Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 41.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 41. rész: Kettéválás:

- Gyerünk Rubanoid, semmisítsd meg! - kiáltotta hangosan Craigh, megjelent a kezében a végső képességlapja: - Végső képességlap aktiválás! Hat Elem Együtállás! - ekkor Rubanoid ereje kitört, és átdöfte Carneliant, az pedig ordítva hullott szét, így vége volt neki.
- Turquoise, mit csinálsz? - kérdezte döbbenten Lynn, amikor az elszabadult, a páncélja összetört, és kitört a hátából egy szörnyeteg. Végül Turquoise átlőtte Aquamaroid, aki így holtan hullott alá, ezzel véget vetve a harcnak. - Turquoise jól vagy? - kérdezte aggódva.
- Hmph… Két társamnak vége… - mondta DarkLord, meglátta, hogy Adamék odaértek a harmadik kastélyhoz. - Igaz két társamnak vége, és így Pearloidot védő pecsét is meggyengült, de a következő kastély a Sokasodók Kastélya. Ebben a kastélyban él Cairngorm, a vénség! - mondta mosolyogva DarkLord. - Akkor lássuk, hogy mit tudtok!
Befutottak a kastélyba Adamék, majd meglátták, hogy előttük van egy Nastix. Mivel gondolták, el tudnak menni mellette, nem is foglalkoztak azzal az egyetlen Nastixxel.
- Ostobák. - mondta nevetve DarkLord, amikor meglátta, hogy mit tettek. - A kastély falán ez található: Ha akarsz győzni a kastélyban, ne add fel a reményt a harcra! Harcolj az életedért, hogy ne legyen sokasodó érték! Az a Nastix, amint elsétáltak mellette, egy bomba lett, képletesen értve, hiszen most rengeteg Nastixxé fog válni. - Hehehe! Ostoba kölykök csak…
- Micsoda? - kérdezte Harley, amikor meglátta, hogy megjelent körülöttük rengeteg Nastix. - Hogyan lehetséges ez? Az előbb még csak egy Nastix volt! - meglátták, amint szétváltak a Nastixek. - Micsoda? Francba! - Amber és Emerald Dragon átalakult. - Hogyhogy ketten alakulhattak át? Akkor hát… Ők lesznek a kastély főgonoszára a kiválasztottak! - Adam bólintott, Glenn mutatta nekik hogy menjenek. - Vigyázz magadra Glenn! - mondta Harley és Adam, majd Faithnek is mondták, Glennék bólintottak, aztán vágtak nekik utat, hogy kijuthassanak a kijáraton.
- Nos Faith, akkor mi maradtunk itt! - mondta Glenn, majd Faith bólintott, és ekkor elmosolyodott Glenn. - Mi ezeket a rondaságokat elintézzük, csak menj el az útból! - Faith beleegyezett. - Képességlap aktiválás: Taroló Darkus! - az összes Nastixet megsemmisítette egy csapással. - Ez remek volt Emerald Dragon! - Faithel felmentek a második szintre, ott volt egy feladvány is:
- „Mondd meg mi az a bakugan, amely elvesztette minden elemét, aztán mások elemét veheti fel, és végül úgy harcol!” - olvasta fel Faith, elgondolkodott. - Hmm, az az elem ami nem elem! Hmm, a Clear! - kinyílt a kapu, de nem az volt ott amit vártak. - Árnyék bakuganok! - mondta mérgesen, a Ziperatorok elkezdtek támadni. - Glenn, ezt most hagyd rám! - Glenn először furcsán nézett, de nagy nehezen beleegyezett. - Képességlap aktiválás: Földtál Pajzs! - így kivédtek minden támadást, aztán felugrottak. - Most pedig, képességlap aktiválás: Földi Erő! - végigtaroltak a Ziperatorokon, és kiütötték mindet. - Haladhatunk tovább! - Glenn előrébb ment.
- Ezen az ajtón is áll valami! - mondta Glenn, elkezdte olvasni. - „Az ajtó mögött vár valami, nézz az égre csillagok, ragyognak, fénylenek, és húzz egy vonalat most. Kapcsolat az emberek közt, legerősebb, szakíthatatlan, a rokonság egyik kapcsolata, találd ki mi lehet az!” Na jó, én ezt nem értem. - mondta Glenn. - Az égen fent? A csillagok? Vonal és kapcsolat?
