Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 38.

Bakugan: A Kristályok Legendája: 38. rész: Beszivárgók:

- Szóval én nyertem, úgyhogy törd át nekünk a pajzsot! - mondta Adam, miközben az anyjára mutatott. Ekkor az elfordult, majd elkezdett nevetni. - Mi olyan vicces anya? Nos, mi a baj?
- Hmph, semmi! - mondta mosolyogva, majd ekkor el teleportálta magát a vezérlő terembe. - Perseus, dimenzió pengék aktiválás! - kiáltotta, majd ekkor nekiment a hajó a pajzsnak, és ekkor az elkezdett repedezni. - Az áttörhetetlen pajzs, mégsem áttörhetetlen. - nevetett.
- Micsoda? - kérdezte Cairngorm döbbenten. - Ez nem lehet! DarkLord, tudtál te erről? Vá…
- Hehehe! Én mindenről tudok! - mondta DarkLord, nevetni kezdett. - Azonban, most elkezdődik a végső csata, amiből vagy mi, vagy ők nyernek! De mindannyian nem! - nevetni kezdett, széttörtek a kristályok, el teleportálták magukat mind a hatan magukat a Perseus elé. - Most pedig, találkozunk újra kristályosok, és kristály pusztítók!
- Te szemétláda! - kiáltotta Destroya, majdnem bedobta Heliost, de megállította Harrison. - Micsoda? Harrison? - kivette a kezéből Heliost. - Igazad… lehet…
- Igaza van Herrisonnak, nem rohanhatunk fejjel a falnak. - mondta Destroyanak az anyja, megfogta a vállát, de Destroya elhúzta magát tőle. - Sajnálom Destroya, amit tettem, de ez így volt helyes, azt hittem legalábbis… - mondta Destroyanak, de nem érdekelte. - Adam, és a többiek! Hogyha be akartok jutni, akkor mi lefoglaljuk őket addig míg bejuttok!
- Rendben! - mondta Adam, elmosolyodott. - Anya, aztán vigyázzatok magatokra! - mondta nevetve, és ekkor elindultak. Leugrottak a Perseusról, míg DarkLordék ott álltak.
- Üdvözöllek titeket kristályosok! - mondta nevetve DarkLord. - Nahát mi történt? - kérdezte. - A Kristály Pusztító és Hat Kristály Csapatok összebarátkoztak? Szánalmasak vagytok…
- Úgy gondolod? - kérdezte nevetve Craigh,
elfutottak alattuk. - Bejutunk oda!
- Grr… Megállítani őket! - kiáltotta Cairngorm, előhívott pár Subterra Shadow Nastixet. - Micsoda? - kérdezte döbbenten, amikor megjelent Black Knight. - Mi a fene?
- Gyerünk Black Knight, védd meg azokat a szemeteket! - kiáltotta Harrison, majd felmutatott egy képességlapot. - Paladin Kard aktiválás! - nekiment rögtön a Nastixeknek és kiütötte őket.
- A kristály pusztítók! - kiáltotta mérgesen Carnelian, rá akart támadni Black Knightra, de Helios ekkor ellökte onnan. - Micsoda? Még egy bakugan? - megjelent Medusa is. - Medusa? - kérdezte döbbenten, hátraugrott gyorsan.
- Huhh mi bejutottunk, de ők rendben lesznek? - kérdezte Faith aggodalmasan. - Már mint ők azért mégis a családod! - mondta Adamnek, majd Adam elkezdett mosolyogni. - Mi az, hm?
- Hmm… Igaz ők az én családom. - mondta Adam, de ekkor elfordult. - De azt hiszem a világ megmentése jelenleg sokkal fontosabb. - bólintottak Glennék, és Harley. - Craigh, mit…
- Igazad van, a család fontosabb, de a világ még inkább! - majd ekkor bólintottak. - Szóval…
- Induljunk! - kiáltották mindnyájan, majd ekkor megindultak Vestroia középbirodalmában. Itt voltak a sztázis gömbök, amelyekben a bakuganok voltak. Ekkor meglátták Rose Quartzot, és a többi ellenfelüket. - Micsoda? Crystal Admiral még életben van? - megláttak egy sztázis gömböt, amely felragyogott, és várták hogy kikel belőle valamilyen árnyék bakugan, de nem, csak egy sötét bakugan volt az. Egy démoni szárnya volt, majd nevetett.
