap aktiválás: Zed X! - kiáltotta, majd Helios körül megjelent újra az a háló. 1200G>1900G - Hehehe… Elpusztítalak!
- Mi ez az erő? - kérdezte döbbenten Adam, majd ekkor elkapta Helios Sapphireoidot. - Milyen… Gyors… - mondta döbbenten. - De mindegy! Akkor is nyerni fogunk! - kiáltotta. - Képességlap aktiválás: Zafír Reflektor! - Igaz a Zed X lecsökkentette Sapphireoid erejét alapszintre, de így 200G erővel több erőnk lesz. Egyszerűen győzhetünk! - mosolygott, ám amikor eltalálta volna Heliost, az lőtt egy gömböt. - Micsoda? Destroya, aktivált egy…
- Képességlap, Meteor Kvazár! 300G erővel megemeli Helios erejét. Gyerünk, most te jössz!
- Igen! - mondta Helios, elkezdett nevetni őrülten, és felugrott. - Elpusztítalak! - leütötte ekkor egy egyszerű karlendítéssel. - Most pedig, pusztulj! - a farkával odavágott neki. - Esélyed sincs! - mondta nevetve Helios, ám ekkor Sapphireoid felállt. - M-micsoda?
- Valóban? - kérdezte Sapphireoid, eldobta maga mögé Heliost. - Nem veszítek!
- Lehetetlen! - kiáltotta Helios, majd nagy nehezen felkelt. - Megsemmisítelek, amiért ezt…
- Helios, gyerünk! - kiáltotta hangosan Destroya. - Képességlap aktiválás: Olvasztó Rengeteg! Ez a lap, 200G erővel megemeli Helios erejét, és 400G-vel lecsökkenti a tiéteket, vége van!
- Micsoda? - kérdezte Adam, Sapphireoidot telibe találta és berobbant. - Sapphireoid! - kiáltotta, ám Sapphireoid megjelent. - Ez az! Képességlap aktiválás: Kék Tornádó! - ekkor megváltozott a fölény, az ő oldalukra. 900G>1500G A ti erőtök, csak 1100G! Most képességlap aktiválás: Hiper Sebesség! - kiáltotta. 1500G>2500G - Moost!
- Ez… micsoda hatalom! - mondta döbbenten Destroya, és Helios is egyszerre. - Túl erős…
- Nem! - kiáltotta Harrison, Destroya mellé ugrott. - Gyerünk Haos Black Knight fel! 1100G>2000G Most pedig, Páncélos Penge, Portál Romboló Csapás, aktiválás! - kiáltott.
- Az erőm, lecsökkent? - kérdezte döbbenten Sapphireoid, majd nekiütközött Black Knight pengéjének. - Ez… nem lehet! Kiegyenlített. - gondolta mérgesen Sapphireoid.
- Szóval kettő az egy ellen? Ez nem lenne valami igazságos, nemde? - kérdezte mosolyogva Glenn, leugrott Adam mellé. - Darkus Emerald Dragon, fel! - kiáltotta hangosan.
- Glenn! - mondta mosolyogva Adam.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!