- Gemini! - mondta Faith. - Nézz az égre, a csillagok ragyognak, a Gemini csillagaira céloz, a vonal amivel összekötöd őket, a kapcsolat pedig ami elszakíthatatlan, az a testvéri kapcsolat, azon belül is az ikrek! Tehát egy csillagképre kérdezett rá, ezért lesz az a Gemini! Érted Gl… - de Glenn már bent volt a teremben. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Hé várj! - amikor ő is belépett, bezáródott az ajtó, és koromsötétség lett. - Nem látok!
- Én sem! - mondta Glenn, meghallottak valamit, és elkezdett ragyogni Cairngorm. - Óh, szóval megmutattad magad? - kérdezte Glenn mérgesen, Cairngorm elmosolyodott. - Veszíts tisztességesen, és még életben is hagyhatunk, ha átállsz hozzánk!
- Még ti fenyegettek engem? - kérdezte Cairngorm, elkezdett nevetni. - Én vagyok a világ legidősebb bakuganja! - mondta nevetve Cairngorm. - Én még Vestroia keletkezésekor születtem. Akkor hogyan győzhetnétek le ti engem? Zöldfülűek! - mondta nevetve, Glenn mérges lett. - Hm, ne mérgelődj, felesleges érzelmekkel ne szúrd el a meccsünket! - mondta nevetve Cairngorm. - Tudjátok, miért ketten jöttök ellenem? Vagy magyarázzam el?
- Mert sokkal okosabb és erősebb vagy nálunk? - kérdezte Faith mosolyogva. - Vagy mert lány vagyok? - majd még volt egy-két feltevése, de Cairngorm ideges lett a végére nagyon.
- Fogd be, úgysem tudod kitalálni! - visszaalakult golyó alakba Cairngorm, és kettévált a golyó alakja. Meglepődött mindenki, kivétel DarkLord, ő mosolygott. A két fél átalakult 1-1 Cairngormmá. - Most hogy ketten vagyunk, külön-külön is harcolhatunk! - mondták nevetve, megjelent egy fal Faith és Glenn között.
- Az ellenfelek azt hiszik, harcolhatnak együtt, de végül kiderül, hogy ez nem lehetséges! Kétségbeesnek, hogy egyedül vannak, aggódnak a másikért. Cairngorm viszont így is épp olyan erős, mint mindig! - mondta mosolyogva DarkLord, Ametist jelentett neki. - Szóval hamarosan használható lesz a ETS? - kérdezte nevetve. - Köszönöm hogy szóltál!
Cairngorm és Faith, ekkor elkezdtek lefelé menni, míg Glennék felfelé mentek a kastélyban.
- Miért választottál külön minket? - kérdezte Glenn, Cairngorm sunyin mosolygott. - Ó már értem, ezzel meg akartál minket félemlíteni! - mondta Glenn flegmán. - De engem nem sikerült! - mondta Glenn, elővett egy portállapot gyorsan. - Megsemmisítelek! Elhiheted nekem! - mondta mosolyogva, meglepődött Cairngorm eléggé.
- Nem félted őt? - kérdezte Cairngorm, Glenn elfordult. - Szóval nem is érdekel?
- Dehogynem! De a világ sorsa és a szerelem között választani nem fogok! - mondta Glenn, eldobta a portállapot. - Hiszen a válasz egyértelmű! - beküldte Darkus Emerald Dragont. 950G Az erőd 1000G, nemde? - kérdezte Glenn, Cairngorm beszállt a csatába. - Nem vagyok annyira lemaradva! - mondta mosolyogva, előremutatott egy képességet. - Smaragd Lándzsa aktiválás! - Emerald Dragon meglepődött.
- Szóval észrevetted? - kérdezte mosolyogva Cairngorm, eltűnt. - Az csak egy illúzió volt! - mondta mögöttük, megjelent a kezében egy villám. - Képesség aktiválás: Robbantó Áradat! - kiáltotta, megindította a csapást, de Emerald Dragon a smaragd lándzsával kivédte. - Ezt már nem leszel képes kivédeni! Bíbor Fény! - egy bíbor színű ostor jelent meg, és lecsapott Emerald Dragonre. 1000G>1500G Aztán képesség aktiválás!