- Ki a franc vagytok? - kérdezte mérgesen a fickó, gonoszan felordított. - Az én nevem Wiseoid, Devilin Wiseoid! - kiáltotta, majd ekkor az egész testét sötét pikkelyek borították. - DarkLord mester ellen vagytok, vagy vele? - kérdezte, majd ekkor elmosolyodott. - Szóval hát ellene! Én egy kristály bakugan vagyok, egykoron DarkLord ellen harcoltam, de legyőzettem, és ebbe a gömbbe kerültem. Erőt kaptam, és hatalmat, megsemmisítelek titeket!
Eközben DarkLord és a Kristály Pusztító csapat farkasszemet nézett egymással, megindultak egymás ellen, Helios és Carnelian, Black Knight és Cairngorm illetve Agardite és Crystal Medusa, összecsaptak, DarkLord pedig gúnyosan elmosolyodott.
- Wiseoid átalakulása kész! Wiseoid az egykori legbölcsebb bakugan volt. - mondta nevetve. - De most az én szolgálatomban áll, és segít megfékezni Pearloid félelmetes ereje után. - Nos…
- Menjünk a kölykök után mi is? - kérdezte Ametist és Aquamaroid. - Vagy talán inkább…
- Még nem szükséges ott van Wiseoid! - mondta nevetve DarkLord. - Ő majd leveri őket, heh!
Ekkor Wiseoid azonban nem támadott rá Adamékre, hanem elsuhant mellettük, DarkLord meglepődött. Végül fellőtt egy nagy villámot. Agarditeék meglepődtek ezen a lépésen.
- Ez meg mi? - kérdezte Adam, megjelent felettük a villám, amit küldött DarkLord. - Ez… DarkLord támadása igaz? - kérdezte, majd Wiseoid eléjük ugrott.
- Ez a villám, az uram ereje! - mondta Wiseoid, tágra nyílt a szeme, és elkezdett átváltozni. - Én… én… nem szolgálom, és sosem szolgáltam ilyen alakot! - kiáltotta, sárga lett a páncélzata. - Ti kik vagytok, beszivárgók? - kérdezte tőlük, s elmosolyodott.
- DarkLordot és társait akarjuk megsemmisíteni! - mondta Adam, melléugrott Wiseoid. - És te ki vagy, Wiseoid? - kérdezte kíváncsian, az komor arcot kezdett vágni.
- Wiseoid vagyok, Vestroia legbölcsebb élőlénye! - mondta nevetve, majd ekkor felvette őket.
- Megbízhatunk ebben a fickóban? - kérdezte Harleyt Faith, Harley nem tudta, így rángatta a vállát. - Amber, mit tudsz erről az alakról? - de nem ismerte Wiseoidot, még csak kicsit sem.
- Én már hallottam róla! - mondta Diamondoid, visszaemlékezett. - Az ősi háborúban! Ott tűnt fel ez a fickó. - mondta Diamondoid. - Azt hallottam, a Kristály Pusztítók és Pearloid oldalán harcolt, DarkLordék ellen! - mondta Diamondoid, majd Wiseoid bólintott.
- Értesüléseid helyesek Diamondoid barátom. - mondta nevetve Wiseoid, ám térdre borult. - Áhh! - ordított, közben a szeme elkezdett sötéten izzani. - Úgy látom Diamondoid az évek során kissé megerősödött. - nagy nehezen felállt. - Ti vagytok… a hősök! Akiket megjövendölt Pearloid nagyúr! - mondta, majd ekkor visszaemlékezett. „A sötétség onnan közeleg ahonnan senki sem várná! Nagy fajirtás, és válság! A sötétség átveszi az uralmat, egy gonosz lelkű elveszti a hatalmat, amikor a hat hősből kettő felemelkedik, a gonosz véglegesen elveszlik.” - mondta Wiseoid, meglepődtek mindannyian.
- Hat hősből kettő? - kérdezte Lynn és Craigh értetlenkedve. - És melyik kettő közülünk?
- Lehet hogy Glenn és Adam! - mondta Harley, majd ekkor Faith bólintott. - Hiszen ők ketten a legerősebbek közülünk! - ám Wiseoid rázta a fejét. - Mi a baj? - kérdezte Harley.