- Képességlap aktiválás: Szuper Gyors Smaragd! Egy olyan képességet aktiváltál most is, amihez az kéne, hogy eltaláld Emerald Dragont, hogy használhasd! - elugrott Emerald Dragon előle. - Most pedig, képességlap aktiválás: Smaragd Légkör Sugár, aztán fúziós képességlap aktiválás: Elsöprő Sötét Hullám! 950G>1250G>1500G Az erőnk egyenlő!
- Nem sokáig! - mondta Cairngorm, majd ekkor elmosolyodott. - Most pedig, képesség aktiválás: Földi Nyomás! - kiáltotta, és megnőtt az ereje 200G erővel. - Megsemmisítelek!
- Te engem? Ne nevettess! - mondta nevetve Emerald Dragon, a falnak csapta a farkával. - Képesség aktiválás: Smaragd Csapás! - kiáltotta, megindította a támadást. - Bölcs létedre, elég ostoba vagy! - mondta nevetve, ám felkelt Cairngorm. - Micsoda?
- Hogyan lehet az hogy még él? - kérdezte mérgesen Glenn, megjelent előttük Cairngorm. - Ch! Semmisítsd meg gyorsan Emerald Dragon! Képességlap aktiválás: Sötét Smaragd Lobogás! - kiáltotta, Emerald Dragon megindította a támadását, ám…
- Áááh! - kiáltotta Cairngorm, elkezdett ragyogni. - Képességlap aktiválás: Csillagpor Roham! - majd ekkor elkezdett forogni, és megjelent a kezében egy kard. - Képesség, Csillagpor Roham, csillagporból egy kardod fejlesztek, amellyel megsemmisítem, minden ellenfelem! - egyet hasított Emerald Dragonön.
- Grááh! - ordított fel Emerald Dragon, és a földre esett. - Ez lehetetlen, ez a fickó nagyon erős! Nem gondoltam, hogy ennyire erős! - mondta Emerald Dragon, de nem bírt felkelni. - Glenn, fuss innen, talán kitudok törni egy kis részt hogy kifuthass innen!
- Nem hagylak itt… barátom! - mondta Glenn, összehúzta a szemöldökét. - Te szemét! - mondta Cairngormnak, az karmokat növesztett egy képességgel. - Mit akarsz tenni…
- Megöllek előbb téged, aztán megsemmisítem a partneredet! - mondta Cairngorm ördögien.
Ám amikor leakart csapni Glennre, akkor az idő kicsit lelassult, és megjelent Glenn kezében egy végső képesség, mikor majdnem eltalálta Cairngorm, felugrott Emerald Dragon, ő pedig felmutatta a lapot, Cairngorm nagyon meglepődött, Emerald Dragon hátrébb ugrott.
- Végső képességlap aktiválás! - Emerald Dragon körül sötétség jelent meg. - Végső Sötét Stílus: DarkLord Novája! - kiáltotta, megjelent Emerald Dragon kezei felett egy óriási gömb, ekkor az elkezdett belül szivárvány színben ragyogni, a többiek adtak neki erőt, majd eldobta Cairngorm felé, az próbálta kivédeni könnyedén.
- Heh! Ennyit értek! - mondta, amikor sikerült kivédeni, de valamire nem számított, hogy a pajzsa nem ér semmit sem. - Mi a fene? - kérdezte döbbenten, tágra nyílt a szeme, és felordított. - Te rohadék, végül hát sikerült elpusztítanod! De a lány, meg fog halni! Áááh!
- Az a képesség, a mély sötétségből származott. - gondolta DarkLord. - Mégis… a barátság erősítette, és nem a gonoszság, ez a fiú… még sokra vihetné, hogyha mellém állna, de kétlem, hogy menne a saját oldalamra állítani! - gondolta magában. - A lány azonban tehetségből hiányban van kissé. - elmosolyodott. - Azt hiszem, őt kivégzi Cairngorm.
- Amber ne! - kiáltotta Faith, leesett elé golyó alakban. - Vajon Glenn, hogyan harcol? Hiszen én már egy kört elvesztettem, de még van életem mégpedig 400! - gondolta.