- „A gonosz testvére és a gonoszság, eggyé válva megteremti az életet, és a halált legyőzik.” Ez volt az utolsó szava Pearloidnak, amikor elzárta Diamondoid, a börtönbe… oda! - egy ragyogó helyre mutatott a központban, meglátták, hogy egy nagy kristálykastély-szerű börtönben ott egy bakugan. - Akarjátok látni esetleg? - kérdezte mosolyogva Wiseoid, bólintottak, majd Wiseoid szárnyai kinőttek, nagy tollas szárnyai voltak. - Repülünk!
- Tudunk mi magunktól is repülni! - mondta mérgesen Sapphireoid, de nem engedte Adam.
- Jobb, hogyha csak én egyedül repülök, ugyanis tele van csap… - ekkor majdnem eltalálta egy sugár. - Éppen erről beszélek! - mondta mérgesen, majd magasabbra repült, ám megjelentek előtte Longflyok. - Árnyék bakuganok? - kérdezte mérgesen magában.
DarkLord eközben mosolygott. Hiszen újabb szórakozás veheti kezdetét végre. A keze szikrázott, miközben a felhők fölé küldött belőlük, így a LongFlyok támadták Wiseoidot.
- Wiseoid akkor szabad lett? - kérdezte Ametist mérgesen. - Én megyek uram! Tökéletesítem az ETS-t! - mondta, majd meghallotta Destroya, és az anyjára nézett, Ametist eltűnt.
- Mi az az ETS? - kérdezte kíváncsian Harrison, hátraugrottak Cairngormék is.
- Az ETS? Föld Megsemmisítő Rendszer! - mondta nevetve DarkLord, elmosolyodott. - Mégpedig, hogy a Föld minden kristálykészletét megszerezzük, hehehe!
- Micsoda? - kérdezte Sarine döbbenten. - Az a rendszer… Meg kell szerezni, hogy elpusztítsunk az univerzumban minden kristályt. - elkezdett mosolyogni.
- Mi az anya, miért mosolyogsz ezen, onnan származol nem? - kérdezte Destroya mérgesen.
- Persze, persze. - mondta Sarine, felmutatott egy képességlapot. - Képesség: Végzet Ökle aktiválás! - ekkor egy nagy csapott Medusa mind az öt Kristály Szövetségének Szervezetésre. - Most pedig, megsemmisíteni őket! - kiáltotta Destroyának és Harrisonnak.
- Micsoda? - kérdezte nevetve DarkLord, felszállt. - Meghaltok, most rögtön!
- Képességlap aktiválás: Héliosz Hármas Együttállás! - kiáltotta Destroya, Helios felrepült és megjelent egy fémpáncél. - Semmisítsd meg Helios, most rögtön! - kiáltotta. - Mi? Mi a franc? - kérdezte, amikor Helios leesett elé golyó alakban, gyorsan felvette. - Ez…
- Lehetetlen? - kérdezte Aquamaroid. - Ostoba kislány, én vagyok a tökéletes védelem! - mondta nevetve. - DarkLord nagyúrt csak utánam sebezhetitek meg! - ekkor meglepődött. - Mi? Ez… nem lehet! - mondta döbbenten, amikor a nyakához tartotta a kardját Black Knight.
- Elintézem majd én! - kiáltotta Agardite, felugrott, ám Medusa elé állt. - Meg akarsz állítani? - kérdezte őrült mosollyal. - Nem fog menni Medusa drága! - kiáltotta, majd megpördült, és átalakult. - Módváltás! - kiáltotta, majd a karja egy buzogánnyá alakult. - Agardit Buzogány! - kiáltotta, és lesújtott vele Medusára, így az leesett a földre golyó alakban. - Hehehehe! - nevetett őrülten Agardite, majd visszaalakult démoni alakba.
- Véged van Aquamaroid! - kiáltotta hangosan Black Knight, ám érzett valamit a hasán.
- Sajnálom Aquamaroid, hogy egy ilyen káoszt kellett megélned! - mondta DarkLord, miközben ott volt a penge a kezén. - Hehehe! Sayonara, barátocskám! - nevetett őrülten. - Jól vagy Aquamaroid? - kérdezte mosolyogva DarkLord, bólintott Aquamaroid.
- Black Knight, rendben vagy? - kérdezte Harrison, de az csak hallgatott. - Sajnálom, hogy…
- Fogd be inkább! - mondta Black Knight mérgesen. - Utálom ha az én hibámból veszítünk!
- Hm, nem változol meg soha! - mondta nevetve Harrison, ekkor odafutottak hozzá Sarineék.
- Most végetek Kristály Pusztító csapat! - mondta őrült mosollyal DarkLord. - A háborúban, az ősi háborúban egy férfit is elpusztítottam, ugyanezzel a hajóval volt ő is. Most pedig, nem marad utódotok úgy hiszem! Hiszen csak hárman vagytok! - nevetett őrülten. - Meghaltok!
Ekkor megjelent egy sötét gömb a kezei felett, és megindította feléjük, nevetett mindvégig.
- Te tévedsz, nagyon! - mondta Sarine, fel teleportálták magukat a Perseusra.
- Micsoda? Túléltétek? - kérdezte mérgesen DarkLord. - Ti Kristály Pusztító csótányok! - kiáltotta mérgesen, elkezdett tombolni. De végül lenyugodott. - Megsemmisít…
- Majd valamikor máskor! Mikorra van időpontod? - kérdezte Sarine, miközben hátat fordítottak nekik. - Majd még találkozunk Kristályok Szövetségének Szervezete! - mondta, s elmosolyodott. - Még találkozunk! - kiáltotta, majd elindult a Perseus belseje felé. - Perseus, dimenzió kapu nyitása, dimenzió ugrás most! - kiáltotta hangosan Sarine. - Hali!
- Az az átkozott nőszemély! - mondta mérgesen DarkLord, meghallotta, amint a Longflyoknak annyi. - Wiseoid, még talán problémákat is okozhattok. - gondolta mérgesen.
El teleportálták magukat, hogy a kastélyukban várják a fejleményeket. Azonban DarkLord nem elégedett meg a várakozással, már egy játékon járt az esze, egy olyanon, amely élet-halál harc lesz, és valamelyikük a végén élni fog, míg a többi meghal. Nevetett a tetőn, miközben figyelte, amint Pearloid kristálya felé haladtak, majd ekkor érdekelte Wiseoid mit mond, így inkább hagyta, hogy odamenjenek, hiszen az ősi háborúról nem tudott mindent.
- Két ősi háború volt. - mondta komoran Wiseoid, felnézett az égre. - Volt az első ősi háború, amelyet DarkLord Sycalixnoid vezetett, Sycalixnoid volt maga a gonoszság, az ő előtte lévő gonosz bakuganokból született. A második ősi háború nem rég volt, amelyet DarkLord Diamondoid vezetett! Sycalixnoid háborúja elbukott, Pearloid legyőzte könnyedén, míg Diamondoidé nem volt ilyen… az ő háborúja még mindig tart! Hála hogy ti itt vagytok! - mondta mosolyogva, odalépett Pearloid kristályához. - Ez itt az összes bakugan istene! Pearloid a jóságos bakugan, a leghatalmasabb erőket birtokolja, és képes hogy legyőzzön bármely bakugant, de a második ősi háború alatt legyengült, ugyanis valamit, ellopott tőle DarkLord Diamondoid valamit, valamit ami nagyon fontos volt ahhoz, hogy az ereje megmaradjon, így Pearloidot a társaival együtt lepecsételte ide. Csakis úgy tudjátok az istenünket kiszabadítani, hogyha legyőzitek az összes Kristály Szövetségének Szervezetés bakugant! - majd ekkor lerakta Adaméket, Adamék furcsálltak valamit a történetben. - Baj…
- Nem értek valamit… - mondta Adam, összehúzta a szemöldökét, átgondolta. - Hogyan lehetséges, hogy Sycalixnoid nem tudott arról, hogyan gyengítse le Pearloidot?
- Valószínűleg nem tudott róla… - egérezte, hogy DarkLord ott van a kastélyának a tetején. - Szóval ott vagy te szemét! - kiáltotta mély gyűlölettel, támadott.
- Hehe! - nevetett gúnyosan DarkLord, egy sötét sugárral átlőtte ellenfelét.
- Nem lehet! - kiáltották Adamék, Saphireoidék átalakultak gyorsan, de mikor neki akartak menni DarkLordnak, megjelent előtte egy pajzs. - Már megint egy ilyen pajzs?
- Igen! - mondta őrült mosollyal DarkLord, és ekkor kinyújtotta a nyelvét. - Blee! Ez egy játék, ami életre és halálra fog menni! - nevetett. - Van egy kapu, ahol bejöhettek, de hogy velem egyáltalán megmérkőzzetek, győzzétek le a barátaimat, bár kétlem hogy menni fog! Hehehe! - nevetett őrülten, miközben sötéten izzott körülötte a levegő.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!