- Most megsemmisítelek kislány! - mondta nevetve, majdnem eltalálta Faithet, de megjelent Amber bakugan alakban, s kivédte a csapást. - Mi a fenét csinálsz Amber?
- Már megmondtam! Nem állok át ilyen rohadék oldalára! - Cairngorm odaszorította a falhoz. - Nem… adom meg magam soha! - mondta erőlködve Amber.
- Akkor meghalsz! - mondta Cairngorm, elkezdett nevetni. - De előbb, a lánnyal végzek, aki téged ilyenné tett! - mondta mosolyogva, majd Faith felé tartotta a kezét. - Pusztulj!
- Neeem! - hallottak egy ordítást, megjelent Emerald Dragon és Glenn is. Áttörték a falat, ami közöttük keletkezett, aztán lejöttek ide. - Hahó Faith, jól vagy? - kérdezte Glenn.
- Glenn akart annyira nagyon bele avatkozni a harcba! - mondta Emerald Dragon, miközben Cairngorm mérgesen nézett rá. Ekkor nekidobta Ambert Emerald Dragonnek. - Ch, ostoba! - elkapta Ambert, és segített neki felállni. - Jól vagy Amber? - kérdezte.
- Persze! - mondta Amber, Faith elmosolyodott, amikor odament hozzá Glenn.
- Glenn, én köszönöm! - mondta Faith, majd Glenn megrázta a fejét. - De igen, megmentettél!
- Biztos vagyok benne, hogy egymagad is győzhettél volna! - mondta Glenn, ám elkezdett ragyogni Cairngorm. - Mi a fene ez? Mintha ez a Cairngorm erősebb lenne mint…
- Mert én vagyok az eredeti! - mondta Cairngorm, elkezdett nevetni. - Nos kezdődjék a harcunk! - elkezdett őrülten támadni. - Mi ez? Smaragd Lándzsa mi? Kiismertem már ezt a mozdulatot, így simán hatástalanítom! - felragyogott, és hatástalanította egyszerűen a képességet. - Most pedig, képesség aktiválás! - kezében újra ott a Daedalus Lándzsa! Semmisüljetek meg, hehe!
- Áááh! - ordították Emerald Dragonék, mindketten a földre kerültek. - Lehetetlen! A másik Cairngorm ennél sokkalta de sokkalta gyengébb volt. - mondta a földön.
- Nem tudjuk legyőzni! - térdre borult, és elkezdett sírni. - Én…
- Nem… - kicsit megrázta Faithet. - Neked kell legyőznöd ezt a szörnyeteget! - Faith szeme felcsillant, épp támadni készült Cairngorm, ám ekkor elé ugrott Emerald Dragon, így őt ütötte ki és nem Ambert. - Gyerünk!
- Igen! - mondta Faith mosolyogva, Cairngorm elkezdett nevetni. - Nem sokáig nevethetsz! - a Földtál Pajzzsal kivédték a támadásokat. - Most pedig… Glennért, a többiekért, Vestroiáért, mindenkiért… megsemmisítelek Amber segítségével! - mondta Faith, becsukta a szemét. - A szüleim azt mondták, hogy azért Faith a nevem, mert hittek abban, hogy valami nagyot fogok tudni cselekedni. - gondolta Faith. - Azt hiszem, ez az!
- Pusztulj! - kiáltotta Cairngorm, megjelent felette rengeteg lándzsa. - Füstkvarc Lándzsa képesség aktiválás! - Amber felragyogott, és mindenkinek a BakuCrystala is. - Nem lehet! - megdöbbent Cairngorm, amikor megjelent Faith kezében egy lap. - Egy végső képesség? - kérdezte mérgesen, megindult a lándzsaroham.
- Véged van! - kiáltotta Faith és Amber egyszerre. - Végső képességlap aktiválás: A Hit Fénye! - kiáltották, körbevette fehér fény Ambert, és a földben egy furcsa jelet formált körbe, és megjelent egy fénysugár, a felett pedig egy óriási gömb, majd támadott vele.
- Lehet tévedtem? - kérdezte mosolyogva DarkLord, amikor meglátta Amber végső képességét.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg